Digidexo.com

Øyeproblemer Fra Shaken Baby Syndrome

Øyeproblemer Fra Shaken Baby Syndrome


Shaken baby er en av de mest forferdelige syndromer som involverer et spedbarn. Et spedbarn overfor en rekke alvorlige skader som følge av rystet babyen syndrom. Døden er også en mulighet. Øyeproblemer fra shaken baby syndrom er en vanlig foreteelse. De to vanligste øyeproblemer fra shaken baby syndrom er netthinneblødning og netthinneavløsning.

Funksjoner

Shaken baby syndrom oppstår når et spedbarn lider en rekke forskjellige typer skader etter en voldelig risting.

Symptomer

De vanligste symptomene på øyeproblemer fra shaken baby syndrom er pooling av blod i øynene, glassaktig-vises øyne og faste elever.

Retinal blødning

En vanlig skade påført ved et spedbarn som er voldsomt rystet er retinal blødning. Retinal blødning oppstår når en rystet babyen erfaringer blødninger langs den bakre, indre lag av øyet. I noen tilfeller blødning stopper på eget initiativ; Imidlertid, er lege nødvendig.

Netthinneavløsning

Netthinneavløsning er en annen potensiell skade vedvarende av shaken baby. I tilfelle av netthinneavløsning, det innerste lag av babyens øyeeplet løsner fra øyet. Denne type skade krever rask medisinsk intervensjon.

Advarsel

Hvis et barn ser ut til å ha en eller annen (eller en kombinasjon) av symptomene forbundet med øyeproblemer fra shaken baby syndrom, oppsøke lege umiddelbart.