Digidexo.com

Step-by-Step Vekttap Måltider

Step-by-Step Vekttap Måltider


Å miste vekt og tone opp, må du kombinere mosjon og et sunt måltid plan. Noen ganger, kan prøver å diett virke som en hemsko, spesielt hvis du tror du trenger å spise uinteressant, kjedelig mat å miste vekt - men det er ikke tilfelle. Du kan holde dine daglige kalorier rundt 1200 - det anbefalte antallet for å miste vekt - men spise interessante, velsmakende måltider. Kombiner dette med kardiovaskulær trening to til tre ganger i uken, og du vil miste den vekten du ønsker.

Step-by-Step Vekttap Måltider

Frokost Idea

Toast en skive hel-hvete, multi-korn brød.

Spread 1 ss. peanøttsmør eller en lav-sukker jam over toast. Peanøttsmør er full av fiber og protein. Det høye proteininnholdet i peanøttsmør bidrar til å regulere blodsukkernivået og holder deg følelsen fyldigere lenger.

Spis med en lav-fett yoghurt og noen stykke frukt. Hvis du drikker kaffe, legge til en kopp kaffe og et glass vann. Dette vil trene på rundt 300 kalorier, perfekt for en sunn, fettfattig frokost.

Lunsj ideer

Skjær toppen av en pepper, og vaske ut frøene som er inni. Hold pepper topp.

Stuff pepper med flavored ris.

Plasser en 3-gram stykke geitost på toppen av ris, deretter forsegle pepper med sin topp. Stekes i ovn ved 200 grader Celsius i 30 minutter. Risen vil myke, og osten smelter. Dette måltidet kommer på rundt 330 kalorier.

Middag Ideer

Plasser en kopp hel-hvete pasta i en kjele, og kok i 12 minutter. Pallavi Sinha, Ph.D., tyder på at hel-hvete pasta er bedre for helsen din som den inneholder tre viktige deler av kornet: kli, spiren og stivelse, mens hvit pasta mister kli og bakterie når det blir behandlet .

Hakk opp en salat, og legg i en bolle. Alle typer salat ingredienser - inkludert, salat, løk, tomater og agurk - inneholder svært få kalorier, slik at du kan spise så mye du vil. Kjole med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.

tømme pasta når den er kokt, og og kaste sammen med salat. Dette sunn måltid inneholder mindre enn 300 kalorier.

Snack Ideer

Kutt opp et eple, og spise sakte. Spise sakte gir kroppen tid til å absorbere maten, slik at du føler deg mettere og mindre sulten.

Grab en frokostblanding bar når du er på farten. Mange varianter inneholde 100 eller færre kalorier.

Spis en håndfull nøtter. Ifølge Boots, den ledende britiske apotek, nøtter inneholder bra fett og vitaminer som potensielt bidra til å forebygge hjertesykdom.