Digidexo.com

hevet spredt utslett barn

Hvordan få lusa av øyevipper av barn

Hvordan få lusa av øyevipper av barn


Hodelus er parasittiske insekter som lever i håret og i hodebunnen av mennesker - de er små insekter som ofte er spredt blant barn på grunn av tett kontakt, oftest gjennom felles klær, hatter, hårbørster og kammer. Lus finnes vanligvis på hodet, men de kan falle fra hår og land i øyevippene. Selv om dette er sjeldent, hvis du trenger å fjerne lus fra et barns øyevipper, utnytte de riktige teknikker for å sikre at du gjør det trygt.

Bruksanvisning

barnets øyne Lukk forsiktig før du starter. Du ønsker å unngå irritasjon og forhindre lus fra faktisk faller inn i øynene hennes.

Fukt en liten mengde vanlig vaselin på fingeren din.

Gni vaselin lett over barnets øyevipper, belegg dem i gel, og gjenta på det andre settet med øyevippene om nødvendig.

Kjør en fintannet kam gjennom sine øyevipper for å fordele vaselin og bidra til å bringe insekter ut av vippene. Skyll tennene på kammen med varmt vann hver gang du trekker kammen fra vippene, før børsting gjennom øyevippene igjen.

Gjenta denne prosessen morgen og kveld i åtte hele dager for å sikre at lus og eventuelle nits er døde og helt fjernet fra øyevipper hår.

Hvordan behandle Ringorm i Kids

Hvordan behandle Ringorm i Kids


Ringorm er en vanlig infeksjon som er forårsaket av sopp. Det er ikke et resultat av en orm, men har fått navnet sitt på grunn av ringformet utslett den forårsaker. Ringorm er en smittsom infeksjon som spres ved hud-til-hud kontakt, og er ofte spredt av barn i skolealder til sine jevnaldrende. Hvis barnet ditt har ringorm, kan du behandle infeksjonen hjemme. De fleste infeksjoner er ryddet opp innen to til fire uker med konsekvent behandling. Hvis du er usikker på om barnet ditt har ringorm, kontakt ditt barns barnelege eller en hudlege før behandling av infeksjonen.

Hvordan behandle Ringorm i Kids

•  Vask det berørte området med såpe og vann. Også vaske huden rundt utslett. Tørk området grundig.

Påfør anti-sopp krem til utslett og området rundt. Anti-sopp-krem inneholdende mikonazol eller klotrimazol er ideelle for behandling av ringorm. Du kan også bruke anti-sopp krem ​​som inneholder terbinafin. Kremene er tilgjengelig over-the-counter uten resept.

Vask barnets sengetøy og laken. Elementene må vaskes på en daglig basis så lenge som barnet har infeksjonen.

Ta barnet til en lege hvis det ikke er bedring i løpet av fire uker. Legen kan foreskrive reseptbelagte anti-sopp muntlige medisiner til barnet ditt.

Tegn og symptomer på eksponering til Parvovirus under graviditet

Tegn og symptomer på eksponering til Parvovirus under graviditet


Selv om parvovirus, også kjent som femte barnesykdom, er mer vanlig kontrakt med barn, er det ikke uvanlig for voksne å avtale det. For det meste er det ikke alvorlig infeksjon for voksne. Men hvis du er gravid, kan parvovirus være farlig for fosteret. Kjenne symptomer på parvovirus kan hjelpe deg å vite om legehjelp er nødvendig etter en mulig eksponering.

Mild Utslett

De fleste barn får utslett i ansiktet som ser ut som de har blitt fiket. Gravide kvinner, men ikke har en tendens til å utvikle en. Når et utslett gjør utvikle er det vanligvis mye mildere enn utslett barn har. Hvis du utvikler et utslett, som regel er det en lysere rosa i stedet for lyse rødt. Utslettet vil ta på seg en Lacy utseende og ser ut til å bli hevet fra huden. Det kan eller ikke kan klø og være ubehagelig.

Såre ledd

Mer vanlig, vil gravide kvinner som pådrar seg parvovirus utvikle ømme ledd. Sårhet vanligvis oppstår i leddene i hender og håndledd, samt knær og ankler; men kan felles sårhet skje når som helst felles. Vanligvis kan ubehag vare alt fra dager til uker. Leddsmerter har vært kjent for å vare i flere måneder til flere år etter en parvovirus infeksjon oppstår.

Fatigue

Det kan være vanskelig å vite om tretthet er relatert til eksponering for parvovirus eller en generell graviditet symptom. Spesielt i løpet av de første og tredje trimester, pleier du å oppleve trøtthet regelmessig som kroppen din hjelper fosteret vokser. Men hvis du synes du er mer sliten enn normalt eller erfaring utmattelse i kombinasjon med andre symptom, kan det være et tegn på en parvovirus infeksjon.

Hodepine og feber

Ettersom infeksjonen setter inn, vil noen gravide kvinner begynner å utvikle en hodepine. Som med alle symptom, kan hodepine variere i alvorlighetsgrad. Noen ganger hodepinen er mild og vedvarende. Andre ganger de er alvorlige. Sammen med hodepine, er en mild feber ofte funnet. Vanligvis feberen er lav-grade. Hvis du begynner å utvikle en høy feber, ta kontakt med din medisinske leverandøren. Høy feber er farlig for fosteret, og bør behandles umiddelbart.

Forkjølelseslignende symptomer

Det er vanlig, med et parvovirus infeksjon, for å legge merke til en rennende nese eller sår hals. Dette kan også være et tegn på en forkjølelse eller influensa; men hvis du opplever andre symptomer, og vet at du har vært utsatt for viruset, er det best å kontakte legen din umiddelbart.

Ringorm infeksjoner

Ringorm er en svært smittsom hud infeksjon som er forårsaket av ulike typer sopp. Det er ikke forårsaket av ormer. Ringorm oppstår når en sopp på kroppen og multipliserer vokser hurtig. Tilstanden er svært vanlig, spesielt hos barn.

Lignende Typer

Ringorm er også kjent som tinea corpis, og er relatert til andre soppinfeksjoner med navn som har samme prefiks. Fotsopp, eller fotsopp, forårsaker en infeksjon av føtter og tær. Lyskesopp (skrittsopp) fører til en infeksjon av genital regionen, rumpe og på innsiden av lårene. Tinea capitis (ringorm i hodebunnen), kan forårsake bare flekker.

Årsaker

Ringorm er forårsaket av ørsmå mikroorganismer som lever på kroppen din. Disse mikroorganismene lever i de ytre lagene av huden din. Ringorm kan overføres fra berøre noen som er infisert, fra dyr som er smittet, og fra å dele gjenstander som håndklær som har blitt brukt av en infisert person.

Symptomer

Den avslørende tegn på ringorm er en hevet, ringformet utslett. Huden kan klø voldsomt, og oppdateringen av ringorm kan være eksentrisk eller infisert. Til tider kan det være mer enn en lapp av ringorm på huden. Hvis du utvikler ringorm i hodebunnen, vil du utvikle skjellende flekker i huden. Håret ditt kan bli sprø og faller ut. Noen ganger i hodebunnen kan bli smertefullt å ta på.

Reseptbelagte Behandlinger

Det finnes ulike kremer og salver som din lege kan forskrive for å behandle en infeksjon, inkludert butenafine, ciclopirox og mikonazol. Det er også muntlig medisiner, som itrakonazol og flukonazol. Imidlertid kan oral medisiner forårsake bivirkninger som utslett, unormal leverfunksjon og gastrointestinal opprørt.

Over-the-counter behandlinger

Hvis symptomene er milde, kan over-the-counter kremer, for eksempel Lotrimin og Lamisil, skal være effektive. Det er viktig å vaske det berørte området før påføring. Påfør kremen til tegnet området minst to ganger om dagen. Hvis du ikke ser noen bedring i løpet av fire uker, får feber, eller området for infeksjon oser kontinuerlig, søker oppmerksomhet fra legen din.

Forholdsregler

Siden ringorm er så smittsom, til tider en infeksjon kan være umulig å forhindre. Likevel, det finnes forholdsregler du kan ta for å minimere mulige infeksjoner. Hvis du oppdager en infeksjon på noen, unngå hud-til-hud kontakt. Vask alltid hendene dine, og dine barns hender, når du er i nær kontakt områder, for eksempel skoler eller lekeplasser. Dyr som er smittet med sykdommen vil ha flekker av pels som mangler. Har din veterinær behandle kjæledyret for å hindre bestått av sykdommen til andre i husstanden din. Del aldri personlige elementer, for eksempel håndklær, hårbørster eller klær.

Majones & Vinegar hodelus behandlinger

Majones & Vinegar hodelus behandlinger


Hodelus er små parasittiske insekter som lever og trives på blod fra hodebunnen og fester sine egg (nits) til håret nær hodebunnen. Lus spres fra person til person gjennom tett fysisk kontakt eller deling av personlige elementer som kammer, luer og skjerf. Ifølge Mayo Clinic, er hodelus den nest mest kontrahert smittsom tilstand, forkjølelse blir nummer én, spredt blant barn i skolealder. Ridding barnet og ditt hjem av denne pesky critter kan være plagsom og kostbare. Det er en naturlig metode for behandling.

Forberedelse

Dessverre, bli kvitt hodelus er tidkrevende, å sette av en hel dag kan være nødvendig, som majones behandling alene tar åtte timer. Det er fem viktigste tingene du trenger før du begynner: en krukke med 100 prosent ekte majones, flaske hvit eller eple cider eddik, kan en dusjhette eller plastpose shopping, en fintannet kam og en nit kam (kjøpes på ethvert apotek). Å ha noen plasthansker og et par gamle håndklær tilgjengelig er en god idé også, men ikke absolutt nødvendig. Og for etter behandling, bør du ha en sjampo spesielt utviklet for fet eller fett hår.

Barnets hår må være tørt før påføring for å sikre full metning. Har barnet ditt ta av seg klærne og sikre dem i en plastpose. Det anbefales at du har ham slitasje gamle leke klær som kan kastes etter behandling, som klærne kan bli farget av majones. Etter alt du har gjort ridding barn av lus, har du sannsynligvis ikke vil føler for å behandle fett-farget klær også.

Prosedyre

Søknaden selvtillit er enkel. Coat barnets hele hodet med majones og dekk med en dusjhette eller plastpose shopping. Det er imidlertid viktig å sørge for at stadig bit av håret og hodebunnen er belagt tungt med majones. Hvis du bruker en dusjhette, sørg for at den ligger tett rundt hodet og bunnen av nakken. For en plastpose, trekk den tettsittende fra baksiden av halsen, rundt ørene, binde den i en knute i pannen. Pass på at det er lite luft som mulig og posen er fri fra alle hull eller tårer.

Nå du venter. Den majones må stå på hodet i åtte timer. Barn vil være barn, så er det veldig viktig at du holder et øye som han ikke løsner eller fjerne hetten. Den må forbli så lufttett som mulig for hele åtte timer for å sikre vellykket. Mens du venter det er andre ting du kan gjøre for å hindre re-angrep; som vil bli diskutert i det siste avsnitt.

Noe olje kan dryppe eller kjøres fra under hetten, spesielt hvis det er en varm dag. Gi ham en gammel håndkle til å tørke det bort. Dessuten er det en god idé å holde seg innendørs eller skyggelagte området, som varmen fra solen kan forårsake enda større temperaturer under hetten, lukten er ikke så fint. Det er mye som råtne egg.

Etter åtte timer, fjerne hetten og kast. For å fjerne døde lus, arbeide gjennom håret med fin tann kam. Skyll deretter ut de fleste av majones med så varmt vann temperatur som mulig, uten å skade ditt barns hodebunnen. Ikke bruk noen sjampo på dette tidspunktet. Oljen vil ikke helt skylle ut, det er fint, det er faktisk hva du ønsker for neste trinn.

Gjør små seksjoner av gangen, mette håret med eddik. Begynnelsen på hodebunnen, bruk nit kam for å fjerne egg (nits) fra bunnen av håret. Dette kan ta litt tid, avhengig av alvorlighetsgraden av angrep og lengden på barnets hår.

Når alle eggene er fjernet, vaske håret med sjampo. Det kan ta to eller tre ganger før håret er helt majones gratis. Du kan også være lurt å pleie håret hans, som eddik kan stripe håret av sin naturlige oljer.

Etter Care

Den komplette livssyklusen til en lus er ca 25 dager, fra egg til voksen. Egg, en gang lagt, luke i omtrent syv dager. Det er viktig å sjekke ditt barns hode, i minst en uke etter, for eventuelle egg eller lus som kan ha vært savnet under behandling. Dette vil bidra til å redusere sannsynligheten for fremtidige angrep.

Forslag

Under behandlingen, mens du venter de lange åtte timer, er det ting du bør gjøre for å beskytte ditt hjem og barn. Vakuum gulv og møbler helt. Vask alt sengetøy og klær og vaskbar utstoppede dyr i varmt vann. Plassere noen ikke vaskes klær eller leker i en forseglet plastpose i en uke, vil dette drepe noen levende lus.

Og det viktigste forslag av alt - lære deg barn om ikke å dele andres personlige eiendeler på skolen eller andre steder grupper av barn samles.

Infeksiøs Øyesykdom

Infeksiøs Øyesykdom


Infeksiøs øyesykdom inkluderer infeksjoner forårsaket av bakterier, virus og sopp. Noen infeksjoner kan være alvorlige, så se øynene lege med en gang for forsvarlig behandling hvis du tror du kan ha en øyeinfeksjon.

Konjunktivitt

Konjunktivitt (rosa øye) er en vanlig, svært smittsom øyeinfeksjon ofte spredt blant barn. Enten virus eller bakterier kan forårsake konjunktivitt.

Eye Herpes

Den type 1 herpes simplex virus forårsaker tre typer øye herpes (okulær herpes): herpes keratitt (mest vanlig), iridosyklitt, og stromal keratitt. Symptomer inkluderer betennelse i hornhinnen, smerte, hevelse, rive, irritasjon, følelse av noe i øyet, rødhet, sår, vannaktig utflod, og lysfølsomhet.

Soppinfeksjoner

Noen kontaktlinseløsninger har vært knyttet til sopp øyeinfeksjoner resistente mot behandling. For å løse sikkerhetsproblemer, anbefales FDA strengere merking og testkrav for kontaktlinseløsninger.

Behandling

Behandlingen for de fleste bakterielle øyeinfeksjoner er antibiotika øyedråper eller salver. Mange vanlige virus øyeinfeksjoner rydde opp etter seg selv, selv om alvorlige de kan kreve en antiviral øyedråper.

Betraktninger

Den beste måten å unngå smittsom øyesykdom er å unngå å berøre øynene eller å sørge for at alt som berører øynene dine er rene.

Hvordan gjenkjenne symptomer på pinworms

Pinworms er en vanlig parasitt-smitte blant barn, men av og til, de er oppdaget hos voksne. Mens pinworms er ikke spesielt alvorlig, vil du utrydde dem raskt for å unngå å spre smitte, samt skaffe rask lettelse for dem diagnostisert med dem. Barnemark infeksjoner er ofte spredt av barn som går på skole, barnehager og leirer. Forårsaket av små ormer mellom 1/4 og 1/2 cm i lengde, pinworms liker å leve i tarmen, i endetarmen, anus og på huden rundt anus. Pinworms kan være ganske smittsomt, så det er viktig å lære å gjenkjenne symptomer på pinworms.

Hvordan gjenkjenne symptomer på pinworms

•  Se etter tegn på at barnet ditt kan bli frustrert av intens kløe rundt anus. Dette hudirritasjon synes å være verre om natten og kan føre til forstyrret søvn eller anfall av gråt hos små barn eller småbarn. Barn vil klø deres anus så hardt noen ganger at området rundt den vokser rød og irritert.

Lytt til eventuelle klager på at barnet ditt tilbud om gjennomgang eller biter av tråden i hans avføring. Ofte kan pinworms ses med det blotte øye. De ser ut som små biter av gul eller hvit tråd i eller på avføringen, eller på huden rundt anus.

Undersøk barnets anal området og se etter tegn på eggsekker rundt anus. Disse eggene er lett overføres fra barn til barn eller andre familiemedlemmer via negler og dårlig hygiene. Hvis du ser tegn til pinworms, klippe barnets negler korte for å hindre at de blir fraktet fra hånd til hånd.

undersøke små jenter nøye for å sikre at pinworms har ikke migrert inn i jentas privat område, som kan vises rød og irritert.

Watch å sørge for at barnet ditt er rent og badet på en daglig basis, noe som vil bidra til å hindre spredning eller infeksjon forårsaket av pinworms.

Hint

  • Vask alt sengetøy, klær og pyjamas av smittet person, og søke hjelp av barnelege eller fastlegen. Han vil foreskrive et medikament som vil drepe pinworms i ca 2 til 4 uker.
  • Hindre spredning infeksjon ved å praktisere god hygiene og oppmuntre barna til å vaske hendene flere ganger om dagen, spesielt før måltidene.

Hvordan få en Fever Blister

Hvordan få en Fever Blister


En feber blemme er en tilstand der små sår bryte ut rundt munnen. Munnherpes, også kjent som munnsår, oftest oppstår på leppene. Men ifølge US Department of Public Health, de kan også forekomme på hake og kinn og selv inne i en persons neseborene. Munnherpes kan også bryte ut på taket av munnen eller tannkjøttet, men dette er ikke så vanlig. Fordi de er forårsaket av et virus, kan de lett spres ved hjelp av forskjellige typer av kontakt.

Bruksanvisning

Kiss en person som er infisert med en feber blemme. Munnherpes er forårsaket av herpes simplex virus, som spres gjennom kontakt, og kyssing er en av de vanligste måtene å spre dem siden blemmene er vanligvis plassert på eller nær munningen.

Trykk på en person som er smittet med en feber blemme og som nylig har berørt den. Ifølge US Department of Health, er dette en av de vanligste måtene som munnherpes er spredt blant barn. Et barn gnir blemme, deretter berører noen andre, som sprer viruset til den personen.

Har oral-genital kontakt med en person som er smittet med type 2 herpes simplex virus. Selv om type 2 virus forårsaker vanligvis genital herpes, kan det også føre til den orale formen. Det amerikanske Department of Public Health sier at omtrent 10 prosent av voksen feber blemme tilfellene er forårsaket av denne typen kontakt.

Få stresset, syk eller oppleve noen annen omstendighet som svekker immunsystemet ditt. Etter at du har hatt en feber blemme, vil viruset være i kroppen din i en nerve i nærheten av kinnbenet. Det kan reise ut igjen til hudens overflate og forårsake fremtidige utbrudd. Dette er mest sannsynlig til å skje når immunsystemet er svekket på noen måte.

Tips og advarsler

  • Selv om munnherpes kan holde tilbake når du først har blitt smittet med herpes simplex virus, US Department of Public Health sier at utbruddene blir vanligvis mindre hyppig hos personer over 35 år.

Cat Dander som forårsaker Anafylaktisk sjokk

Cat Dander som forårsaker Anafylaktisk sjokk


Dander i en kattens pels - tørre flak av skur hud - er å klandre for å forårsake alvorlig allergisk reaksjon i mange mennesker. Men i et mindretall av allergikere, katt dander allergier forårsake en potensielt dødelig reaksjon som kalles "anafylaktisk sjokk." Det er viktig å forstå hva katten dander er, og hvordan du kan unngå en katt dander anafylaktisk sjokk.

Hva er Cat Dander?

Cat dander tilsvarer menneskelig flass; det omfatter små partikler av skur hud som forekommer naturlig i alle katter og bosatte seg dypt i kattens pels, så vel som på overflaten. Alle kattene har dander, men katter med tette strøk eller som er mindre godt preparerte vil ha mer dander. Dander er ikke alltid synlig, så det er ikke mulig å bade eller børste kattene for å fjerne all dander, og katter produsere mer dander på en daglig basis.

Hvorfor Dander Årsaker Allergi

Cat flass i seg selv ikke er avtrekkeren; snarere en vanligvis ufarlig protein i dander som allergikere er svært følsomme forårsaker problemet. Dette protein er også til stede i en katt spytt og urin. Selv skallet katter kan forårsake allergiske reaksjoner og anafylaktisk sjokk; de også vaske seg, distribuere spytt på sine jakker og kaster hud - i form av dander. Flass partikler, ofte blir så liten, flyter på luften og mennesker puster dem i; de ender opp i luftveiene og lungene, forårsaker betennelse og allergisk reaksjon.

Anafylaktisk sjokk

Etter eksponering å kaste katten dander, en alvorlig allergisk reaksjon som forårsaker plutselig utslipp av kjemikalier og histaminer fra sine blodceller. Disse kjemikaliene føre til rask blodåre hevelse. Væskelekkasje fra blodårene i omkringliggende vev, sultne organer av livsviktig oksygen og blodtilførsel; kroppens vitale funksjoner nedstengt. Den lidende kan bli kald og klam, svak, kvalm, døsig, forvirret, og kan utvikle en hevet, flekkete utslett ("elveblest"), og hevelse av tunge og lepper. Noen mennesker som lider allergi kollaps og hjertet kan slutte å slå; anafylaktisk sjokk kan drepe hvis katten dander respons er alvorlig nok.

Behandling

En person som har lidd et anafylaktisk sjokk som svar på katten dander vil bli bedt om å bære adrenalin "adrenalin" i en Epi-Pen-enhet. Dette lett-å-bruke injeksjon kit leverer en enkelt pre-dosert skutt for selvadministrering. Den lidende bør bruke den når anafylaktisk sjokk fra cat dander er en mulighet - når han har hatt eksponering mot en katt - men kan han fortsatt trenger andre behandlinger, for eksempel intra-venøs væsker eller antihistaminer.

Tips

Ved siden av å bære en Epi-Pen, kan sufferers få en Medic Alert armbånd for å gi informasjon om deres katt dander allergi. Unngå kontakt med katter og deres dander er sunn fornuft, samt holde seg borte fra husholdninger og folk med katter. Selv uformell kontakt med katteeiere - eller personer med katt dander på sine klær - forårsaker problemer. Lider bør vurdere immunterapi og eksponeringsbehandling, ettersom de vil alltid møte katten dander, uansett hvor hardt de prøver å unngå det. Det er nyttig for syke 'venner og familie for å lære om dander-indusert anafylaktisk sjokk i tilfelle det oppstår på nytt.

Miljømessige årsaker til ADHD

Hvorvidt det er noen miljømessige årsaker til ADHD er et veldig viktig spørsmål for foreldre til sliter barn og voksne diagnostisert med tilstanden som ønsker å vite hvorfor de utviklet sykdommen. I hvilken grad miljøet kan påvirke om et barn blir født med ADHD er en svært viktig og logisk spørsmål å handle når du arbeider med det første hånd. Dessverre er det lite bevis om miljømessige årsaker til ADHD. Det finnes mange vitenskapelige organer som utfører eksperimenter og drive forskning på årsakene til ADHD, men så langt ingen har vist seg umiddelbart avgjørende. Det er noen ting som forskere og leger foreslår foreldre huske på når bekymre seg for lidelse, men.

Arvelighet

ADHD er potensielt arvelig. Selv om rollen av genetikk i utviklingen av ADHD er foreløpig ukjent, trenger forskere mener det er en sammenheng. Forskning har vist at 25% av personer med ADHD er knyttet til noen andre som har tilstanden. Bare rundt 5% av hele befolkningen er berørt av sykdommen, noe som gjør flere forekomster i nære familier veldig sterke bevis for en genetisk rolle.

Toksiner

Hvis mor brukt alkohol, røykte sigaretter, eller misbrukt noen form for rusmiddel, kan dette føre til et barn å bli født med ADHD. Moren blir utsatt for ulike giftstoffer i hennes fysiske miljøet er også potensielt en årsak til sykdommen. For eksempel bly og ulike industrielle kjemikalier, som PCB, har vært knyttet til utvikling av ADHD, både når oppstått av moren mens hun var gravid og avkommet i løpet av barndommen. Det er også noen bevis for at hodeskader i livmoren eller i barndom kan føre til at barnet har ADHD.

Diett

Noe forskning synes å antyde at kosthold spiller en betydelig rolle i utviklingen av ADHD. At koblingen er viser seg vanskelig å finne, men som alle studier testing av ulike endringer i kostholdet har vist ingen avgjørende lenker. I ett eksperiment ble noen foreldre fortalte at deres barn ble gitt ekte sukker, mens andre foreldre ble fortalt at deres barn mottok en kunstig søtningsmiddel. I virkeligheten ble begge sett av barn gis kunstig søtningsmiddel, men foreldrene som trodde barna var forbruk ekte sukker rapportert hevet hyperaktivitet hos barn. Andre teorier om årsaker til ADHD omfatter ulike typer konditorfarge, men det er ingen bevis som viser noen effekt på barn med ADHD.

Hvordan behandle en Shingles Itch

Herpes zoster, eller helvetesild, er en viral infeksjon av varicella-familien. Denne infeksjonen rammer som regel personer over 50 år, ifølge National Institute on Aging. Yngre individer kan få viruset også, selv om det ikke er så vanlig. Helvetesild skaper en svært lysfølsomt, kløende hud overflate som påvirker tilbake til brystkasse og på brystet. Noen individer kan også få helvetesild i ansiktet, nakke og hals. Helvetesild skaper vanligvis en hevet, blemmer utslett etter den første hud følsomhet og kløe scenen. Siden helvetesild påvirker nerver, kløe og smerter på hud nivå er vanlig. Helvetesild kan være intenst smertefulle - kløen kan faktisk føles så smertefullt som en skade. Det finnes måter å behandle en helvetesild kløe som kan øke komforten av pasienten.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en Shingles Itch

•  Hell 2 kopper maismel under kranen av karet mens den fylles med lunkent vann. Suge i karet i 15 til 20 minutter for å bidra til å lindre kløe. Prøv soaking flere ganger hver dag for å hjelpe berolige både smerte og kløe av helvetesild. Cornstarch vil også bidra til å helbrede åpne blemmer og sår.

Alternativ cornstarch suge med en havremel bath som aveeno. Havregryn naturlig bidrar til å lindre kløe i huden og vil også bidra til å helbrede irritert hud.

Påfør hydrokortison krem til huden din etter bad eller når plaget av en episode av intens kløe. Sørg for å følge anvisningen på pakken for hyppigheten av programmet.

Bruk en myk klut for å glatte calamine anti-klø krem på huden din et par ganger hver dag. Den velkjente rosa lotion arbeider for å hjelpe kontroll kløe fra helvetesild.

Sug vaskekluter i hvit eddik og bruke disse komprimerer direkte til kløende områder av huden din i fem til ti minutter. La eddik tørke på huden eller, hvis din foretrekker, bruke kaldt vann komprimerer etter påføring eddik komprimerer.

Reduser stress og spenning mens du er syk. Stress forverrer helvetesild tilstand ved å svekke immunforsvaret. Gi deg selv tid til å komme seg fra denne ødeleggende sykdommen.

Ta over-the-counter antihistaminer som Benadryl å hjelpe kontroll kløe. Konsultere legen din før du tar denne medisinen.

Ta noen foreskrevet medisiner som steroider og antivirale medikamenter som foreskrevet for å bidra til å redusere kløe og bekjempe den opprinnelige helvetesild sykdom.

Om Høyde

Om Høyde


Høyde ofte spiller en viktig rolle i folks liv. Medisinsk, Barneleger bruker veksten diagrammet for å sørge for at et barn vokser til riktig pris. I mange idretter som volleyball og basketball, å være høy er en viktig faktor. Ennå en kortere kjører tilbake i fotball er en fordel, fordi han ikke er sett bak store offensive linemen og hans kortere tyngdepunkt gjør ham vanskeligere å takle. Av alle amerikanske presidenter, bare fem var mer enn en tomme under gjennomsnittlig høyde. Imidlertid har korte menn gjort mange bidrag: Al Pacino og Michael J Fox i skuespill; Pablo Picasso i kunsten; Kong Hussein av Jordan; og Angus Young, vokalist-gitarist av AC / DC.

Teorier / Spekulasjoner

Spørsmålet alltid oppstår om arv og miljø i vekst. Hvor mye av høyden skyldes genetikk og hvor mye er på grunn av ernæring? I dag, forskere mener at om lag 60 til 80 prosent av noens høyde er på grunn av genetikk og 20 til 40 prosent kan tilskrives miljø. De ser på familievekstkurver og tvillinger å avgjøre denne sammenhengen. En studie i Australia fulgt veksten av 3375 sett med tvillinger og rapporterte at 80 prosent av barna arvet sin høyde.

Ennå ikke alle forskjeller om høyden er forstått. For eksempel, kanadiere i gjennomsnitt er nå høyere enn amerikanere, selv om de har samme kosthold. Plus, har den oppadgående vekst av USAs ungdommer stoppet, men kanadierne er fortsatt får høyere. Årsaken er ukjent. Tilsvarende nederlandske kvinner i gjennomsnitt 5 '8 ", eller omtrent fire inches høyere enn amerikanske kvinner.

Funksjon

Barneleger begynne å bruke vekstkurver så snart en baby er født. Før barnet er tre år gammel, følger legen hjernens utvikling ved å måle hodeomkrets, eller avstanden rundt den største delen av hodet. Kroppsvekt og lengde er målt til en ungdom er 20 år gammel. Informasjonen er plottet på et diagram, der høyden og vekten er presentert i prosentiler gjennom buede linjer. Legen setter registrert høyde og vekt på kurven, og kan da bestemme persentil av barnets vekst. Jo høyere percentil, den høyere barnet er i forhold til andre barn på samme alder og kjønn, og jo lavere persentil, jo kortere barnet. Det er egne vekstkurver for gutter og jenter, fordi deres vekst mønstre forskjellig. Det finnes også ulike diagrammer for barn med slike tilstander som Downs syndrom.

Identifikasjon

Det er viktig at barn forbli på deres egne individuelle vekstkurve. For eksempel kan en jente være i 50-persentilen, noe som indikerer at halvparten av jentene på hennes alder er høyere enn henne og halvparten er kortere. Fra denne proporsjonal kurve, er det også mulig å bestemme høyden til et individ som en voksen. Uoverensstemmelser kan indikere et helseproblem. For eksempel vil en lege være bekymret hvis en fire-åringen har vært på den 40. persentil siden fødselen og plutselig slutter å vokse eller synker til de 20 prosent over en periode. Bekymring er også hevet når barn ikke får høyere i samme takt som de blir tyngre. Hvis en gutt er på den 30. persentilen for høyde, men på den 65te persentil for vekt. Dette kan være en helse- eller ernæringsmessig problem. Men mange barn har endringer i vekst på bestemte tider i deres utvikling. I løpet av barndom og pubertet, for eksempel, er det normalt at vekstrater til å variere.

Misforståelse

Noen foreldre ber om at deres sønn eller datter får hormon injeksjoner, som øker høyden i svært korte, men friske barn. Men studier viser at høyden øke topper på cirka tre inches. Selv etter å ha mottatt behandling, barn som får veksthormon injeksjoner forbli relativt kort. De vokser raskere sammenlignet med ubehandlede barn og får høyere, men er fortsatt kort i forhold til andre av samme alder og kjønn. Siden genetikk bestemme stort sett den endelige høyden på en person, foreldre må innse at hormonet kan bare gjøre så mye. Også barn som behandles med veksthormon kan gå gjennom puberteten tidligere enn andre. Dette reduserer ironisk vekstperioden for skjelettet, som kan begrense ungdommens slutthøyde slutt.

Betraktninger

Studier viser at en persons høyde påvirker hvordan hun påvirker andre. Høyden på en mann er en viktig faktor i seksuell attraktivitet for de fleste kvinner. Høye menn er mer vellykket i reproduksjon, fordi de vanligvis gifter seg tidligere og har flere barn. Annen forskning viser at bedriftsledere på ca 6'3 "eller 6'4" har høyere inntekter enn sine lands kortere ansatte.

Men svært høye har noen problemer, så vel. Selv om relativt høye menn har lengre liv, studere resultatene finner ut at de som er høyere enn 6'2 "ikke har så positivt av en forventet levealder. Dette skyldes en økt risiko for hjertesykdom.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Vanlige Utslett hos barn

Et utslett er beskrevet som en reaksjon i huden forårsaker en rød utbrudd. Mange gjerningsmennene kan føre til utslett, inkludert en infeksjon, allergi, et virus, et insektbitt eller en reaksjon på en bestemt medisin. Ifølge askdrsears.com, et nettsted som drives av pediatriske leger, de fleste utslett er ikke skadelig og ikke trenger noen behandling, men noen er alvorlig og har blitt forårsaket av noe som er potensielt dødelig. Hvis du oppdager at barnet ditt har utslett, prøve å finne ut hva som kan ha forårsaket det, og kontakte legen sin.

Elveblest

Elveblest er renner som kan dukke opp plutselig og spredte seg raskt. De forekommer ofte på stammen, noen ganger vises på ekstremiteter og sjelden vises på ansiktet. Elveblest kan vises i ulike former: rund eller uregelmessig, små eller store, og i klynger eller alene. De kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, eller ved en kald eller feber. Skjønt elveblest er generelt ikke skadelig for seg selv, hvis en allergisk reaksjon har fått dem, de kan være farlige. Se barnet ditt for nøds symptomer som oppkast og pusteproblemer.

Eksem

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon for tørr og irritert hud eller hud allergi. Når mild, kan eksem vises som nivå tørre og hvite flekker, men når et barn gjennomgår en blusse opp han kan ha reist, rød, irritert patcher. Hos spedbarn og små barn, synes eksem ofte på de indre albuene og bak knærne. Eldre barn vanligvis opplever det på forsiden av knærne og utsiden av albuene. Eksem kan være kronisk eller midlertidig, delvis avhengig av hvorvidt det har blitt forårsaket av en allergi. Bare en lege kan diagnostisere og behandle eksem etter en full undersøkelse.

Vannkopper

Vannkopper er en virus utslett som er svært smittsom og vanlig blant barn. I begynnelsen synes kopper som noen få kløende røde nupper eller flekker. I løpet av de neste dagene, flere og flere humper vises og gamle humper blemme. Feber er vanlig og kan vare i opptil fem dager. Innen to uker, bør alle humper bli crusted over. Når alle av dem har klaka over og barnets feber er borte, er han ikke lenger smittsom.

Ringorm

Ringorm er en sopp utslett som overføres av andre infiserte mennesker eller dyr. Det klør som regel og det ser ut som en hevet ring med hud som virker normalt i midten. Det kan se ut som en ring eller til stede som mer enn 10 ring. En lege diagnostiserer vanligvis ringorm ved å ta noen tørr hud fra utslett og undersøker den. Utslettet er vanligvis behandles med over-the-counter anti-sopp kremer.

Kontakt Rash

Det er to typer av kontakt utslett. Den første utbrot på grunn av kontakt med slike irritanter som Poison Ivy og kjemikalier. Det ser ut som røde flekker eller støt på huden, og det kan ha en sprø overflate. Det er vanligvis begrenset til en eller et par små porsjoner på kroppen. Den andre type kontakt utslett er vanligvis spredt over hele kroppen og kan vises som små røde flekker eller kviser. Det kan være forårsaket av et irritasjonsmoment som gress, laken, vaskemiddel, basseng vann eller såpe. Begge kan bli behandlet med over-the-counter eller resept hydrokortison krem, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett.

Hva er de typene Barnas utslett?

Hva er de typene Barnas utslett?

Ifølge Visual DX Helse, ganske enkelt definert, "er et utbrudd av mange røde nupper eller flekker på huden." Et utslett Utslett er ganske vanlig hos barn, men de fleste er ikke farlig for barnet ditt eller andre. Ofte kan de bli behandlet hjemme - med veiledning av ditt barns barnelege - og vanligvis løse raskt. Årsaken til barnets utslett kan generelt bestemmes ved dens utseende, plasseringen og utstrekningen av utslett. Noen utslett er mer vanlig hos barn enn andre.

Irriterende bleie dermatitt

Irriterende bleie dermatitt, vanligvis kjent som bleieutslett, er en meget vanlig tilstand hos spedbarn, og kjennetegnes av en oppblåst, red irritasjon som oppstår på huden dekket av en bleie. Ifølge visuell DX Health, er bleieutslett forårsaket av eksponering for urin og avføring i kombinasjon med et tett eller dårlig tilpasset bleie eller en bleie blir liggende for lenge. Bleieutslett kan unngås ved hyppige bleie endringer, ved hjelp av bleie våtservietter uten farge eller duft tilsetningsstoffer og ved hjelp av en krem ​​inneholdende sink-oksyd for å skape en barriere mellom barnet og bleien. Hvis symptomene ikke bedrer seg, forverres eller spres utover diapered området, ta kontakt med barnelege.

Allergisk kontakteksem

Allergisk kontakteksem er en allergisk reaksjon forårsaket av hudkontakt med et allergen, og oppstår vanligvis 48 til 72 timer etter eksponering. Ifølge Din Total Health, det vanligvis presenterer som kløende, røde blemmer som til slutt revne og skorpe over. Sekundære infeksjoner kan skje uten behandling. De mest vanlige allergener er kromater (skosåle), nikkel (smykker, beltespenner), gummi kjemikalier (elastisk, ballonger), neomycin (antibiotika kremer og salver, øre og øye medikamenter), kosmetikk, såper og fargestoffer. Behandling omfatter rensing av utslett med kaldt vann, hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion og unngå uakseptable allergen. Hvis utslettet konsekvent gjentar seg eller forverres, ring din barnelege.

Atopisk eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er en allergisk reaksjon som fører til at huden blir betent med en ekstremt kløende, rødt utslett. Utslettet har vanligvis en tørr, flassende utseende og kan sprekke og sive væske. Ifølge Din Total Health, er eksem vanligvis en arvelig tilstand som oppstår hos personer med allergisk rhinitt eller astma. Det kan også være forårsaket av kontakt med en kjemisk irriterende. Hvis venstre ubehandlet, kan eksem bli en kronisk tilstand som varer gjennom voksenlivet.

Varicella

Varicella, vanligvis kjent som vannkopper, er en smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. Det forekommer vanligvis hos barn fra 1 til 10 år. Ifølge Visual DX Health, er det første tegn på vannkopper utslett som presenterer som kløende, røde lesjoner med deprimert sentre. Lesjoner vanligvis vises først på hodebunnen og bagasjerommet og deretter spredte seg til armer, ben, ansikt og selv inn i munnen og nesen. Den vanligste komplikasjonen fra vannkopper er infeksjon som skyldes skrape kløende lesjoner. Selv om de fleste barn utvikler ca 100 lesjoner, hvis barnet ditt har fått varicella vaksine han vil trolig utvikle færre. Behandling kan nesten alltid gjøres hjemme, men hvis barnet ditt kontrakter vannkopper, er et besøk til hans barnelege berettiget.

Elveblest

Urticaria eller elveblest, er, i henhold til din totale helse, er mer vanlig hos barn enn voksne, og er preget av kløende rosa eller røde nupper som vilkårlig kan vises og forsvinner i patcher hvor som helst på kroppen. Hevelse i føtter, hender, munn, øyne og kjønnsorganer kan følge et utbrudd av elveblest. Ifølge Visual DX Health, kan elveblest være akutt (plutselig innsettende varer mindre enn seks uker) eller kronisk (varer lenger enn seks uker). Legene tror at elveblest kan være en reaksjon mange faktorer, inkludert medisiner, stress, visse matvarer, insektbitt, pollen, muggsopp, miljøelementer og infeksjon, 90 prosent av elveblest tilfeller er idiopatisk, det vil si, de er av ukjent opprinnelse. Du kan ta vare på ditt barns elveblest med kule bad, hvile og et antihistamin. Ring 911 umiddelbart, men hvis barnet ikke kan svelge, har problemer med å puste eller føler seg ør.

Om Ulike utslett hos barn

Når et barn har et utslett er det ofte en respons på noe som forårsaker irritasjon på huden. Hudutslett kan forårsake kløe, rødhet og mye frustrasjon. Ved å se inn i årsaken til utslett, kan du unngå en lege besøk og behandling kan gis. Utslett kan lett behandles og ofte ryddet i løpet av kort tid.

Årsaker

Ifølge drsears.com, er barn utsatt for mange irritanter og sykdommer som kan føre til utslett. Det er vanlig for barn å bryte ut i et utslett som svar på et irritasjonsmoment, og det viktigste er å finne ut hva barnet reagerer på, og den beste måten å behandle det. Ved å ta en nærmere titt på utslett, kan det hjelpe å avgjøre om det er noe som krever øyeblikkelig hjelp eller om hjemmebehandling er akseptabelt.

Alvorlige tilfeller

De fleste utslett er ikke øyeblikkelig hjelp situasjoner og er ofte trygt å behandle hjemme. Ifølge drsears.com, den eneste utslett som fortjener umiddelbar oppmerksomhet er et utslett som kalles petekkier eller pupura. Dette utslett ser ut som små røde flate interessante sprukket blodkar under huden. De kan også vises lilla eller blå i fargen. Disse peikt vil ikke Blanch, eller blir hvite når huden er trykket i 1 til 2 sekunder. De peikt er helt flat, noe som betyr at når du kjører fingrene over prikkene blir det ingen endring i hudens struktur. Hvis du tror barnet ditt kan ha petekkier eller pupura, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Terminologi

Vanlige utslett vil ha rødhet assosiert med dem sammen med en slags hevet renner eller humper. Ifølge skinsight.com, kan plasseringen av utslett bidra til å bestemme hvilken type utslett det er sammen med årsaken. Dr. Sears finner vite terminologi utslett bidrar til å bestemme behandling og identifisering av utslett. Forstå hvis utslettet er blistery, eller et brak med en klar væske i det, kontra en verkebyller, eller pus fylt blemme, vil hjelpe når man diskuterer et utslett med en lege eller bestemmer seg for et hjem behandling.

Vanlige Utslett

Elveblest, eksem, viral sykdom og hud irritanter føre listen over de vanligste årsaker til utslett hos barn. Bleieutslett, som er hudirriterende, er plassert rundt bleieområdet og kan forårsake irritasjon så vel som kløe og er rødt i fargen. Elveblest er renner som kan skje i ethvert område av kroppen. De forekommer ofte og forsvinne og kan vare et par timer eller et par dager. Ifølge skinsight.com elveblest er ofte en reaksjon på noe som medisiner, infeksjoner, miljømessige allergier eller stress. Viral Exanthema er et utslett forårsaket av viral infeksjon, og kan også forårsake utslett hvor som helst på kroppen. Barnets alder, andre symptomer og varighet av utslett vil hjelpe avgjøre infeksjonen forårsaker utslett.

Forebygging / løsning

Andre typer utslett, som eksem, kan bli langvarig og forårsake alvorlige kløe hos barn. Ved å ta hensyn til hvilke typer bad og hudpleieprodukter barnet ditt bruker, kan noen utslett unngås. Mayoclinic.com finner at visse ting kan føre til utslett, som eksem, å forverres som å ta lange og varme bad, raske endringer i temperatur, stress, menneskeskapte stoffer og støv eller sand. Utslett kan forårsake alvorlige kløe, som kan føre til infeksjon hvis irritert fra kløe. Mayoclinic.com foreslår å se en lege hvis du er bekymret utslett er blitt smittet på grunn av kløe.

Behandling

Det er mange over disk kremer som kan brukes til behandling av utslett hjemme slik som hydrokortison 1 prosent. Hvis hjem behandlinger ikke synes å lette kløe og andre symptomer på utslett, ta kontakt med en lege for å diskutere andre alternativer. En lege kan være nødvendig å foreskrive en antibiotisk salve hvis et utslett ikke synes å klare på egen hånd.

Typer Utslett hos barn

Typer Utslett hos barn


De fleste barn utvikler utslett på kroppen sin en eller annen gang i sitt liv. Det er viktig å vite hva som kan være årsaken til utslett for å finne ut hvordan du best kan behandle det.

Plant Utslett

Plante utslett forårsaket av huden kontakte en giftig plante, som frigjør kjemikalier på huden. Utslettet ser ut som en rød, betent, flekket område av huden. Behandlingen innebærer å bruke en anti-kløe lotion og unngå anlegget i spørsmålet.

Viral Utslett

Viral utslett er forårsaket av visse virusinfeksjoner, som for eksempel vannkopper eller meslinger. Utslettet ser ut som pussfylte, crusty støt over hele kroppen. Behandlingen innebærer å drikke rikelig med væske og få nok hvile. Unngå kontakt med andre før utslettet er helt borte.

Allergiske utslett

En allergisk utslett kan vises på huden som følge av å spise en allergi mat eller berører et stoff som irriterer huden. Utslettet ser ut som hevet, væskefylte flekker på stammen og ansikt. Behandlingen innebærer å unngå allergenet.

Stress Utslett

Stress utslett kan ligne en allergisk utslett, og fremstår som hevet, væskefylte nupper over hele kroppen. Redusere stress vil redusere utslett.

Auto-Immune Rash

Auto-immune utslett forårsaket av sykdommer så som psoriasis. Utslett vises sprø, og produserer humper dekket i sølvfargede skjell. Behandlingen innebærer å bruke en steroid kortison krem.

Hvordan identifisere Utslett hos barn

Selv utslett er sjelden farlig eller livstruende hos barn, lære å identifisere dem kan hjelpe deg å vite når barnet trenger å se en lege eller bli tatt til sykehuset hvis de gjør utvikle et utslett. Lære å identifisere ulike typer utslett kan hjelpe deg å vite hvordan du skal behandle barnet ditt hjemme basert på hva slags reaksjon de kan ha.
Lære å identifisere utslett kan være vanskelig, og hvis du ikke er sikker på hva som har forårsaket barnets utslett, ta ham med til en lege eller walk-in klinikk.

Hvordan identifisere Utslett hos barn

En titt på stedet på barnets kropp der utslett dukket opp. Visse typer utslett vises kun i bestemte steder på kroppen, for eksempel rosacea, som bare vil være på ørene eller baksiden av ørene, hodebunnen, ansiktet, halsen eller brystet.

Se på utslett og deres mønstre nøye. Visse typer utslett, som elveblest, vil vises som renner, mens andre vil være flatt mot huden og bare ser røde ut. Elveblest, eksem og støt forårsaket av vannkopper er ofte hevet. Andre typer av virale utslett kan være flat eller hevet.

•  Identifisere form og farge av utslett. Visse utslett, slik som den forårsakes av Lyme-sykdom, har en helt bestemt form eller farge. Lyme sykdom vises som en hevet hvit sirkel inni en rød sirkel og kalles ofte blink utslett. Hvis barnets utslett er smertefullt eller ledsaget av andre symptomer på sykdom, er barnet sannsynligvis behov for legehjelp.

tas hensyn til alle lotions barnet ditt kan ha satt på som de kan være allergisk, eller sjekk for å se om noe i deres klær er noe som får dem til å bryte ut i et utslett. Vær oppmerksom på eventuelle matallergier barnet ditt har som kan forårsake utslett. Allergiske reaksjoner på kremer eller klær vanligvis vises som røde, kløen renner.

Kropps Utslett hos barn

Kropps Utslett hos barn


Hud eller kropps utslett hos barn kan omfatte et bredt spekter av forhold. Utslett kan være enkle, som bleieutslett eller varmeutslett, eller mer komplisert, som en viral eller bakteriell infeksjon. Med en liten bit av kunnskap, vil du være i stand til å gjenkjenne visse typer utslett, slik at du kan velge å behandle problemet på egen hånd eller ta barnet inn for å se sin lege.

Utslett Beskrivelser

Utslett kan være humpete, flate, små nålestikk, har blærer eller i et sirkulært mønster. Utslett er vanligvis rød eller rosa i fargen. Noen få utslett har en hvit eller gul sentrum. Utslett kan være helt tørr og flassende eller våt og weepy. Alle de ovennevnte kan hjelpe deg med å finne ut hvilken type utslett barnet ditt har.

Vanligste barndommen utslett kan behandles hjemme. Men du bør ta barnet til en lege for sikker diagnose.

Bleie utslett og Chicken Pox

Bleie utslett er svært vanlig hos spedbarn. Huden på baken og lysken er rosa eller rød, med flate lesjoner. Regelmessig bleie utslett vil se tørr og flassende, men hvis det er på grunn av en sopp, vil utslett være skinnende og veldig rød. Unn utslett med en sink-basert bleie utslett salve.

Vannkopper, en barndom sykdom / utslett, blir mindre vanlig på grunn av den tilgjengelige vaksinasjon. Utslettet starter som flate røde flekker, etterfulgt av små hvite blemmer som danner i sentrum. Vabler slå fra rød til gul og skorpe over, og er svært kløende. Barnet vil ha viral infeksjon symptomer, slik som feber, hodepine og søvnighet. Ta barnet til legen for behandling, spesielt hvis det oppstår komplikasjoner.

Brennkopper

Brennkopper er en rødlig utslett som snur lys gull og weepy. Brennkopper er forårsaket av bakterier og kan behandles med trippel antibiotisk salve. Men igjen, se en lege for å sikre at utslett er impetigo. Impetigo som er venstre ubehandlet kan slå inn på MRSA virus eller Methcillin-resistente Staphylococcus Aurea. MRSA er en alvorlig infeksjon som kan føre til døden hvis den ikke behandles umiddelbart.

Ringorm

Ringorm er et utslett preget av små, røde, hevet flekker som er konfigurert i små sirkler, vanligvis på overkroppen eller ansiktet. Utslettet er kløende og kan behandles med en aktuell anti-sopp salve.

Skabb

Skabb er et hudutslett som starter med små, røde flekker og deretter blir svært kløende. Dette utslettet viser seg oftest på hender, mellom fingrene. Det kan også forekomme på rumpe, armhulene og håndledd. En gravende midd som forårsaker skabb. Skabb er svært smittsomt, og hvis en person i en familie trekker den seg, vil legen vanligvis behandle hele familien.

Meslinger

Meslinger er ikke så vanlig i disse dager, på grunn av tilgjengeligheten av meslinger vaksinasjon. Meslinger starter som små, røde prikker, deretter vokse seg større og samles i store oppdateringer. Et barn med meslinger vil vanligvis ha en feber, hodepine og hoste et par dager før utslettet viser seg.

Roseola og Hives

Roseola vanligvis infiserer barn under en alder av 2. Det begynner med høy feber, og en rosa utslett vises deretter over det meste av kroppen.

Elveblest kan være et resultat av en varmeutslett eller en allergisk reaksjon på mat, eller aktuelle eksponering for et irritasjonsmoment. Ta barnet til legen for å finne ut hva som forårsaker det. De røde nupper vises hoven og oppblåst, og kan plasseres hvor som helst på kroppen.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Har barnet ditt utviklet et utslett i ansiktet? Her er noen nyttige tips til å diagnostisere årsaken.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Hvis utslett er alvorlig konsultere legen din over telefon eller på kontoret hans. Hvis utslettet er utrolig dårlig ute og forårsaker en god del ubehag, eller andre symptomer med utslett synes ekstraordinært, bør du kontakte lege. Det er ikke verdt risikoen i vente eller prøver å finne ut av det på egen hånd.

Se etter andre symptomer. Barnet ditt kan være lider av mer enn bare et utslett. Pass på at barnet ikke har andre symptomer som feber, problemer med å puste, kløende hals eller magesyke. I så fall kan disse hjelpe deg å diagnostisere utslett som ulike kombinasjoner av ulike symptomer kan tyde på visse viral eller bakteriell plager.

Ta kontakt med en medisinsk bok eller online medisinsk nettsted som hjelper deg med å diagnostisere symptomene trinn-for-trinn, for eksempel WebMD. Nettsteder som dette lede deg gjennom hver eneste symptom og bruke din beskrivelse å hjelpe deg å diagnostisere hva årsaken kan være Husk, hvis symptomene er alvorlige, bør du ikke diagnostisere utelukkende på egen hånd. Med en kladdete utslett, vil du ønsker å ta oppmerksom på hvilken type splotchiness (dvs. i et bestemt mønster eller stikkende versus runde støt), hvorvidt utslett er febrilsk, og om ikke utslettet er siver noen form for væske .

Sjekk mer enn én bok eller nettside for å se om konklusjonene er de samme. Pass på at svaret du fikk er mest sannsynlig riktig. En fin måte å gjøre dette på er ved kryssreferanser to eller flere nettsteder. Annet enn WebMD.com, kan du også bruke et nettsted som YourDiagnosis.com. Hvis du mottar forskjellige svar fra hvert område, bør du vurdere å ta barnet til en lege med en gang.

Ikke bruk produkter på et barns utslett uten å konsultere lege. Hvis du bruker feil produkt på hans kladdete utslett, kan resultere i en dårlig reaksjon eller forverring.