Digidexo.com

Hvordan avlaste Gas Naturligvis

Hvordan avlaste Gas Naturligvis


Gass kan være så smertefullt og flaut. For de med fordøyelsesproblemer over skranke rettsmidler sjelden hjelpe. Og alt av prosessert mat vi spiser absolutt ikke gjøre det noe lettere på kroppen vår. En effektiv måte å løse problemet naturlig er med honning.

Hvordan avlaste Gas Naturligvis

•  Varm opp 6 til 8 gram vann. Du ønsker ikke at det skal være kokende; du vil den skal være drikkende.

Tilsett 2 spiseskjeer honning og ¼ ts av ikke-bestrålt kanel pulver og bland godt. Det vil ta en liten for alle av honningen å oppløse. Koke honning er usunt; du vil den skal være rå å være gunstig så sørg for at vannet er avkjølt litt.

Drikk honning drikke før du spiser middag for å hjelpe med fordøyelsesbesvær. Det vil avlaste din gass og vil kurere magesmerter. Du kommer til å føle deg mye bedre etter middagen nå. Føl deg fri til å drikke honning drikke før hvert måltid for å føle seg mindre oppblåst.

Hint

  • Sørg for å kjøpe ikke-bestrålt kanel. Dette gjør at eiendommene i krydderet er fortsatt intakt. Det vil si om det er på etiketten.
  • Må ikke koke honning.
  • Bruk kun honning som er 100% ren rå honning eller du vil ikke få den ønskede effekt. Du vil vite om det er fordi det vil si på etiketten.