Digidexo.com

Hvordan beregne en Bodybuilding Diet

Hvordan beregne en Bodybuilding Diet


Ernæring er nøkkelen til å leve en sunn og aktiv livsstil, og er enda mer viktig når du ønsker å bygge muskelmasse gjennom bodybuilding. Menneskekroppen bruker ernæring som du får i deg til riktig reparere og bygge nye muskler. Velge riktig kosthold når engasjerende i en bodybuilding øvelse diett er nøkkelen til å oppnå gode resultater. Beregne ideelle dietten er forskjellig for hver person, som vi alle har ulike fysiologiske krav.

Hvordan beregne en Bodybuilding Diet

Bestemme metabolic rate er første skritt i å utforme en personlig ernæring plan for kroppsbygging. Ved hjelp av en online metabolske kalkulator, kan du skrive inn din vekt, høyde, alder og annen relevant informasjon for å bestemme mengden kalorier kroppen din trenger å engasjere seg i anstrengende fysisk kroppsbygging aktivitet. Denne informasjonen blir brukt til å bestemme mengden av fett, proteiner og karbohydrater som er nødvendige for en riktig balansert kosthold.

Bruk kalori kravet du har beregnet, og del den i et protein, karbohydrat og fett ratio på 30, 50 og 60 henholdsvis. For en 3000 calorie diett, ville du trenger å konsumere 900 kalorier fra protein. Siden det er fire kalorier i ett gram protein, vil du deler 900 med fire for å beregne en proteinbehov på 225 gram per dag. Du ville trenge 1500 kalorier fra karbohydrater om dagen, og siden ett gram karbohydrater inneholder fire kalorier, ville du trenger 375 gram karbohydrater. De resterende 600 kalorier av kosten vil komme fra fett. Ett gram fett inneholder 9 kalorier; dermed dele 600 med 9 avslører at du vil trenge 67 gram fett per dag.

Del dine måltider i fem seks separate mindre daglige måltider. Denne modusen for å spise vil bidra til å holde kroppens stoffskifte på en høyere rente, og vil sikre at kroppen din er riktig å absorbere alle de næringsstoffene som det krever.

Velg mat som er fri for biprodukter og kunstige tilsetninger, og redusere både salt og melkeinntak for å hindre overdreven vannretensjon. Proteinkilder må være minimalt bearbeidet, og karbohydrater bør begrenses til bare komplekse karbohydrater. En liste over de beste mat valg for en bodybuilding diett er tilgjengelig online på en rekke praktiske områder.

Hint

  • Måle vekt kan være nyttig i å avgjøre om du er å få muskel. En økning i vekten er et godt tegn, så lenge magen seg selv ikke øker i størrelse. Hvis du taper vekt under en bodybuilding diett, er det på tide å øke kaloriinntaket.
  • Forbruker .15-til-0,25 gram protein per hver kilo kroppsvekt etter en treningsøkt hjelper hastighet muskel utvinning. En person som veier 180 pounds bør spise ca 37 gram protein direkte etter en treningsøkt.