Digidexo.com

Hvordan Stopp Nocturnal Flatulens

Hvordan Stopp Nocturnal Flatulens


Mens flatulens er en normal del av menneskelivet, kan det ofte være pinlig. I gjennomsnitt er det vanlig å slippe nesten en liter tarmgass hver dag. Gass i mage-tarmkanalen er enten luft eller svelget er produsert av bakterier som lever i tarmen. Nattlig flatulens er en normal situasjon som kan bli minimalisert eller styres temmelig lett. Selv om det er umulig å undertrykke det mens du sover, kan du ta tiltak under våkne timer for å begrense den.

Hvordan Stopp Nocturnal Flatulens

Hvordan Stopp Nocturnal Flatulens

Diskret slipper noen flatulens som oppstår under våkne timer. Mange er vant til å holde på luft i magen i løpet av dagen, men dette fører til slipp når du er helt avslappet. For de fleste er dette under sover timer.

Stopp eller redusere inntaket av meieriprodukter. Laktoseintoleranse kan forårsake tarmproblemer, og begrense eller eliminere meieri fra kostholdet ditt kan være nok til å avslutte nattlige flatulens. Hvis du oppdager at din flatulens elimineres ved å kutte melkeprodukter, fortelle legen din at du kan være laktose intolerant.

Spis færre matvarer som er kjent for å forårsake oppblåsthet. Foods å begrense inkluderer epler, bønner, kli, blomkål, kål, egg, nøtter, løk, rosiner og soyaprodukter. Ikke helt fjerne disse matvarer fra kostholdet ditt, fordi de er viktige for god helse. Søtningsmidler, særlig sorbitol og fruktose, bør unngås i sin helhet. Tyggegummi og sigarettrøyking føre til ekstra luft som skal svelges og bør elimineres.

Ta en flatulens hemmende stoffet, for eksempel Beano eller Wind-Eze. Disse anti-luftfull agenter oppløse interne gasser ved at gassbobler å smelte sammen eller ved å legge til enzymer som bryter ned gass i tarmsystem. Mens langvarig bruk bør unngås, de er nyttig for kortsiktig eliminering av oppblåsthet.

Gå til en lege. Hvis disse forslagene ikke har gjort en forskjell, kan din nattlige flatulens være et symptom på noe mer alvorlig. Irritabel tarm syndrom, infeksjoner og intestinal malabsorpsjon kan alle være gjerningsmannen. Noen ganger er det på grunn av en tidligere mage influensa, eller det kan være knyttet til tarmen ikke er i stand til å fordøye karbohydrater, fett og proteiner.