Digidexo.com

Hvordan kan jeg få mat frimerker i Boise, Idaho gjør?

Hvordan kan jeg få mat frimerker i Boise, Idaho gjør?


Matkuponger i Boise, Idaho, er tilgjengelig for lav inntekt beboere gjennom Idaho Food Stamp Program, som er en del av den landsomfattende Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP).

Kvalifikasjon av fordelene er basert på dagens husholdningenes inntekter og økonomiske stilling. Visse kriterier må være oppfylt for å være berettiget til å motta mat stempel fordeler.

Hvordan kan jeg få mat frimerker i Boise, Idaho gjør?

Søk om matvarehjelp

•  Besøk Idaho Institutt for helse og velferd online. Velg "Mat / Cash / Assistance" på menylinjen øverst. Klikk "Food Stamps" fra listen over tjenester. Gjennomgå listen over nødvendig dokumentasjon. Hvis Internett-tilgang er ikke tilgjengelig, kan du ringe Department of Health & Welfare Boise Kontoret på 208-334-6700.

Samle alle nødvendige dokumenter. Personnumre for hver person som bor i husholdningen vil være nødvendig for å fullføre søknaden. Bruk dine siste tilgjengelige regninger som bevis din bolig og leve regning. Være grundig og ærlig i rapportering av husholdningenes inntekter og utgifter.

Besøk Boise kontor Idaho Department of Health & Welfare:

Idaho Department of Health & Welfare, Boise Westgate Kontor

1720 Westgate Drive

Boise, ID 83704

208-334-6700

Fullføre søknadsprosessen med hjelp av en medarbeider for Idaho Food Stamp Program. Normale åpningstider er mandag til fredag ​​08:00 til 05:00

forvente å motta mat stempel fordeler, i form av et debet-type kort, innen maksimalt T30 dager fra godkjenning av søknaden din.