Digidexo.com

Bruker for Zovirax

Zovirax er merkenavnet for acyclovir, til en antiviral stoffet tilgjengelig ta muntlig eller til bruk i krem ​​og salve former for visse lidelser. Zovirax kan ikke kurere viral forhold, men det kan lindre symptomer og hjelpe dem å gro raskere.

Vannkopper

Zovirax er effektive for å redusere symptomer på vannkopper, som inkluderer en blisterlike utslett og kløe. Leger også foreskrive Zovirax for å hindre smitte hos personer som har vært utsatt for vannkopper.

Helvetesild

Varicella zoster virus som forårsaker vannkopper blir sovende i mennesker som har hatt sykdommen, og kan bli aktiv senere i livet som helvetesild. Symptomer inkluderer en brennende, blemmer smertefulle utslett som ofte vises bare på den ene siden av kroppen. Zovirax kan behandle helvetesild utbrudd.

Genital herpes

Hvis tas daglig, kan Zovirax hindre genital herpes utbrudd hos mennesker med denne tilstanden. Det kan også redusere alvorlighetsgraden av utbrudd som oppstår.

Initial Herpes Outbreak

Zovirax salve kan behandle det første utbruddet av genital herpes, men det er ikke laget for å behandle påfølgende utbrudd unntatt hos pasienter med svekket immunforsvar.

Forkjølelsessår

Zovirax kremen er godkjent for behandling av munnsår, eller herpes labialis, som oppstår på lepper og ytre kanter av munningen. Zovirax salve anbefales for munnsår hos personer med svekket immunforsvar.