Digidexo.com

Hvordan redusere Kolesterol uten medisiner

Hvordan redusere Kolesterol uten medisiner


Har du høyt kolesterol? Du bør vite at det er mange forskjellige naturlige måter du kan redusere at kolesterol! Dette kan bidra til å holde deg fra å måtte ta en reseptbelagte medisiner for å sikre helsen. Nedenfor vil du finne noen virkelig nyttige måter å få disse kolesterol tallene ned.

Hvordan redusere Kolesterol uten medisiner

•  Trening og få kroppen i bevegelse. Du visste dette ville komme, gjorde du ikke. Vel, er trening en av de beste måtene å redusere kolesterolet naturlig og holde deg sunn og passform. Det er flott å vite at det fortsatt kan hjelpe, selv når du ikke har mye tid til å trene eller er fysisk ute av stand til å gjøre mye mosjon. Selv bare gå en halv time om dagen kan virkelig hjelpe. Hvis det er nødvendig, bryte dette opp i ti minutters intervaller i løpet av dagen. Lufte hunden eller bare rusle rundt din bakgård. Dette er en fin måte å holde seg i form og redusere kolesterolet uten medisinering.

Spis sunn mat. Foods -
Det er mange ulike matvarer som vil øke din kolesterol og kan gjøre deg usunn og selv syk. De inkluderer bearbeidet mat med høyt mettet fett som kjeks, kaker, søtsaker og andre lignende elementer. Det finnes også pre-pakket mat, kjøtt med høyt fett, egg, kremer og andre lignende matvarer. Bor borte fra denne type mat kan hjelpe deg til å senke kolesterolet naturlig.
Du vil ønske å legge til matvarer som er bra for å redusere kolesterolet, som for eksempel hvitløk, omega-3 fettsyrer som inngår i fisk og fiskeolje, samt soya. Du bør også bruke rikelig med frukt og grønnsaker, bønner og helkornprodukter.

•  Prøv kosttilskudd. Noen kosttilskudd vil hjelpe deg - inkludert hvitløk og de med omega-3 fettsyrer. Du kan få disse fra din lokale apotek eller helsekostbutikk. Ikke bekymre deg om hvitløk piller - de nå gjør de med ingen lukt så du vil ikke lukte som du kjører fra vampyrer. Sørg for å få de belagte kosttilskudd som det vil holde kosttilskudd fra å forstyrre din mage prosesser. De vil bli absorbert i tynntarmen.

Disse naturlige måter å senke kolesterolet virkelig vil fungere hvis du bli motivert og bruke disse metodene regelmessig. Snakk med legen din om din kolesterol og ditt ønske om å senke den uten medisinering. Han eller hun kan ha noen andre nyttige tips å sende videre til deg. Med tipsene ovenfor, kan du få at kolesterol ned uten medisiner! Lykke til.