Digidexo.com

Fordeler med Cal-Mag Asporotates

Fordeler med Cal-Mag Asporotates


Magnesium bidrar i forvaltningen av diabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk. Lave nivåer av magnesium lage slike vanligste symptomene som en mangel er ofte oversett. En balansert nivå av magnesium er avgjørende for absorpsjon av kalsium. Kalsium er et mineral avgjørende for våre kroppens behov. Menneskekroppen skaper ikke kalsium. Det kan bare oppnås gjennom matvarer og kosttilskudd. Magnesium hjelpemidler i kroppens evne til å utnytte kalsium den tar inn.

Smertebehandling

Magnesium fungerer som et muskelavslappende middel, lettelser stramme muskler og stoppe kramper. Lave nivåer av magnesium kan indusere sove kramper, mageproblemer og spasmer. Idretts trenger sunne nivåer av magnesium for å sikre full respons fra sine muskler og muskelgrupper.

Puste Easy

Magnesium hjelpemidler i sunn funksjon av lungene våre og vår bruk av oksygenopptak. Dette viktige vitamin gjør at våre organer skal fordele oksygen og på den mest effektive måten. Lave nivåer av magnesium kan bidra til astma og andre bronkial forhold.

Heart Health

Kalsium bidrar til muskelfunksjon, og hjertet er en viktig muskel. Friske nivåer av kalsium med magnesium tas til hjelp kalsium største anvendelser i kroppen styrke blod og nervesystemet og hjelpe til å kontrollere vekten.

Sterke Bones

Kalsium er viktig for skjelettet. Eldre mennesker og kvinner bør holde et tett øye på sitt inntak av kalsium og magnesium. Sunne nivåer bidra til å forebygge osteoporose og beintetthet tap i både menn og kvinner. Kalsium spiller en viktig rolle i utviklingen og helse for sterke tenner og mødre som ammer trenger kalsium for produksjon av morsmelk.