Digidexo.com

Tester for glutaminsyre

Tester for glutaminsyre


Glutaminsyre er en essensiell aminosyre frigjøres under fordøyelsen av proteinet, glutamat. Glutaminsyre er en katalysator eller et enzym i det menneskelige legeme, og det er avgjørende i etableringen og koagulering av blod, og i overføring av nerveimpulser. Derfor er en test av mengden av glutaminsyre til stede i blodet indikerer nærværet av nevrologiske lidelser, type 1 diabetes og raskt voksende stammer av bakterier, i henhold til Journal of Clinical Chemistry.

Funksjon

Baylor University i "En omfattende gjennomgang av Physiology of hemostase og antitrombotiske midler" informasjon om den varierte roller glutaminsyre i syntesen av blod i leveren og i initiere koagulering (levring) av blod. Glutaminsyre regulerer oksygen inn i hjernen og påvirker blodtrykket. Nerver frigi glutamat impulser, som blir mottatt av reseptorer på en annen nervecelle på perifere vev eller i ryggmargen.

Senker blodtrykket

Dr. Jeremiah Stamler av Feinberg School of Medicine ved Northwestern University i Chicago anbefaler forbruker 4,72 prosent mer glutaminsyre fra protein, noe som reduserer blodtrykket og fatale slag med 6 prosent og død av koronar hjertesykdom med 4 prosent. I "Vegetabilsk Amino Acid senker blodtrykket," Baylor Heart Hospital beskriver glutamat, den vanligste vegetabilsk protein, som også er til stede i kjøtt, som en form for glutaminsyre. Forbruker 4,72 prosent mer glutaminsyre reduserer systolisk blodtrykk (øverste rekke) to eller tre poeng og diastolisk trykk (nederst nummer) ett eller to poeng.

Rapid Indicator

Glutaminsyre blandet med noen dråper av grønn natrium-løsning indikerer hurtig tilstedeværelse av spesifikke anaerobe bakterier i blod eller urin. Ifølge Journal of Clinical Microbiology, hvis den grønne løsningen blir blå når urin eller blod tilsettes til oppløsningen, er bakterier som er til stede i prøven. Lys blå indikerer en moderat mengde bakterier. Pure lyse blå indikerer en høy konsentrasjon av bakterier. Rask identifisering av bakterier, så som Clostridium difficile, B. fragilis og Helicobacter hepaticus, med glutaminsyre test tillater umiddelbar behandling av infeksjoner, som kan bety forskjellen mellom liv og død for pasienten.

Tester for diabetes

Glutaminsyre testene er bare én test. Glutaminsyre testene er ikke avgjørende. Noen falske positiver oppstå. Glutaminsyre konsentrasjon på mindre enn 20 nanomoles per liter er en indikator på endokrine lidelser, type 1 insulinavhengig diabetes mellitus, tyreoiditt eller pernisiøs anemi. En lav glutaminsyre test konsentrasjon med insulinantistoffer spår Type 1 diabetes. Åtti prosent av type 1 diabetikere har den lave glutaminsyre titer. Type 2 diabetikere ikke.

Tester av Thyroid Funksjon og nerve overføring

Lav glutaminsyrekonsentrasjonen er også en indikasjon på myasthenia gravis, tyroiditt, Graves 'sykdom, eller hvis hypotyroidisme skjoldbrusk-antistoffer er også til stede. Addisons sykdom, vitiligo, cystisk fibrose og Guillain-Barré syndrom nåværende lave glutaminsyre konsentrasjoner.

Glutaminsyre er involvert i overføring av nerveimpulser. Derfor, glutaminsyrekonsentrasjoner også indikere nevrologiske lidelser. Encefalitt, cerebellitis, hjerne-stammen encefalitt, epilepsi og myelitt er indikert med glutaminsyre konsentrasjoner større enn 20 nanomoles per liter.