Digidexo.com

Insulin Resistance & gjær infeksjoner

Insulin Resistance & gjær infeksjoner


Insulinresistens kan føre blodsukkernivået å øke noe som kan føre til utallige helsemessige komplikasjoner. En mangel på fungerende insulin i kroppen som forårsaker blodsukkernivået å stige til usunne nivåer som kan føre til infeksjoner, for eksempel gjærinfeksjoner.

Identifikasjon

Insulinresistens oppstår vanligvis ved type 2-diabetikere. Resistance er forårsaket av mange faktorer, inkludert en diett tung i karbohydrater, mangel på mosjon og en stillesittende livsstil. Kroppen slutter å bruke insulinet som blir produsert av bukspyttkjertelen og blodsukker nivåer stige.

Diagnose

Insulinresistens, sammen med diabetes, kan bli diagnostisert av lege, normalt en endokrinolog, som vil bekrefte høye blodsukkerverdier. Blodprøver bestemme pasientens glukose gjennomsnitt, og dette kan forklare reoccurring gjær infeksjoner.

Gjær infeksjon Årsak

Gjær infeksjoner oppstå når nivåene av gjær, spesielt en sopp som kalles Candida, oppveier mengden av gode bakterier, normalt balansering i tykktarmen eller vagina. Ubalansen kan forårsake kløe, en brennende følelse, og generelt ubehag i vulva og vagina.

Effekter

Insulinresistens får kroppen til å frastøte de fleste eller alle av insulin som blir produsert i kroppen, noe som fører til mange komplikasjoner på grunn av de høye nivåer av glukose i blodet. Gjær infeksjoner forekommer ofte i denne situasjonen, fordi det overskytende sukker i kroppen oppmuntrer gjær til å vokse og stopper også bakterievekst.

Forebygging / løsning

Insulinresistens kan forebygges i samme måter Type 2 diabetes kan forebygges med riktig trening og en diett lav på karbohydrater. Gjær infeksjoner er kurert med enten en over-the-counter eller reseptbelagte fløte og en endring i dietten. Naturlig rettsmidler inkluderer ofte acidophiles, noe som øker mengden av gode bakterier i kroppen.