Digidexo.com

Bee Propolis & Menopause

Bee Propolis & Menopause


Ifølge Mayo Clinic, er overgangsalder en biologisk prosess som signaliserer slutten av menstruasjon og fruktbarhet. Reduserte nivåer av østrogen i overgangsalderen kan bringe mange plager, inkludert hetetokter, søvnløshet, angst, depresjon, osteoporose og hudproblemer, blant andre. Bee propolis brukes i alternativ medisin for å bringe nødhjelp til noen av disse symptomene

Bee Propolis

Bier gjør bee propolis, et harpiksholdig blanding av tre knopper, SAP strømmer, og bie sekresjon å bygge sin bikube.

Egenskaper

Bee propolis er antibakteriell, anti-inflammatorisk og anti-carcinogic. Det er ofte brukt i tyggegummi, kosmetikk, kremer, pastiller, og som en naturlig fugemasse og emalje herder i odontologi, ifølge Health Line.

Østrogen effekt

Ifølge Journal of Ethnopharmocology, kliniske tester antyder at bee propolis produsere østrogen effekter, som kan bidra til å lindre symptomer på overgangsalder når østrogennivået faller.

Phytoestrogen

Phytoestrogen kan redusere risikoen for osteoporose, hjerte- og karsykdommer og kreft, og kan lindre hetetokter. Siden bee propolis inneholder phytoestrogen, kan innlemme bee propolis supplement i kostholdet ditt bidra til å lindre symptomer på overgangsalder, ifølge Bee Propolis.

Ekspertråd

Selv om Mayo klinikken foreslår å spise en diett høy i fytoøstrogener (bee propolis inkludert) for å lindre symptomer på overgangsalder, står det også at mange studier fant dem ineffektive.