Digidexo.com

Skjulte hjerteinfarkt Tegn i Women

Symptomene kvinner opplever under et hjerteinfarkt er ikke alltid de klassiske tegnene som brystsmerter og tetthet, som ofte finnes i menn. Deres symptomer kan nærmere ligne andre sykdommer. Nedenfor er noen vanlige hjerteinfarkt tegn kvinner kan ha.

Kortpustethet og Fatigue

Kvinner kan oppleve kortpustethet eller uvanlige følelser av trøtthet. Disse skiltene er ofte avvist som en mangel på tilstrekkelig søvn eller bare å overdrive.

Pain

For kvinner kan hjerteinfarkt smerte ikke være i brystet, men i kjeven, halsen, magen, skulder eller rygg. Du tror kanskje du har en skade eller en trakk muskel i stedet for å anerkjenne disse som tegn på et hjerteinfarkt.

Kvalme

Noen kvinner har kvalme eller opplevelser av halsbrann eller fordøyelsesbesvær som varselsignaler. Oppkast kan eller ikke kan være til stede. Du kan skylde dette på å ha gass eller en urolig mage.

Ubehag i brystet

Kvinner har noen ganger følelsen av ubehag i brystet i stedet for å klemme smerte. Det kan være følelser av panikk eller at noe er galt.

Svakhet

Noen kvinner har en følelse av total svakhet under et hjerteinfarkt. Dette er ofte feilaktig skylden på tretthet, en forkjølelse eller influensa.

Betraktninger

Mange kvinner ikke gå til sykehuset fort nok, og deres leger kan ikke være screening dem for hjertesykdom, siden de har symptomer ikke alltid spesielt som tyder på et hjerteinfarkt. Hvis du er i faresonen for hjertesykdom og opplever noen av de ovennevnte symptomene, ringe etter hjelp med en gang for å øke sjansene for å overleve.