Digidexo.com

Den beste behandling for angst og depresjon

De som arbeider med angst og depresjon sammen kan finne at tilstanden er kronisk. Finne den beste behandling for angst og depresjon er viktig fordi de kan påvirke dag-til-dag aktiviteter som arbeid betraktelig. Ifølge psykologi i dag, eksperter nå vise depresjon og angst som to symptomer på en lidelse. De vanligvis har blitt behandlet som egne lidelser, selv om de ofte eksistere.

Eksponeringsterapi

Eksponeringsterapi hjelper pasienter konfrontere et objekt, tanke eller minne som utløser angst og / eller depresjon. Angst feeds ofte depresjon. Under behandling kan pasienter ofte bli møtt med gjenoppleve en traumatisk opplevelse i en kontrollert, terapeutisk miljø. Eksponeringsterapi over tid reduserer angst visse objekter eller situasjoner føre.

Kognitiv atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi (CBT) fokuserer på å hjelpe pasienter tenke på hvordan de føler og hvordan det påvirker atferd. Dette hjelper deg å forstå den kontrollen du har over dine følelser og handlinger, selv om en situasjon forblir den samme.

De fleste pasienter begynner å se resultatene av CBT etter minst 16 økter. Det er imponerende med tanke på at psykoterapi kan ta år før en pasient ser resultater. Pasienter får oppgaver og lekser som en del av terapeutisk behandling. CBT er utformet slik at pasientene forstår terapi har en begynnelse og en slutt mål å jobbe mot.

Medikamentell behandling

Drug terapi behandlinger for angst og depresjon vanligvis avhenge av hvilken lidelse er mest ødeleggende. Hvis depresjonen er alvorlig, kan antidepressiva være i orden. Legemidler som Zoloft, Paxil og Lexapro kan øke din evne til å fungere hver dag. Medikamentell behandling kan være nyttig når parret med andre behandlinger som eksponeringsterapi og kognitiv atferdsterapi.

Anti-angst narkotika kan bidra til å redusere følelser knyttet til sykdommen. Imidlertid er medikamentterapi ikke en permanent løsning, siden det ikke behandle den underliggende årsak til bekymring. Hvis du slutter å ta medisinen, alle problemene er der fortsatt.

Anti-angst narkotika fungerer best når parret med atferdsterapi som eksponeringsterapi eller CBT.