Digidexo.com

Hva er behandlingen for staph infeksjoner?

Staph infeksjoner kan være små og skyldes naturlig forekommende staph bakterier som vi alle har små mengder på kroppen vår. De kan bli alvorlig hvis den forblir ubehandlet og kan invadere kroppen på svært dype nivåer gjennom mindre kutt og skrubbsår.

Lokaliserte infeksjoner

Små kutt, blemmer og byller kan bli smittet hvis de ikke blir rengjort og desinfisert skikkelig. Antibakteriell såpe og salve skal brukes til å rengjøre og beskytte mindre skader.

Flere alvorlige infeksjoner

Alvorlige staph infeksjoner, for eksempel MRSA, kan kreve intravenøs antibiotika (dvs. Vancomycin) til gitt i inntil seks uker av gangen. Må disse type infeksjoner overvåkes av lege.

Øke immunsystem

Å forsterke immunforsvaret med riktig kosthold og naturlig vitamin-og mineraltilskudd vil redusere kroppens mottakelighet for infeksjoner. Naturlige kosttilskudd er assimilert lettere av kroppen enn syntetisk.

Eteriske oljer

Mat-grade kvalitet essensielle oljer er gunstig i bekjempelse av de fleste infeksjoner. Oljene er den mest effektive og finnes i de fleste helsekostbutikker.

Forebygging før infeksjon

Forebygging er den beste metoden for behandling. Vaske hendene ofte og holde sårene rene og behandlet vil forhindre de fleste infeksjoner sprer seg.