Digidexo.com

Kreft Behandling for gjentakende kreft i bukspyttkjertelen

Bukspyttkjertelkreft er preget av ukontrollert vekst av celler lining bukspyttkjertelen. Det er en av de mest så lett diagnostisert kreftformer. Bukspyttkjertelkreft kalles tilbakevendende når den dukker opp igjen, selv etter å behandle den. National Cancer Institute rapporterer at nesten 40.000 nye tilfeller diagnostisert hvert år i USA. Til tross for ingen fullstendig kur, effektive behandlingsmetoder er tilgjengelig som kan behandle tilbakevendende kreft i bukspyttkjertelen.

Behandling Alternativer

Kirurgisk fjerning av kreftvev er en av de mest vanlige behandlinger som kan anbefales, og administreres til pasienter som lider av tilbakevendende kreft i bukspyttkjertelen. Sammen med kirurgi, kjemoterapi og radioterapi administreres ofte til å ødelegge kreftcellene, og derved forhindre deres påfølgende multiplikasjon.

Time Frame

I de fleste tilfeller er strålebehandling gitt regelmessig for to eller tre måneder, mens kjemoterapi administreres periodevis for en eller to måneder.

Overlevelse

Ifølge National Cancer Institute, er den gjennomsnittlige 5-års overlevelse for en pasient som lider av kreft i bukspyttkjertelen 5,5%.

Effekter

Tap av hår, appetitt tap, tretthet, oppkast og kvalme er noen av bivirkninger forbundet med kjemoterapi og strålebehandling. Blødninger og smerter er noen av de etter kirurgi bivirkninger.

Forebygging / løsning

Røykeslutt og alkohol, unngå eksponering for miljøgifter, opprettholde en sunn vekt og kosthold er noen av forebyggende tiltak som du kan ta for å unngå kreftutvikling i kroppen (inkludert bukspyttkjertelen).