Digidexo.com

Leg Pain & prostatakreft

Leg smerte er et symptom på prostatakreft; Men ikke menn som vanligvis forvente at sykdommen når de går til legen med smerter. Oftere enn ikke, er det avvist eller brakt opp til en lege som normalt ikke ville teste for sykdommen, som en orthopedist. Leg smerte bør ikke ignoreres før og etter en prostata kreft diagnose.

Misforståelse

Leg smerte kan være forårsaket av alt fra trakk muskler til vene problemer. Folk tror ikke på det som et symptom på prostatakreft, men opp til 40 prosent av menn med sykdommen har smerter.

Betydning

Prostatakreft er en av de mest vanlige kreftformer hos menn. Selv rutine PSA screening for eldre menn er gjort, er det fortsatt tusenvis som dør av sykdommen hvert år. Leg smerte kan være et signal til alle leger å teste for denne sykdommen hos menn.

Betraktninger

Mens smerter kan være et tidlig symptom på prostatakreft, kan det også være en sen-scenen en. Bone smerte og ødem i de nedre ekstremiteter kan være på grunn av metastaser - spredning av cancer.

Behandling

Behandlingen av benet smerte vil avhenge av dens årsak. Dersom benet smerte er et signal som begynner med prostatakreft, behandle sykdommen bør minske den. På den annen side, hvis ben smerter er fra metastasering av sykdommen, kan smertestill være den eneste behandling.

Advarsel

Leg smerte bør ikke ignoreres. Det bør fremgå klart til en lege hvis det er et nytt symptom, som det er en indikasjon på at prostatakreft kanskje trenger å bli undersøkt.