Digidexo.com

Vekttap Myter og fakta

Informasjon om vekttap kan være motstridende og forvirrende. Enda verre, skjønt, er de mange allment antas vekttap myter. Dette er en formidabel hindring for folk prøver å gå ned i vekt i en permanent, sunn måte. Her er noen av de mer vanlige vekttap myter.

Fad dietter fungerer

Det er ingen god kjepphest kosthold. Mens de ofte føre til vekttap fordi du spiser mindre, kommer vekten tilbake så snart dietten er stoppet, ofte med ekstra vekt. I tillegg, kjepphest dietter er alle usunn.

Kutte karbohydrater Works

Low-carb, høy-protein dietter er kjepphest dietter, selv om de har vært populære i mange år nå. Et sunt kosthold er godt balansert, noe som betyr at det er inkluderende av alle matvaregrupper, og er ikke så uforholdsmessig tungt på én eller to grupper.

Cut Out Stivelse

Stivelse har et dårlig rykte blant slankere, men de er en viktig lav-fett kilde til komplekse karbohydrater, en viktig leverandør av energi.

Noen Foods Brenn fett

Noen av de mer utbredte sirkulert diett myter i disse dager, spesielt som en del av kjepphest dietter, er at enkelte matvarer som grapefrukt, sitron, selleri, kanel, chili peppers, og kål brenne fett. Mens noen (som chili peppers eller koffein) kan skape en liten, kortvarig akselerasjon av metabolismen, ingen mat faktisk brenner fett.

Herbal Vekttap Produkter Hjelp

Kosttilskudd falbyr seg som naturlige eller urte vekttap produkter er big business. Det finnes ingen god dokumentasjon på at disse produktene har noen nytte til dieters, og, enda viktigere, det er alvorlige, legitime bekymringer om deres sikkerhet.