Digidexo.com

Kan jeg Avbryt Health Insurance Grunnet en skilsmisse?

Avbryter din helseforsikring dekning tidlig kan føre til betydelige problemer i settling din skilsmisse. Det kan også la deg og din ektefelle økonomisk sårbare. For å unngå problemer, opprettholde familiens nåværende dekning før skilsmisse er ferdig eller du får tillatelse fra retten til å kansellere din politikk eller slutter å betale premie.

Effekten av skilsmisse på Gruppe helse dekning

Mange husholdninger er avhengige av helseforsikring dekning gjennom en gruppe politikk tilbys gjennom en arbeidsplass der den ene ektefellen er en ansatt. Når et par skilsmisser - eller under noen kontrakter skiller lovlig - den ektefellen som ikke er en ansatt mister helseforsikring dekning. Føderal lov krever noen arbeidsgivere, typisk de med 20 eller flere ansatte, for å tilby ex-ektefeller av de ansatte mulighet til å fortsette sin forsikring midlertidig gjennom COBRA, eller Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act, program. Helseforsikring premiene som tilbys under COBRA er ofte veldig dyrt, så de er ikke lenger subsidiert av arbeidsgiver.

Den Ektefelle som holder i Group Policy

Hvis arbeidet ditt helse forsikring dekker både deg og din ektefelle, ta kontakt med menneskelige ressurser eller fordeler avdeling. Forklar situasjonen din og be om informasjon om kostnader ved COBRA dekning for din ektefelle. Gi din advokat med kostnadene slik at han kan bedre hjelpe deg å finne en rettferdig økonomisk oppgjør. Ikke slutte å betale premien for ektefellens dekning før skilsmisse er endelig eller din advokat eller skilsmisse dommer forteller deg at du kan gjøre det.

Når skilsmisse eller juridisk separasjon er endelig, varsle den aktuelle avdelingen på jobben. Gi dem din ex-ektefelle postadresse slik at de kan følge opp med informasjon om avvikling av de politiske og COBRA alternativer.

Den Ektefelle Uten Regler

Hvis din helseforsikring dekning er gjennom ektefellens arbeidsgiver, må du finne din egen forsikring etter skilsmisse. Hvis du kan få helseforsikring gjennom din egen arbeidsgiver, gjøre det. Skilsmisse er en "kvalifiserende arrangement" som lar deg delta i programmet utenfor normal innmelding perioder. Hvis du er registrert i skolen, spør om skolen din tilbyr en group policy til sine studenter.

Hvis du ikke er kvalifisert for en gruppe plan, begynne å søke etter andre dekning. Du kan være i stand til å få en individuell plan gjennom et lokalt forsikringsselskap eller agent. Ektefellens arbeidsgiver kan sende deg informasjon om du fortsetter din nåværende helseforsikring dekning gjennom COBRA. Mens COBRA er ofte svært kostbart, kan det være det beste alternativet til du kan sikre dekning av din egen. Hvis premiene er mer enn du har råd til, snakk med din advokat om å kreve din ektefelle til å betale hele eller deler av premiene som en betingelse for skilsmisse.

Barn og helseforsikring

Skilsmisse domstol dommerne holde foreldrene ansvarlige for å gi helseforsikring for sine barn. Hvis du har barn, vil enten du eller din ektefelle må sikre og betale for deres forsikring. Din varetekt avtale bør inneholde en uttalelse om hvem av foreldrene er ansvarlig for å opprettholde barnas forsikringer.