Digidexo.com

Hemorrhoid Prolaps Treatment

Hemorrhoid Prolaps Treatment


Ifølge World Organization of Public Health, over 10 millioner mennesker lider av en form for hemoroider. Prolaps hemorroider er klassifisert som klasse fire og anses irreducible. Åreknuter, ofte referert til som prolaps hemoroider oppstår når vev som inneholder blodkar stikker fra anus, også referert til som thrombosed ekstern hemorrhoid. Tromboserte eksterne hemorroider er mer vanlig hos ellers friske voksne.

Symptomer

Personer med prolaps hemorroider kan oppleve ekstremt smertefull hevelse, samt lyse rødt blod på toalettpapir eller i toalettet. En ekstern klump rundt anus min være til stede.

Årsaker

Flere faktorer kan bidra til utbruddet av prolaps hemorroider. Forstoppelse, straining under avføring, kolitt, trichuriasis, cystisk fibrose, og graviditet er kjent mulige årsaker.

Diagnose

Diagnose metoder omfatter sigmoidoskopi, barium klyster, rektal undersøkelse og anorektalt manometry. Fordi det er likheter i symptomer mellom prolapsed hemorroider og endetarmskreft, perianal hematom, anal fissur fistel og abscess, min andre tester brukes for diagnose

Behandling

Behandlingen kan omfatte mucosal striper eller ligering Baron, et mindre inngrep og foretrukket metode for behandling. Et elastisk bånd er knyttet rundt den ytre hemoroide. Blodgjennomstrømningen er så oppbrukt og avføring blir mindre smertefull.
Sclerotherapy er en prosedyre som brukes til å krympe hemorroider. Medisinering er sprøytet inn i blodårene innenfor hemorrhoid, forårsaker venen å redusere.
En mer invasiv prosedyre er kirurgisk restaurering å fjerne hemorroider, ofte referert til som hemorrhoidectomy. Hemorrhoidectomy er en kirurgisk prosedyre som brukes for å fjerne hemorrhoid. Dette benyttes som en siste utvei, som det er ansett for å være svært smertefullt under utvinning.
I alvorlige tilfeller kan restaurering av endetarmen, anus eller sphincter være nødvendig.

Risiko

Visse faktorer assosiert med alder, før rektal kirurgi, svake muskler, kronisk forstoppelse, og anstreng kan bidra til utbruddet av prolaps hemorroider.

Prognose

Prolaps hemorrhoid er en kronisk tilstand. I de fleste tilfeller, med anbefaling fra en lege, kronisk prolaps hemorroider kan styres.

Forebygging

En endring i kosthold, og unngå straining under avføring kan bidra til å hindre hemorroider. I tillegg min en mild krakk mykner bli anbefalt av legen din.