Digidexo.com

Aktuelt Testosteron Cream bruksområder

Aktuelt Testosteron Cream bruksområder


Testosteron er et hormon som trengs av både menn og kvinner. Menn trenger testosteron for å holde kjønnsorganer sunt og å opprettholde mannlige egenskaper som dypere stemme og større muskler. Kvinner trenger hormonet sammen med østrogen og progesteron for å regulere fruktbarhet sykluser og holde seksuell funksjon normalt. Erstatning terapi kan være muntlig eller aktuelle. De aktuelle programmer er med fløte, depotplaster eller gel. Testosteron er i hovedsak brukes til å behandle lave nivåer hos menn, men det er flere andre bruksområder, alle rettet mot å lindre symptomer på tap av testosteron eller øke sexlysten eller mannlige egenskaper.

Hormon Replacement hos menn

Testosteron aktuell gel brukes til å behandle symptomer på lavt testosteron hos menn som ikke produserer nok naturlig testosteron. Symptomer på lavt testosteron inkluderer redusert seksuell lyst og seksuell funksjon. Menn kan også ha lav energi og depresjon. Tap av muskeltonus er også et symptom. Menn med lavt testosteron har mer skjør bein og deres stemmer er ikke så dypt. Testosteron gel virker ved å forsyne testosteron å erstatte testosteron som normalt produseres i kroppen.

Menopause Relief

Kvinner kan bruke aktuell testosteron krem ​​for å minske symptomer på overgangsalder ved å bygge opp testosteronnivå i kroppen. Søknad kan være effektive i å øke libido hos kvinner. Aktuelle programmer av testosteron kan også lindre menopausal kvinnens tørr og tynn hud. Kvinner kan bli avløst av vaginal betennelse og tørrhet assosiert med hormonelle endringer.

Vulva Lichen Sclerosis

En hudsykdom som heter lichen sclerosis kan dukke opp i hvilken som helst del av kroppen. En form kan forekomme i vulva-området og vagina. Huden blir skinnende, tynn og hvit. Symptomene er kløe og smertefulle sprekker. Behandling vanligvis er aktuelle steroider eller en lav-oksalat diett, men aktuelle testosteron og progesteron kremer har også vist seg effektive.

Kvinne til Mann Ufrivillig barnløshet

Kvinner som ønsker å endre sitt kjønn til hann bruk testosteron terapi. Denne terapi hjelper i å indusere og vedlikeholde maskuline sekundære kjønnskarakteristika. Hormonet må administreres på en jevnlig basis for å opprettholde de samme egenskapene. Daglige doser av aktuelle testosteron kremer i små doser brukes. Noen av egenskapene inkluderer økning og mønster endringer i hårvekst, endring av kroppsfett stillinger, dypere stemme, økt muskulatur, og økning i sexlysten.

Behandling for kvinner med lav Sex Drive

En anvendelse for topisk testosteron er i behandling av kvinner som har kronisk lavt seksuelt begjær. Selv kvinner som ønsker å bli gravide ikke kan være i stand til å bruke den aktuelle hormonet, mens andre kan bli hjulpet i å oppnå en mer normal libido. Denne bruken av testosteron har ikke blitt bevist effektive vitenskapelig, og forskning pågår.