Digidexo.com

Hva gjør du hvis en person ikke kan bli vant til progressive briller

En gang rundt 40 år, de fleste begynne å holde menyer, aviser og bøker litt lenger unna. Et besøk til øyet lege vil sannsynligvis resultere i en diagnose av presbyopi, noe som betyr at øynene er aldring og strever for å justere, samt en resept for bifokale, som har en linse for opp-nært syn og en for gjenstander i avstanden. Den doble linser, men kan være frustrerende for mange brukere som kan føle deg svimmel eller forvirret av hva de ser initally.

Øyeeple alternativene

Oppfunnet av Benjamin Franklin i 1700, har bifokale kommet langt og de fleste kan vokse vant til å bruke dem.

Først av alt, gi deg selv litt tid til å venne seg til et nytt sett med briller - gange ned trappa kan føle seg annerledes, og det tar tid å bli vant til å se ut av ett objektiv for nærbilder gjenstander og en annen for objekter i avstanden. La det gå minst en uke før du river dem av i frustrasjon!

Ett alternativ inkluderer usynlige bifokale (også kjent som blended eller sømløs bifokale), som ikke har den synlige linjen mellom nærbilder og avstands linser. Det eneste problemet med denne type briller er at arealet av blending kan forårsake tåkete syn.

Bifokale kontakter er et annet alternativ for de som ikke liker seg briller; hvis du allerede er kjent med kontakter og hvis du er spesielt aktiv, kan dette alternativet fungerer bedre for deg. Igjen, ha litt tålmodighet og gi deg selv litt tid til å venne seg til dem.

For å unngå belastningen på nakken og hodepine, praksis ser ned gjennom linsene når du leser - hvis du begynner å vippe hodet og nakken tilbake for å se, vil du utvikle en dårlig vane som vil slå inn i en reell smerte i nakken.

Endelig Betraktninger

Endelig snakker med øyet lege som kan anbefale ulike alternativer for deg, basert på din livsstil og synsproblemer. Til tross for innledende utfordringer med bifokale, de fleste tilpasse seg seg dem, slik at de kan se alt i deres synsfelt med klarhet, bekvemmelighet og letthet.