Digidexo.com

Alkoholrelaterte røde flekker

Hjem rettsmidler for melasma og alder flekker

Som vi alder, våre huden utvikler det som ofte kalles "leverflekker", som ligner små fregner synlige på hender, armer og ansikt. En Melasma er også ansett som en alder spot, men denne tilstanden fremstår som en større oppdatering av mørk hud. Begge pigmentflekker og Melasmas kan behandles med de samme hjem rettsmidler, og for en brøkdel av prisen av over-the-counter produkter du kan kjøpe på skjønnhet tellere i varehus.

Eddik Behandlinger

Fortynne en halv kopp hvit eddik med en halv kopp vann og vaske ansiktet med løsningen. Dette fungerer som en snerpende, rensing og lysere i huden. Skyll av med kaldt vann etter noen minutter, men ikke håndkle-tørke ansiktet. Air-tørke ansiktet vil tillate løsningen å suge inn i porene, fuktighetsgivende og lyn de misfargede områdene. Denne prosessen er trygt å bruke daglig, og er veldig billig. Den eneste ulempen til denne behandlingen er lukt fra eddik.

Onion Treatment

Sett en løk i en food prosessor eller blender og puré løken til det er en god mengde løk juice. Kombiner løk juice med en lik mengde hvit eddik, og suge en bomullsdott eller vev i løsningen. Rens misfarget område av huden to ganger om dagen, og lagre ekstra løsning for neste behandling. Ikke skyll av løk / eddik løsning og la huden lufttørke. Gjenta prosessen for et par uker, og du vil se de mørke klatter begynner å lysne. Denne behandlingen, men vil forlate deg lukter som løk, så det ville være klokt å bruke løsningen når du ikke trenger å være ute i offentligheten.

Lemon Treatment

Klem saften av en sitron og bruke saften direkte til misfarget hud med enten en bomullsdott eller en vev. Gjenta prosessen to ganger om dagen og la saften på huden for å lufttørke. Sitron er veldig syrlig og med fortsatt søknader vil føre til at huden flekker å skorpe opp og løsner, forlater ny hud.

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse


En forstørret lever-en tilstand kalt hepatomegaly-kan være forårsaket av mange ulike forhold, som leveren er involvert med mange av kroppens funksjoner, og vanligvis indikerer leversykdom. I mange tilfeller kan du ikke være klar over at du har en forstørret lever til din helse-omsorg leverandøren oppdager det under eksamen eller prøve. I andre tilfeller kan røde flekker kjent som angiomas vises på kroppen din, som vil tipse deg til det faktum at noe er galt.

Angiom

En angioma er en godartet hud vekst som består av små, utstrålende blodkar. Angiomas kan variere i størrelse og vises hvor som helst på kroppen, selv om de oftest vises på stammen, armer og ben. De fleste angiomas oppstå av ukjente grunner, men et stort antall av dem kan tyde på leverskade. Mens angiomas i seg selv er ikke farlige, de kan indikere en underliggende tilstand som krever legehjelp.

Behandling for angiom

Angiom vanligvis ikke krever behandling, med mindre de er blødning eller forårsaker ubehag eller smerte. Angiom kan behandles med flytende nitrogen eller laserterapi. Flytende nitrogen er en kald gass som brukes direkte til angiomas som krever fjerning, og laser terapi bruker en stråle av konsentrert lys til å krympe og ødelegge overvekst av hudceller og blodårer som har skapt de angiomas. Begge typer behandling kan føre til noe ubehag på behandlingsstedet, men tilbyr gode kosmetiske resultater. Angiom kan noen ganger vender tilbake etter behandling, særlig hvis den underliggende tilstand som forårsaker dem ikke er løst.

Andre symptomer på leverforstørrelse

Symptomer på leveren utvidelse omfatter gulsott, en tilstand som fører til at huden gul på grunn av overskudd av bilirubin i blodet, samt smerte, ubehag og en følelse av fylde rundt leveren og i magen. Fordi leveren utvidelse indikerer ofte leversykdom, kan du også oppleve flere symptomer som mørk urin, blek avføring, lett blødning, en forstørret milt eller galleblæren, væske i bukhulen eller unormalt høyt blodtrykk i blodåren som pumper blod til leveren .

Årsaker til leverforstørrelse

Alkoholmisbruk er en vanlig årsak til en forstørret lever. Fettleversykdom, leverkreft, hepatitt, leukemi og andre blodsykdommer kan også øke størrelsen av leveren. Mononukleose er en infeksjon som kan føre til en forstørret lever og hemokromatose, en tilstand som resulterer i den absorberende legeme og lagring av overskytende mengder av jern, kan også øke størrelsen av leveren, og i noen tilfeller til og med føre til skader på leveren.

Forholdsregler

Hvis du oppdager angiomas på kroppen din, kan du kontakte din fastlege. Angiomas er ufarlige utvekster, men de kan være tegn på leverforstørrelse eller annen underliggende tilstand som krever legehjelp.

Hva er årsakene til mongolske flekker?

Mongolske flekker refererer til en vanlig type godartet spedbarn føflekk som vises blå eller blå-grå og vanligvis varierer i størrelse fra 2 til 8 cm, selv om tilkoblede tegninger kan finnes større. Mongolske flekker vanligvis utvikle seg på skuldre, rygg eller rumpe og bli synlig ved fødselen eller kort tid etter. Denne tilstanden er noen ganger referert til som medfødt dermal melanocytosis eller dermal melanocytosis.

Årsak

Mongolske flekker skyldes ansamlinger av melanocytter, melanin-rike celler i huden. Melanin er en hud pigment som gir fødselsmerke sin blå-grå fargetone. Legene tror at mongolske flekker kan utvikle seg i et foster når melanocyttene blir fanget som de beveger seg fra neural crest til det ytre laget av huden.

Identifikasjon

Helsepersonell kan vanligvis identifisere mongolske flekker ved visuelt å undersøke barnet. Leger bruker ikke tester for å identifisere mongolske flekker. Men mongolske flekker er noen ganger forveksles med blåmerker, som kan være et tegn på barnemishandling. Mongolske flekker avvike fra blåmerker i at de ikke er møre og har de ikke falmer eller endre farge.

Risikofaktorer

Mørkere-skinned spedbarn er mer sannsynlig enn lysere hud spedbarn å utvikle mongolske flekker. De forekommer hyppigst hos spedbarn av afrikansk, asiatisk, American Indian og Øst-indisk avstamning. Ifølge "Pediatric Dermatology," 91 prosent av asiatiske spedbarn, 80 prosent av afro-amerikanske barn, 46 prosent av spanske barn og bare 10 prosent av hvite spedbarn utvikle mongolske flekker.

Outlook

Mongolske flekker er ikke et tegn på sykdom og ikke krever behandling. De fødselsmerker er ikke relatert til hudkreft eller andre forhold. Mongolske flekker vanligvis avta i løpet av noen år med fødsel og nesten alltid forsvinner helt etter når barnet fyller ungdomsårene. Bare 3 til 4 prosent av spedbarn med mongolske flekker fortsatt ha dem etter alder fem, ifølge "Pediatric Dermatology."

Rose Flekker og tyfoidfeber

Rose Flekker og tyfoidfeber


Tyfoidfeber er en bakteriell infeksjon i fordøyelsessystemet, og i sjeldne tilfeller, i blodstrømmen. Det er gått fra verten til mottaker via avføring som inneholder smittsomme Salmonella typhi bakterie. Spiren er oftest inge når vannforsyning, og noen ganger mat kilder, er forurenset med avføring eller urin fra en smittet person.

Rose Spots

Symptomet som oftest brukes til å diagnostisere tyfoidfeber er utslett som følger med sykdommen. Dette er fordi den utslett, kjent som rose flekker, er det eneste symptomet som er spesifikke for de tyfus bakterier. The New York Times Health Guide på Typhoid beskriver utslett som flekker, vanligvis mindre enn en 1/4 tommers over, og helt flat. De utvikler hovedsakelig på brystet og mageregionen. Dessverre vil ikke alle tilfeller av tyfus demonstrere dette symptomet.

Tidlig Sykdom

Ofre begynner opplever symptomer når som helst mellom én og tre uker etter eksponering for bakterier oppstår. Hos barn kan utbruddet av alvorlige symptomer oppstår raskt, men i eldre ofre, er sannsynligvis å begynne mildt og utvikle seg over tid sykdommen. The Mayo Clinic gir en spesifikk tidslinje for symptomer og komplikasjoner utvikling. Denne tidslinjen viser at i løpet av den første uken av sykdom, kan feber, hodepine, sår hals og mageproblemer oppstå. Disse symptomene kan være ledsaget av en generell følelse av svakhet. Den urolig mage blir ofte diaré hos barn, men er mer sannsynlig å medføre en alvorlig forstoppelse hos voksne.

Under den andre uken av sykdommen steg flekker oppstår ofte på brystet og magen. På denne tiden, pasienten også ofte opplever en fortsatt høy feber, vekttap og en oppblåst mage. Forstoppelse og diaré også vanligvis fortsette. Diaré sies å ligne ertesuppe, både i farge og konsistens.

Senere stadier

I løpet av tredje uke utslettet forsvinner og pasienten kommer inn i tyfus tilstand. Den tyfus staten er et begrep som brukes for å beskrive en ubevegelig tilstand med lukkede eller halvlukkede øyne, når pasienten ser ut til å drive inn og ut av bevissthet. I løpet av tyfus staten, livstruende komplikasjoner er mest sannsynlig å skje. Vendepunktet oppstår under den fjerde uke av sykdommen. Feberen synker gradvis og returnerer til det normale i løpet av en uke til 10 dager. Offer bør observeres i en periode på minst to uker, for gjentakelse.

Diagnose og behandling

Når et utslett er observert, eller når flere andre symptomer er utstilt uten utslett, kan en rekke tester utføres for å få en endelig diagnose. Ifølge National Institutes of Health, disse testene inkluderer en komplett blodprosent (CBC), blodkultur, krakk kultur, ELISA urinprøve, blodplatetall og fluoriserende antistoff studie. Hvis tyfus er diagnostisert, er elektrolytter og antibiotika gitt intravenøst.

Forebygging / løsning

Vaksinering kan gis for å hindre smitte med tyfus. Det er to vaksiner, en gis som en enkelt injeksjon dose, og en annen som er gitt muntlig over en periode på flere dager. Disse vaksiner er sterkt anbefalt for de som reiser utenfor de industrialiserte områder i verden. Dessverre, selv om de vesentlig lavere infeksjonsrisiko, vaksiner ikke er helt effektive mot tyfus. Grunnleggende forholdsregler bør tas for å hindre inntak av forurenset vann når du reiser.

Hvorfor er syrefaste Flekker Nyttig?

Hvorfor er syrefaste Flekker Nyttig?


Forskere bruker mikroskoper og fargeteknikker for å oppdage og skille mikroorganismer, inkludert bakterier, i pasientprøver. De fleste bakterier flekken godt med konvensjonelle fargemetoder. Imidlertid, noen få er ugjennomtrengelig for konvensjonelle fargestoffer, og krever bruk av et spesielt syrefaste flekken.

Prosedyre

Ifølge American Society for Microbiology, innebærer flom et lysbilde som inneholder en liten mengde av pasientprøve med rød Carbol fuchsin fargestoff, skylle den med en syre-alkohol løsning, og restaining det med metylenblått fargestoff syrefaste farging. Alle strukturer, bortsett syrefaste bakterier, slipper det røde pigmentet når vasket med syre og absorberer den blå flekk i stedet. Syrefaste bakterier beholde den røde fargestoff og vises som røde stavformede strukturer mot en blå bakgrunn.

Tuberkulose

Syrefaste bakterier inkluderer slekten Mycobacterium, en gruppe bakterier som forårsaker tuberkulose og andre relaterte sykdommer. Tuberkulose er en svært smittsom sykdom som rammer en tredjedel av verdens befolkning hvert år og er den ledende dødsårsaken fra bakteriell infeksjonssykdom, ifølge Dr. Kenneth Todar, professor i mikrobiologi ved University of Wisconsin-Madison.

Viktigheten av Farging

Dyrking og identifisering av bakterier krever tid. Ifølge Dr. Todar, tar det 4-6 uker til å vokse synlige kolonier av Mycobacterium tuberculosis. The Centers for Disease Control bemerker at syrefaste flekker gir leger med en rask og kostnadseffektiv måte for å gjøre en foreløpig tuberkulose diagnose.

Hvordan bli kvitt støt eller flekker etter å fange Kopper

Vannkopper er en virus mest vanlig hos barn. Symptomene inkluderer feber, hodepine, hoste og magesmerter. Den vanligste og mest irriterende symptom på vannkopper er utslett som oppstår på huden. Humper kan finnes over hele kroppen. De er kløende og smertefulle, og ser ut som små blemmer eller insektbitt. Disse støt kan vare i flere dager og opptil en uke. Skrape på disse vannkopper flekker vil ikke bare forlenge hvor lenge de er på huden din, kan det også føre til permanente arr. Unngå riper vil hjelpe bli kvitt dem mye raskere.

Hvordan bli kvitt støt eller flekker etter å fange Kopper

lette smerter og hevelse ved å ta et kjølig bad. Den kjølige vannet vil gjøre det lettere å motstå riper støt. Vurder å kjøpe en havremel bath blanding fra et stoff butikken for å legge til badevannet for videre beroligende egenskaper.

Bruk Calamine lotion for å berolige kløende vannkopper humper. DAB dette rosa væske på hver ett av stedene for å berolige hevelse og kløe. Dette er spesielt bra å gjøre før sengetid for å unngå riper i løpet av natten.

Unngå salt, varme eller krydret mat hvis vannkopper flekker har funnet veien inn i munnen din. Saltet og varme vil forårsake smerte som vil gjøre flekkene hovne opp, noe som gjør dem vare lenger. I stedet, stokk med kald eller romtemperert mat som er tørt og mangler mye smakstilsetning.

Bruk en over-the-counter smertestillende. Medisin med paracetamol fungerer best ved å lindre smerte og kløe følelser på grunn av vannkopper.

Vent det ut. Samtidig unngå å skrape støt forårsaket av vannkopper, vil utslettet slutt gå bort av seg selv. Hvile og holde fokus på å bli bedre. Jo mer du slapper av, jo raskere vil viruset forlate systemet, tar humper med det.

Hint

  • Unngå å ta medisin som inneholder acetylsalisylsyre, da dette kan føre til komplikasjoner.
  • Oppsøk lege hvis vannkopper symptomene blir alvorlige eller ikke er hjulpet av disse metodene.

Ved hjelp av mat-baserte vitaminer for å fjerne sorte flekker fra huden

Svarte flekker på huden, eller hyperpigmentering, kan være forårsaket av mange ting, som hormonendringer eller overeksponering for solen, men noen hyperpigmentering er forårsaket mange vitaminmangel.

Vitamin A

Å ha et underskudd på vitamin A kan føre til svarte flekker på huden. Vitamin A er nødvendig for øyne og hud helse. Røde, gule og oransje frukt kan lindre dette.

Vitamin B

Vitamin B, viktig i blodlegemer produksjon og vedlikehold, kan føre til hyperpigmentering. Hvis blodceller ikke er sunt, vil huden ikke være enten. Hele korn og nøtter kan tilfredsstille disse behovene.

Vitamin E

Vitamin E er viktig for hudens elastisitet og helse. Med en vitamin E-mangel, kan huden ikke forynge seg. Hvetekim og nøtter er en utmerket kilde.

Kalsium

Kalsium er viktig for hormonbalansen. Lave nivåer av kalsium betyr hormoner kunne gå inn i ubalanse og føre til flekker. Melk remedier dette.

Magnesium

Legge magnesium til kosthold kan bidra til å nøytralisere nivåene av østrogen i leveren. Høye nivåer av østrogen kan føre til hyperpigmentering. Spinat kan fikse dette.

Sink

Sink er også nødvendig for hormon balanserer i kroppen. Ved sink er lav, da østrogen kan bygge opp. Kjøtt, for eksempel kalkun, svinekjøtt og laks, er en stor kilde.

Hva er årsaken til hårløse flekker?

Genetikk

Ifølge National Institutes of Health, påvirker mønster skallethet lag 25 prosent av menn i en alder av tretti. Men mer vanlig hos menn, påvirker denne genetiske balding mønster kvinner også. Mann mønster baldness er preget av tynt hår på frontal hårfestet, templer og krone. Kvinner vil vanligvis legge merke thinning håret på kronen. Mønster skallethet vanligvis kjører i familier for både menn og kvinner.

Hormoner

Hormonelle endringer kan forårsake permanent eller semi-permanent håravfall og hårløse flekker. En økning eller overskudd av testosteron spiller en stor rolle i de fleste hormonrelatert håravfall tilfeller. For kvinner kan hormonelle endringer med overgangsalder føre til hårtap. Hormonell ubalanse på grunn av p-piller og graviditet kan også føre til hårtap, men disse to typer ubalanser vil vanligvis korrigere seg selv over tid.

Drug Interaction

En bivirkning av enkelte medisiner er midlertidig håravfall eller balding. Skjoldbrusk medisiner, overflødig vitamin A, noen antidepressiva som protriptyline og til og med antibiotika kan føre til hårtap. Strålebehandlinger og kjemoterapi også føre til hårtap hos de fleste pasientene. Mineralet selen, som brukes til å behandle mange forhold fra hudproblemer til skjoldbrusk sykdommer, er knyttet til hårtap ved høye doser av mineralet brukes.

Diet

Endringer i kostholdet eller dårlig ernæring kan årsaker til hårtap hos noen mennesker. Alvorlig protein, jern og sink mangler er vanlige skyldige i kosten hårtap. Selv om skallet på grunn av underernæring er uvanlig i USA, kan enkeltpersoner på kjepphest eller lav-kalori diett opplever tynt hår eller skallet flekker.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som rammer barn så vel som voksne. Med denne tilstanden, rettet mot en kroppens immunsystem et individs hårsekkene, forårsaker hårløse flekker på hodet og i noen tilfeller, håravfall på kroppen. Det finnes ingen kjent kur for Alopecia areata, men leger kan behandle sykdommen med vanlig hår vekst produkter.

Sjokk og Stress

Fysisk støt eller stress fra en alvorlig sykdom eller kirurgisk inngrep kan føre hårløse flekker eller hårtap. Følelsesmessig stress kan også forårsake eller forverre hårtap. I de fleste sjokkrelaterte hårtap tilfeller vokser håret tilbake over tid. Personer med stress relatert hårtap kan ha nytte av stress reduksjon terapi.

Sykdommer

Autoimmune og skjoldbrusk sykdommer er vanlige årsaker til sykdomsrelaterte skallet. Diabetes, hypotyreose, hypertyreose, lupus og Addisons sykdom kan alle bidra til håravfall. I de fleste tilfeller er håravfall fra disse sykdommene midlertidig så mange sykdommer som forårsaker hårtap kan behandles eller kontrolleres med medisiner.

Infeksjon

Ringorm er en vanlig sopp tilstand som kan infisere hodebunnen, så vel som andre deler av kroppen. Ringorm i hodebunnen er svært smittsom og er preget av hårløse flekker, kløe, rødhet og blemmer. Andre infeksjoner kan omfatte bakteriell eller gjær infeksjoner som er rettet mot hodebunnen eller hårsekker. Mange hudinfeksjoner som forårsaker hårløse flekker lar seg behandle med aktuell eller oral medisin.

Årsaker til hårløse flekker i Women

Årsaker til hårløse flekker i Women


Vi vanligvis tenker på menn som de som vil oppleve hårtap og balding som de blir eldre, men også kvinner står i fare for å miste håret. Hvis du har utviklet en skallet flekk eller regelmessig ende opp med hendene fulle av hår i hånden din etter at du har shampooed eller børstet låser, kan du bli lider av visse medisinske tilstander.

Androgen alopeci

Når en kvinne utvikler hårløse flekker, er det sannsynligvis på grunn av androgenetic alopecia.

Mann mønster baldness

Androgenetic alopecia (AGA) er et annet navn for mannlig mønster skallethet, som også kvinner kan oppleve. AGA er den vanligste typen hårtap. Den hår tap oppstår på sidene og på toppen av hodet, og rett over pannen og noen ganger resulterer i en fullstendig skallet flekk.

Ansiktshår

Hvis en kvinne opplever AGA, kan hun oppleve at hun vokser store mengder hår i ansiktet samtidig som mister håret på hodet. Håret faller ut og hårløse flekker utvikle seg i områder hvor hårsekkene har blitt lysfølsomt. Dette kan skje på samme tid som grove hårene er dukker opp på områder av kroppen, for eksempel i ansiktet. Dette er på grunn av androgen stimulering. Androgener er mannlige hormoner.

Østrogen Versus Testosteron

De fleste kvinner vil oppleve AGA til en viss grad når de blir eldre, fordi en kvinnes østrogennivået faller som den blir eldre. Østrogen er ikke lenger til stede i kvinnens system til å motsette mannlige hormoner (testosteron) som forårsaker hårtap.

Telogen effluvium

En annen tilstand som kan føre til håravfall og bare flekker er telogen effluvium. Vi mister hår på jevnlig basis, men hvis du taper håndfuller, er det ikke normalt. Telogen effluvium oppstår når hårsekkene er sjokkert eller når de flytter inn i hviletilstand. Dette kan skje på grunn av en endring i hormoner (som post-partum eller gå gjennom overgangsalder), eller hvis du har et kosttilskudd mangel. Stress kan også føre til hårtap. Hvis du har en skjoldbrusk problem eller noen andre underliggende medisinsk tilstand, kan dette være årsaken telogen effluvium. Visse medisiner kan også føre til at du mister håret og utvikle hårløse flekker.

Hjem behandling for bare flekker

En dyr hårtransplantasjon er ikke det eneste alternativet for dem som er rammet av hårløse flekker. Det er flere levedyktige alternativer for å prøve hjemme i den stadig håpefulle forsøk på å bremse håravfall eller vokse tilbake noen etterlengtede låser.

Reseptbelagte medisiner

Finasteride (Propecia) er en foreskrevet, daglig pille som ifølge Mayo Clinic, er effektiv for mange menn i bremse hårtap eller oppmuntrende hårvekst. Resultater ta flere måneder.

Over-the-counter medisiner

Minoxidil (Rogaine) er en ikke-perscription rettsmiddel som har blitt svært populære blant folk som opplever hårtap. Den består av et skum eller væske som skal bli gnidd inn i skallet områder to ganger daglig.

Amla Oil

NaturalHomeRemedies.com bemerker at tørrkoking amla i kokos olje skaper en tonic som kan være effektive i behandling av hårtap.

Sjampoer

Ulike sjampoer eksisterer som er ment å stimulere hårvekst og gjør håret fyldigere og sunnere i håp om å hindre fremtidig håravfall eller øke opp volumet av eksisterende hår å distrahere vekk fra områder av skallethet. Regrowth.com anbefaler flere sjampoer ment å kvele hårtap.

Sunt kosthold

WebMD anbefaler ulike matvarer for å holde håret sunt og hindre unødig håravfall. Mangel på sink i kostholdet kan føre til hår Shedding, men sink er til stede i dagligdagse matvarer som hele korn, bønner, biff, lam og nøtter. Inkluder høykvalitets protein i kosten for å holde håret sunt, og ikke glem å ta med mørkegrønne grønnsaker i kostholdet ditt som de skaper en skalp olje som betraktes som "naturens balsam."

Hvordan hjelpe bare flekker i Women

Hvordan hjelpe bare flekker i Women


Betydelig hårtap hos kvinner og menn kalles alopecia; to ulike typer alopecia er oftest ansvarlig for hårløse flekker i kvinner. "Hair Loss Talk" bidragsytere forklare at alopecia areata betegner hurtig innsett hårtap i patcher på hodebunnen din. Årsakene er varierte, alt fra stress til hårsekkene i døende eller pyntebånd til veksten av en ringorm soppinfeksjon i hodebunnen. Ifølge MSNBC Health, kan årsaker også omfatte mer alvorlige tilstander som systemisk lupus erythematosus (SLE), hypotyreose, høyt blodtrykk og hjerteproblemer. En skallet flekk på kronen som ligner mannlig mønster skallethet er en genetisk tilstand som kalles androgenetic alopecia.

Hvordan hjelpe bare flekker i Women

•  Påfør en milliliter Minoxidil til din tørr hodebunn i morgen, og om natten ved hjelp av applikatoren som følger med medisinen. Spre det jevnt over dine balding flekker og ikke skyll. Unngå å få hodebunnen våt i fire timer etter hver applikasjon for beste vekst resultater. Minoxidil 2% er det eneste FDA-godkjente behandling for kvinnelige mønster baldness. Det kan hjelpe deg til å oppnå betydelig gjenvekst, men seponering lotion vil resultere i mer hårtap.

Bruk sjampo og balsam anbefalt av håret stylist eller salong. Butikk-kjøpte sjampo og balsam inneholder voks som fjerner håret og kan føre til at det faller ut.

Vask håret bare annenhver dag. La håret tørke naturlig, og med minimal styling. Dette reduserer sjansene for håret til å falle ut.

Spis et sunt, velbalansert kosthold som inneholder rikelig med magre proteiner, frukt og grønnsaker. Underernæring er en vanlig årsak til kvinnelig hårtap.

Kontroller for matintoleranse. Hver uke, eliminere én felles mat fra kostholdet ditt. Meieriprodukter er et vanlig irritasjonsmoment og en god mat å eliminere først. Hvis du merker at hårtap stopper eller avtar når du eliminere en mat, kan du nå vet årsaken til hårtap.

Hint

  • Påfør Minoxidil på hodebunnen din uten å forlate den for å absorbere inn i andre deler av kroppen din. Denne lotion kan forårsake hårvekst hvor som helst på kroppen din. Ikke bruk Minoxidil 5%; det vil føre til uønsket hårvekst på kroppen og er ikke anbefalt til bruk hos kvinner.
  • Hvis du har en hjertesykdom eller lavt blodtrykk, søke råd fra en lege før du bruker Minoxidil. Det fører til komplikasjoner og forverrede symptomer i en liten prosentandel av pasienter med disse helsemessige bekymringer. Skaff en lege forsikring om at produktet er trygt for deg før du bruker den.
  • Hvis håret ditt tap er resultatet av ringorm på hodebunnen din, bør du ikke bruke Minoxidil. Det kan irritere soppinfeksjon og gjøre det verre.
  • Prøv shopping rundt for frisører som har erfaring med å lage frisyrer som utfyller kvinner med tynt hår. Før planlegging en klippe håret, snakke med flere mulige stylister over telefonen. Spør om deres erfaring med problemet ditt, og be om en hårklipp som reduserer synligheten av hårtap.
  • Hvis du nylig har opplevd fysiske endringer som for eksempel graviditet eller vekttap, vil håret ditt sannsynligvis vokse tilbake med minimal intervensjon i løpet av få måneder.
  • Hårtap hos kvinner kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. Du bør oppsøke lege hvis du begynner å ha et problem; hun kan gjennomføre tester for å utelukke mulige sykdommer. Hun kan også fortelle deg om ikke noen av dine medisiner kan føre til håravfall og gi deg råd hvordan du kan slutte problematiske medisiner. Legen din kan også teste deg for matallergier som kan forårsake hårtap. Vær tålmodig med den diagnostiske prosessen. Medisinsk testing tar tid, og sykdommer som SLE er notorisk vanskelig å diagnostisere. Gjenkjenne prosessen med diagnose kan ta måneder eller år.

Slik Cure hårløse flekker

Hårløse flekker, som pleier å starte ut størrelsen på et kvartal, er en pinlig tilstand som noen ganger kan spre seg over hele kroppen. Denne tilstanden kan eliminere nøkkel primære hår fra øyenbrynene og ansikt. Hårløse flekker kan være ødeleggende for en tenåring selvbilde og en smertefull forslag av alderdom til voksne. Men hårløse flekker ofte gå bort på egenhånd, og med en legens råd, kan du føre krig mot dem.

Slik Cure hårløse flekker

•  Ta kontakt med en medisinsk faglig for å finne roten årsaken til hårløse flekker: Dette kan være en familiehistorie med hårløse flekker, eller det kan være så alvorlig som diabetes eller en skjoldbrusk ubalanse. Følg legens råd om behandling for årsaken til de hårløse flekker.

Påfør lokale kortikosteroider, i de tidlige stadier, for å stoppe de hårløse flekker fra å spre seg.

Tenk hår implantater. Dette vil lette den umiddelbare kosmetisk problem, selv om de ikke vil hindre spredning.

Hvordan behandle Flekkvis hårløse flekker i en voksen

Hvordan behandle Flekkvis hårløse flekker i en voksen


Flekkvis hårløse flekker i en voksen kan oppstå på grunn av en rekke årsaker. Riktig behandling av flekkvis hårløse flekker krever riktig identifikasjon av det underliggende problemet. De tre vanligste årsakene er alopecia areata, trichotillomania og tinea capitis. Alopecia areata er en autoimmun lidelse der immunforsvaret angriper hårsekkene. Trichotillomania er en psykiatrisk lidelse som resulterer i trang til å trekke ut ens eget hår. Tinea capitis er en soppinfeksjon i hodebunnen som fører til flekkvis flekker av håravfall.

Hvordan behandle Flekkvis hårløse flekker i en voksen

•  Bestem årsaken til flekkvis hårløse flekker. Dersom håravfall er forbundet med skalering og kløe i hodebunnen, tyder dette på en soppinfeksjon (tinea capitis) som årsak. Hvis de hårløse flekker er runde områder på hodebunnen og forekommer på andre hår-bærende deler av kroppen i tillegg, er dette forenlig med alopecia areata. Hvis de hårløse flekker inneholde korte hår fortsatt i hårsekken, indikerer dette at håret ble trukket ut og brutt ned kort, noe som tyder trikotillomani.

Gå til legen din. Alle de ovennevnte årsakene usammenhengende skallethet er alvorlige og krever utredning og behandling av lege. Systemisk soppdrepende behandling er nødvendig for å bli kvitt tinea capitis. Alopecia areata vil kreve systemiske, aktuell eller injisert steroider for å kontrollere og vil trolig ikke bli kurert. Trichotillomania krever omsorgen for en psykiater. Noen mennesker kan effektivt behandles for trikotillomani med trisykliske antidepressive medisiner.

Fortsett å overvåke symptomene. Mange ganger, til tross for behandling av det usammenhengende skallethet forbundet med alopecia areata, tinea capitis og trikotillomani, vil det være nødvendig å gjennomgå ytterligere behandling for å kontrollere symptomene.

Hvordan håndtere hårløse flekker

Hvordan håndtere hårløse flekker


Hårløse flekker kan behandles med forskjellige naturlige løsninger i hjemmet, inkludert daglige hodemassasjer og viktige endringer i kostholdet. En riktig balansert ernæring plan gir viktige næringsstoffer avgjørende for hårvekst og for din generelle helse. Regelmessig bruk av forskjellige mat-baserte pastaer direkte på hodebunnen kan øke blodstrøm og stimulere hårvekst, så vel.

Hvordan håndtere hårløse flekker

Naturlig aktuelle behandlinger

•  Masser skallet flekk i 10 til 15 minutter hver dag for å øke blodsirkulasjonen i hårsekkene. Innlemme hårvekst stimulerende oljer som mandel, jojoba, lavendel eller rosmarin oljer til massasje. Olivenolje kombinert med honning og kanel brukes en gang eller to ganger om dagen har også den samme effekten.

Bland eggeplommene med olivenolje og en skvett sitronsaft. Massere blandingen på hodebunnen din en gang i uken. Alternativt, bland eggeplommer med kokosmelk og gjelder skallet flekk tre ganger i uken. Eggeplommer er en stor kilde til protein og jern som nærer hodebunnen og håret.

Grind kalk frø og svart pepper i like deler og legge til vann. Bruk denne lim til skallet flekk hver dag. Pepper irriterer hodebunnen for å øke blodsirkulasjonen og oppfordrer hårvekst. Anvendelse av juice av grønne korianderblader til skallet flekk kan også stimulere hårvekst.

Ernæringsmessige tiltak

Øk inntaket av mat som fremmer sunt hår som bananer, cider eddik, alfalfaspirer og gulrøtter. Opprettholde en diett rik på mørke bladgrønnsaker, fisk og helkorn.

Spis mat med essensielle næringsstoffer for hårvekst og hodebunn helse eksempel omega-3 oljer som finnes i tunfisk, laks, sardiner, makrell og nøtter.

forbruker matvarer som er rike på vitamin B for å fremme produksjon av keratin, et protein som er nødvendig for hårvekst. Yoghurt, laks og egg er rike på vitamin B og B12, mens fisk, hvetekim, kylling og kalkun er bra for vitamin B3.

Konsumere matvarer med sink og vitamin C som bønner, hele korn og østers for å fremme hår styrke.

Medisinske og terapeutiske tiltak

Ta anti-inflammatoriske medisiner som steroider som bekjempe auto-immune mekanismen bak hårtap, hindrer normal hårvekst. Steroider kan enten injiseres direkte på skallet flekk, påføres lokalt som en salve eller tatt muntlig. Konsultere legen din for å diskutere hvilken metode som er mest hensiktsmessig for deg.

gjennomgå foto-kjemoterapi, hvor hårvekst stimuleres av en lysfølsom stoff og utsette selv til en ultrafiolett lyskilde. Pasienter bør søke et behandlingssenter som har UV-lys utstyr for behandlinger to eller tre ganger i uken.

Prøv alternative behandlingsformer, inkludert aromaterapi, akupunktur, kinesiske urter eller hårtap vitaminer.

Hvorfor folk har brune flekker i deres øyne?

Brune flekker i øyet er en kosmetisk tilstand som ligner på fregner. De brune flekkene er smertefri og vanligvis ufarlig, selv om flekker som oppstår plutselig, endrer fasong eller størrelse, eller som følge synsproblemer bør undersøkes av lege.

Beliggenhet

Brune flekker i øynene er områder av pigment på det hvite i øyet. Den hvite i øyet er en tynn hinne over øyeeplet, kalt sclera. Utsiden av sclera er normalt glatt og hvit.

Årsak

Brune flekker på det hvite i øyet er forårsaket av melatonin, det samme stoff som fører til fregner og føflekker på huden. Brune flekker på øynene kan oppstå når som helst, og kan øke i antall, men ikke svekkes eller forsvinne når de har dukket opp.

Betraktninger

Brune flekker på den hvite delen av øyeeplet forekomme oftere hos mørkhudede mennesker, spesielt mennesker av afrikansk kulturarv. De er også mer vanlig hos mennesker som fregne tungt i solen.

Forebygging / løsning

Brune flekker på øyet kan ikke kureres eller fjernet. For å hindre flere brune flekker fra å vises, bære en bredbremmet hatt og solbriller for å beskytte øynene mot sollys.

Advarsel

Hvis brune flekker på øynene forekommer i forbindelse med synsproblemer, eller om de endrer i størrelse eller form, ta kontakt med en øyelege - en lege som er spesialist på sykdommer og behandling av øyet.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera


Sclera misfarging kan ha en rekke forskjellige årsaker, noen godartet og noen som er farlig for en persons helse. Mest over-the-counter øyedråper behandle rødlig sklera, vanligvis via et preparat som reduserer størrelsen på overflate blodkar. Brune flekker på sclera kan ikke svare på den slags behandling, og den underliggende sykdommen kan kreve medisinsk intervensjon, så det er lurt å søke profesjonell medisinsk hjelp heller enn å forsøke å selv-diagnostisere eller behandle.

Hvordan fjerne brune flekker på Sclera

Ikke alle brun misfarging er forårsaket av det samme, så er det viktig å først diagnostisere den mest sannsynlige kilde for å bestemme om behandling er nødvendig. Generelt er de brune flekker er godartet i naturen, og enten er tilstede fra fødsel (som en fregner på øyet) eller er en normal utvikling med alderen. Noen øyet misfarging kan være forårsaket av medikamenter så som klorpromazin, eller ved inntak av gull. Andre kan være grunn til scleral melanocytosis, som er godartet også, og er mer vanlig i asiatiske populasjoner. Mørkhudet populasjoner kan ha "gjørmete" brune sclera som en normal variant fra deres økt antall melanocytter. Enhver brun flekk som ser ut til å være økende eller endre form, men bør vurderes av en øyelege for å sikre at det er ikke kreft.

Uavhengig av årsak, brune flekker kan bare fjernes gjennom kirurgiske prosedyrer og må gjøres av en autorisert og kvalifisert medisinsk leverandør. Hvis flekkene er av kosmetisk problem, er det lite sannsynlig at forsikringsselskapene vil betale for kirurgi for å fjerne dem. Hvis flekkene er kreft, vil øyelege bestemme riktig behandling og eventuelt henvise den enkelte til en onkolog for noen oppfølging kjemoterapi som kan være nødvendig. Alle kirurgiske prosedyrer må gjøres av en godkjent øyelege og må aldri bli foretatt av en lay-person.

De to kirurgiske alternativer er å skjære det berørte området av sclera bare, eller for å fjerne konjunktival laget av øyet (kalt en "conjuctivectomy") og la den regenerere uten den brune pigmenterte området. Hvis kirurgi er nødvendig, er avgjørelsen om hvilken metode som skal brukes opp til øyelege og vil variere mellom enkeltsaker.

Hint

  • Alle potensielle kirurgi må gjøres med forsiktighet, og ingen kirurgi bør alltid utføres av en ulisensiert individ. Ingen behandling for øyesykdommer bør foretas uten involvering av en kvalifisert øyelege eller annen øyelege. Over-the-counter øyedråper er ikke egnet for personer med glaukom, selv om de kan bistå i å redusere misfarging av øyet.

Hva gjør flekker i øyet Mean?

Hva gjør flekker i øyet Mean?


Flekker i øyet, noen ganger kalt svarte flekker eller flytere, er en vanlig foreteelse de fleste mennesker opplever på et eller annet tidspunkt. Vanligvis flekker i øyet er ikke et alvorlig problem. Men hvis klynger av flere flekker plutselig dukke opp, kan det være et tegn på en potensielt farlig tilstand.

Identifikasjon

Ifølge National Eye Institute (NEI), flytere er mørke flekker eller figurer i øyet som beveger seg når øynene deres beveger seg. De bokstavelig talt flyter og drive inni øyet og er mest tydelig når man ser på noe lyst. Det er vanlig å se disse flekker ute på en solrik dag.

Årsaker

Flottører dannes når en gelé-aktig substans i øyet er kjent som glasslegemet begynner å krympe. Glasslegemet blir trevlet, og disse snirklete linjer føre til flekker i tråd med visjonen. Glasslegemet fyller omtrent 80 prosent av øyet ditt og er nødvendig for å opprettholde sin runde form.

Advarsler

Mesteparten av tiden, flekker i øynene er en del av den naturlige aldringsprosessen og er ikke betraktet som et alvorlig problem. Men sier NEI at flytere kan være et resultat av en mer alvorlig tilstand direkte forbundet med infeksjoner, betennelser, blødninger eller netthinneavløsning. Netthinneavløsning er potensielt farlig, som oppstår når en hvilken som helst del av netthinnen vev blir trukket bort fra den bakre vegg av øyet. Hvis venstre ubehandlet, kan netthinneavløsning føre til synsskader og muligens blindhet.

Behandling

For folk flest, disse flekker er ikke alvorlig. De er en liten irritasjon, og NEI sier ingen behandling er nødvendig. Men hvis de flytere blir for tallrike og begynner å redusere sikten, kan kirurgi være nødvendig.

Betraktninger

Foruten de eldre, andre som kan være i faresonen for å utvikle flekker i øyet er enkeltpersoner som er nærsynt, diabetikere og de som har hatt en øyeoperasjon som grå stær.

Hvorfor er det Hvite flekker på My Nails?

Hvorfor er det Hvite flekker på My Nails?


I motsetning til populær oppfatning, hvite flekker på neglene er ikke et tegn på en vitaminmangel, ifølge Dr. Andrew Weil på Drweil.com. Selv flekker vanligvis vises etter mindre skader, negler som er halvt eller helt hvite kunne signalisere et helseproblem som du bør få legen din vurdere.

Leukonychia

Vanligst, hvite flekker på neglene, også kalt leukonychia, er et resultat av tidligere skade på området, ifølge Weil. De tar seks uker fra skadetidspunktet skal vises, og vil vokse ut på egenhånd i løpet av ca åtte måneder.

Allergier

Hvis du er allergisk mot en spiker produkt, for eksempel en viss form for polish, sier Weil du kan se hvite flekker på neglene. Disse plassene vil også vokse ut på egenhånd.

Infeksjon

Weil sier at en mild infeksjon kan også føre til hvite flekker på neglene. Infeksjonen kan være sopp, i så fall bør du oppsøke lege for behandling.

Anemi

Hvite eller bleke spiker senger kan være et symptom på anemi, en tilstand preget av et redusert antall røde blodlegemer.

Sykdom

Hvis neglene er halvt hvit, kan dette signalisere nyresykdom, mens negler som er helt hvit kan være symptomatisk for leversykdom. Men Weil og Dr. Christine Laine ved American College of Physicians påpeke at hvite negler vil sannsynligvis ikke være den første eller eneste symptom på disse alvorlige sykdommene.

Alkoholrelaterte helseproblemer

Å drikke alkohol er assosiert med helger, fester og ha en god tid, men overforbruk kan føre til en rekke problemer. Alkohol er det stoffet som oftest barn under 18 overgrep. Bilulykker forårsaket av alkohol er den ledende dødsårsaken i tenåringer. Hvis du bruker alkohol forstyrrer dine daglige aktiviteter, har du et problem, og fortsatte overforbruk av alkohol kan føre til mange helseproblemer.

Effekter

Mange drikker alkohol når de er deprimert å føle seg bedre. Andre drikke før du går til sengs fordi alkohol hjelper dem å få til å sove. Dette fungerer ikke. Alkohol er en depressant. Det kan gjøre at du føler deg bedre midlertidig, men det snart slutter å løfte humøret og gjør at du føler deg mer deprimert. Selv om det kan hjelpe deg å sovne i starten, trenger du ikke bli sovende. Du går glipp av de stadier av dypere søvn som kroppen din trenger. Å drikke alkohol bare masker symptomene og gjør de underliggende problemene verre.

Typer

Drukket alkoholholdige drikker fører til mange forskjellige typer helseproblemer. Det hever blodtrykket, noe som setter deg i fare for slag og hjertesykdom. Det reiser midlertidig blodsukkeret, så det faller, noe som gjør at du føler deg svak, skjelven, svak og kvalm. Langsiktig drikking fører til skjelvinger, mageproblemer, som for eksempel magesmerter og oppblåsthet, osteoporose og kreft. De fleste menn som drikker for mye lider av erektil dysfunksjon og sterilitet.

Identifikasjon

Det er mange tegn på alkoholrelaterte helseproblemer. Symptomer på skrumplever inkluderer fordøyelsesbesvær, kvalme, diaré, forstoppelse, oppkast og anoreksi. Brudd, en økning i infeksjoner, overdreven svetting og ubehandlede skader, som for eksempel sigarettglør, blåmerker, eller sprekker som ikke kan forklares kan tyde på at helseproblemer er forårsaket av alkohol. Neseblødning, blødende tannkjøtt, rektal blødning, tunge menstruasjon og anemi kan være relatert til å drikke for mye alkohol.

Betydning

Komplikasjoner av alkoholisme inkludere underernæring, hjerneskade, kardiomyopati og perifer neuropati. Kardiomyopati er skade på hjertemuskelen som gjør at den blir betent så det ikke virker som det skal. Hjertet svekker og ikke pumpe blodet effektivt. Perifer nevropati er skade på nervesystemet motoriske og sensoriske nervers som forbinder hjernen og ryggmargen til resten av kroppen. Den perifere nervesystemet bærer informasjon til og fra hjernen og ryggmargen. Når den blir ødelagt tidligere symptomer er en endring i temperaturen, smerte og nummenhet i hender og føtter.

Advarsel

Folk som har utviklet helseproblemer fra å drikke alkohol bør slutte å drikke med tilsyn av lege. Alkohol er et rusmiddel, og slutte plutselig fører til abstinenssymptomer, inkludert kvalme, feber, søvnløshet, skjelvinger, angst, hallusinasjoner, sløret tale, slapphet, kramper og koma. Du kan trenge medisiner når du plutselig slutte å drikke alkohol for å hindre alvorlige symptomer på tilbaketrekning.

Om alkoholrelaterte Demens

Alkoholrelatert demens kan plage folk som bruker et høyt volum av alkohol på en jevnlig basis, noe som resulterer i hjerneskade. Alkohol kan være en direkte årsak til demens ved å opptre som en nervegift som påvirker sentralnervesystemet, eller det kan være en indirekte årsak ved å bidra til feilernæring og vitaminmangel.

Betydning

Overdreven alkoholbruk kan utløse nevrologisk lidelse kjent som demens ved å påvirke hjernens evne til å utføre mentale oppgaver som læring, huske og tenke.

Typer

Det finnes ulike former for alkoholrelatert demens, de vanligste er Wernicke-Korsakoff syndrom. Dette er en konsekvens av en tiamin mangel direkte knyttet til alkoholmisbruk.

Betraktninger

Når overdrevet alkoholforbruk forårsaker skader på leveren og vitamin-mangel, kan det til slutt føre til krymping og hjerneskader.

Misforståelse

Alkohol er ikke alltid er skadelig for kroppen. Moderate nivåer av inntak kan ha en positiv effekt på grunn av antioksidanter som finnes i noen alkoholholdige drikkevarer.

Forebygging / løsning

Den eneste måten å unngå alkoholrelatert demens, er å begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer. Tilstanden kan bli reversert, i noen tilfeller, hvis drikkevann er stoppet, vitaminmangel avhjelpes og en sunn diett blir opprettholdt.