Digidexo.com

øvre venstre kvadrant

Slik Finn den øvre ytre kvadrant

Slik Finn den øvre ytre kvadrant


Menneskekroppen er en sammensetning av ulike kroppsdeler. Disse kroppsdeler er ofte beskrevet av leger på en kvadrant basis. Dette er en metode for å dele hver kroppsdel ​​i fire biter for enkelt å skjelne et bestemt område av smerte, punktet for behandling eller trekk av interesse. Den kvadranten metoden brukes hovedsakelig til å beskrive bryster og setemusklene. Prosessen brukes oftest for disse kroppsdeler for å indikere et område hvor en svulst er tilstede, eller hvor intramuskulære injeksjoner må gis.

Bruksanvisning

Bryster

•  Stå holdent foran et speil med begge hender på dine sider og løftet halvveis.

Følg den generelle formen på bryst.

Tegn en sirkel rundt areola eller farget område av huden som omgir brystvorten. Kantene av ringen bør være stramt rundt det fargede området.

Tegn en horisontal linje som strekker seg fra midten av armhulen til midten av brystbenet. Den horisontale linjen skal passere gjennom midten av sirkelen trekkes i trinn 3. Din sternum kan lokaliseres ved å trykke forsiktig på venstre og høyre side av brystet som du flytter nærmere sentrum av brystet ditt. Sternum er den vertikale bein som ligger mellom høyre og venstre side av brystkassen. Ribbene er koblet til denne vertikale bein med brusk.

Tegn en vertikal linje som strekker seg fra bunnen av kragebein eller krageben. Linjen skal passere under brystet og avslutte på det punktet der brystvevet møter opp med magehuden. Kravebeinet kan plasseres ved å skyve under skulderen der din BH stropp legger. Isere den horisontale ben og føler langs diameteren av benet til undersiden av benet er identifisert.

Bestem område som er på toppen av brystet og nærmest armhulen. Dette er den øvre, ytre kvadrant.

Setemusklene

Stå foran et speil. Snu slik at ryggen er holdent posisjonert til speilet.

forsiktig føler langs den øvre lårbeinet og finn området der lårbeinet er satt inn i hofteleddet. Finn dette området på både høyre og venstre side av kroppen.

Tegn en horisontal linje mellom de to punktene som er identifisert i trinn 2.

10. Finn skillet mellom hver rumpeballe. Se på enten høyre eller venstre rumpeballe og bestemme midten av den horisontale linjen identifisert i trinn 2. Tegn en loddrett linje fra toppen av rumpeballe, gjennom midten av den horisontale linjen og passere under rumpeballe til et punkt der rumpeballe oppfyller huden på øvre del av låret.

Bestem område som er på toppen av rumpeballe og nærmest din hoftebenet. Dette er den øvre, ytre kvadrant.

Tips og advarsler

 • Brystkreftsvulster er mer utbredt i den øvre, ytre kvadrant. Intramuskulære injeksjoner administreres ofte i den øvre, ytre delen av setemuskelen, på grunn av den økte mengden av muskelvev. Overflødig muskelvev bidrar til å absorbere og spre medisiner i en jevn hastighet.

Venstre smerter øverst i magen

Magesmerter, eller mer presist medisinsk begrep, magesmerter, kan være forårsaket av mange ulike sykdommer og medisinske tilstander. Noen ikke-spesifikke klager, slik som fordøyelse, kan ikke bli vist på et bestemt sted i magen, mens andre mer alvorlige tilstander er begrenset til en av de "hjørner", eller kvadranter av buken. Ubehag i øvre venstre området av magen, eller magen, er ofte et resultat av betennelse - spørsmålet er å finne ut hva som egentlig er betent. En fysisk undersøkelse og diagnostiske tester kan hjelpe legene med å finne ut hva som forårsaker smerte til venstre øvre kvadrant.

Definere Venstre øvre del av magen

Den venstre øvre del av magen er definert av "Merck Manual" og online Abdominal Pain Centre som å være mellom navlen og brystvortene på venstre side av en persons kropp. Mange indre organer, inkludert hjerte og milt, så vel som en del av tarmen, mage og bukspyttkjertel er plassert i den øvre venstre kvadrant.

Typer av smerte

Smerte i venstre øvre område av magen kan klassifiseres på forskjellige måter, i henhold til Merck Manual. Visceral eller somatisk smerte refererer til ubehag forårsaket av nerver og ved lokal infeksjon. Referert smerte kan bli følt i magen, men er faktisk kommer fra et annet område av kroppen. Sykdommer i tarmen og infeksjoner i magen fôr er eksempler på venstre øvre kvadrant smerte som er visceral eller somatisk. Referert smerte i samme område kan stamme fra angina eller andre hjertesykdommer.

Årsaker

Årsaker til øvre venstre magesmerter spenner vidt, ifølge Mayo Clinic. Gastrointestinale inflammatoriske tilstander som divertikulitt, pankreatitt eller gastritt kan forårsake smerter i øvre venstre side. Nyrestein, kreft, en sprukket milt, lungebetennelse eller helvetesild kan også bli følt i øvre venstre hjørne av bukhulen.

Diagnose

En fysisk undersøkelse av en lege kan fastslå årsaken og alvorlighetsgraden av denne type magesmerter. Spørsmål om frekvensen og varigheten av smerte, så vel som andre symptomer oppleves samtidig kan benyttes for å bekrefte en diagnose. Imaging teknologi som MRI eller ultralyd kan benyttes for å hjelpe til diagnose.

Red Flags

Øvre venstre magesmerter som er til stede sammen med et fall i blodtrykket, uregelmessig hjerterytme og mental forvirring kan være tegn på sjokk og alvorlig sykdom, ifølge Merck Manual. Mennesker som opplever disse symptomene, eller har slike alvorlige smerter at de ikke kan "brette" kroppen sin fra en fosterstilling bør oppsøke lege umiddelbart.

Klasse 3 Spleen Injury Recovery

Klasse 3 Spleen Injury Recovery


Ligger i øvre venstre kvadrant av magen, er milten en av de mest lett skadde organer. Blunt traumer til området vil ofte føre til at milten å rive eller ruptur. Miltskader er vurdert på en skala fra en til fem, med klasse 1 skader å være den minste og klasse 5 den mest alvorlige. Recovery fra en klasse 3 milt skade er smertefullt og detaljert.

Rest

Mens utvinne fra en milt skade, sykehusinnleggelse og streng sengeleie for noen dager er ofte nødvendig. Denne periode med hvile gjør at milten å gro skikkelig og sørge for at den ikke blør for voldsomt.

Blodtransfusjon

En skadet milt vanligvis lanserer en betydelig mengde blod i buken. Hvis for mye blod er tapt, kan en blodtransfusjon, være nødvendig.

Kirurgi

Selv om operasjonen er ikke alltid nødvendig å behandle en milt skade, kan det være nødvendig i visse tilfeller. I tilfelle av operasjonen, vil den skadde milt enten repareres eller fjernes helt.

Betraktninger

Ifølge Cincinnati Children Hospital, har de fleste milt skader hos barn ikke krever kirurgisk behandling. Faktisk er barn med en milt skade av klasse 3 eller lavere innlagt på et rom i den generelle etasje av sykehuset for overvåking.

Pain

En klasse 3 milt skade er ekstremt smertefullt, med smerter som stråler fra magen til venstre skulder. Når du gjenoppretter fra en milt skade, vil smertestillende medikamenter trolig bli foreskrevet for å håndtere denne smerten.

Hvordan hjelpe noen med magesmerter

Årsakene til magesmerter kan være forårsaket av mange faktorer og forhold noen er lett behandlet, som oppblåsthet fra gass oppbevaring, og andre er mer alvorlig og kan bli et medisinsk nødstilfelle som akutt blindtarmbetennelse. Andre medisinske tilstander kan forårsake magesmerter. For eksempel, gastroenteritt som er når det er betennelse i mage og tarmslimhinnen, Crohns sykdom, inflammatorisk tarmsykdom, IBS (irritabel tarm syndrom, og noen kvinnelige relaterte spesifikke forhold, for eksempel ,, prementrual symptomer. Noen ganger, kan årsakene være sekundære til infeksjoner, slik som urinveisinfeksjoner eller kreft i tarmen eller i tykktarmen.
Denne artikkelen vil vise deg hvordan du ser for vanlige tegn og symptomer på magesmerter og hva du bør eller ikke bør gjøre for å hjelpe personen som opplever smerte. Ved å vite noen grunnleggende fakta om historien og plassering av magesmerter vil det hjelpe deg å gjøre en rask vurdering av om personen vil kreve øyeblikkelig legehjelp.

Bruksanvisning

•  Sjekk alltid ABC av enhver person som opplever noen medisinsk relatert tilstand, som, pustevansker, sjokk, smerte, omfattende blødninger, alvorlige skader. A, B, C betegner luftveiene, åndedretts og sirkulasjon, respektivt. Etter å ha sjekket ABC og offeret vises stabil så den neste tingen å gjøre er å se etter spesifikke og vanlige tegn og symptomer som vil hjelpe deg å gjøre en vurdering av om personen vil kreve profesjonell legehjelp.

For magesmerter først se å se plasseringen av smerte. I medisinsk vurdering mageregionen av kroppen er delt inn i fire kvadranter av to tenkte linjer som krysser vinkelrett på hverandre med senterpunktet overgangen ved navlen. Begrunnelsen for å dele magen i de fire kvadranter, dvs. øvre venstre kvadrant, nedre venstre kvadrant, øvre høyre kvadrant, og nedre høyre kvadrant, er å bistå i rask vurdering av de årsakene til smertene. Siden anatomi og plasseringen av de indre organer og store strukturer i menneskekroppen er veldig mye likt i hver person og ofte faller inn i en av disse kvadrantene deretter lokalisere eventuelle smerter eller tegn og symptomer vil bidra til å utelukke eller regelen i differensialdiagnose muligheter for etiologien av den abdominale smerten.

Se etter stråling eller referert smerte fra magen. Har smerter reise til andre deler av kroppen, for eksempel armen, beinet, nakke, kjeve, skulder.

iI er også viktig å se etter visse tegn som vil være ledetråder til å hjelpe i vurderingen av magesmerter. Har personen har kvalme, eller tegn til oppkast, feber eller diaré. En annen viktig ledetråd for å se etter er blod. Betyr det ser ut til å være blod i oppkastet, blåmerker på magen, eller blod i avføringen. Når det er svart, tjæreaktig ser avføring kan dette være en sterk indikasjon på noen indre blødninger som oppstår inne i kroppen. Dette kan være en umiddelbar medisinsk nødstilfelle, og personen vil måtte bli tatt rett bort til ER å være vurdert og behandlet raskt

Finne ut og stille spørsmål om historien til personen som opplever magesmerter vil gi ytterligere ledetråder for å hjelpe i å vurdere årsaken til smertene. Har personen har hjerteproblemer, blødersykdom, kardiovaskulær sykdom, eller er den personen for tiden gravid.

Andre spørsmål å stille er hvor er smertene? Hvordan begynte det? Beskrive smerten? Er smertene intermitterende, knivstikking, skarp eller "kommer og går" ?. Har smerter føler seg bedre hvis du passerer gass eller oppstøt? Er det krampaktige, bloaty. er smerter konstant, kjedelig, brennende ?.

Neste for å hindre personen i å falle hvis han / hun skulle miste bevisstheten er det tilrådelig å ligge personen ned i en komfortabel stilling. Ha en container eller bøtte i nærheten av i tilfelle personen kaster opp.

En måte å bidra til å redusere magesmerter er å bruke varme til området. Bruk varmt flanell håndkle eller klut og sted på magen eller hvis du har en varmeflaske som også vil fungere.

Tips og advarsler

 • IKKE gi personen noen væske eller mat før de har arbeidet med å hente profesjonell legehjelp og har fått beskjed av legen at det er greit å begynne å drikke eller spise igjen.
 • IKKE gi personen noen smertestillende medisiner før lege har instruert offeret at det er greit å gjøre det.
 • Unngå å gi en klyster eller avføringsmidler til en person opplever magesmerter med mindre de har fått beskjed om å gjøre det av legen.
 • Denne artikkelen er skrevet for å utdanne og er ikke en erstatning for å søke profesjonell medisinsk råd og oppmerksomhet fra din egen lege.

Conti Medicine Wheel guide Nutrition

Kibbe Conti er medlem av Lakota-stammen og en ernæringsfysiolog, som spesialiserer seg på diabetiker ernæring. Mens han jobbet på Pine Ridge indianerreservat i South Dakota hun utviklet en medisin hjulet for å demonstrere grunnleggende ernæringsmessige behov og problemer, i en kulturelt passende format. Hun mente at hun kunne bruke grunnleggende tradisjoner og kulturelle oppfatninger for å gjenopprette balanse og helse til de indiske nasjoner.

Design Basis

Conti medisin hjulet er basert på medisin hjulet som brukes av de fleste av de nordlige slettene 'stammene å representere balanserte deler av et helt system. De fire seksjoner, farget rød, svart, gul og hvit brukes til å representere de fire løpene i menneskeheten, de fire årstider, de fire kompass poler, de fire elementene, og de fire stadier av livssyklusen. Modellen som brukes av Conti er spesielt basert på fire vinder modell av medisin hjulet.

Conti Wheel

Conti brukte de fire delene av tradisjonell medisin hjulet til å representere kjøtt, vann, samlet planter og dyrkede planter. Hjulet presenterer fire balanserte kosten komponenter, hvorav halvparten er frukt eller grønnsak basert. Disse fire komponentene er representert som like viktig, for å bli tatt i balanserte eller like deler.

The West Wind

Den vestavind delen av hjulet, eller den svarte delen, er i nedre venstre kvadrant av hjulet. Det representerer vann, og har et bilde av lyn bryte en mørk himmel under en storm. I indisk tradisjon regn blir sett på som den mest grunnleggende element av alt liv. I form av kosttilskudd behov, representerer det tradisjonelle drikke av stammene, fri for sukker og alkohol er ansvarlig for mange av de helsemessige problemer overfor de indiske nasjoner.

The North Wind

Nordavinden delen av hjulet, eller den hvite delen, er i øvre venstre kvadrant av hjulet. Det representerer kalde-vintre, der stammene støttet seg på bøffel for å overleve, og er dekorert med bildet av en stor hann bøffel. Det representerer rollen som magert kjøtt i nasjonens kosthold. Conti bruker bildet av buffalo å oppmuntre stammene å bruke magert kjøtt, med en høy proteinverdi.

The East Wind

Østavinden delen av hjulet, eller den gule delen, er i øvre høyre kvadrant av hjulet. Denne delen representerer fjærer masse, og den grønne vekstsesongen. Her finner du et bilde av gulrøtter, tomater, og en samlings kurv. Det representerer tilstedeværelsen av frukt eller grønnsaker i indiansk kosthold, som tradisjonelt ville ha blitt samlet inn fra hele landet. Samlet matvarer inneholder bær, frø, sesong røtter, grønne blader og urter.

The West Wind

Den vestavind delen av hjulet, eller den røde delen, er dekorert med aks, og er plassert i nedre høyre kvadrant av hjulet. Den delen representerer faller innhøstingen, og korn som bare kan samles etter vekstsesongen. I form av kosttilskudd behov, denne delen av medisinen hjulet representerer stivelsesholdige grønnsaker. Tradisjonelle stivelsesholdige grønnsaker dyrket av indianerne inkluderer mais, bønner, poteter og squash. Europeiske hele korn også faller inn under denne kategorien, men er mindre oppmuntret av Conti modell.

Hvordan finne ut hva gjør en sprukket milt Feel Like

Hvordan finne ut hva gjør en sprukket milt Feel Like


Hva gjør en sprukket milt føler for? Det er ikke hyggelig. Dette organet er fylt med blod, så noen brudd kan faktisk lage et stort problem for din velvære. Selv om de fleste aldri blir nødt til å stille seg selv dette spørsmålet, de som gjør muligens har et alvorlig problem. Hva gjør en sprukket milt føler for?

Bruksanvisning

Merknad noen smerter i magen, spesielt den øvre venstre kvadrant. Å bestemme hva betyr en sprukket milt føles som, må du ha opplevd noen form for en fysisk slag mot overkroppen. Det vil ikke bare skade seg selv.

Trykk magen. Området skal være øm å ta på, så vel som smertefull inne. Hva gjør en sprukket milt føler for? En alvorlig smertefull anbud rotet.

Sjekk din visjon. Hvis du begynner å føle ørhet eller selv har uskarpt syn, er det et klassisk tegn på hva en sprukket milt føler for. Dette betyr at du kan miste mye blod i kroppen din.

Vær oppmerksom på din mentale bevissthet. Faktisk får noen du kjenner til å snakke med deg og sørge for at de tror du ikke er forvirret. Hva gjør en sprukket milt føler for? Når du mister nok blod, får du forvirret.

Tips og advarsler

 • En sprukket milt er en av de vanligste skadene etter en bilulykke. Det er svært alvorlig.

Hvordan vet en Mono Spleen Bleed

Hvordan vet en Mono Spleen Bleed


Mononukleose (Mono) er en infeksjon av Epstein Barr virus som forårsaker influensa-lignende symptomer og langvarig utmattelse, ifølge Kids Health av Nemours. Tenåringer utsatt for Epstein Barr-viruset er mer sannsynlig å utvikle mono enn barn. Som et resultat av mono-, kan pasientene utviklet en forstørret milt. Forstørrede milter er mer utsatt for blødning, og brudd, spesielt når det oppstår trauma, slik som i tilfelle av en sportsskade eller bilulykke.

Bruksanvisning

Hvordan fortelle om en Mono Spleen er Bleeding

•  Finn ut om pasienten har opplevd svimmelhet eller visuell uklarhet eller har blitt ør eller led av besvimelse. Disse symptomene er indikativ for lavt blodtrykk, som kan være et resultat av et lite rift eller lekkasje i milten. En rift i milten forårsaker treg blodtap og indre blødninger.

Finn ut om pasienten opplever problemer med å puste eller venstre skulder smerter. En person med mono kan observeres å bli vokter den øvre venstre kvadrant med en hånd. Disse symptomene er til stede når milten har sprukket.

Oppsøk lege dersom symptomene tyder på en langsom tømme eller ruptur av milten. Begge situasjoner nødvendig medisinsk nødhjelp for å stoppe indre blødninger.

gjennomgå en CT scan eller røntgen som bestilt av en lege. Disse testene brukes til å diagnostisere indre blødning fra milten.

Gjennomgå blod arbeid som bestilt av en lege. Blodet er trukket til å kontinuerlig sjekke nivåer av hemoglobin og hematokritt, som bistår legen avgjøre om milten fortsetter å blø.

gjennomgå en operasjon for å reparere eller fjerne milten som anbefalt av lege. Splenektomi fjerner milten og stopper noen indre blødninger forårsaket av en rift eller brudd fra milten.

Tips og advarsler

 • Pasienter med mononukleose og en forstørret milt bør ta forholdsregler for å unngå fysisk kontakt, slik som å avstå fra sport, for å minimere risikoen for skade på milten.
 • En blødning eller sprukket milt er en livstruende tilstand og krever øyeblikkelig legehjelp.

Hva er årsakene til en okklusjon i Øvre lungene?

Hva er årsakene til en okklusjon i Øvre lungene?


En okklusjon av øvre lungene er den avsluttende, hindre eller bringe sammen av en passasje, ifølge MedicineNet. Når de øvre lungene er okkludert luft, eller i noen tilfeller, blodkar, kan ikke passere gjennom som er nødvendig for lungefunksjonen. Det finnes ulike typer av okklusjoner som kan oppstå i lungene og de konsekvenser det medfører varierer i alvorlighetsgrad fra mildt ubehag til døden.

Betennelse

Betennelse kan tilstoppe de øvre lungene hos personer med astma. Astmatiske episoder (eller angrep) begrense luftveiene på grunn av betennelse. Under angrepet, pasienten wheezes, hoste og opplever tetthet i brystet. Det finnes behandlingstilbud for astma, men det er ingen kur, og astmaanfall kan være dødelig. En av de vanlige faktorer assosiert med astma dødsfall er manglende evne til å gjenkjenne alvorlighetsgraden av astmaanfall. Det kan resultere i en upassende, selv dødelig, forsinkelse i å få behandling, ifølge rapporter fra American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine.

Slim eller Fluid

Bronkitt er en tilstand som fører til at slimhinnene i luftveiene blir betent, og dermed forårsaker en okklusjon av lungene. Bronkitt kan være akutt (kortvarig) eller kronisk. Akutt bronkitt er vanligvis forårsaket av en virusinfeksjon som en forkjølelse eller influensa, og kan vare i ca tre uker, ifølge MedicineNet. Kronisk bronkitt er vanligvis forårsaket av røyking, og er vanligvis ikke dødelig.

Svulster

I noen tilfeller kan en svulst okkluderer den øvre lungen. The Journal of Clinical Pathology rapporterte en sak der en 52-år gammel kvinne utviklet en svulst i øvre venstre lunge. Hun hadde en tilstand som kalles PVOD (pulmonal venookklusjon) som er en sjelden sykdom som noen ganger oppstår hos pasienter som har lungekreft og er ofte dødelig. Svulster i øvre lunge tetter luftveiene og lungevenene.

Blodpropper

En lungeemboli oppstår når stykker av en blodpropp fra en annen del av kroppen brekke av og reise til lungene. Ofte ganger, blodpropp eller trombe, begynner i leggene. Det kan være til stede i andre steder i hele kroppen, men beina er det vanligste stedet for blodpropp. Bitene av blodpropp som bryter av, emboli, reise gjennom kroppen og samles i lungene arteriene i lungene. Den resulterende emboli tilstopper passasjen, hindrer den frie strømning av blodkar. Dette okklusjon kan være dødelig.

Venstre Nedre Qaudrant magesmerter

Venstre Nedre Qaudrant magesmerter


Venstre nedre kvadrant mageområdet er plassert til venstre for en tenkt linje trukket fra navlen ned til lysken. Smerter i dette området er mest vanlig hos kvinner.

Omtrent

Dette område av abdomen husene venstre eggstokk og rør hos kvinner, så vel som den nedre ende av den venstre nyre, venstre urinrøret, en del av urinblæren og en del av tykktarmen. Smerte i dette området kan indikere en forstyrrelse i hvilken som helst av disse, eller kan være et symptom på noe helt annet.

Symptomer

Smerter i dette området kan være en konstant verke eller bestå av skyting smerter. Smerte kan være ledsaget av en hard, stiv område i nedre del av magen, gass og uregelmessighet eller kvalme.

Årsaker i Women

Kvinner opplever smerter i dette området kan være lider av irritabel tarm syndrom, som er sett det meste i kvinner, eller en ovarialcyste. Smerter i dette området kan også være et tegn på endometriose eller graviditet utenfor livmoren.

Generelle Årsaker

Smerte i nedre venstre kvadrant er ofte forårsaket av en forstyrrelse med ett av organene i området. En nyrestein eller brokk kan være andre mulige årsaker.

Behandling

Behandling av smerte begynner med diagnosen. Det kan være så enkelt som over-the-counter medisiner eller sykdommen kan kreve kirurgi. En lege bør konsulteres før behandling starter.

Dental Flipper vs. Øvre Bridge

Når du mangler en tann eller tenner, kan du fylle gapet ved å få en bro, noe som betyr en tannlege legger ved en falsk tann ved broen til de to tennene på hver side av plassen, bygge bro mellom dem. På den annen side, er en flipper en falsk tann erstatning som er et midlertidig tiltak - mens du venter på tannlegen å sette permanente broen i munnen.

Flipper

Den minst kostbare måten å erstatte noen mangler nedre eller øvre tennene - forutsatt at du har minst to tenner igjen på begge sider av buen - er å få tannsvømmeføtter, som kalles flyttbare partielle proteser, eller RPD. Formålet med hvert slag av sveivene er å erstatte tenner som naturlig mangler. De ulike flipper typene skiller seg i materialet de bruker til å beholde flipper i munnen og å støtte protese tennene.

Flipper Advantage

En av fordelene med en flipper er at du kan ha det gjort før tannlegen fjerner tennene, og deretter sette den inn umiddelbart etter at tannlegen trekker tennene. Du trenger ikke å gå rundt med manglende tenner. En flipper er en umiddelbar delvis protese. Flipper tenner er falske tenner som holdes på plass av utstyr som er noe sånt som en kjeveortopedisk retainer. Flipper tenner kan festes til omkringliggende tennene med metallklips.

Flipper Ulemper

Den flipper, som har en uregelmessig form, kan brekke og bli sprø. En komplett protese er mye sterkere og er i en vanlig form. For å hindre at flipper fra å bryte, akryl tannlegen benytter i utformingen er tykk - noe ubehagelig for bæreren. Det tar tid for brukeren å tilpasse seg. En flipper er vanligvis holdt i munnen via tråd hekter at du noen ganger kan se, og folk ikke liker det. Ledningene kan også forstyrre måten du bite. Svømmeføtter kan forårsake irritasjon i munnen. Det er vanskelig å spise når du har på svømmeføtter fordi de har en tendens til å bevege seg rundt. Noen mennesker fjerne flipper når de spiser.

Bro

En øvre tannbro er fast og permanent. Bridges kommer i forskjellige størrelser og er laget av porselen. Den mest typiske broen er en som går over tre tenner, men du kan få en som erstatter flere tenner enn tre. Broen kan være utformet som to separate broer. For eksempel kan du ha en to-ledds bro på øvre høyre side og en tre-ledds bro i øvre venstre side. Eller broen kan være ett massivt stykke.

Andre Bridge Alternativer

Du kan få bruer som går over hele buen av munnen din. Med dette alternativet, gjør tannlegen broen sterkere enn en vanlig porselen bro, fordi det innebærer å erstatte flere tenner. Denne type bro er fremstilt av zirkonium. Du kan også få en flyttbar bro, et alternativ hvis du ikke kan få en fast bro. Et annet alternativ er posteriore porselen-smeltet gull-til-broer, som har et metallunderstrukturen, noe som gjør den stive bro.

Tegn og symptomer på øvre magesmerter

Øvre magesmerter er ubehag i den øvre delen av magen, over navlen. Se legen din hvis smertene er veldig alvorlig, og vurdere å få øyeblikkelig legehjelp hvis du opplever andre alvorlige symptomer, som brystsmerter eller blodig avføring.

Type of Pain

Smerter i bare ett område av magen kan tyde på et problem med en av dine organer, som vedlegg eller galleblæren. Krampe smerter er vanligvis på grunn av gass, men smertene kan være alvorlig.

Øvre Venstre magesmerter

Smerter i kun den øverste venstre delen av magen kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet hjerteinfarkt, sprukket milt, aortaaneurisme eller pankreatitt.

Øvre-Høyre magesmerter

Øvre høyre magesmerter kan også være forbundet med forhold som blindtarmbetennelse, problemer med galleblæren eller lever, helvetesild eller pleuritt.

Generelt Øvre magesmerter

Nyreproblemer, angina, lungebetennelse, kreft i mage organer, intestinal obstruksjon eller avførings, non-Hodgkins lymfom og mange andre forhold kan alle forårsake smerte i en eller begge sider av øvre del av magen.

Behandling

I de fleste tilfeller av magesmerter, kan du ta vare på deg selv hjemme og vente på å ringe legen din hvis symptomene vedvarer. Drikke vann og klare væsker, unngå melkeprodukter og smertestillende medikamenter (hvis ikke legen forskriver dem) og prøve antacids for gass smerte. Dersom smertene vedvarer eller ser ut til å indikere en mer alvorlig helseproblem, søk råd fra legen din.

Årsaker til Venstre Abdominable Pain

Magesmerter refererer til noen følelse av ubehag i magen, den delen av kroppen din starter på brystet og strekker seg ned til bekkenet. Smerter i venstre del av magen er vanligvis forbundet med medisinsk sykdom som for eksempel blindtarmbetennelse eller cyster på eggstokkene.

Årsaker til nedre venstre magesmerter

Årsaker til nedre venstre magesmerter kan inkludere aortaaneurisme, blindtarmbetennelse, kreft, Crohns sykdom, divertikulitt, svangerskap utenfor livmoren, endometriose, lyskebrokk, fysiske skader, obstruksjon av tarmen, nyre infeksjon eller nyrestein, eggløsning smerter, cyster på eggstokkene, revet kolon , salpingitt, banebryt vesiculitis, tuboovarian abscess eller ulcerøs kolitt.

Årsaker til øvre venstre magesmerter

Redusert blod gulv til hjertet (angina), aortaaneurisme, kreft, divertikulitt, lungeinfeksjon, forstørret milt, betennelse i galleblæren, betennelse i magen, hjerteinfarkt, hiatal brokk, fysisk skade, nyre infeksjon eller steiner, pankreatitt, penumonia, kan tap av blodstrømmen til lungene (pulmonal infarkt), pylorusstenose hos spedbarn, helvetesild, sprukket milt eller en milt infeksjon, milt abscess eller en revet kolon forårsake smerter i øvre venstre del av magen.

Andre årsaker

Fysisk skade på området og fordøyelses problemer og forhold som flatulens (gass,) forstoppelse, avførings, tarmobstruksjon, matallergier, matforgiftning (dvs. salmonella,) dårlig fordøyelse, halsbrann eller sure oppstøt kan også forårsake smerter i venstre del av magen.

Diagnose

Diagnostisering av magen smerte er vanligvis krever en samlet fysisk undersøkelse og tester. I sjeldne tilfeller vil pasienten må opereres for en diagnose.

Expert Insight

Sjeldne og milde opplevelser av smerter i venstre del av magen er ikke uvanlig. Imidlertid bør repeterte og sterke smerter diskuteres med en medisinsk faglig. Oppsøke lege umiddelbart hvis smertene er uutholdelige eller er ledsaget av blodig avføring eller diaré, kvalme, oppkast eller feber.

Galleblæren Betennelse Symptomer

Galleblæren kan være et lite orgel, men det er i stand til å forårsake betydelig ubehag når den ikke fungerer som den skal. Den vanligste skyldige av galleblæren ubehag er gallestein, som kan hindre flyten av galle gjennom cystisk kanalen. Når dette skjer, blir galleblæren betent, forårsaker kolecystitt, en tilstand som ofte fører til en smertefull galleblæren angrep. La oss gå gjennom de vanligste typene av galleblæren betennelse og tilhørende symptomer.

Akutt Cholecystitis

Den plutselige utbruddet av galleblæren smerte kalles akutt kolecystitt. Gallestein er til stede i 95 prosent av tilfellene. Lider vanligvis opplever uutholdelig smerte i øvre abdominal kvadrant, og ubehaget ikke avtar - en annen ledetråd at dette er en galleblæren problem. I noen tilfeller, som følger infeksjon fluid fyller organ og fører til en fortykning av sine vegger.

Av og til oppstår akutt galleblærebetennelse hos personer som ikke har gallestein. Dette er en mer alvorlig form for galleblæren problem, og som etter store fysiske traumer forårsaket av kirurgi, alvorlig sykdom, langvarig feedings gjennom en IV, og utvidet faste. Personer med nedsatt immunforsvar også kan bli offer for denne tilstanden.

Kronisk Cholecystitis

Kronisk kolecystitt er preget av en pågående betennelse i galleblæren forårsaket av gallestein eller "slam" (ørsmå partikler av gallestein). Personer med denne tilstanden vil oppleve regelmessige episoder av galleblæren smerte, kalt biliær kolikk. Venstre ubehandlet, kan galleblæren etter hvert utvikle arrvev, krymper i størrelse som det gjentatte ganger fylles med galle som blir blokkert og tykner orgel vegger.

Galleblæren angrep og Pain

Smerte er den enkelt vanligste symptomet på en galleblæren angrep, uansett om din kolecystitt er akutt eller kronisk. Det karakteristiske er galleblæren smerter som varer i timevis, og vokser i alvorlighetsgrad som tiden går. Angrep kan vare opp til 12 timer, med smerter nådde sitt høydepunkt ca 1 time etter utbruddet. Smerten vil merkes i den øvre abdominal kvadrant, som vanligvis er ganske øm ved berøring. Dyp pusting vil forverre smertene.

Andre symptomer på en galleblæren angrep

Muskelstivhet kan utvikle seg i det berørte området. Feber ledsaget av frysninger kan være til stede, også, spesielt hos dem som opplever akutt galleblærebetennelse.

Eldre folk noen ganger oppleve et angrep på en annen måte, med symptomer som er ganske vag. Disse kan variere fra generell sykdomsfølelse til kvalme, oppkast, tap av appetitt og tretthet.

Når å søke legehjelp

Smerter fra betennelse i galleblæren er vanligvis nok til å overbevise folk flest å ringe legen sin. Hvis symptomene varer mer enn en dag, og du mistenker at galleblæren problemer, bør du lage en lege avtale.

Søk medisinsk hjelp hvis smerte er plutselig og alvorlig som dette kan tyde på en potensiell ruptur av galleblæren.

Skulle en høy feber være til stede, da dette kan også signalisere farlige komplikasjoner ringe legen din med en gang. Noen tegn til gulsott, som gulfarging av øyne og hud, bør undersøkes med en gang, også.

Behandling

Sykehusinnleggelse kombinert med kosttilskudd restriksjoner, antibiotika og smertestillende medikamenter er noen av behandlingene din lege kan forskrive hvis galleblæren er betent. IV væsker kan bli gitt, så vel, og magen kan suges å holde den fri for overflødig væske bygge opp.

I akutte tilfeller kan legen anbefale fjerning av galleblæren (kolecystektomi). Dette oppnås vanligvis laparoskopisk, som krever små snitt og en utvinning tid av flere dager. Fordøyelsessystemet vil fortsatt være i stand til å fungere normalt uten galleblæren.

Deep Dental Cleaning Informasjon

Bakteriene på plakk og tannsten kan sive inn i områder mellom tennene og tannkjøttet, hvis venstre ubehandlet, noe som kan føre til alvorlige infeksjoner. Tannlegen din kan anbefale en dyp dental rengjøring ved tegn på tannkjøttsykdom er til stede.

Deep Dental Cleaning

Deep dental rengjøring er også referert til som skalering og rot planing. Tannlegen må utføre en dyp rengjøring når munnen din viser tegn på de tidlige stadier av en tannkjøttsykdom som kalles gingivitt.

Nødvendigheten av Deep Dental Cleaning

Hvis gingivitt er lov å utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon, kan du til slutt lider av forringelse av bløtvev og bein som støtter tennene. Dette, i sin tur, forårsaker tap av tenner.

Typer av Deep Dental Cleaning

Skalering fjerner tanntannsten fra overflaten av tennene. Høvling jevner ut overflaten av tannen roten. Det fjerner også infiserte deler av tannen. Tannlegen vil nummen området før du starter en dyp dental rengjøring.

Tid Trengs for Deep Dental Cleaning

Ifølge dentalfearcentral.org, vil den dype tannrengjøringsprosedyren trolig kreve flere kontor besøk. Siden du vil bli planlagt for flere avtaler, kan du kan gjennomgå relativt korte prosedyrer hver gang.

Gjennomsnittlig pris av Deep Dental Cleaning

Tannleger belaste av kvadranter - øvre høyre tenner, nedre høyre tenner, øvre venstre tenner og nedre venstre tenner. Ifølge dentalresearchnews.com, kan den gjennomsnittlige kostnaden varierer fra $ 100 til $ 400 per kvadrant. Hvis alle tennene krever dyp rengjøring, vil tannlegen ofte belaste $ 400 til $ 1600.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen. Denne betennelsen fører til fôr for å utvikle sår, som muligens utvikle seg til smertefulle magesår. Utbruddet av gastritt skjer plutselig i noen tilfeller, og i andre, det kommer på etter hvert. Her er noen symptomer på gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Hvordan identifisere symptomer på gastritt

Boblende magen. Hvis du oppdager en pågå problem med magen opprørt ledsaget av smerte, kan det være lurt å holde styr hvis problemet ditt er mat relatert eller muligens gastritt.

Hyppige fordøyelsesproblemer. Alle på et eller annet tidspunkt har en bout med dårlig fordøyelse; Men hvis du merker at du hele tiden tar fordøyelsesbesvær medisiner uten store lettelse problemet er muligens alvorlig.

•  Redusert appetitt. Spise mindre på grunn av kronisk magesyke, smerte og kvalme er et annet symptom på gastritt.

stikkende smerter. En beskrivelse av gastritt smerte er en som ser ut til å gå rett gjennom kroppen din fra foran til bak. Smerten begynner i øvre venstre del av kroppen din og utstråler gjennom ryggen.

Oppkast opp uvanlig substans. Oppkast opp et stoff som er klar, grønn, gul, smykket med blod eller alt blod er et tegn på en alvorlig mage betennelse som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Lær uvanlig gastritt symptomer. Noen mindre vanlige symptomer på gastritt er svett med en rask hjerterytme, kortpustethet, brystsmerter. Andre mindre vanlige symptomer er blodig avføring, eller veldig stygg luktende avføring.

Hvordan identifisere Sarkoidose

Sarkoidose er en alvorlig tilstand som forårsaker betennelse som produserer ørsmå klumper av celler i organer i kroppen. Klumper vokse sammen og få større forårsaker problemer med hva organ de bor. Sarkoidose rammer tusenvis av mennesker over hele USA. Symptomene på sarkoidose varierer fra ikke-eksisterende til svært alvorlig avhengig av den enkelte. Det er visse ting å se etter og test som kan være løp for å avgjøre om du har sarkoidose.

Hvordan identifisere Sarkoidose

Hvordan identifisere Sarkoidose

•  Det første trinnet i å vite om du har sarkoidose er å kjenne symptomer på tilstanden. Følgende symptomer vil variere avhengig av hvilke organer som berøres & # xD;. & # XD; Pustebesvær & # xD; tørr hoste uten slim & # xD; tungpustethet & # xD; brystsmerter & # xD; hjertebank eller uregelmessige hjerteslag & # xD ; etappe hevelse & # xD; plutselig tap av bevissthet eller død & # xD; forstørrede lymfeknuter i brystet, halsen, under haken, i armhulene eller lysken & # xD; magesår, støt, eller flate områder av misfarget hud nærheten nesen , øyne, rygg, ben eller hodebunn & # xD, rødt eller lilla humper på anklene som er litt hevet-kan føre til feber og hevelse & # xD; smertefulle sår på kinn, nese, fingre, ører eller øyelokk & # xD; brenning, kløende, rive eller smerte i øynene & # xD; lysfølsomhet & # xD; øye rødhet og tørrhet & # xD; flytere eller tåkete syn & # xD; redusert fargesyn eller redusert visuell klarhet & # xD; blindhet i sjeldne tilfeller & # xD; stiv, smertefulle eller hovne ledd & # xD, muskelsmerter eller svakhet & # xD; en masse i muskel & # xD; smertefull eller smertefri leddgikt & # xD; smertefri hull i bein & # xD; smertefri hevelse & # xD; anemi & # xD; feber & # xD; trøtthet & # xD; kløe & # xD; smerter i øvre høyre del av magen & # xD; forstørret lever & # xD; hovne kinn & # xD; veldig tørr munn og svelg & # xD; høye kalsiumnivåer & # xD, økt vannlating & # xD; forvirring & # xD; hodepine & # xD; svakhet eller nummenhet i ben & # xD; koma & # xD; hengende på den ene siden av ansiktet & # xD; lammelse av lemmer & # xD; stikkende eller prikking i lemmene & # xD; smerter i øvre venstre del av magen & # xD; nasal obstruksjon og hyppige bihulebetennelse & # xD; generelle uvelhet & # xD; nattesvette & # xD, tap av appetitt & # xD; søvnproblemer

Hvis du har noen av disse symptomene neste skritt bør være å sjekke med legen din.

Din lege vil deretter avgjøre om du har sarkoidose, eller en annen tilstand, ved å gjøre en fullstendig medisinsk historie, fysisk eksamen, og ulike diagnostiske tester.

Hint

 • Lag en liste over dine symptomer for legen
 • Lag en liste med spørsmål når du besøker legen
 • Ta alltid symptomer på alvor
 • Ikke frata gå til legen
 • Fortell andre familiemedlemmer hvis du har sarkoidose fordi det er tenkt å være en arvelig komponent

Symptomene på Spleen Damage

Milten er et organ som ligger like under brystkasse på venstre side av kroppen. Dens formål er å bidra til å beskytte kroppen mot infeksjoner ved å filtrere blodet og bokstavelig talt "spise opp" skadelige bakterier og partikler. En skadet milt, eller miltruptur, er en svært alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis ikke skikkelig ivaretatt, kan en sprukket milt føre til overdreven indre blødninger som kan føre til alvorlige symptomer eller død.

Årsaker

Plasseringen av milten gjør det til et ettertraktet mål for skade. Bilulykker er en av de viktigste årsaker til miltrupturer, enten på grunn av direkte innvirkning eller en brukket ribben på venstre side av kroppen. Andre årsaker til milt skade inkluderer knyttneve kamper og kontakt idretter som hockey og fotball. Også, når kroppen kjemper en sykdom, forstørrer milten som det bidrar til å bekjempe infeksjonen. Når milten er forstørret, er det mer utsatt for skader. Splenomegali er en sykdom som oppstår når milten er unormalt forstørret og begynner å filtrere ut gode blodceller samt dårlige blodceller. Hvis du opplever symptomer på milt skade på grunn av noen av disse mulige årsaker, bør lege kontaktes umiddelbart.

Magesmerter

Lokalisert smerte, eller smerte som er fokusert på et område av legemet, er mer alvorlig enn all-over smerte. Dette er fordi lokalisert smerte betyr vanligvis at en bestemt organ har blitt traumatisert, som kan være svært alvorlige eller dødelige. Den mest fremtredende symptom på milt skaden er øvre venstre magesmerter under brystkasse eller smerter øverst i magen. Området rundt øvre venstre del av magen kan også føle seg øm, og området rundt milten vil ofte være lettere skadet.

Ryggsmerter

Lokaliserte ryggsmerter er også et tegn på at noe kan være galt med milten. Smerte eller hevelse på venstre side av korsryggen kan være på grunn av mulig miltruptur. Dette området kan også forslått og øm å ta på. I noen tilfeller kan skuldersmerter også oppstå på venstre side på grunn av milt skade. Ryggsmerter er vanlig i mange mennesker, men hvis en person opplever smerte i disse spesifikke områdene, og han fikk en skade på venstre side av kroppen, kan miltruptur være til stede.

Brystsmerter

Bryst og skulder smerter på venstre side av kroppen er ofte forbundet med hjerteinfarkt; Imidlertid, kan brystsmerte på grunn miltrupturer også forekomme i disse områdene. Ofte vil blåmerker oppstå over området av milten, og området vil skade ved berøring. I noen tilfeller har pasienter med miltruptur opplevde pustevansker på grunn av stress på lungene fra en skade i brystkasse.

Lavt blodtrykk

Milten hjelper produsere både røde og hvite blodlegemer. Når milten er sprukket, kan store mengder blod renne inn i bukhulen. Ikke bare gjør dette indre blødninger forårsake symptomer som er nevnt ovenfor, men det kan også føre til symptomer på høyt blodtrykk. Disse symptomene inkluderer men er ikke begrenset til svimmelhet, besvimelse, tretthet eller forvirring. Ofte kan synet blir uskarpt, og kvalme og oppkast kan forekomme.

Hvordan beregne forholdet mellom blodtype av barn

Hvordan beregne forholdet mellom blodtype av barn


Det er mulig å finne ut sannsynligheten for et barn å ha en viss blodtype med et par stykker av informasjon. Blodtype bestemmes av to kopier av et gen: ett hver fra mor og far. Kombinasjonen, kalt alleler, danner genet som koder blodtype. Det er fire blodtyper: A, B, AB og O. Noen med type A blod kan enten motta to A-eller en A fra en av foreldrene og en O fra den andre forelder; det samme gjelder for B blodtype fordi både A og B er dominant over O type. Noen med AB type blod fikk en A fra en av foreldrene og en B fra den andre fordi A og B er co-dominant og deres kombinasjonen skaper sin egen blodtype. Type O blod kan bare arves hvis begge foreldrene donere en O-allelet. Du kan beregne sannsynligheten for en blodtype ved hjelp av foreldrenes blodtype informasjon.

Hvordan beregne forholdet mellom blodtype av barn

Tegn en firkant på et stykke papir. Dele plassen i fire bokser ved å tegne en vertikal linje på midten og en horisontal linje fra venstre til høyre. Dette kalles en Punnett kvadrat.

Skriv morens blodtype ovenfor torget, plassere den første allele over det øvre venstre boksen og den andre allelet over toppen høyre boksen. For eksempel, hvis morens blodtype er A eller B, vil du må vite hennes eksakte genotype - det vil si den underliggende kombinasjon av alleler som utgjør blodtype. Type A kan enten være sammensatt av AO eller AA-alleler; på samme måte, kunne type B være sammensatt av enten BO eller BB-alleler. Av denne grunn, hvis du vet at noen blodtype er enten A eller B, må du ytterligere informasjon for å finne ut om det er AO eller AA, eller BO eller BB. For dette eksempelet, vil vi anta at mor har type B blod med Bo alleler. Skriv B over det øvre venstre boksen og O ovenfor den øverste høyre boksen.

Skriv fars blodtype nedover venstresiden utenfor plassen. For dette eksempelet, vil vi anta at fars blodtype er AB. Du vil plassere A til venstre for den venstre boksen og B til venstre for den nederst til venstre boksen. AB type blod består av co-dominante alleler, så noen med denne blodtypen kan bare ha en A allel og en B-allelet. Tilsvarende fordi blodtype O er resessiv, er det alltid består av to U-alleler.

Fyll i hver boks med de to alleler som krysser for den boksen. Ved hjelp av vårt eksempel, i den første boksen, ville du skrive AB siden farens første allel er en og morens er B. I øvre høyre boksen, ville du skrive AO siden far er A allel er matchet med morens O-allelet. Siden A er dominant over O, er blodtype bare skrevet som A. fylle ut de to nederste esker på samme måte.

Tell antall bokser med samme blodtype kombinasjon og konvertere til prosenter av det hele. I vårt eksempel, ville vi ende opp med AB, AO, AB og BO. Siden halvparten av rutene er type AB, betyr det at det er en 50 prosent sjanse for at et barn skal arve AB blodtype. Det er en 25 prosent sjanse for at et barn skal arve type A og en annen 25 prosent sjanse for at et barn skal arve type B.

Hint

 • Få nye rutene for å beregne andre forelderen kombinasjoner.

Hva er åreknuter av milten?

Hva er åreknuter av milten?


Åreknuter eller varicer er unormalt oppblåst årer oftest funnet i mage, tarm og spiserør. Varicer kan også forekomme i miltvenen og i venene i en del av milten kalt milt hilum, som ligger på overflaten av milten hvor milt vene og arterie er satt inn i milten. Venstre ubehandlet, kan de blø kraftig, noe som kan være farlig hvis ikke forvaltes riktig.

Spleen

Milten er et lite organ i øvre venstre side av magen i mellom magen og mellomgulvet. Det er ansvarlig for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner. Den miltvenen returnerer blod fra milt, mage og bukspyttkjertel, til leveren via portvenen. Den portvenen forbinder tarm, mage og milt til leveren og transporterer en stor mengde blod fra disse organene til leveren.

Forekomst

Ifølge Sono World, åreknuter av milten er kroppens måte å kompensere for høyt blodtrykk i portvenen, portal hypertensjon. En stor mengde blod føres gjennom portvenen, slik at eventuelle blokkeringer i det hele tatt i leveren er bundet til å føre til en tilbake-strømning, og en økning i trykket, i henhold til Merck håndbøker. Det kan også være en tilsvarende forstørrelse av milten fulgt av åreknuter i venene mellom milten og mage fører til en utvikling av esophageal varicer på et senere stadium.

Årsaker til portal hypertensjon

Den primære årsaken til portal hypertensjon er skrumplever, leversykdom. Andre betingelser som resulterer i skade og blokkeringer i leveren kan også føre til portal hypertensjon som så kan føre til utvikling av åreknuter i milt, tarmer og spiserøret. Portal hypertensjon kan også være forårsaket av blokkeringer i miltvenen eller portalvenen, på grunn av en tumor eller blodpropp.

Regjerings Retningslinjer for behandling

Hensikten med behandlingen av varicer er å forhindre livstruende blødning. US regjeringen retningslinjer for forebygging av variceal blødning anbefaler at hvis du er diagnostisert med åreknuter, bør du behandles med legemidler, som arbeidet ved å senke blodtrykket i portalen blodåre, for å hindre dem fra blødning, ifølge National Guideline Clearinghouse.

Andre behandlinger

Andre behandlinger inkluderer skleroterapi, injisere en løsning i varicer å gjøre dem krympe; kirurgiske ligation, for å kvele de varicer med band hindre blødning gjort kirurgisk; og injisering av et spesielt stoff i løpet av endoskopi for å redusere trykket i varicer.

Fakta om hjertesykdom & Barn

Fakta om hjertesykdom & Barn


Hjertet er en muskel, som ligger i øvre venstre side av brystet, som pumper blod. Om lag 40.000 barn blir født med hjertesykdom i USA hvert år. Barn også kan utvikle hjertesykdom når som helst i løpet av barndommen.

Typer

Medfødt og ervervet hjertesykdom oppstår hos barn. Medfødt hjertesykdom er sett ved fødselen og ervervet hjertesykdom oppstår i løpet av barndommen.

Årsaker

Barn med medfødt hjertesykdom utvikle det på grunn av genetiske årsaker. Ervervet hjertesykdom utvikler seg på grunn av sykdom.

Effekter

Barn som lider av hjertesykdom vil ha problemer med å puste og har problemer med å få vekt.

Identifikasjon

For å finne ut om et barn har hjertesykdom, vil en lege utføre en fysisk undersøkelse og få en medisinsk historie. Legen vil bestille et elektrokardiogram, ekkokardiogram og brystet x-ray.

Behandlinger

Behandlinger for barn med hjertesykdom omfatter medikamenter som betablokkere, endringer i kostholdet og kirurgi.