Digidexo.com

Hvordan bruke Tarot for Healing

Hvordan bruke Tarot for Healing


En tradisjonell kortstokk med tarotkort består av 78 kort. Det er to deler i en kortstokk med tarotkort, Major Arcana og Minor Arcana. Når du forstår betydningen av hvert kort, kan du bruke dem til å hjelpe svar på spørsmål om deg selv eller noen andre.

Bruksanvisning

Bruk av tarot-kort behandlingen er avhengig av behovet. De kan brukes til meditasjon, fysisk helse, emosjonell balanse, kreativ visualisering, selvforståelse, for personlig empowerment, åndelig utvikling, utvikle din intuisjon, og for å fremme kreativitet.

Ta en gratis tutorial online på readtarot.com å få mer informasjon om bruk av tarot for healing og lære om kraften i farge, hvordan krystaller og farge bestemme din helse, healing, trivsel og personlig utvikling.

Se nøye på de mange forskjellige typer tarotkort og vier spesiell oppmerksomhet til bildene på hvert kort for å finne ut hvilke dekk som er riktig for deg.

Les tarot-kort instruksjonene som følger med dekk. Dette vil fortelle deg hvordan du kan mikse, hva slags layout som skal brukes til tarot healing og betydningen av hvert kort.

Lær hvordan du leser tarotkort for helbredende formål. Plasser dine instruksjoner ved siden av deg og shuffle dekk. Sett dem ut foran deg med ansiktet ned. Ta det øverste kortet, snu bunken og begynne lesingen.

Finn noen å øve på. Gjør dine målinger i et rolig sted og begrense antall mennesker rundt deg. Hvis det er for mye å gå på om det kan forstyrre lesingen. Spør et par grunnleggende spørsmål mens du stokke kortene og fokusere på denne personen. Shuffle så lenge du trenger til du føler det er på tide å stoppe.

Søk etter online klasser der du kan lære å lese tarot-kort og forstår raskere betydningen av tarotkort.