Digidexo.com

Typer av Premium Progressive Lens

Typer av Premium Progressive Lens


Progressive linser, også kalt progressive briller (PALS), usynlige eller ingen linjer progressive briller, kan hjelpe deg å se på avstand, på nært hold og i mellom. I motsetning til bifokale med linjer, trenger progressive linser ikke ha et uskarpt område forårsaket av linjen, men de har en korridor eller "kanal" du ser ned gjennom fra avstand visjon til i nærheten av visjonen. Dyrere objektiver har lengre, bredere eller teknisk avanserte korridorer. Forskjellige progressive stiler fungerer på forskjellige måter. Forstå premium progressive funksjoner hjelper deg å velge riktig stil av progressive brilleglasset for dine behov.

Wide Avstand Viewing

Dr. James Sheedy, direktør for Vision Ergonomi Laboratory, gjennomført en studie på 28 ulike progressive design og deres visningssoner. Hans studie, publisert i februarnummeret 2004 Optometry Journal, plukket de fem beste progressive glass med et bredt utvalg av visning i det fjerne: Younger optisk bildestabilisator, Sola progressive kalt Percepta, Super No-linje ved Essilor, Shamir Genesis og Vision Enkel Outlook . Et bredere avstand visningsområde i en premie progressive er gunstig for folk som gjør et flertall av sitt arbeid i det fjerne, som å kjøre bil eller undervisning.

Bred korridor Lenses

Dr. Sheedy studie bestemmes de fem beste bredeste korridor eller mellom visning områder: Johnson og Johnson Definity, Pentax AF Mini, Zeiss Gradal Top Progressive, American Optical Pro 15 og SOLAMax progressive glass. Et bredere mellom korridoren og visningsområde er viktig for folk som gjør mer arbeid på armlengdes avstand eller videre, for eksempel, arbeider på en datamaskin eller kassaapparat eller lese tegninger på et skrivebord.

Tilpassede Progressive glass

En av de nyeste teknologier tilgjengelig er premien progressive glass, som er individuelt designet basert på pasientens resept og fysiologiske atferd og på hodet og øyebevegelser. Den Varilux Ipseo av Essilor bruker en premie progressiv design basert på individuelle visuell ergonomi. Ideen bak denne typen objektiv er at jo mer øyet beveger seg, fordeler en større visningsområde pasienten. Jo mer en pasients hodet beveger seg, en smalere bifokale sone med mindre side forvrengning fungerer bedre.

Andre tilpassede linser inkluderer Shamir Telegraph, Rodenstock er Multigressive ILT, Genesis 1, Seiko sin Super P1 og Hoya Optisk er Hoyalux iD. Zeiss optisk sin Gradal Individuell progressive glass er en annen tilpasset objektiv designet med spesielle konvekse kurver basert på en persons individuelle resept.