Digidexo.com

Cold Relief rettsmidler

Cold Relief rettsmidler


Vi har alle avtale med forkjølelse fra tid til annen, og det er ingen kur for det. Men det er mange måter du kan forkorte varigheten av en kald og minimere elendigheten knyttet til den. Forkjølelse forårsake tett eller rennende nese, nysing, trykk hodepine, tretthet og sår hals forårsaket av drenering. Det er noen enkle ting du kan gjøre for kaldt høytrykk som vil gjøre din bout med denne tilbakevendende sykdom mye mer utholdelig.

Fluids

Drikke mye vann kan hjelpe deg å komme over en kald og kan hjelpe til å redusere sine symptomer. Folk bør gjøre en vane å drikke åtte 8-unse glass vann hver dag, enten de har en kald eller ikke, men det bør være en høy prioritet når kalde sesongen setter inn.

Når du har symptomer, varmt sitron vann med honning, juice eller klare buljonger kan bidra til å lindre lunger og løsne den opp, forebygge dehydrering, ifølge Mayo Clinic.

Vann er også nyttig for sår hals, spesielt hvis vannet er blandet med salt. Legg en halv teskje salt i en 8-unse glass vann og gurgle, så spytte den ut. Dette kan midlertidig stoppe halsen smerte knyttet til drenering og forkjølelse.

Chicken Soup

Det høres ut som bestemors gamle hjem rette, men å spise kyllingsuppe er et gyldig middel for kaldt lettelse.

Ifølge Mayo Clinic, kyllingsuppe faktisk bidrar til å lindre forkjølelsessymptomer på to måter. Det bremser bevegelsen av immunsystem celler som forårsaker betennelse, noe som gjør det til et naturlig anti-inflammatorisk middel. Det har også midlertidig hastigheter opp bevegelsen av slim, noe som gir mindre virus av en mulighet til å påvirke slimhinnen i nesen.

Echinacea

Echinacea er en flytende urt som vanligvis brukes for kaldt lettelse. Det er solgt i flere former, inkludert tinkturer, ekstrakter og enkle å bruke tabletter. Tar 300 mg av Echinacea tabletter i løpet av din sykdom eller gjennom kalde og influensasesongen vil stimulere immunforsvaret og kan forebygge forkjølelse. I det minste, kan det gjøre det kalde gå bort raskere.

Spør legen din om eventuelle bivirkninger før du tar solhatt. Denne urten er tilgjengelig uten resept.

Fuktighet

Steam kan gjøre underverker på kalde symptomer. Forkjølelsesvirus elsker tørr luft. I tillegg kan tørr luft føre til uttørking av slimhinnene, noe som vil føre til tett nese og hoste. Bruk en luftfukter eller bare varme opp en kjele med vann. Deretter bruker et håndkle til telt hodet over det, inhalerer dampen fra en avstand.

Det er en god idé å kjøre en luftfukter mens du er syk for å forhindre tørre forhold på rommet ditt.