Digidexo.com

Hvordan finne en tannlege

Hvordan finne en tannlege


Du kan finne en kvalitet tannlege ved å følge disse retningslinjene, hentet fra American Dental Association anbefalinger.

Bruksanvisning

Finne en tannlege

Be troverdige familiemedlemmer, venner og kolleger til å anbefale en tannlege. Du kan også be fastlegen din til å foreslå en tannlege.

Kontakt din lokale eller statlige dental samfunnet for en henvisning. Søk på Internett eller se under "tannleger" eller "foreningene" i telefonboken etter dental samfunnet nærmest deg.

Ring din nærmeste tannlege skolen klinikken.

Konsulter American Dental Association er medlem katalogen.

Spør din nåværende tannlege for en henvisning hvis du flytter til et nytt område.

Ting å se etter i en tannlege

Bestem hvor tilgjengelig tannlegen er: Er hans eller hennes kontor i nærheten av ditt hjem eller jobb? Er det lett å få avtale ganger du trenger?

Survey kontoret for å sørge for at det er rent og velholdt. Tannlegen bør bruke hansker, maske og kappe. Be ham eller henne om instrumentsteriliseringsprosedyrer.

Se for hyggelige, respekt interaksjoner mellom tannlege og ansatte.

Ta kontakt med tannlegen om din tannlege historie og problemer, og bestemme om du liker måten han eller hun forklarer forebyggende tiltak og behandlinger. Føler du deg komfortabel dele bekymringer? Er forklaringene klart?

Spør om avgifter, betaling og forsikring planer. Du bør diskutere disse før behandlingen.

Finn ut om din tannlege er en måte for deg å motta krise, etter arbeidstid omsorg.

Spør hvor lenge tannlegen har vært å trene og hva slags videreutdanning han eller hun har forfulgt for å holde tritt med nye utbygginger i odontologi.

Hint

  • Hvis du leter etter en spesialist som en kjeveortoped eller periodontist, spør din generelle tannlegen å anbefale noen.
  • Vær sikker på at tannlegen er medlem av American Dental Association.