Digidexo.com

Hva er bivirkningene av migrene medisiner?

Hva er bivirkningene av migrene medisiner?


Migrene er smertefull hodepine som ofte kan svekker en person som opplever dem. De kan oppstå så lite som en gang i noen måneder til et par ganger i uken, avhengig av hvor alvorlige de er. Når migrene smerte blir for overveldende, mange folk vende seg til migrene medisiner for å bidra til å håndtere problemet. Imidlertid kan mange migrene medisiner har bivirkninger som trenger å bli forstått før du går på medisiner.

Typer

Før diskutere bivirkninger, er det viktig å forstå at det er to hovedtyper av migrene medisiner: smertestillende og forebyggende. En smertelindrende migrene medisiner er tatt etter at virkningene av en migrene oppstår å bidra til å redusere smerte. En forebyggende migrene medisiner er ett tas regelmessig for å hjelpe kroniske migrenepasienter holde klar av migrene hodepine.

Overforbruk

De første bivirkninger av migrene medisiner kan komme fra overforbruk. Dette er mest vanlig med å ta onsteroidal anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin eller ibuprofen. Hvis tatt for lenge av gangen, kan NSAIDs forårsake forårsake magesår og andre typer indre blødninger.

Triptaner

Triptaner er en annen vanlig type medisiner som brukes for smertelindring under en migrene hodepine episode. Disse stoffene, slik som Imitrex og Amerge, kan forårsake alvorlige bivirkninger som kvalme og svimmelhet, og i noen tilfeller har også vært årsak til slag eller hjerteinfarkt.

Opiater

For alvorlige migrenepasienter, kan opiat som inneholder medisiner som kodein være foreskrevet for å hjelpe alvorlige episoder av smerte. Imidlertid opiater har de samme egenskaper som mildere heroin, og som sådan har noen av de samme problemer bivirkning av avhengighet.

Rebound hodepine

Det vanligste problemet med migrene medisiner er rebound hodepine. Rebound hodepine oppstår når legemet har hodepine smerte grunn til å ta for mye medikament over en tidsperiode. Dette er mest sett i smertelindring migrene medisiner og behandles vanligvis ved å plassere migrene lidende på forebyggende medisiner i stedet for smertestillende midler.