Digidexo.com

Hvordan å godkjenne en Tannlege fra utlandet

Dental arbeid er dyrt og innviklet, så det er fornuftig å bekrefte at tannlegen din er opp til snus før prosedyren starter. Bekrefte din tannlege legitimasjon er lett nok når de ble utdannet og lisensiert i ditt eget land, men hva om de tjente sin grad i utlandet? Selv om tannlegen din studert utenfor landet, er det fortsatt mulig å autentisere sin grad.

Bruksanvisning

Sjekk skole poster. Hvis du vet navnet på skolen din tannlege deltok, kan du være i stand til å verifisere med den skolen som tannlege uteksaminert med graden som hun hevder å ha. Husk at personvernlovene variere fra land til land, så nøyaktig hvor mye informasjon skolen kan dele med deg avhenger av lovene de er bundet av.

Prøv tannkonsesjons organisasjoner. I de fleste land er det en sentral organisasjon som er ansvarlig for å utstede tann lisenser, og disse gruppene vil vanligvis bekrefte for deg om ikke de utstedt en lisens til tannlegen din. Igjen, husk at personvernreglene kan hindre disse gruppene fra å gi ut veldig mye informasjon, avhengig av land.

Gå til tann lisensiering styret i ditt eget land. Hvis tannlegen din praktiserer, vil de ha hatt å ha fått lisens. Selv om lisensiering prosedyrer varierer fra land til land, kan din egen nasjonal lisensiering styret kunne bekrefte din tannlege utdanning for deg.

Tips og advarsler

  • Du kan være i stand til å rydde opp dine bekymringer ved å spørre din tannlege for verifikasjon og referanser opp foran.
  • Hvis du er mistenksom av tannlegen din, følg magefølelsen. Mislykket tannarbeid kan forårsake mye smerte og regning.