Digidexo.com

Menopause urte rettsmidler

Hormonelle svingninger før, under og etter menopause føre til mange fysikalske og psykologiske forandringer. Humørsvingninger, depressive Bouts, hetetokter, kalde outs og endringer i seksuelle lyster ofte følger menopause. Mens det er en overflod av legemidler som brukes til å behandle kvinner i overgangsalderen, er det mange urte like effektive rettsmidler for overgangsalder.

Dong Quai, Ginseng, Tare og Alfalfa

En av de mest vitale urte kurer for kvinner i overgangsalderen er dong quai. Hjelpe til å lindre hetetokter, er ikke bare rik på østrogen denne urten, har det også ingredienser som bidrar til å gjøre blodårene stabil. Mens ginseng inneholder forløpere for progesteron og testosteron hormoner, hjelper alfalfa stimulere produksjonen av østrogen, noe som hever den reduserte østrogennivået i overgangsalderen kvinner. Man kan også ta tang tare, på grunn av sin testosteron og progesteron-stimulerende midler. Det hjelper kontroll svingende humørsvingninger når det tas som et pulver eller i tilberedt mat.

Svart cohosh, Sarsaparilla, False Unicorn Root og bringebær

Klaseormedrue er en annen viktig naturlig overgangsalder rette. Rik på ingredienser som hjelper kroppen din skille ut den nødvendige mengden av østrogen, hjelper klaseormedrue med livmor spasmer og kramper som ofte følger menopause. Ta en teskje av klaseormedrue juice hver dag. Du kan også ta en teskje av tørket og pulverisert sarsparilla å dra nytte av progesteron og testosteron stimulerende ingredienser for å hjelpe til med energinivå. Du kan få en effektiv lindring av hormonell ubalanse, tap av sexlyst, livmor uregelmessigheter og kramper med daglig inntak av to teskjeer av falske unicorn root pulver eller en te laget med 2 ts tørkede bringebær blader i en kopp kokende vann.

Lakris, Gingko Biloba, Havre og Nettle

Lakris rot som du kan gjøre om til en te har liknende effekter som østrogen. Dette hjelpemidler bedre styring av hormonelle forhold i overgangsalderen. Ginkgo biloba, på den annen side, hjelpemidler i behandling av kald svette og glemsel, vanlig i kvinner i overgangsalderen. Havre spises som mat eller oatstraw inntas som en drink som en infusjon vil balansere i varierende hormonnivåer. Du kan også drikke to kopper brennesle te om dagen, for regularisering av hormoner i overgangsalderen.

Andre urte rettsmidler

Mens chasteberry hjelper stimulere progesteron sekresjon, løk å opprettholde vanlig bentetthet, som begge er påvirket på kvinner i overgangsalderen. En brygge av to deler hver av melk tistel frø og motherwort, en halv del av rosmarin og en kvart del av ginseng blandet sammen med kokende vann og preges i en halv time danner et potent brygg for hot flash lettelse.