Digidexo.com

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously


Fjerne fett fra kosten nutritiously, og du har fullført et nytt skritt i å bygge en sunn ny livsstil. En sunn, fettfattig og næringsrik spise plan kan være like spennende som de fyldigere-fett versjoner av dine favoritt retter. Dagligvarebutikker tilbyr et så bredt utvalg av frisk frukt, grønnsaker og mat med lite fett som for USDA forslag anbefalte daglige kvoter av hver matvaregruppe, diverse mat valg gir mange muligheter for å fjerne fett fra kosten nutritiously.

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously

Opprett en lav-fett tunfisk salat ved å blande vann-pakket tunfisk med lav-fett cottage cheese, i stedet for majones. I stedet for en tunfisk salat sandwich, kaprer denne salaten blandingen på en riskake, og legg skiver av tomat og agurk, med et dryss av pepper.

Substitute applesauce for matolje når du baker. Bruk en klatt mer av eplemos enn kalt-for-mål på olje i kake og kakeoppskrifter.

Prøv en lav-kalori, lav-fett frukt yoghurt, i stedet for melk, på toppen av en fullkorn frokostblanding, som for eksempel granola.

Bruk 1 prosent melk i stedet for melk med høyere fettinnhold, for eksempel 2 prosent og helhet. Bruk den for alle dine matlaging og drikking behov.

Legg til en side rett av avocado til måltidene. Eller legg en skive eller to av avocado på en sandwich i stedet for majones.

Hint

  • Eplemos kutter fett og kalorier; det gir en del av eple per dag som holder legen bort. Frokostblanding med yoghurt gir eksepsjonell fiber inntak, protein og kalsium, og fyller magen bedre og raskere enn den typiske melk og korn alternativet. På prosent melk er å foretrekke fremfor den fyldigere fett Vitamin D-versjon; det gir mer kalsium enn sin hel-fett fetter. Minst en-prosent melkefett er nødvendig for oppbevaring og riktig bruk av kalsium i en frisk kropp. Frukt og grønnsaker har en mengde vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. De fleste frukter og grønnsaker har ikke fett og mye fiber. Imidlertid sn avocado faktisk gir den beste fettet til en menneskekropp; Det er et eksepsjonelt utvalg av alle de fete valg tilgjengelig.