Digidexo.com

Hvordan få en jobb på et sykehus for en Pre-Medical Student

Hvordan få en jobb på et sykehus for en Pre-Medical Student


Å arbeide i et sykehus er et middel for pre-medisinstudenter å gjøre seg kjent med de indre-arbeidet i helsevesenet feltet. Sykehus arbeidet gir innblikk i mulige spesialiteter og karrieremuligheter og vedtaket dersom det medisinske feltet er der studenten ønsker å være. En student kan søke om en betalt jobb, fullføre en internship, jobb skygge eller lete etter frivillige muligheter i sitt lokale sykehus.

Bruksanvisning

•  Skriv en søknad og CV. Inkludere i følgebrevet grunner til at du er glade for å ha muligheten til å jobbe på et sykehus som en pre-medisinsk student. Hvis mulig, få et anbefalingsbrev fra en professor.

Still dine professorer eller rådgivere dersom de er klar over noen jobber for pre-medisinske studenter med lokale sykehus.

Besøk din lokale sykehusets nettside. Søk i karrieren delen av nettstedet. Fullføre et søk etter student, deltid og internship muligheter. Arbeidsplasser kan omfatte transport av pasienter rundt et sykehus, jobber som kontorassistent for en legens kontor eller sykepleier assistent jobb - mange sykehus vil trene deg til å jobbe som pleieassistent. Gjelde for den type jobber som interesserer deg. Gjelde for flere jobber for å øke sjansene for å få jobb.

Se etter Hospitering muligheter. Ring lokale sykehus og spør hva deres politikk er på jobb skygging. Du vil sannsynligvis ikke bli betalt for denne muligheten, men du vil jobbe tett med en lege og følge deres hver bevegelse.

Tilby å jobbe frivillig på sykehuset. Dette er ulønnet, men det gir deg muligheten til å få foten i døren og møte enkeltpersoner i det medisinske feltet. Frivillige muligheter eksisterer på tvers av de fleste sykehussystemer og mest kjærkomne studenter. Frivillige kan sitte og holde pasienter bedrift eller arbeid i en gavebutikk, for eksempel.