Digidexo.com

Over-the-counter narkotika for kjemiske ubalanser

Over-the-counter narkotika for kjemiske ubalanser


Noen mennesker med kjemiske ubalanser velge å ta reseptbelagte medisiner. Med de fleste syntetiske medisiner, er det bivirkninger, og også sjansen de vil ikke være effektiv. I mange år har pasienter med kjemiske ubalanser slått til alternativ medisin. Det er naturlig urte rettsmidler som har positive effekter tilgjengelig over disk. Konsultere legen din før du tar noen naturlige eller over-the-counter medisiner.

Johannesurt

Legens PRESCRIBE antidepressiva som Zoloft og Prozac til å behandle depresjon symptomer. Men ikke syntetiske antidepressiva kommer med potensial for uønskede bivirkninger. Johannesurt er tilgjengelig over-the-counter og inneholder adhyperforin, hyperforin og hypericin, som hjelpemiddel i å holde depresjonen i sjakk. Johanne vorte er også en reuptake inhibitor, som stabiliserer og kontroller stemninger.

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset ikke bare hjelpemidler i sunn fordøyelse, sunn hud og hår, men også har en positiv effekt på nervesystemet, noe som bidrar til å holde hjernen sunn og depressive følelser unna. Hver vitamin som utgjør vitamin B-komplekset er avgjørende for å holde kroppen i harmonisk stand.

Valerian Root

Søvnløshet er en direkte symptom på depresjon for mange mennesker. Valerian root er en

helt naturlig, ikke-vanedannende beroligende tilgjengelig over-the-counter. Den ble brukt i mange år som en stressavlastning og komponenter av Valium er basert av denne urtemedisin. Mens Valerian rot er ideell for søvnløshet og stress lettelse, kommer den med potensial for milde bivirkninger som svimmelhet.

Bacoba

Kjemisk-ubalanse symptomer inkluderer ofte manglende evne til å tenke riktig på grunn av tregere mentale tilstand eller ubesluttsomhet. Bacoba er et naturlig supplement som hjelper allieviate disse symptomene. Bacoba er ideell for bruk i å lindre hukommelsesproblemer som ikke bare er knyttet til depresjon og angst, men også Alzheimers sykdom.

SAM-e

SAM-e er en forbindelse som er nødvendig for å opprettholde nivået stemninger. SAM-e nivåer som er for lav i kroppen bidra til depresjon. Tar et tillegg på SAM-e hjelper stabilisere og heve stemningen. De fleste begynner å oppleve positive effekter av SAM-e kosttilskudd i så lite som en uke til to uker.