Digidexo.com

Cohosh for overgangsalder

Klaseormedrue har vært brukt til å behandle en rekke forskjellige gynekologiske symptomer som PMS, vaginal tørrhet, menopause og. Det er ukjent nøyaktig hvor svart cohosh fungerer, men flere studier tyder på at det kan bidra til å lette symptomer og ubehag forbundet med overgangsalderen.

Bruk av svart cohosh

Svart cohosh er vanligvis brukes til å behandle symptomer på overgangsalder, primært nattesvette og hetetokter. Mens dens effektivitet varierer, er det relativt trygt, med den vanligste bivirkningen er mild magesmerter. Den brukes til å bli brukt til å indusere arbeidskraft, slik at det bør unngås av kvinner som er gravide, eller som kan være gravide. Det har også vært knyttet til kreft i forsøksdyr, så det bør ikke brukes av kvinner som har eller har hatt kreft.

Dosering Informasjon

Svart cohosh blir normalt tatt som en te, men det er også tilgjengelig som en pakke eller i tablettform. Det kan tas daglig, men langvarig bruk (seks måneder eller mer) er ikke oppmuntret grunn av den potensielle økt risiko for å utvikle visse kreftformer. Det er noen leger som anbefaler at kvinner som tar svart cohosh for sine menopause symptomer bør også ta hormonet progesteron. Rådfør deg med legen din for å finne den beste dosen for deg.

Andre tips

Sørg for å rådføre seg med legen din før du tar svart cohosh eller andre urter for å hjelpe med overgangsalder symptomer. Det er viktig å være sikker på at svart cohosh ikke vil forstyrre andre medisiner som du tar, eller påvirke andre forhold som du har. Det er også viktig å sikre at du får noen svart cohosh eller andre urter fra en pålitelig kilde for å være sikker på at du får trygge og effektive urter.