Digidexo.com

druer allergi

Drue Allergi hos barn

Mens allergi er skremmende uansett alder, allergiske reaksjoner hos barn er spesielt farlig. Siden drue allergi er ekstremt sjelden, hvis barnet har en allergisk reaksjon mens forbruker druer, vurdere noen av de vanligste årsakene.

Vanlige Allergiske Reaksjoner

Selv om bare to prosent av barn har matallergier, kan de produserer tungpustethet, problemer med å puste, elveblest, oppkast, diaré, magesmerter, kvalme og hevelse.

Drue Pesticider

Druer er tungt sprayet med plantevernmidler; et barn kan ha en allergisk reaksjon på de plantevernmidler på druene.

Gjær på Grapes

Gjær vokser naturlig på en drue hud. Hvis du, etter peeling drue, barnet har ikke en allergisk reaksjon, er de sannsynligvis allergisk mot gjær.

Mugg på Grapes

Lagringsmiljøet for druer er en perfekt atmosfære for mold å formere seg. Sørg for druene er fri for mugg; hvis det er enda litt i klyngen, kan barnet ditt være allergisk mot mold.

Grape Allergi

Hvis et barn er allergisk mot druer og ikke de elementene som er nevnt ovenfor, bør han eller hun unngå druer i alle former, for eksempel druesaft, gelé eller når eldre, vin.

Symptomer på en Alkohol Allergi

Noen folk drikker øl, vin og andre alkoholholdige drikkevarer kan utvikle en blussende ansiktet, kløe, elveblest eller til og med kvalme og oppkast. Selv om en allergi mot alkohol er sjelden, kan du være allergisk mot ingredienser i øl og vin, eller bare har en intoleranse overfor alkohol. Folk av asiatisk avstamning er mer sannsynlig å mangle et kjemisk stoff som bryter ned alkohol, og bør være forsiktig med hvor mye de drikker.

Hvordan det skjer

Å ha en allergisk reaksjon på alkohol er uvanlig, men folk med astma og de av asiatiske opprinnelse er mer utsatt for reaksjoner som vanligvis forekommer i løpet av noen minutter til timer etter å ha drukket.
Noen drinkers føle en kløe eller prikking i og rundt munnen, og deres lepper, tunge eller svelg kan hovne opp. I noen tilfeller alkohol forårsaker pustevansker, hudutslett og svimmelhet.

Immunreaksjon

En allergi mot mat eller drikke utløser immunsystemet ditt. At systemet identifiserer feilaktig en viss mat eller ingrediens som farlig, anspore visse celler til å lage immunglobulin E antistoffer for å bekjempe den skyldige.

Vurdere kilden

Du må kanskje å analysere andre ingredienser i drikken for å finne kilden. Én av 100 voksne er allergisk mot sulfitt, en ingrediens i vin eller druer som hindrer misfarging. Hvis du er allergisk, vil du reagere ved tungpustethet og ha en tett eller rennende nese. Om lag 5 prosent av alle astmatikere kan ha en allergisk reaksjon på alkohol.
Andre matvarer med sulfites inkluderer tørket frukt som ikke er brunet, eddik, noen typer reker, kommersielt forberedt potetprodukter, surkål og pickles.
Noen viner bruke fiskeprodukter og øl inneholder bygg, hvete eller rug.

Blussende kinn

Drinkers som er mangelfull i den kjemiske alkohol dehydrogenase, som løser opp alkohol, kan få alvorlige spyling. De kan også bli beruset svært raskt og opplever kvalme eller oppkast. I så fall, bør du vurdere om du har slektninger med alkoholproblemer. Hvis du kommer fra et asiatisk land, kan det hende du har en genetisk lidelse som ikke tillater deg å gjøre nok av dette kjemikaliet.
Andre drinkers som får spylt kan være å ta medisiner som niacin eller eksem kremer. Metronidazol, et syntetisk antimikrobielle stoff som behandler vaginal, tarm og andre infeksjoner, kan være den skyldige. Disulfiram, som brukes til behandling av alkoholikere, griper inn i den metabolske nedbrytning av alkohol og kan føre til spyling. Du kan analysere alle dine legemidler og urter som du tar for å isolere problemet.
Personer med hudens tilstand rosacea også kan skylle når man drikker. Hvis du har veldig røde kinn, men huden rundt øynene er fortsatt blek, du rødme lett og du har en tendens til å bryte ut på nedre ansikt, kan du ha rosacea. Spør din fastlege for å bekrefte diagnosen og behandle den.

Kreftrisiko

Forskning viser at noen mennesker som utvikler en flush når drikking kan ha en økt risiko for kreft i spiserøret og leversykdom.
I noen sjeldne tilfeller kan sterke smerter etter å ha drukket være et symptom på en mer alvorlig sykdom, kreft kalt Hodgkins lymfom. Hvis du har uvanlige symptomer etter inntak av alkohol, gå til legen din.

Hva typer dietter hjelpe dem med allergi?

Hva typer dietter hjelpe dem med allergi?


Allergier påvirker millioner av mennesker rundt om i verden. Kløe, rennende øyne, kløe i halsen, hoste, nysing og astma er alle symptomer som er knyttet til allergiske reaksjoner. Mange mennesker er allergiske mot dyrehår, støv og pollen fra blomster. Det er mange tilfeller der folk er allergiske mot visse typer mat også. Hva folk kanskje ikke vet er at det faktisk finnes noen matvarer som kan bidra til å redusere allergiske reaksjoner og selv den første utviklingen av allergi. Forbruker et sunt kosthold med riktig mat kan hjelpe med allergi.

Vi presenterer Mediterranean Diet

Det er visse matvarer som faktisk kan hjelpe med allergi. Mange ulike studier har blitt gjennomført, og all forskning peker mot Middelhavet diett som en av de mest effektive dietter for å bekjempe allergi. Forskerne fant at mattilbudet i Middelhavsregionen er svært sunt og ha positive effekter på luftveiene. Disse funnene ble nylig i Thorax Magazine publisert. Forskere vurderes dietter, åndedrettsproblemer og allergiske reaksjoner av nesten 1000 mennesker i Middelhavet. Resultatene viste at mat blir konsumert var veldig potent i bekjempelsen av astma, luftveisallergier, rhinitt og selv hud allergier. Det finnes en rekke forskjellige matvarer som vanligvis finnes i Middelhavet diett. Forbruker disse matvarene på regelmessig basis samtidig kutte ut andre skadelige matvarer kan ha en stor innvirkning på din allergi.

Nøtter

Cashewnøtter, peanøtter, pinjekjerner, mandler og andre nøtter er alle veldig sunt. De fleste nøtter har en høy mengde vitamin E. Dette vitamin hjelper kroppen forsvare seg mot celleskader ved å nøytralisere frie radikaler som kan forårsake allergiske reaksjoner .. Rapporten ble publisert i Thorax viser at barn som spiser nøtter minst tre til fire ganger i uken er mye mindre sannsynlighet for å ha problemer med å puste. Tungpustethet var sterkt redusert som følge av spise nøtter, fordi magnesium i nøtter beskytter mot astma og øker lunge styrke.

Røde druer

Å spise røde druer på daglig basis kan hjelpe med allergi og astma. Rød drue huden inneholder svært høye nivåer av antioksidanter og resveratrol. Disse næringsstoffene redusere allergisk rhinitt, kutte ned på luft betennelser og redusere tungpustethet.

Tomater

Tomater er rike på vitaminer og antioksidanter. Du kan lage en rekke deilige retter med tomater, og du vil også være med på å redusere allergier. Forskere fra Thorax nevnes at allergisk rhinitt og hvesing ofte ble eliminert som et resultat av hyppig tomat forbruk.

Appelsiner

Appelsiner er rike på vitamin C, noe som bidrar til å øke immunforsvaret. Surheten i oransje er også en naturlig slimløsende, bidrar til å fjerne slim fra halsen og lungene. Daglig inntak av appelsiner er en viktig del av Middelhavet diett.

Olive Oil

Olivenolje er faktisk ganske sunt. Mange tror at all olje er dårlig fordi den har mye fett. Men det er gode fettstoffer og dårlig fett. Olivenolje er rik på sunt fett som hjelper våre organer fungere bedre. Olivenolje er et fast innslag i Middelhavet kosthold, og de fleste rettene er tilberedt med minst en dash av denne deilige oljen.

Matvarer for å unngå

Dessverre, mange mennesker er ikke klar over de skadelige effektene av maten de spiser på en jevnlig basis. Gatekjøkken og selv bearbeidede varer på din dagligvarebutikk inneholder kjemikalier som kan skade kroppen din over tid. Litt etter litt, frie radikaler blir introdusert inn i systemet ditt. Dette kan føre til utvikling av forskjellige allergier. Unngå fast food, junk food og brus. Hold deg til de matvarene som er nevnt her, samt andre grønnsaker og belgfrukter når det er mulig.

Kosthold for Mold Allergi

Mold allergi er forårsaket av mugg og muggsporer som bosetter på din mat og formere seg. En mold-fri diett krever midlertidig redusere eller eliminere matvarer som meieriprodukter, Kjøttdeig og sure brød, ifølge "The Allergi Utelukkelse Diet." Selv om du ikke kan helt fjerne mugg fra kosten, eliminere matvarer som inneholder muggsopp kan redusere tilbakefall av dine allergiske fakkel-ups. Snakk med din lege eller kostholdsekspert før eliminere matvarer fra kosten, og å få en bedre forståelse av din tilstand.

Meieri og Brød

Ost, meieriprodukter og sure brød er alle utsatt for mugg på grunn av deres kort holdbarhet, og de bør unngås for å kontrollere allergier. Ifølge "The Allergi Utelukkelse Diet", selv om mange matvarer som inneholder mugg kan trygt spises av øste av formen på den osten det ikke kan fjernes på grunn av mugg trengende under overflaten av osten. Ikke lukter potensielt mugne matvarer for å avgjøre friskhet, som inhaling mugg kan forårsake allergi blusse opp. Unngå gjær og produkter som inneholder gjærekstrakt, som bearbeidet mat, supper og frosne matvarer. Bygg, havre og poteter er trygt å spise, ifølge Dr. Frank K. Kwong, forfatter av "The Complete Allergi Book." Kjøleskapet ditt kan inneholde en overflod av mold og bør rengjøres minst en gang i uken.

Grønnsaker og kjøtt

Grønnsaker er svært utsatt for mugg og bør være grundig sjekket for mugg, som ofte finnes i form av myke flekker, før man spiser. Ikke spis rå grønnsaker. Ifølge "The Allergi Utelukkelse Diet", hermetiske grønnsaker må forbrukes innen 24 timer etter åpning; ellers vil de bli forurenset. Hvis mold er til stede på kjøtt, kaste den ut umiddelbart, da det kan føre til matforgiftning og andre livstruende sykdommer. Fisk bør også spises innen 24 timer etter kjøp fordi det ødelegger raskt, og det bør lagres i en pose som kan lukkes eller plastbeholder.

Frukt og nøtter

Kjøpe fersk frukt, og sørg for å spise dem innen to til tre dager for å unngå mugg forurensning. Bananer bør unngås, da de raskt forme og kan ikke bli nedkjølt. Druer, bær og meloner bør også unngås fordi de tiltrekker mold. Vask og skrelle den all frukten før du spiser. Tørket frukt inneholder store mengder mugg og bør fjernes fra kostholdet ditt. Nøtter er ofte kolonisert fra mugg eller gjær og bør fjernes fra kostholdet ditt også.

Typer av latex allergi

Mer enn 40.000 dagligdagse produkter inneholder lateks. Latex eksponering er ikke noe du kan helt unngå. Noen ganger kan det være i produkter som du aldri ville mistenke, for eksempel truse slangen, sokker, bind og selv lotteri skrapelodd. For de uheldige nok til å lide av en lateksallergi, er det viktig å vite hvordan det kan bli diagnostisert, og hva du skal gjøre når du får en allergisk reaksjon.

Diagnostisering lateksallergi

Det er tre måter å diagnostisere lateksallergi: blod, hud og patch-tester. Det er mulig å bli sensibilisert lateks uten å ha noen symptomer. Ifølge P. Brock Williams, en klinisk professor ved University of Missouri-Kansas City School of Medicine, som skal sensitivisert er som "å gå på tynn is"; det kan utvikle seg til en lateksallergi eller forårsake umiddelbare overfølsomhetsreaksjoner som helst. Den eneste måten å finne ut om du er sensibilisert for latex er å få testet, slik at du kan stoppe allergi prosessen ved å begrense latex eksponering. Folk som jobber i det medisinske feltet eller har et yrke som krever dem til å ha daglig kontakt med lateks bør bli testet for latex allergi og overfølsomhet før de "faller gjennom at isen."

Det er tre typer av latex allergi, kategorisert etter ulike allergiske symptomer: Irriterende kontakteksem, allergisk kontakteksem og umiddelbar allergisk reaksjon.

Irriterende Contact Dermatitis

Dette er teknisk sett ikke en allergi. Det skjer vanligvis når man ofte bruke gummihansker for en lang periode, forårsaker at huden for å utvikle tørrhet, rødhet, noen ganger kløe og brennende følelse. I gamle dager, det pleide å bli kalt "husmor utslett", som det var knyttet til gummihansker slitt for å vaske gryter og panner.

Allergisk kontakteksem

Dette skjer når du er allergisk mot lateks eller andre kjemikalier som tilsettes latex under produksjonsprosessen. Symptomene inkluderer hudutslett og ubehagelige opplevelser som ligner på de av irritasjonsmoment kontakt dermatitt, selv om de kan bli forsinket i opptil 48 timer etter at du kommer i kontakt med latex og kan spre seg til andre deler av kroppen også.

Umiddelbar Allergisk reaksjon

Dette er også kjent som latex overfølsomhet eller Type 1 Reaction og er den mest alvorlige og sjelden form for latex allergiske reaksjoner, som skjer når du er allergisk mot lateks proteiner. Symptomene varierer fra elveblest, alvorlig kløe, nysing, tungpustethet, tett nese, kløende og rennende øyne, til astma. Den mest livstruende symptom på allergisk latex overfølsomhet, derimot, er et anafylaktisk sjokk som inkluderer svimmelhet, tap av bevissthet, en hoven puste passasje og hjertesvikt.

Hvordan svare

Det finnes ingen kur eller vaksine for å hjelpe deg å bygge latex motstand. Det beste du kan gjøre, er derfor å unngå latex eksponering. Hvis allergiske reaksjoner oppstå, her er visse ting du bør gjøre:

For irritasjonsmoment kontakt dermatitt, bruke fuktighetskrem eller hudkrem for å utslett flere ganger om dagen. Noen helhetlig eksperter anbefaler å sette våt havregryn på utslett en gang om dagen, og la den på plass for et par timer. For allergisk kontakteksem, bruke noen dråper marshmallow leaf skjær eller Oregon drue skjær til utslett et par ganger om dagen bør bidra til å rydde dem opp. Hvis du har ekstremt kløende utslett som raskt spredte seg, men kan du trenger for å få resept steroid krem ​​fra legen din. Hvis du opplever type 1 reaksjon, gå til sykehuset eller ringe 911 umiddelbart når et alvorlig symptom streik. I tillegg bør du la din familie, venner og kolleger være klar over din lateksallergi.

Hvordan overvinne sesonger Allergi uten medisiner

Allergi er et resultat av et immunsystem reaksjon på fremmede stoffer i miljøet kalles allergener. Personer med allergi har hyper-aktiv immunforsvar, som reagerer på normalt ufarlige stoffer - for eksempel pollen eller gress - som om kroppen ble angrepet. Allergier er vanligvis arvet, og vanlige allergener omfatter pollen, dyr dander, mat, støvmidd, mugg og visse medisiner. Mens noen mennesker lider av allergi året rundt, andre lider bare fra sesongmessige allergier basert på visse triggere på visse tider av året. Lær hvordan du kan ta en mer helhetlig tilnærming til sesongmessige allergier og overvinne dem uten bruk av medisiner.

Bruksanvisning

•  Kjenn dine triggere og gjøre ditt beste for å unngå dem. Hvis du har en matallergi, unngå matvarer som inneholder visse produkter, som for eksempel melk eller peanøtter. Hvis dyr dander setter deg av, unngå å ha kjæledyr eller bor i hjem hvor husdyr bor. Unngå å gå utendørs så mye som mulig på de tider av året din allergi er mest problematisk.

Tenk naturlig rettsmidler og urte stoffer. Mange stoffer som finnes i naturen, slik som de europeiske urt Butterbur og goldenseal urt tonics, fungere som naturlige histaminer for å lindre allergisymptomer. Saltvann nasal spray er også nyttige ved behandling av sesongmessige allergier.

Endre ditt kosthold. Druekjerneekstrakt, som finnes i rødvin, har blitt funnet effektive i å redusere sesongmessige allergi symptomer, særlig tatt i forbindelse med vitamin C. quercetin, et flavonoid stoff som finnes i kapers, epler, røde druer, sitrusfrukter, brokkoli og grønne blad grønnsaker, har også vist seg å bidra til å lindre allergisymptomer. Både druekjerneekstrakt og quercetin er tilgjengelig som kosttilskudd.

Få krydret. Lage og spise varm, krydret mat kan også hjelpe deg med å behandle sesongmessige allergier uten bruk av medisiner. Meksikansk og thai mat, sammen med vanlige krydder som cayenne pepper, varm ingefær, bukkehornkløver, løk og hvitløk har vist seg effektive for å redusere allergisymptomer.

Tenk akupunktur. Denne gamle kinesiske medisinsk praksis, basert på ideen om at å stimulere bestemte punkter på utsiden av kroppen kan initiere endringer inni den, er tenkt å stimulere immunforsvaret og gi lindring av sesongmessige allergier.

Tips og advarsler

  • Besøk en helhetlig eller homøopatisk lege for å hjelpe deg å finne de beste naturlige metoder for å behandle dine sesongmessige allergi symptomer.

Hvordan leve med allergi mot Aspirin

Salicylater er stoffer som naturlig forekommer i mange frukter og grønnsaker. Aspirin er et salicylat substans, salicylater og blir også brukt i noen matvarefargestoffer og additiver.

Bruksanvisning

•  Unngå å ta noen medisiner som inneholder acetylsalisylsyre. Noen vanlige de er medisiner for hodepine, forkjølelse, hoste, allergier, bihuleproblemer, leddgikt, revmatisme, menstruasjonssmerter, mage surhet, ryggsmerter og urinveisproblem.

Les mat etiketter nøye. En allergi mot salicylater kan være forbundet med en intoleranse overfor visse andre kjemikalier, for eksempel azo-fargestoffer og benzoat. De brukes i mange bearbeidede matvarer og gå under en rekke navn. Det kan være lurt å snakke med en allergolog om hva spesielle kjemikalier for å unngå.

Spis så mye ferskt kjøtt, fisk, skalldyr, fjærkre, egg, meieriprodukter, korn og brød som du vil. De er naturlig lav i salisylater.

Les etikettene på non-food produkter nøye også. Salicylater brukes i mynte-smaksatt produkt, som for eksempel tyggegummi og tannkrem. De er også brukt i noen kunstige fargestoffer og smaksstoffer.

Unngå mat svært høy i salisylater. De omfatter aprikoser, bær, druer, appelsiner, plommer, ananas, oliven, reddiker, tomater, alle tomat-baserte matvarer, alle tørket frukt, alle syltetøy og gelé, marmelade, fruktjuice og soyasaus. Sjekk med en allergolog for en komplett liste.

Vurdere din toleranse nivå. Hvis du ikke er veldig følsomme, kan du være i stand til å tolerere mat som er moderat høy i salisylater, og kan kun trenger å unngå de med svært høye nivåer.

Legg til et supplement av vitamin C med bioflavonoider til kosthold, 1000 til 5000 mg per dag fordelt på flere doser. Det hjelper kroppen din å takle allergener og reduserer betennelse.

8. Bruk quercetin, 500mg to ganger per dag. Det bidrar til å redusere allergiske reaksjoner og støtter immunforsvaret.

Ta bromelain, 100mg to ganger per dag. Det forbedrer virkningen av quercetin.

Ta furubark eller druekjerneekstrakt, 300mg daglig. Det kan bidra til å avlaste allergiske symptomer.

Tips og advarsler

  • Tilberedning av mat kan påvirke sin salicylate nivå. Rå mat, tørket mat og juice inneholde høyere nivåer enn den samme maten når kokt.
  • Hvis du har hatt en alvorlig reaksjon i det siste, ikke forsøke å gjeninnføre salisylater i dietten din. Bli på en unngå diett.
  • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller bekymringer, bør du kontakte lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan avlaste Sinus Allergi

Sinus allergi påvirker millioner av mennesker over hele verden. En sinus allergi er forårsaket av ørsmå partikler i atmosfæren som kommer inn din nese og lunger, inkludert støv, mikroorganismer, hår og små insekter. Når disse partiklene inn nesen, utgivelser immunsystemet antistoffer mot sluker og fordrive dem. En sinus allergi er din luftveiene forsvarsmekanisme for å invadere partikler prøver å skrive det. Du kan lette sinus allergi ved hjelp av noen enkle naturpreparater.

Bruksanvisning

•  Spis hvitløk. Denne populære urt inneholder sammensatte allicin, som øker din immunsystem for å lindre sinus allergi og hindre smitte. Spis denne urten hver dag.

Kjøp en antimikrobiell luftrenser. Luftrensere arbeide ved å fange allergener og ørsmå partikler som forårsaker sinus allergi. Du kan finne et bredt utvalg av antimikrobielle luftrensere på ditt lokale ACE Hardware butikk og andre butikker.

Spis druer. Druer inneholder en høy mengde sinus allergi antioksidanter. Druer som er mørk, for eksempel røde druer og svarte druer, inneholder høyere antioksidanter enn grønne. Spis en kopp druer hver dag.

Ta neem tabletter. Denne populære urten kan redusere betennelsen i forbindelse med sinus allergi. Anbefalt dosering er 350 mg som tas 2-6 ganger om dagen.

Ta Echinacea tabletter. Denne potente urt forbedrer immunforsvaret å drenere Sinus congestion forbundet med sinus allergi. Anbefalt dosering er 380 mg to ganger daglig, helst 30 minutter før et måltid.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med din lege før du starter naturlig terapi.

Hjem rettsmidler for pollen allergi

Pollen allergi oppstår på våren, sommeren og høsten på grunn av trær, gress og ugress. The American Academy of Family Physicians sier trepollen vanligvis påvirker folk under slutten av april og mai, gress og ugress pollen påvirker mennesker fra slutten av mai til midten av juli, og ragweed påvirker mennesker fra slutten av august til den første frosten. Vanlige symptomer på pollenallergi inkluderer rennende, kløende nese, rennende øyne, nysing og lunger. Symptomene forverres når folk er ute i direkte kontakt med pollen, spesielt på vindfulle dager. Ulike hjem rettsmidler for pollen allergen bekjempe disse symptomene.

Beskytt Home and Body

En av de beste hjem rettsmidler for pollen allergi er å unngå allergener så ofte som mulig. Folk som er mottakelige for allergener bør unngå å gå ute på en tørr, vindfull dag, eller bære en maske mens du gjør utendørs aktiviteter. Hold pollen ute ved å lukke dører og vinduer og kjører klimaanlegg mens ridning i biler eller bor hjemme. Hvis allergikere lever i et hjem, skal andre medlemmer av husstanden og personen med allergi fjerne klær og rense kroppen sin slik at pollen ikke sprer seg i hele hjemmet.

Spis krydret mat

Krydder som cayenne pepper, pepperrot og hvitløk arbeid som hjem rettsmidler for lunger forbundet med pollen allergi. Legge til disse krydder til maten naturlig decongest og løsne slim, noe som gjør det lettere å puste. Folk kan spise mat så varmt som de kan håndtere. Artikkelen "The Best Diet for allergier og høysnue", selv om, gir ikke råd til dette hjemme bøte for folk som er allergisk mot disse krydder og sier at krydder forårsake halsirritasjon og overflødig hoste. Folk ikke vant til krydder bør prøve ett krydder gangen.

Konsumere Antioksidant-rik frukt

Mat som inneholder antioksidanter jobbe som pollen-allergi rettsmidler fordi disse vitaminene kjempe immunitet og forbedre tilstanden til lungene. Nøtter inneholder vitamin E og magnesium, redusere tungpustethet og lungebetennelse og bedre lungefunksjonen. De reduserer også frie radikaler som forårsaker betennelse og vevsskade. Vitamin C-rik mat som epler, sitrusfrukter og tomater tjene som naturlige forsvar mot allergi. Red-drue skins redusere betennelse, beskytte kroppen mot tungpustethet og allergier.

Drikk te

Grønn, svart og hvit te inneholder flavonoider som reduserer betennelse og øke immunitet, som hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner. "Den beste dietten for allergier og høysnue" sier at å starte dagen med en kopp varm te med sitron og honning hindrer morgen nysing assosiert med allergi. Urtete laget av bukkehornkløver, fennikel, anis og salvie er andre hjem rettsmidler for allergi. Allergikere kan drikke ca tre kopper te om dagen.

Quercetin Allergi

Quercetin Allergi


Quercetin er den naturlige fargestoffer som finnes i eple og løk hud, te og vin. I motsetning til andre allergi lindring medisiner eller kosttilskudd, det fungerer ved å stabilisere mastceller, i stedet for å blokkere histamin. Det vil bo i blodet, noe som gir lengre lindring av symptomer. Mens det hjelper folk avtale med allergi, noen mennesker er faktisk allergisk mot supplement selv.

Omtrent

Quercetin er en antioksidant som har anti-inflammatorisk og antihistamin egenskaper. Det binder seg til kalsium / Calmodulin komplekser, som hindrer histamin fra å bli utgitt.

Følsomhet

Noen mennesker har allergiske reaksjoner på flavonoider som quercetin fordi den inneholder rutin. Unngå rutin kosttilskudd hvis du opplever følsomhet for dette kjemikaliet.

Potensial

Ifølge Dr. Ray Sahel, er rutin allergi sjeldne. Hvis du har blitt diagnostisert med denne allergien, foreslår han at du får en ny mening.

Betraktninger

Personer som er fast bestemt på å være allergisk mot quercetin og rutin kan være tilbøyelig til å være allergisk mot andre stoffer, som for eksempel drue sukker.

Interaksjoner

Når du tar quercetin, unngå medisiner som advarer mot å spise epler, appelsinjuice, løk, grapefruktjuice, granateple juice, hvit, svart og grønn te.

Effekter

Fordi quercetin er en antioksidant, kan ta for mye føre til en pro-oksidant effekt. Mens det er ment å redusere betennelse, kan det faktisk i stedet fremme betennelse hvis du tar for høy for en dose.

Slik Cure Allergi med naturlig rettsmidler

Allergi oppstår når kroppen din over-reagerer på normalt ufarlige stoffer. Ditt immunsystem sparer vanligvis det innsats for bekjempelse av bakterier eller virus. Men, når du har allergier, er immunsystemet reagerer på pollen, støv, mugg, kjæledyr dander, eller andre stoffer i stedet. Du kan nå for over skranke medisiner, eller du kan prøve en av de naturlige rettsmidler under.

Bruksanvisning

Prøv Nettle: Nettle inneholder en naturlig forekommende antihistamin. Naturopathic Dr. Andrew Weil har blitt rapportert å ta nesle for sine allergier. Du vil ønske den frysetørrede blad form tilgjengelig i helsekostbutikker.

Prøv Ginkgo Biloba: Gingko Biloba inneholder "ginkogolides." Disse sjelden snakket om stoffer kan stoppe eller begrense allergi angrep. Ginkgo er godt kjent for sine minne-boosting evner, men det er en ekstra bonus.

Spis noe full av quercetin: Quercetin er pigment som gir druer, grønn te og ananas sine fargerike fargetone. Det hemmer frigjøring av histamin. Hele rå mat er alltid den beste kilden i min mening, men hvis du vil ha en pille de er tilgjengelige på helsekostbutikk også. Ikke ta Quercetin kapsler hvis du allerede tar brennesle. Nettle inneholder quercetin, så du ville være dobbelt dosering.

Last opp på Omega-3. De fleste amerikaner har ikke nok omega-3 fettsyrer i kostholdet. Det motvirker betennelsesreaksjoner i kroppen din. Laks og linfrø er fantastiske kilder til Omega-3.

Hva med lokale, rå honning? En tradisjonell middel for allergi er rå honning fra ditt lokale område. Teorien bak lokal honning er at biene produserer den fra lokale pollen. Små doser av pollen, reduserer organer reaksjon. Dette er den rette som fungerer best for min allergi!

Probiotika, ikke antibiotika. Probiotika gi gode bakterier til deg fordøyelsessystemet. Mange naturopathic leger mener helsen til fordøyelsessystemet direkte relatert til helse av immunsystemet. Probiotika er tilgjengelig på helsekostbutikker. Aldri kjøpe en som ikke er nedkjølt. Yoghurt kan også bidra til å erstatte gode bakterier hvis du foretrekker en matkilde.

Tips og advarsler

  • Visste du at de fleste dekorative blomster ikke slipper pollen? De er avhengige av bier for å fordele pollen. Frykt ikke blomster. De mest sannsynlige kilder til allergi produserer pollen er trær, gress og ragweed.
  • Rå honning kan være utrygt for små barn.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Identifisere hvis barnet ditt har allergi kan være lett å få øye på. Allergien vil variere fra person avhengig av hva barnet ditt er allergisk mot. Sesongmessige allergier bety at du får allergiske reaksjoner til et allergen ofte funnet i hjemmet eller utendørs. Utbruddet av sesongmessige allergi avhenger av geografisk plassering. Sesongmessige allergi er mer utbredt i løpet av våren og høsten. En matallergi betyr at du er allergisk mot visse matvarer eller en ingrediens i maten.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Observer barnet etter at han er blitt introdusert til nye allergener. For eksempel, hvis han spiser noe, og bryter ut i elveblest, kunne han være allergisk mot at mat eller en ingrediens i maten. Et annet eksempel kan være hvis du har tatt barnet utendørs for første gang, og du merker at han snufset mer når han kommer tilbake på, kan han ha sesongmessige allergier. Det er et bredt spekter av reaksjoner på disse allergener. Alle kan oppleve forskjellige reaksjoner.

To Watch for å se om barnet ditt er nysing eller hoste mer. Hvis du oppdager at barnet ditt er nysing oftere enn vanlig, kunne han muligens har en allergi mot noe i hjemmet eller utenfor hjemmet. Observere ganger at barnet ditt er nysing mest og se etter eventuelle vanlige allergener som nevnt ovenfor. Gjør en avtale med barnets lege og forklare dine observasjoner og hans symptomer. For eksempel, hvis du merker at han er nysing hver gang katten er i rommet, for så å stoppe nysing når katten går, kan han være allergisk mot kattens pels.

Sjekk om barnet ditt har en rennende nese. Hvis du oppdager at barnet ditt hele tiden har en rennende nese, kunne han være allergisk mot noe i miljøet. Observere når nesen går oftest. Har han en rennende nese etter å ha brukt en viss parfymert lotion? Hvis så, kan han muligens være å ha en reaksjon på det bestemte produktet. Hvis du tror lotion forårsaket en reaksjon, sørg for å la legen få vite. Hvis dette skjer hver gang han bruker den aktuelle lotion, så mest sannsynlig at han er å ha en reaksjon. Slutte å bruke og informere legen sin.

Observer hvis barnet ditt har kløende, rennende øyne. Hvis barnet begynner klaget over kløende, rennende øyne, vil du ønsker å gå til legen sin. Øynene kan bli irritert fra allergener, som for eksempel pollen, skitt, støv, dyrehår, gress og mange andre miljømessige allergener. Noen ganger kan øynene ser ut til å være røde og hoven, så vel. Hvis dette er tilfelle, sørg for at barnet ikke gni øynene, fordi det kan føre til ytterligere irritasjon.

Se for vanlige matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Noen matvarer, som for eksempel peanøtter, sesamfrø, hvete, egg og sjømat er ganske vanlig. Vi presenterer matvarer en om gangen når et barn er ung vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer han er allergisk mot. Gjør dette ved å innføre eneste som to nye matvarer hver uke, slik at minst tre dager mellom hver ny mat. Denne måten, hvis barnet har en reaksjon, vil du vite nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen. Snakk med legen din om hvordan snart å introdusere barnet ditt til visse matvarer. Enkelte matvarer bør ikke bli innført inntil en viss alder. Ring 911 umiddelbart hvis barnet ditt har pusteproblemer etter inntak av mat. Kunne fortelle det medisinske personalet nøyaktig hva barnet forbrukes og mengden. Informere din lege og eventuelle familiemedlemmer som har omsorg for barnet ditt av disse matallergier. Du bør også skrive et brev til ditt barns barnehage leverandør eller skole for å informere dem om allergier.

Allergi hos barn

Ingen liker å ha allergi, men det er alltid verre når det er barnet ditt som har dem. Uansett hva hun er allergisk mot, vil hun ikke liker det og vil heller ikke du. Heldigvis er det vanlig for barn å vokse noen allergier, eller i det minste har sine symptomer minske i alvorlighetsgrad som de blir eldre.

Symptomer

Akkurat som hos voksne, symptomer inkluderer nysing, kløe og rennende øyne, utslett og kløe i munnen. Anafylaktiske reaksjoner er sjeldne, men svært farlig fordi de kan føre til døden.

Mat

Mat allergi er svært vanlig hos barn, spesielt for produkter som melk, egg, frukt (særlig tomater og jordbær) og peanøtter.

Dyr

Barnas allergi mot dyr er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av dyr dander. Å holde kjæledyret ren og børstet kan bidra til å redusere symptomene.

Miljøfaktorer

Ragweed, pollen og andre sesongmessige allergier påvirke barn like ofte som de påvirker voksne. På samme måte kan barn være allergisk mot støv og mugg i huset. Fuktige og varme dager ofte gjør disse allergi verre.

Astma

Allergi kan gi astma hos barn enda verre. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, få en full allergi panel og sørge for at det er ingenting som er en enkel løsning for å bidra til å redusere antall eller intensitet av hennes astmaanfall.

Forebygging / løsning

Alternativene inkluderer allergivaksinering, over disk eller foreskrevet antihistaminer og unngåelse av utløse allergener.

Tegn og symptomer på en pære allergi i Kids

Allergi mot frukt og grønnsaker er vanlig hos barn. Flere tegn og symptomer på en pære allergi i barna kalles "oralt allergisyndrom" (OAS). Den Allergi og astma Network sier at OAS er spesifikk for pollen-produserende frukt og grønnsaker og manifesterer seg i munnen, lepper, nese og øye områder. Andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna kunne ha livstruende konsekvenser hvis venstre ubehandlet.

Elveblest

En av de tegn og symptomer på en pære allergi i barna omfatter utvikling elveblest rundt munnen eller andre områder av kroppen som pærer preg.

Kløe

Barnesykehuset i Philadelphia sier at kløe rundt munnen og leppene er tegn på matallergier hos barn, inkludert allergi mot pærer.

Hevelse

I alvorlige tilfeller, opplever barna hevelse rundt munnen og leppene og i halsen når de har pære allergi, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia.

Øyne

Tegn og symptomer på en pære allergi hos barn manifesterer seg i øynene, forårsaker kløende, røde, rennende eller hovne øyne.

Nose

Barnesykehuset i Philadelphia sier at andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna er hovent tannkjøtt og rennende neser.

Anafylaktisk sjokk

En alvorlig tegn på en pære allergi er anafylaktisk sjokk. Dette er en alvorlig tilstand der halsen svulmer til et punkt der puste kan bli kuttet av, og uten medisinsk intervensjon, kan barna dø.

Meieri allergi hos barn

Den manglende evne for kroppen å fordøye meieriprodukter involverer et bredt spekter av årsaksfaktorer. I noen tilfeller kan en allergi mot visse melkeprotein resultere i problematiske symptomer som er forbundet med inntak av en hvilken som helst meieriprodukt. I andre tilfeller, kan mangel på enzymer som er nødvendige i metaboliserende melkesukker (laktose) forårsake bivirkninger som er ikke-allergisk natur. Mens meieri allergi kan påvirke folk i alle aldre, barn er ofte utsatt for dette syndromet.

Allergisk Elements

Ifølge Alpha Utdanning Barnas senter, er det mange potensielt antigene proteiner i kumelk, som er grunnlaget for de fleste melkeproduksjonen. Den mest utbredte av disse er kasein, også referert til som kaseinat og natriumkaseinat. Det er rapportert å være 30 melkeproteiner som er antigenisk (forårsake produksjon av antistoffer), mens opp til 100 antigeniske melkeproteiner kan lages ved fordøyelsesprosesser som omfatter melkeprodukter. Produksjon av antistoffer kan føre til uønskede immunreaksjoner som resulterer i meieri allergier.

Symptomer

Ifølge mat og allergi Anafylaksi Network, tegn på allergiske reaksjoner på meieri faller i to kategorier: umiddelbare reaksjon og forsinket reaksjon. Symptomene som er tilstede i umiddelbare reaksjoner kan omfatte utseendet av elveblest på huden, kvalme eller oppkast og luftveisuregelmessigheter som tungpustethet eller kortpustethet. Symptomer som er en indikasjon på en forsinket reaksjon kan inkludere diaré eller løs avføring, magekramper, en permanent utslett på huden og mer alvorlige luftveisproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mange barn vil være i stand til å unngå alvorlige langsiktige helseproblemer med behandling, kan melke allergier som ikke er adressert resultere i mange ødeleggende forhold, i henhold til mat og allergi Anafylaksi Network. Blant disse er astma, gastroøsofageal reflukssykdom, og anemi, og i noen tilfeller kan oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitetslidelse (ADHD) være et resultat av alvorlige langtidsmeieri allergier i barn. Anafylaktisk sjokk kan også forekomme, noe som stenger av luftveiene, og kan føre til kvelning hvis den ikke håndteres umiddelbart.

Diagnostisering

Ifølge Dr. Stephen Wangen, er forekomsten av kjente symptomer på meieri allergi som sammenfaller med inntak av et melkeprodukt en ganske positiv metode for å gjenkjenne denne tilstanden. Imidlertid kan en mer avgjørende medisinsk undersøkelse være nødvendig. I noen tilfeller kan en hudtest bestemme tilstedeværelsen av antistoffer, selv om dette kan være et resultat av en uavhengig allergisk reaksjon. En matallergi panel kan være nødvendig å skjerme eventuelle allergener i et barns kosthold annet enn meieri protein allergi.

Behandling

De fleste tilfeller av meieri allergi hos barn kan løses ved endringer i kostholdet som eliminerer matvarer som er normalt inge. Antigene melkeproteiner er funnet i mange andre enn melk, smør matvarer og oster og kan inkludere snack elementer som potetgull eller kjeks, brød og kjeks og kaker. Pakken etiketter kan overvåkes for tegn på melk i produksjonsprosesser i tillegg. Rismelk, soyamelk og mutter melker kan erstatte kumelk, selv om allergiske tilstander i forhold til disse elementene bør vurderes først.

Gjær allergi hos små barn

Ifølge Cletus P. Kurtzman, en tilsynsmikrobiolog, familien til sopp som kalles gjær omfatter mer enn 1500 kjente arter, som er tenkt å være bare 1 prosent av det totale antallet. Gjærsopper reprodusere ved hjelp av sporer som deretter distribueres aerobt (i luften), eller ved direkte kontakt. Selv om gjær normalt finnes i kroppen, kan en overdoser ha visse debilitative bivirkninger som kategoriseres som enten en hypersensitivitet eller en infeksjon. En gjær allergi anses å være en type-1 overfølsomhet.

Gjær Allergi vs gjær infeksjoner

Skillet mellom en allergi og infeksjon er viktig når du prøver å diagnostisere en biologisk reaksjon. Hos mennesker, de underart av gjær er kjent som candida er vanligvis til stede i de orale og vaginale mukøse membraner. En overflod av candida anses å være en infeksjon, snarere enn en faktisk allergi. En ubalansert nivå vil føre til at kroppen til å produsere antistoffer og histaminer for å korrigere denne tilstanden, som kan resultere i symptomer på en allergisk reaksjon.

Overfølsomhet

På grunn av den allestedsnærværende gjærsopper i omgivelsene sammen med sin brede anvendelse i mat og alkoholproduksjon, er muligheten for inntak av gjær sporer meget høy. Ifølge Vicki Koenig, MS, RD, CDN, i USA alene er det så mange som 80 millioner mennesker som har problemer knyttet til gjær. De fleste voksne og barn har en tilstrekkelig toleranse og er ikke berørt på en negativ måte, mens andre kan ha en overfølsomhet for gjær som kan føre til allergiske reaksjoner. I noen tilfeller kan en person ha en genetisk disposisjon til en overfølsomhet for gjær.

Symptomer

Den allergisk reaksjon på sykdomsfremkallende gjær, som candida albicans, vil føre til symptomer som kan forveksles med bakterielle og virale infeksjoner, for eksempel en irritasjon og kløe på infisert hud eller sår hals. Tilstedeværelsen av et lys-farget utladning er en indikasjon på en gjær allergi. Utslipp kan vises rundt munnen eller nesen, eller kan forekomme omkring et åpent område på huden fra et kutt hvor bakteriell infeksjon kan være til stede.

Gjær allergi hos små barn

Små barn kan ha gjær-relaterte symptomer som er et resultat av gjær overfølsomhet eller infeksjon, som kan være forårsaket av den uferdige utvikling av immunforsvaret. Disse symptomene kan omfatte: sår hals eller pusteproblemer; nysing og kløende, rennende øyne; hodepine og svimmelhet; eller mageproblemer, inkludert kvalme, diaré og oppkast. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis er problematisk, og er mulig å behandle, kan de føre til svikt i immunsystemet, noe som kan føre til mer alvorlige og langvarige helseproblemer.

Behandling

Selv om gjær sopp kan inntas på mange måter, en vanlig årsak til gjær problemer hos barn er medisiner, spesielt antibiotika. Ifølge dan Jackowish, en ernæringsmessig og naturlig helse konsulent, mens antibiotika er nyttige ved behandling av bakterielle og virale infeksjoner, har de også drepe "gode" bakterier som er til stede i kroppen. Reduksjoner i disse "gode bakterier" kan føre til nedsatt immunforsvar, noe som kan føre til ytterligere infeksjoner og allergiske reaksjoner. Alternative medisiner kan være foreskrevet i disse tilfellene. I tillegg, unngåelse av gjærnæringsmidler, som brød, peanøtter og korn, er fordelaktig.

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Allergi Vs.  Forkjølelse hos barn

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en vanlig forkjølelse eller allergi. Lære grunnleggende symptomer på både allergi og forkjølelse vil hjelpe deg å avgjøre hva barnet lider og hindre unødvendige legebesøk.

Allergisymptomer

Allergier hos barn kan være vanlig i løpet av våren, på sensommeren og høsten. Allergier vanligvis føre til en rennende nese med klart rennende nese. Det kan også føre til en skrapete og kløende hals, men en ikke smertefull sår hals. Allergi tendens til å forårsake røde, kløende og rennende øyne. Langvarig staver av nysing også kan oppstå. Allergi og forkjølelse både kan føre til en hoste som blir verre om natten, men en hoste på grunn av allergi har en tendens til å vare lenger.

Kalde Symptomer

Forkjølelsesvirus (rhinovirus) har en tendens til å blusse opp i vinter og kan vare opp til to uker. Hvis barnet ditt har feber, de sannsynligvis har en kald. Viruset forårsaker rennende og / eller tett nese med hvit, gul og grønn slimete. Forkjølelse kan føre til en smertefull sår hals i motsetning til en skrapete eller kløende hals forårsaket av allergi. Barnets lymfeknuter kan hovne opp, og de kan være mer sliten og sløv. Rhinoviruset forårsaker tilfeldig nysing. Hoste kan utvikle og bli verre om natten, men det skal ikke vare så lenge som en hoste på grunn av allergi. Barn med en kald kan spy slimete etter en hostende spell.

Hensynet

Ifølge CommonCold.org, kan yngre barn ikke praktisere god personlig hygiene, for eksempel håndvask. Sinus og øre drenering passasjer og bronkiene er liten og lett hindret av slim. Disse faktorene gjør barn utsatt for forkjølelse.

Allergi behandlinger

Allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter antihistaminer og allergi medisiner. For vedvarende og alvorlige allergier, kan det hende at barnelege foreskrive resept styrke antihistaminer og allergi medisiner og / eller anbefale et besøk til en allergolog for testing. Allergivaksinering kan være anbefalt for barn som lider av alvorlige allergier.

Kalde Behandlinger

Over-the-counter kan brukes kalde og hoste medisiner til å behandle barn med forkjølelse. Ibuprofen og paracetamol kan behandle lavgradig feber og smerter i kroppen. Kontakt barnelege for aggressive kaldt symptomer som ikke synes å bli stadig bedre etter fem til syv dager som forkjølelse som varer mer enn syv til ti dager kan utvikle seg til øret, sinus og brystet infeksjoner. Din barnelege kan foreskrive sterkere decongestants, hoste medisiner, expectorants og mulige antibiotika for å hindre mulig øret, sinus og / eller brystet infeksjoner.

Forebygging / løsning

Forebygging av allergi kan være vanskelig, men å holde barn borte fra miljøer, mennesker og dyr som utløser reaksjonene ville være den beste forebyggende metode. For å hindre forkjølelse, hjelper hyppig håndvask hindre overføring av virus. Begrense eksponering for mennesker med forkjølelse.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er yngre enn 2, de mest sannsynlig ha en kald, ikke allergi. Allergi vanligvis ikke overflaten før etter fylte 2. Allergi er ikke smittsom og kan utvikle seg raskt når barn blir utsatt for allergener. Forkjølelse er svært smittsom og kan lett gått fra direkte og indirekte kontakt med smittede personer og gjenstander.

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn er like problematisk som nasal allergi og kan føre til like mange komplikasjoner som ørebetennelse og bihulebetennelse. Sinus allergi er utløst av mange av de samme allergener som nasal allergi, inkludert gress, støv, sigarettrøyk, mugg og selv sterkt luktende såper. Milde tilfeller av sinus allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter medisiner mens alvorlige tilfeller er vanligvis effektivt behandles med resepter og daglig forebyggende behandling.

Symptomer

Sinus allergi hos barn fører til symptomer som ligner nasal allergi som en klar rennende nese, nysing og røde, kløende, rennende øyne. Sinus allergi kan også føre til en mulig tørr hoste, tette bihuler, ansikts ømhet og hodepine. Andre symptomer på sinus allergier som kan være til stede hos barn inkluderer mørke ringer under øynene, tungpustethet, tilbakevendende forkjølelse og ørebetennelser og alvorlig natta lunger og hoste.

Hjem Behandling

Sinus allergi hos barn er vanligvis vellykket behandlet med over-the-counter allergi medisiner og antihistaminer. For å hjelpe med tette bihuler forårsaket fra sinus allergi, prøv å bruke en fordamper på natta for å løsne slim og lunger samt fremme raskere tilheling. Prøv å lage et dampbad på badet ditt ved å lukke døren, skru dusjen på i 10 til 15 minutter og la barnet puste i damp damp. Dampen vil hjelpe tynn slim og løsne lunger, slik at de kan blåse ut og hoste opp vedvarende lunger og slim.

Profesjonell behandling

Kroniske sinus allergi hos barn kan kreve reseptbelagte styrke allergi medisiner, decongestants, antihistaminer og expectorants. Hvis barnet ditt har hatt en lang bout av sinus allergi han eller hun kan ha utviklet en lomme eller ørebetennelse som vil kreve antibiotikabehandling for å fjerne. Din barnelege kan også anbefale saltvann dråper for å tynne slim og hastighet helbredelse.

Betraktninger

Barn som begynner å lide av kroniske sinus allergier som påvirker deres daglige liv bør se en allergolog for å identifisere spesifikke allergener gjennom huden testing. En allergolog vil også være i stand til å utføre blodprøver som kalles RAST, som identifiserer antistoff nivå målinger for allergener samt anbefale og foreskrive de nyeste allergi behandlinger eller allergivaksinering å behandle alvorlige sinus allergi.

Forebygging / løsning

Finne ut hva som forårsaker at barnet skal lide av sinus allergi og adressering problemet er det beste middel for forebygging. Pollen, støv, mugg og sigarettrøyk er allergener som kan utløse sinus allergi hos barn. Dyr, gress og kosmetikk som parfyme, sterkt luktende såper, hårspray, deodoranter og sminke pulver er også allergener som kan utløse sinus allergi.

Frukt allergi hos barn

Frukt allergi hos barn

Mange tror at matallergier er mer vanlig hos små barn enn de faktisk er. Mat og frukt allergi påvirker bare 5 til 8 prosent av små barn og kun 2 prosent av ungdommer med mange outgrowing tilstanden av den tiden de er 3 år. Barn av foreldre som har allergiske reaksjoner på frukt vil mest sannsynlig arve frukt allergi, men med passende modifikasjoner til deres livsstil og matvalg, kan de nyte alternative frukt, stadig mer ernæring og glede til tross for allergi restriksjoner.

Symptomer

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis raskt etter bestemte mat har blitt inntatt. Symptomer på frukt allergi hos barn varierer fra milde reaksjoner som utslett og / eller blemmer der frukten har kontaktet munnen til moderate reaksjoner som elveblest og utslett, diaré, kvalme og oppkast, mage og magesmerter. Barn med frukt allergi kan også oppleve anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon som involverer tunge og svelg hevelse, tungpustethet, begrenset pust, en reduksjon i blodtrykket, mulig sjokk og død.

Hjem Behandling

Barn som opplever milde allergiske reaksjoner på frukt som et kløende munn, utslett eller blemmer der frukten har kontaktet munnen er lett behandles hjemme uten profesjonell medisinsk behandling. Tilby dine barn is chips å suge på å lette smerte og kløe fra sår eller blemmer i munnen. Oppmuntre dem til å drikke vann og mild væsker som ikke har karbonatisering eller store mengder salt som ytterligere vil irritere munn sår eller blemmer. Over-the-counter utslett behandling kremer kan gi lindring for utslett utenfor munnen; gjelder små mengder, og vær forsiktig når du søker, noe som gjør at kremen ikke er for nær leppene eller i munnen, slik at medisinen ikke er inntatt.

Profesjonell behandling

Alvorlige frukt allergiske reaksjoner hos barn krever akutt behandling. Fordi deres hals og tunger kan hovne, forårsaker begrenset pust, barn som opplever en alvorlig allergisk reaksjon på frukt bør umiddelbart tatt til legevakten eller til deres barnelege kontor for legehjelp. Moderate allergiske reaksjoner på frukt som utslett, elveblest, kvalme, oppkast og diaré kan behandles med reseptbelagte medisiner, ifølge symptom barnet opplever.

Betraktninger

Frukt allergi er vanligvis arvelig; Derfor, hvis et barns foreldre opplever frukt allergi de også er sannsynlig å ha allergiske reaksjoner på frukt. Utdanne barnet om i hvilken frukt de er allergisk og hva matvarer inneholder den spesifikke frukt for å hindre reaksjoner. Snakk med dine familiemedlemmer og pårørende om barnets allergi mot frukt. Mange mennesker feilaktig undervurdere et barns allergisk reaksjon på frukt og kan synes det er greit å gi barnet ditt en liten mengde frukt eller mat som inneholder frukt som barnet ditt er allergisk mot.

Forebygging / løsning

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis innen frukt grupper som sitrus, bær, meloner og epler. Epler står for størsteparten av frukt allergi i barn og voksne. Barn sjelden får en allergisk reaksjon på alle frukter og kan få viktige næringsstoffer fra andre ulike typer frukt som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.