Digidexo.com

Symptomer på Eye Herpes

Eye herpes er en infeksjon i øyet, som også er referert til som okulær herpes av helsepersonell. Øyen herpes er forårsaket av type 1 virus og kan føre til alvorlige syns komplikasjoner, inkludert inflammasjon og arrdannelse på hornhinnen. Eye herpes er en viral tilstand som ikke kan kureres, og den lidende kan ha utbrudd i hele sin levetid. Symptomene på øye herpes kan variere fra mild til alvorlig.

Historie

En person vil trekke seg sammen øye herpes ved at øyet utsatt for viruset ved å komme i kontakt med en person med en herpes utbrudd. Eye herpes kan også selv rammet dersom den smittede personen har et utbrudd på en annen del av kroppen hans og berører øyet hans. Når du har øye herpes, kan dine utbrudd variere og du kan vise en rekke symptomer.

Effekter

Den vanligste tegn på øye herpes er smerter i det berørte øyet samt irritasjon. Det vil trolig føles som om personen har noe i øyet. Gitt at øye herpes påvirker hornhinnen, er det også svært sannsynlig den lidende vil ha uskarpt og skyet visjon. Siden disse symptomene kan oppstå i en rekke andre lidelser, en diagnose av øye herpes er ikke alltid lett tilgjengelig.

Typer

Foruten smerte og skyet visjon, kan symptomer på øye herpes også omfatte overdreven rennende øyne, hevelse rundt øynene, rødhet, sår, utflod og lysfølsomhet. Pasienten også vil vise seg mer utsatt for øyeinfeksjoner. I hvilefase, vil øye herpes ikke gi noen symptomer.

Betraktninger

Synet ditt kan også bli påvirket hvis du har øye herpes. Sterkere briller eller kontakt lense resept kan være nødvendig for de berørte øyet. Dette vil avhenge av alvorlighetsgraden av utbruddet og området av herpes infeksjon.

Advarsel

Eye herpes er svært smittsomt, og når en person har symptomer, trenger hun å praktisere visse forholdsregler for å sikre at det ikke er spredt til en annen person eller det andre øyet. Vask alltid hendene hvis du berører den berørte øyet og bruke reseptbelagte steroid dråper gitt av legen din for å bidra til å redusere lengden og alvorlighetsgraden av utbrudd.