Digidexo.com

Urininkontinens Øvelser for Kvinner

Urininkontinens er et problem oppleves av mange kvinner som sjelden får den oppmerksomheten den fortjener. Selv om ikke fysisk livstruende, utbrudd av urininkontinens er likevel psykologisk ødeleggende, undergrave ens selvfølelse og forstyrrer et normalt sosialt liv. Heldigvis, derimot, er det håp. Du kan positivt påvirke alvorlighetsgraden av tilfeller av urininkontinens gjennom condition øvelser for bekkenbunnen, styrke musklene til å forhindre uønsket flyt av urin.

Om Kegel øvelser

Selv nylig stadig mer populært på grunn av sin effekt på seksuell helse, ble Kegel øvelser opprinnelig utviklet for å hjelpe kvinner avtale med urininkontinens som følge av fødsel. Kegel øvelser er den primære måten å øke styrken og utholdenhet i musklene rundt bekkenbunnen. Ved å styrke disse ofte forsømte muskler, kan du vesentlig bedre - om ikke helt eliminere - tilfeller av urininkontinens. Kegels er enkle å lære og kan utføres nesten hvor som helst, noe som gjør dem til en ideell løsning for håndtering av inkontinens.

Utføre Kegels

Til riktig utføre Kegels, må du først finne de riktige muskelgruppene. Noen mennesker gjør feil av knuger musklene i lår eller rumpe, i den tro at de faktisk utfører Kegels. For å unngå dette vanlig feil, gjør deg kjent med dine Kegel muskler ved å bruke dem til sitt opprinnelige formål - å stanse flyten av urin midtstrøms. Neste gang du går på do, bøy bekkenbunnsmuskulaturen til å stoppe og starte flyten av urin flere ganger. De samme musklene du bruker til å utføre denne bragden er de som vil bli utøvd i Kegels, så husker følelsen.

Den beste måten å utføre Kegels først er å ligge på ryggen eller sitter på kanten av en stol. Tid dine sammentrekninger til pusten din. Pust dypt inn i magen, føler alle musklene i magen og hoftene slappe av. Som du puster ut, kontrakten din Kegel muskler fast, opprettholde sammentrekning for varigheten av utpust. Gjenta syklusen fem til ti ganger i begynnelsen, eller til du ikke lenger kan opprettholde en stabil sammentrekning. Tog i løpet av morgen og kveld - når du først har blitt kjent med en ny motor mønster (dvs. å lære å bøye din Kegel muskler), ofte gjentatte anfall av praksis er den beste måten å ingrain bevegelsen i muskel minne. Praktisere dette hver dag.

For å se konstant forbedring, må du stadig fremgang. Gjør dette ved å legge til flere reps eller sett av Kegel øvelser fra uke til uke. Det er tilstrekkelig å legge til ett ekstra sett eller fire eller fem ekstra reps. Tror ikke du må doble din nåværende telle fra uke til uke, eller noe som ekstreme. Du bør merke en forbedring med urininkontinens i løpet av seks til åtte uker, forutsatt at du opprettholde en konstant praksis tidsplan.