Digidexo.com

Arbeidsgivere som betaler for ansatte å gå ned i vekt

Arbeidsgivere som betaler for ansatte å gå ned i vekt


En rekke store selskaper har anerkjent verdien av å hjelpe sine ansatte til å miste overflødig vekt. Overvektige ansatte kan koste sine arbeidsgivere opp til dobbelt så mye for å sikre som ansatte som er av normal vekt. Som et resultat, har noen selskaper sluttet seg til vekt-tap korstog og betaler for programmer som er utviklet for å hjelpe ansatte slippe de ekstra pounds og leve en sunnere livsstil.

Totalt Medical Solutions

Totalt Medical Solutions, som spesialiserer seg på yrkesskade omsorg, har gjort vekttap og sunt leve et prioritert i selskapsstrukturen. Selskapet, med hovedkontor i Sanford, Florida., Startet sitt eget firma-wide versjonen av TV-programmet «The Biggest Loser». Ansatte møter vekttap møter som oppmuntrer mosjon og sunt kosthold, og som har blitt betalt av selskapet. Ansatte vekt i hver uke for å se hvor mye vekt de har vunnet eller tapt, og resultatene er delt med gruppen. Den ansatte som mistet meste vekt ved slutten av hver 12-ukers periode vinner $ 150, i tillegg til å ha en friskere kroppsbygning.

Totalt Medical Solutions

1270 Upsala Road

Sanford, FL 32771

407-330-6138

newtms.com

Liz Claiborn Inc.

Liz Claiborn Inc., en New York-basert selskap kjent for sine mote design, har implementert et selskap for hele program for å hjelpe ansatte med vekttap og få en mer helsebevisst livsstil. Selskapet, som sysselsetter mer enn 6.000 ansatte over hele verden, sponser vekt-tap programmer som Weight Watchers i arbeid. Disse programmene er rettet mot å gi instruks om emner som del kontroll, forskjellen mellom gode karbohydrater og karbohydrater du bør unngå, og viktigheten av en lav-fett diett. Liz Claiborne implementert programmet å bidra til å redusere helserelatert ansatt fravær og å bidra til å redusere kostnadene for arbeidsgiver sponset helsetjenester krav.

Liz Claiborn Inc.

1441 Broadway

New York, NY 10018

212-354-4900

lizclaiborneinc.com

Rodale Press Inc.

Rodale Press Inc. kanskje vet bedre enn mange andre selskaper betydningen av å fremme en sunn livsstil og oppmuntre gode matvaner. Den California-baserte selskapet, som er utgiver av magasiner som kvinners helse, forebygging og Biker World, har utviklet en bedriftsbaserte vekttap program utviklet for å forbedre helsen til sine ansatte og for å senke kostnadene for selskapet sponset helsetjenester programmer. Rondale pressens mer enn 1000 ansatte oppfordres til å delta i selskapet betalte helsetjenester seminarer som oppmuntrer sunn mat og mosjon og som instruerer ansatte om hvordan å lage velsmakende, lav-kalori retter for å gå ned i vekt.

Rodale Press Inc.

2101 Rosecrans Ave.

El Segundo, CA 90245

310-615-4567

rodaleinc.com