Digidexo.com

Lavt fosfor, lavt kalsium og lav natrium dietter

Enten din lege foreskrevet tilslutning til en lav fosfor, natrium og kalsium diett for en rådende medisinsk tilstand eller du tok den på deg selv å proaktivt diagnostisere og behandle en oppfattet trussel, kan denne type diett bidra til å lette noe stress ut av din nyrer mens samtidig bidrar til å lindre hypertensjon (høyt blodtrykk). Men husk at noen nivåer av natrium, kalsium og fosfor er nødvendig i kostholdet ditt, så ikke forveksle en "lav" diett med et "nei" diett.

Redusere Fosfor

Redusere det generelle nivået av fosfor i kosten er så enkelt som å gjøre noen enkle mat erstatninger, unngå matvarer som inneholder større mengder fosfor og erstatte dem med mat som inneholder mindre mengder. Ifølge opplysninger fra Medical College of Wisconsin, følgende typer mat er ganske høy i fosfor innhold: oster, iskrem, øl, cola, lever, nøtter, peanut Butters, sardiner, og karamell candies. I stedet for å konsumere disse elementene, forsøke å erstatte i lav-fosfor alternativer som ikke-meieri melk, sherbets, squash, brokkoli, og harde drops.

Redusere Natrium

Reduksjon av natriumnivåer er mye den samme som å redusere nivået av fosfor i dietten. Det første skrittet til å senke natrium nivåer er å slutte å legge noen form for salt til konsumert mat. Det andre trinnet er å skifte ditt matforbruk fra bearbeidede matvarer og hermetikk (som ofte inneholder tilsatt mengder av natrium) til friske elementer og naturlig mat som magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker. Til slutt, helt eliminere forbruk av ekstremt salt mat som chips, vanlig pretzels, saltede nøtter, bearbeidet kjøtt, og hermetisert supper.

Redusere Kalsium

Eliminere eller sterkt redusere forbruket av meieriprodukter for å fjerne det meste av kalsium fra kosten, som meieriprodukter inneholder den høyeste generelle nivået av kalsium av enhver type mat. Dette inkluderer iskrem, ost, yoghurt og melk. I tillegg er kuttet ned på korn forbruk, ettersom mange typer korn inneholder relativt høye nivåer av kalsium. I det minste, redusere forbruket til mer enn to porsjoner meieriprodukter per dag, og ikke mer enn fire porsjoner med hele korn for å redusere kalsium uten helt å gå på akkord med sin tilstedeværelse i kostholdet ditt.