Digidexo.com

fungerer fot detox

BioEnergiser Detox

De siste årene har det vært mange nye produkter referert til som "fot detox systemer." Alle disse systemene fungerer på en lignende måte: du plasserer føttene i et lite badekar, og karet pumpes med ioner som genereres av en maskin. Disse ionene alternative fra positiv til negativ polaritet, med ideen om at kroppen din vil ta disse ionene opp gjennom porene i føttene, og legge til og fjerne giftstoffer i systemet.
Det er imidlertid nok av årsaken til skepsis med BioEnergiser Detox Foot Bath.

Dekkes

Den BioEnergiser foten detox systemet ble lansert i 2007. Selskapets nettsted hevder alle slags fordeler ved bruk av deres produkt. Ifølge nettstedet, man trenger bare å sette ens føtter i badekaret i tretti minutter og la maskinen gjøre sitt arbeid. Bad hud, forkjølelse og bihuleproblemer, slapphet, migrene, og kroppslukt, er alle symptomer på giftstoffer som hoper seg opp i kroppen. Ifølge BioEnergiser, alle disse kan løses med en fot detox. Selskapet anbefaler behandlinger av 30 minutter minst to ganger i uken, for et kurs av 30 behandlinger totalt.

Resultatene, hevder selskapets hjemmeside, "vil bli fornyet energinivå, både fysisk og psykisk, med en generell følelse av velvære."

The Skeptics

Det er imidlertid grunn til å tvile på at resultatene av denne foten spa er helt nøyaktig.

En av de viktigste bevisene sitert av produsenter av foten Spa er endringen av farge i badevannet. I begynnelsen av behandlingen, er vannet klart; ved slutten av behandlingen, er det grumsete vann en brun farge. Dette, er det ofte kreves, er et resultat av giftstoffer blir sugd ut gjennom føttene. BBCs forbruker vaktbikkje, en organisasjon som hørte disse påstandene gjentatte ganger, sette dem til en veldig enkel test. De løp av maskinen med ingen i det, ved hjelp av en mothake dukke i stedet for en pasient. Igjen, vannet slått brun. Dette, det viser seg, er en enkel biprodukt av metallelektroder ruster i en salt vannbad.

Kort sagt, er det ingen vitenskapelige bevis for at disse foten spas gi noe annet enn en behagelig følelse.

Foot Detox Spa

Foot detox spas har blitt en populær behandling på holistisk helse sentre og kiropraktisk kontorer. Forutsetningen er at gjennom ioniske strøm sendes gjennom en varm mineral salt fotbad, er giftstoffer som er lagret i cellene trekkes ut av kroppen. Det er mye uenighet om effektiviteten av foten detox spas.

Hvorfor Detox?

Bearbeidet mat, kunstige farger, konserveringsmidler, og forurensning bidrar til oppbygging av giftstoffer i kroppen din. Resultatet er kronisk tretthet og dårlig metabolsk funksjon av organer. Leveren og nyrene må jobbe overtid i et forsøk på å eliminere avfall. En detox er utviklet for å fjerne giftstoffer fra kroppen din, og for å øke energi, metabolsk ytelse, og generell helse. Det finnes mange typer detox-programmer tilgjengelig, inkludert fastende dietter eller organiske ubehandlet dietter. En fot detox bad er en rensing metoden basert på vitenskapelige premisser som ennå ikke er bekreftet av forskning. Konsultere legen din om sikkerheten og effektiviteten av disse detox bad.

Ionic Foot Detox Spa Fordeler

En av de store attraksjonene i en ionisk foten detox spa er bekvemmelighet. Jevn detox-programmer krever en forpliktelse til å endre kosthold og livsstil for en gitt mengde tid slik at kroppen kan eliminere giftstoffer. En fot detox spa er en beroligende metode for soaking føttene i et varmt bad med mineralsalter for en halv time. I løpet av tiden suge føttene, vil fargen av vannet endres i henhold til den type av giftstoffer som blir eliminert. Brunt vann antyder tobakk toksin utgivelsen, mens svart er en sterk leveren detox. Orange representerer felles avgiftning, og mørk grønn tyder galleblæren detox. Mens mange støtter fullt ut bruken av disse foten detox spa, hevder stor personlig suksess, skeptikere tror dette kan være en placebo effekt.

Udokumenterte Funn

Ifølge Stephen Barrett, MD, påstander om ionisk foten detox bad er "nonsens". Som en medisinsk faglig, er teorien om ioniske detox spennende, men har ikke noe grunnlag i hvordan ekte metabolske avgiftning fungerer. Barret hevder at ingen enhet kan føre til positive og negative ioner for å resonere i kroppen, og tviler på at huden kan skille ut giftstoffer på denne måten. Kroppen har sin egen DETOX prosess hvor leveren forandrer giftige kjemiske strukturer, slik at de kan filtreres gjennom nyrene og utskilles gjennom urinen. Skeptikere av de ioniske foten detox bad også sitere hvor dyrt maskineriet / behandlinger kan være, med tanke på at det bare bruker attester for å støtte gyldigheten av en slik behandling. Noen laboratorieforsøk har vist at vann kan forandre farge som et resultat av jerninnholdet korroderer elektroder. Mer forskning må gjøres for å tilbakevise eller akkreditere påstander om ioniske detox spas.

Slik fjerner Arsen med Foot Detox

Slik fjerner Arsen med Foot Detox


Arsen er ansett som en heavy metal og finnes i miljøet rundt oss. Det vises i ufiltrert vann fra springen, grunnvann og på skinn av råvarer som har blitt behandlet med arsenplantevernmidler. Arsen er et naturlig forekommende stoff som du sannsynligvis vil komme i kontakt med, slik at leveren fungerer å endre den til en form som ikke vil skade vev. Men hvis du bor i nærheten av industrianlegg, bruke plantevernmidler og gnager killer, eller håndtere impregnert trelast, kan en fot detox hjelpe leveren din bli kvitt overflødig arsen.

Bruksanvisning

•  Kjøp foten DETOX pads fra ditt lokale apotek, helsekost butikk eller på nettet fra en pålitelig selskap. Se etter et merke som inneholder eddik, loquat og kiselgur blant ingrediensene. Eddik har lenge vært brukt eksternt for tilstander som gikt, vorter og kviser. Den aktive bestanddel er eddiksyre. Loquat blad inneholder tannin, sitronsyre og vitamin A, B og C. Det har blitt brukt i buddhistisk medisin for å fremme utskillelsen av kroppsvæsker. Kiselgur inneholder bakken opp forkalkede rester av små sjødyr, og har absorberende evner som gjør at det blir brukt til å rydde opp i giftige utslipp.

Les de vedlagte instruksjonene nøye for detox pads. De fleste selskapene foreslår iført pads over natten mens du sover. Kroppen din går gjennom en naturlig avgiftning mens resten.

Påfør pads, klebrige siden mot foten. Dekk med bomull sokker. Dette vil holde pads blir slått av mens du sover.

Sjekk resultater. Bruk friske pads hver natt i flere netter på rad for å se om de absorberer færre urenheter som tiden går. For å finne ut om arsen har faktisk blitt kjelatert gjennom føttene, sende pads til et laboratorium for analyse. Mange bedrifter som selger disse detox pads inkludere adressen til en eller flere laboratorier som vil analysere resultatene for deg. Prisen på disse varierer fra lab. BodyPureNow.com tilbyr gratis testing med kjøp av tre bokser av sine pads.

Prøv ionisk fotbad terapi som et alternativ. Kjøpe eller leie en ionisk fotbad fra en kiropraktor eller annen holistisk helse-utøveren. Mange av dem har også terapi der du bare betaler for økten på stedet.

Legg filtrerte vannet opp til fotbad. Plugg i maskinen og slå den på. Plasser føttene i vannet og slappe av.

Analyser vannfarger for å avgjøre hvilken kroppssystem, eller systemer, ble mest berørt. Gå til DetoxFootBath.com for et fargekart som forklarer fargene du finner i vannet. Tungmetaller som arsen vil vises som svarte flekker.

Tips og advarsler

  • Mye kontrovers omgir effektiviteten av disse metodene for heavy metal chelation. Mens ansett som trygt, bør den ionisk fotbad brukes med forsiktighet av diabetikere. Diskutere eventuelle bekymringer med din lege eller utøveren.

Fordelene ved en Detox Foot BathDetox fotbad er en naturlig måte å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Dette smertefri prosedyre er populært blant naturlig helse og helbredelse entusiaster.

Fakta

En detox fotbad er et alternativ for folk som er interessert i å fjerne giftstoffer fra kroppen sin. Helse elskere og forskere hevder maten vi spiser er full av farlige giftstoffer og kjemikalier. Forurensning og andre ytre faktorer utsetter også kroppen for giftige materialer. Mens muntlig kosttilskudd og til og med stikkpiller hjelpe detox kroppen på lang sikt, kan en detox fotbad hjelpe på kort sikt. Foot badegjester som å se og føle de umiddelbare resultatene av sin avgiftning. Den mest populære typen detox fotbad er den ionisk fotbad. Det er et enkelt system som bruker strøm til å stimulere ionisk rensing.

Slik fungerer det

En detox fotbad fungerer ved å dyppe føttene i en saltvannsløsning. Det varme vannløsning består av mange forskjellige giftstoffene tegning. Vannet blir deretter elektrisk ladet å røre de ioner, først positive og negative deretter. Den ioniske aktivitet i vannet skyter gjennom kroppen fett, og er ment å trekke giftstoffer ut gjennom hundrevis av porene i føttene. Metall og forurensninger trekkes ut i vannet og ut av kroppen din. En 30-minutters økt er den gjennomsnittlige tiden for en fot detox.

Fysiske fordeler

De fysiske fordelene som rapporteres av utøvere er bredt og variert. En detox fotbad sies å gjøre felles bevegelse lettere i knær og albuer. Det er en alternativ medisin alternativ for folk som lider kronisk lymfatisk og skjelettsmerter. Avgiftning også fremmer vekttap, som det rids kroppen av ødeleggende kjemikalier og øker stoffskiftet til høyere nivåer. Toksinet fjerning bygger immunforsvaret og øker oksygen sirkulasjon. Det er også effektive i mink hodepine og nakkesmerter. En detox fotbad er også effektivt for lettelser forstoppelse og andre tarmrelaterte plager.

Mentale fordeler

Det er mentale fordelene med en detox fotbad, også. Noen av disse er mental klarhet og forbedret mental avslapning. Folk som liker detox fotbad si behandlinger hjelpe dem til å tenke bedre og stimulere deres minne. Andre psykiske fordeler er bedre søvn.

Seksuelle Fordeler

Økt libido er en av de store bivirkninger av en detox fotbad. Utslipp av giftstoffer alltid gjør oss bedre. Med regelmessige fotbad - minst en gang i uken - mottakerne sier at de føler seg mer sexy. For kvinner, detoxing med dette badet er en naturlig rette for frigiditet. Avtagende usunne giftstoffer i en kvinnes kropp hjelper henne til å føle seg bedre om seg selv. De seksuelle fordelene er lik for menn.

Detox Foot Pad Fordeler

Detox Foot Pad Fordeler


Konseptet bak detox fot pads er avledet fra tradisjonelle kinesiske og japanske praksis involverer meridian trykkpunkter med refleksologi og akupressur. Moderne helse supplement selskaper har kombinert denne alderen gamle livsstil med visse urter og tre- og bambusbaserte eddik ekstrakter for å lage en fot detox pad, som de hevder, når den brukes til fotsålen har evnen til å gi betraktelig bedre helse og trivsel for brukeren.

Time Frame

Ifølge online markedsføring, Detox-foot-pads.com, pads, når det brukes til de foreslåtte 3 til 5 uker, bør bidra til å bedre blodsirkulasjonen.

Funksjon

Evnen til å absorbere skadelige giftstoffer fra kroppen, inkludert slike tungmetaller som kvikksølv, har blitt tilskrevet detox fot pads.

Fordeler

Iført detox fot pads til sengs er ment å forbedre kvaliteten på søvn, som det reduserer effekten av tretthet.

Effekter

Noen markedsføring selskaper hevder detox fot pads bidra til å øke kroppens naturlige stoffskifte, som igjen hjelpemidler i vekttap.

Betydning

Ved å fjerne giftstoffer fra kroppen, detox foot pads hjelpe kroppens naturlige immunsystem til å fungere mer effektivt til å bekjempe sykdom, ifølge selskapet som markedsfører dem.

Foot Detox Patch Informasjon

Amid betydelig uenighet, fot detox patcher eller pads - også kjent som japanske sap ark - har skrevet den holistiske markedet får både ros og kritikk fra begge sider av den medisinske spekteret.

Typer

Foten detox patch er laget av naturlige tre ekstrakter og kommer i en rekke utgaver. Noen av disse inkludert gull utgaven for heavy metal rensing og super grapefrukt utgaven for vekttap.

Funksjoner

Foten detox patch fungerer utenfor begrepet refleksologi og er påstått å stimulere reflekspunkter på føttene, som igjen er sagt å gjenopprette balansen i hele kroppen.

Fordeler

Japanske sap pads er kjent for å lindre hodepine og migrene, trøtthet, vonde ledd, utslett og utslett i tillegg til andre helseproblemer.

Teorier / Spekulasjoner

Detox patch sies å fungere på samme måte som anlegg osmose, rensing av avfall og giftstoffer fra bunnen av føttene via svette som blir trukket ut ved oppvarming handling av puten kombinert med tegneegenskaper av treet sap.

Fun Fact

Vil du vite hva som brun goo består av i bunnen av din detox puten om morgenen? Har dem testet i en klinisk lab. Se Resource delen for detaljer.

Turmalin Detox Foot Patches

Avgiftning og intern kroppen rensing er en multimillion-dollar industri med mennesker på jakt etter måter å forbedre deres generelle heia gjennom detox metoder. En metode er å detox kroppen gjennom porene i føttene. Turmalin detox fots patcher er allment brukt og solgt. Det finnes ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter at de faktisk fungerer, men mange bruker dem og er fornøyd med resultatene.

Turmalin

Turmalin er en krystall silikat mineral som er klassifisert som en semi-edle perle og er ofte brukt som smykker. Foruten å være en attraktiv gemstone, gjør tourmaline har noen unike elektriske egenskaper, demonstrere negative og positive egenskaper ved oppvarming, satt under press og gnidd. Den sender også negative ioner og langt infrarød varme.
Tourmaline har vært brukt i tusenvis av år som talismaner og amuletter slitt for helsemessige fordeler, og foreskrevet av medisinske tilstander og sykdommer som leddsmerter, muskelsmerter, depresjon og søvnløshet, ifølge Dr. Robert B. Finkleman av US Geological Survey.

Foot Patches

DETOX pads eller patcher er selvklebende lapper du søker på fotsålene. Plasser detox foot patch på føttene over natten; i morgen når lappene er fjernet vil de bli misfarget med en ubehagelig lukt angivelig fra frigitte giftstoffer og urenheter fra kroppen din. Skitnet patcher vil være brun til grå i fargen og da fortløpende iført dem over en periode bør du merke en forbedring i mengden av misfarging og lukt. Refleksologi og trykkpunkter i føttene korrelert til visse kroppens organer er begrunnelsen brukes til å sikkerhetskopiere hevder at avgiftning kan gjøres av føttene med blandingen av naturlige eddiker, planter og tourmaline.
Den ekstra element av å legge tourmaline å detox fots patcher anses å varme føttene og forårsake svette på føtter. Turmalin detox foot patch produsenter hevder at de negative ioner produsert fra tourmaline øke alpha hjernebølger og produsere rensing energi på nervesystemet. Det finnes ingen uavhengige vitenskapelige studier for å bekrefte at detox foot pads gjør det de hevder.

Betraktninger

Ifølge Devicewatch.org og ABC 20/20, fot detox patcher er en svindel. Brukte plastre ble testet på NMS Labs, et nasjonalt laboratorium i Pennsylvania, og ingen tungmetaller eller giftstoffer ble funnet på pads. Påføring destillert vann til de rene ubrukte plastre forårsaket samme lukt og misfarging som de som brukes på føttene over natten. Vitenskapen forteller oss at giftstoffer og tungmetaller ikke kan slippes ut av kroppen gjennom huden; det er en jobb for fordøyelsessystemet, lever og nyrer.
Mange mennesker på jakt etter naturlige medisiner og alternativer til moderne vitenskap kan føle seg annerledes og tror at tourmaline detox fots patcher er en fordel for deres generelle helse.

Forsiktig

Det er ingen kjente farer eller risikoer i tillegg til liten mulighet for å ha en allergisk reaksjon på ingrediensene i detox pads. Les ingrediens etiketten hvis du planlegger å bruke detox fots patcher.

Oppskrift på hjemmelaget Detox Foot Bath

Oppskrift på hjemmelaget Detox Foot Bath

Detoxing Gjennom Feet

I århundrer har føttene vært anerkjent som healing knutepunkter. År siden, begynte kinesiske healere definere refleksologi punkter i foten. Disse punktene regnes energi kanaler som kobler seg til resten av kroppen og store organer. Under en detox fotbad, varmt vann og ingredienser i fotbadet stimulere disse organene. De i sin tur frigjøre giftstoffer og metaller som har bygget opp i kroppen gjennom disse kanalene til føttene og deretter ut av kroppen. Detoxing gjennom føttene ikke bare fordeler dine indre organer, men også din lymfe, sirkulasjons- og åndedrettssystemet.

Detox bad Oppskrift

En av de mest effektive detox fotbad oppskrifter kan gjøres rett i kjøkkenet ditt. Bland sammen 1 kopp havsalt, 1 kopp Epsom salt, og 2 kopper av natron. Bland godt sammen og lagre dette badet blandingen i en lufttett beholder. Når du er klar for din detox bad, fylle en fot vask med varmt vann. Gjør det så varmt som du kan godt stå det. Som du fyller bassenget, legge til 1/4 kopp detox blandingen. Finn et avslappende sted å sitte, og sitte med føttene i vann i 30 minutter. Varmt vann og salter kombinasjonen fungerer å lekke giftstoffer fra systemet og trekke dem til fotsoneterapi kanaler og ut av føttene.

Etter Bath

Så snart du fjerner føttene fra bad, ta en naturlig fiber foten pensel og børste dem. Dette vil bidra til å fjerne eventuelle giftstoffer som klamrer seg til huden samt børste av død hud. Etter børsting, skyll med varmt vann. Hvis du føler behov for å myke opp føttene, gni med 100% aloe vera. Dette er også et godt tidspunkt å gjøre en avslappende fotmassasje. Ikke bruk kremer med tilsetningsstoffer som føttene raskt absorbere hva som er på dem. For maksimal effekt, ta en fot detox bad hver kveld i en uke, deretter to ganger i uken i 30 dager. Etter 30 dager, en gang i uken er anbefalt for vedlikehold.

Detox dietter for vekttap

De helsemessige fordelene og vekttap krav knyttet til de faste krav detox dietter blir spørsmålet ved det medisinske miljøet på grunn av helsefare. Listet nedenfor er noen av de positive og negative tilskrives detox diett planer (se Ressurser).

Vekttap

Det opprinnelige målet om detox dietter var å rense kroppen ved å lette fjerning av giftstoffer. De ble ikke utviklet med henblikk på vekttapet enn det naturlige tap av vann vekt som forekommer i de innledende stadier av faste.

Calorie Restriction

Vekttap tilskrives detox dietter er et resultat av begrenset kaloriforbruket. Lange perioder med ekstrem kaloribegrensning, kan imidlertid føre til svikt diett, rebound vektøkning, og muligheten for å risikere helse.

Positive og negative i Detox dietter

På den positive siden, periodiske detox dietter som varer ikke mer enn noen få dager har fornyet energi og en følelse av velvære. Lange detox dietter, men kan være skadelig for helsen din, med bivirkninger som hodepine, slapphet, dehydrering og kramper.

Detox dietter kan fungere

DETOX dietter som ikke innebærer alvorlig kalori begrensning, omfatte en rekke friske høy fiber frukt og grønnsaker, og en proteinkilde, kan brukes for sunn vekttap.

Hvor er beviset?

Til dags dato er det ingen pålitelig medisinsk forskning tilgjengelig for å underbygge påstander om de gunstige effektene spioneringen av arrangører av detox diett planer. Før du gjør noen endringer i kostholdet, få medisinsk godkjenning er tilrådelig.

Ion Foot Spa for Detox

Den etablerte medisinske samfunnet ikke aksepterer ion fotspa for detox som sanne kurer for sykdommer; Men folk som bruker maskinene har stor tro på prosessen. Foten avgiftning har sitt grunnlag i arbeidet med tidlige forskere, primært konge Rife, som mente at hvis du endret den elektromagnetiske ladning av kroppen, kan du drepe virus som forårsaker sykdom.

Historie

Ion fotspa for avgiftning av kroppen kommer fra et verk av konge Raymond Rife. Han skapte den første mørke-feltet mikroskop som brukte en bestemt frekvens av lys å farge og se flere typer virus. Han brukte også maskiner for å hjelpe kurere pasienter med kreft og drepe tyfus, herpes og poliovirus mekanisk. Rife tilhengere mener det medisinske fellesskapet forlatt sitt arbeid på grunn av forekomsten av depresjon og rivalisering mellom Rife og lederne for AMA.

Funksjon

Levende organismer, spesielt mikroorganismer, er følsomme for lavfrekvente energi. Rife brukt denne informasjonen til å justere sitt mikroskop, ikke bare for å se de levende virus, men også for å drepe dem. Han kopierte hans resultater over 300 ganger for å bevise metodens effektivitet før du bruker den på mennesker. Han brukte denne informasjonen til å opprette en ionisering bad som etter hvert utviklet seg til foten spa. Foten spa endrer den elektriske ioniseringen av vannet. Soaking føttene i ladet vann skaper en effekt på kroppen og et ugjestmildt miljø for virus i kroppen.

Behandling

Foten-spa behandling bruker vanlig vann med noen salter lagt for å øke ionisering og endre ladning av vannet. Dette endrer kroppens pH ved nøytralisering negativt ladede ioner i kroppen, og dermed redusere kroppens surhet. Akkurat som planter, virus trenger ideelle forhold for å blomstre, og når forholdene endrer seg, de ikke lenger har et tak på kroppen. Behandlingen gjør at kroppens eget immunsystem til å ta over og fullføre kuren.

Time Frame

Behandlinger ta 1/2 time, men de som tilbyr behandlinger kan redusere tiden for kritisk syke mennesker og små barn. Noen mennesker får fotpleie så ofte som daglig eller en gang i uken. Lengre perioder mellom disse tider kan ødelegge effektiviteten.

Hvorfor Feet

Royal Raymond Rife brukes en kropp suge på sine pasienter med kreft, men størrelsen på en maskin som soaks hele kroppen er tungvint og ikke lett brukes i gjennomsnitt hjemme. For å gjøre maskinen lett tilgjengelig for enkeltpersoner, det nødvendig modifisering. Valget av et fotbad kommer fra det faktum at føttene har store porer på bunnen.

Effekter

Som ionisering maskinen lader vannet, endrer vannfarger. Ifølge selskapene som selger fot-detox-maskiner, har fargen på vannet betydning. Svart er fra leveren avgiftning, mens oransje kommer fra avgiftning av leddene. Andre farger indikerer andre plager og detoxifications. Sjekk med legen din før du har en fot-spa-behandling. Selv om det kanskje ikke hjelpe din tilstand, blir effekten av en behandling avslappende

Hvordan Sett føttene i en Home Spa Detox Bath

Hvordan Sett føttene i en Home Spa Detox Bath


Foot avgiftning bad ble oppdaget 1600 år siden, da en gruppe munker og syke mennesker gikk på en pilegrimsreise i Japan og dynket sine føtter i et grunt varme våren. Den neste dagen, alle følte seg mye bedre og noen mennesker rapportert at deres helsetilstand var borte. I dag kan du kjøpe fotbad å utføre detox i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

Fyll fotbad med vann og sett den inn. Den anbefalte vanntemperaturen er 104-108 grader Fahrenheit.

Legg naturlige urter eller tilsetningsstoffer til fotbad. Malt ingefær, sitrus frukt skreller eller blader fra en furu er gode valg for å gjøre foten detox enda mer effektiv.

Plasser hjemmespa en komfortabel avstand fra der du sitter. Tidsbruk ved hjelp av hjemme spa skal være avslappende, så sørg for at du sitter i en behagelig stilling.

Sett føttene i hjemmet spa og slappe av. Den anbefalte tid for en fot DETOX går fra 10 til 25 minutter.

Tips og advarsler

  • Det er hundrevis av hjem foten Spa på markedet, og de varierer i pris fra $ 20 til flere tusen dollar.

Hvordan få en Ion Cleanse Foot Detox

Historien om ion rens foten detox stammer tilbake mange år da det ble oppdaget at sykdom foreligger oftere når kroppen er surere. Formålet med ione rens er å endre polariteten av atomene og trekk toksiner ut av kroppen. Mange spa, kiropraktorer og helhetlig healere bruker ion rens til både endre organer Ph og fjerne giftstoffer. Les videre for å lære hvordan du får en ion rens foten detox.

Bruksanvisning

•  Rengjør føttene. Før du forlater å få en ion rens, gjør at føttene dine er rene. Du fjerner dine sko og sokker for å få foten rens.

Forbered å gi din medisinske historie. Hvis du er gravid, ammer, epileptiker, har pacemaker, på blodfortynnende, eller har en transplantert organ bør du ikke få en ion rens fot detox. Barn kan få en ion rens, men det er ikke anbefalt for de under fire.

Forvent muskeltesting. Mange av utøverne administrere en muskel test før til å gi detox behandling. Testen identifiserer svakheter og bekrefte om en ion rens er nødvendig, og i så fall hvor lang tid at føttene skal forbli i vannet.

Vent til teknikeren gi ion rens foten detox å fylle en foret kjele med varmt vann og tilsett litt havsalt. Fjern alle smykker, klokker, mobiltelefoner og sette føttene i varmt vann for en behandling. Utøveren som gir behandlingen kroker deretter en liten maskin til kanten av pannen og slår den på.

Hold deg rolig hvis du føler en innledende prikke eller press på tåneglene når maskinen starter. Dette varer noen få sekunder, og er ikke spesielt ubehagelig.

Følg med når vannet endres litt. Til å begynne med vannet skifter farge litt på grunn av mineraler i vann, og saltet. Dette har ingenting å gjøre med avfallet som det trekker fra kroppen din.

Les en bok. Skjer endringer i vannet som giftstoffer blir trukket gjennom porene i føttene. Klumper av slimete, parasitter, biter av metall og andre giftstoffer endre fargen på vannet dramatisk. Sjekk fargen på vannet etter ion rens foten detox. De forskjellige fargene angir det området av legemet som produserte avfall.

8. Vent til foten skylling etterfulgt av en kort fot melding med duftende lotion og en vitamin mineral drink. Ikke alle utøvere bruke fuktighetskrem eller gi et kosttilskudd. Den lotion inneholder urter som er absorbert gjennom de åpne porene i føttene. Tillegget hjelpemidler i påfyll noen mineral og vitamin mangel.

Tips og advarsler

  • De ulike fargene som de vann svinger er gul-grønn som indikerer urinveisproblemer, oransje indikerer avfallet kom fra leddene, er brun leveren, mobilnettet rusk og tobakk, svart er leveren bare og mørkegrønne er galleblæren. Hvitt skum indikerer avfallet kom fra lymfesystemet og hvite ostelignende partikler er fra gjær. Hvis du ser svarte flekker så det er heavy metal med røde flekker blir blodpropp materialer. Parasitter kan også vises i vannet.
  • Diabetikere bør spise før en ion rens foten detox.

Hvordan detox kroppen din gjennom føttene

Hvordan detox kroppen din gjennom føttene


Selv om det er noe kontroversielt, er avgiftning av kroppen gjennom føttene en stadig mer populær praksis basert på kinesisk medisin. I den kinesiske system av refleksologi, blir foten antas å inneholde naturlige energi soner som er koblet til de store organsystemer i kroppen. I akupunktur, er disse sonene aktiveres gjennom innsetting av nåler. Avgiftning gjennom føttene er en kombinasjon av denne ideen med kinesisk urtemedisin, noe som resulterer i sekresjon av interne giftstoffer på en måte som ligner på svetting.

Bruksanvisning

•  Forbered et fotbad. Spesielle ionisk fotbad er markedsført for avgiftning av kroppen gjennom føttene, og sies å gi lindring fra et bredt spekter av sykdommer, inkludert migrene, høyt blodtrykk, diabetes, kviser, leddgikt, depresjon og tretthet. Først, tilsett vann og salt til den lille badekar eller spa. Deretter suge føttene i badekaret for opp til 20 minutter, da en strøm av ioner sendes gjennom vannet ved en vedlagt array. Snart vil vannet endre farger, avslører hvilke typer giftstoffer blir fjernet.

Sammenlign vannet til en gift diagram. Like etter setter føttene, vil vannet i ionisk bad endre farger, avslører hvilke typer giftstoffer blir fjernet. En ionisk fotbad bør komme med et diagram som matcher fargen på vannet som den endres til å betegne bestemte typer avrusning. For eksempel indikerer sort vann toksiner fra leveren, mens oransje antyder fjerning av giftstoffer fra leddene. Denne informasjonen kan brukes til å velge andre naturmidler for å fortsette avrusning prosessen.

Fest en lapp. En annen måte å øke avgiftning av kroppen gjennom føttene er å bruke en homøopatisk fots oppdateringen. Disse er impregnert med tre-eddik essens fra visse medisinske trær i det kinesiske systemet; de kan være festet til sålen av foten som et klistremerke og slitt over natten. I morgen, vil du som regel oppdage at lappen har skiftet farge, noe som reflekterer giftstoffene trekkes ut av kroppen gjennom føttene.

Tips og advarsler

  • Avgiftning gjennom føttene via en hvilken som helst eller alle av disse metodene er ideelt utført daglig, til vannet, eller plasteret forblir ren etter en normal bruksperiode.
  • Krav fra fot-detox-produkter støttes ikke av de fleste leger eller FDA.

Hjemmelaget Detox Fotbad

Hjemmelaget Detox Fotbad


En fot detox (avgiftning) er en smertefri og effektiv metode for å eliminere giftstoffer fra kroppen gjennom føttene. Det ble gjort populært i antikken av japanske landsbyboere som ble forynget etter soaking sine slitne føtter i varme kilder. Foot avrusning er basert på den orientalske healing teknikken av fotsoneterapi og kommer våre indre organer samt sirkulasjons- og åndedrettssystemet. Flere spas gi foten detox behandlinger som kan imidlertid være dyrt. Du kan tilberede en avslappende og effektiv foten detox innenfor rammen av ditt hjem.

Bruksanvisning

•  Fyll et badekar eller bøtte eller foten bassenget halvveis med semi-kokende vann. Temperaturen for en effektiv foten DETOX bør være mellom 40 til 42 grader Celsius, i henhold til den DETOX kroppen DETOX nettside.

Kombiner en kopp Epsom salt med en kopp havsalt og 2 kopper natron. Oppbevar denne blandingen i en lufttett beholder. De Doc Shop nettside sier at Epsom salt er kjent for sine helbredende egenskaper, tegning giftstoffer ut av kroppen, samt å redusere hevelse og blåmerker.

Legg 1/4 kopp salt blandingen til det kokende vannet.

Tilsett noen urter - for eksempel grønn te, hvitløk / ingefær / hot pepper, bambus blader, tørket reddik / gulrot blader, mais silke, og sitrusskall - for å stimulere avgiftning prosessen.

Hell i et par dråper av den essensielle oljen av din preferanse for å myke grove foten hud.

Sug føttene i denne blandingen, og slappe av i 25 minutter som kroppen din forsiktig fjerner toksiner gjennom bunnen av føttene, som besitter de største porene.

Bruk en naturlig fiber børste til å skrubbe føttene og videre eliminere eventuelle giftstoffer som kan klamrer seg til bunnen, så vel som å fjerne døde hudceller.

Pat føttene tørre med et håndkle, og deretter bruke en naturlig fuktighetskrem som aloe vera.

Tips og advarsler

  • For maksimal avgiftning fordel, bruk en detox fotbad en gang hver uke.
  • Ta føttene ut av foten detox vann etter 25 minutter, da overeksponering kan føre til kroppens forbrenning og oppvarming.

Detox Foot Massage

Detox systemer som mål å rense kroppen for giftstoffer og andre giftstoffer som kan ha samlet seg i kroppen over tid. I tillegg til detox dietter, juice, måltider og fitness-programmer, kan folk få detox massasje som tar sikte på å styrke immunforsvaret, rense kroppen for skadelige stoffer og styrke musklene,. En spesiell type detox massasje, en detox fotmassasje, har som mål å frigjøre giftstoffer fra kroppen ved hjelp av foten og omkringliggende vev.

Masserer fotbad

Det finnes en rekke måter å rense kroppen ved hjelp av massasje teknikker. En metode innebærer soaking føttene i en masserer fotbad. Disse produktene har som mål å slappe av musklene ved hjelp av varmt vann og mild massasjebobler. Mange masserer fotbad også bruke positive og negative ioner for å stimulere vev og bidra til å fjerne skadelige giftstoffer. Ofte endrer vannet av avgiftning fotbad farge som skadelige giftstoffer akkumuleres. Disse badene vanligvis kommer med en avtagbar ionisk fot bolle eller fotplate for hygieniske formål. Detox massasjebad er tilgjengelig online og i spesialitet gave butikker.

Tema Detox fotmassasje

I tillegg til detox fotbad, unike fot detox massasje er også tilgjengelig og tilbys av mange massør spesialister. Disse massasjer arbeide for å stimulere nerveender og vev i foten, og involverer en rekke bevegelser som hjelper rense kroppen for giftstoffer. Ofte vil massasje spesialister suge føttene i en spesialitet fot avgiftning bad før masserer vev for å myke opp huden og slappe muskler. Disse massasjer vanligvis koster $ 50 til $ 100 og siste 30 minutter til en time.

Avgiftning Gjennom Foot Detox Pads

For pasienter som ikke har råd en spesialitet massasje eller fotbad, fot avgiftning pads er også tilgjengelig, og er en mye mer økonomisk løsning. Disse putene er plassert på foten hver natt, og som giftstoffer akkumuleres, endre farge. Elektrodene må endres hver dag og fargen lysere som giftstoffer blir fjernet fra kroppen. Disse putene kan brukes i tillegg til fot avgiftning massasje eller bad, og er tilgjengelig online og i spesial kroppen lagrer på landsbasis.

Foot Detox advarsler og Problemer

Avgiftning systemer er en stadig mer populær trend i USA og globalt. Selv om en rekke systemer finnes, er en populær metode for å avgifte kroppen å fjerne skadelige forurensninger gjennom føttene, enten gjennom fot avgiftning pads eller badekar. Mens effekten av disse systemene er omstridt, er det viktig for forbrukerne å forstå risiko, fordeler og påstander om disse systemene før du foretar en avgjørelse.

Foot Avgiftning Controversy

Selv om mange holistiske eksperter mener fot avgiftning systemer for å være en sunn og trygg måte å eliminere skadelige forurensninger fra kroppen, mange vitenskapsmenn og forskere hevder at produktene er ineffektiv og ineffektiv. Ofte, fargen på vannet i foten avgiftning bad endrer fargene uavhengig av hvorvidt en forbruker føtter er i badekaret. I tillegg har mange forskere mener foot pads skifte farge i løpet av natten på grunn av skiftende kroppstemperatur eller naturlig rester på føttene, og kan derfor ikke være en indikator på bedre helse.

Cost of Foot Avgiftning

I tillegg til den mangelfulle natur foten detox-programmer, mange kritikere hevder fot detox-programmer er kostbare og tidkrevende. Selv om noen fot detox bad kan bli funnet for under $ 300, mange produkter koste oppover på $ 1000. Foot detox pads er et rimeligere alternativ; men fordi putene må brukes daglig, legger kostnaden for å fullføre en fot detox program raskt opp.

Renslighet av Foot Avgiftning

Foot avrusning er også farlig når de deler foten detox-produkter med andre. Foot avgiftning bad, for eksempel, må rengjøres grundig etter hver bruk for å sikre forsvarlig fjerning av giftstoffer og bakterier. Misbruk av foten avgiftning bad kan føre til en rekke forhold, blant annet soppinfeksjoner og fotsopp.

Foot Patch - Night Detox

Ved hjelp av en fot patch å avgifte systemet har blitt en populær måte å rense deg selv av giftstoffer. Vi lever i et forurenset samfunn der alt har en giftig effekt på kroppen vår, fra vann til mat og luft. Filosofien bak detox fots patcher holder at de sakte bringe giftstoffer til fotsålene og trekker dem ut av kroppen din.

Merker og typer

Som i 2009, har flere forskjellige merker kommer på markedet, men alle av dem har en lignende formål: å detox kroppen din gjennom fotsålene. Noen lapper har en pose med urter som du fester til føttene, og andre oppdateringer bare har en klissete lim på den ene siden som angivelig øker blodsirkulasjonen i føtter og bringer giftstoffer til overflaten.

Bruk

For å bruke foten detox patcher, bruke dem til fotsålene på kvelden etter vasking og tørking føttene. Ikke påfør lotion eller noen kjemikalier på huden din. Sove i patcher for opptil 12 timer. Noen oppdateringer krever at du pakke dem over kanten av føttene, så les bruksanvisningen nøye. Over natten, lappene tiltrekke seg de giftige kjemikalier i kroppen din, og trekke dem fra systemet. I morgen, løsner dine patcher og se om de har blitt misfarget --- en indikasjon på at lappene har trukket giftstoffer ut av kroppen din. Kast de brukte patcher og gjenta prosessen neste kveld og hver kveld før de patcher ser rent i morgen. Hvis andre områder av kroppen din bli betent eller smertefullt, gjelder patcher til dette området og se om de bidra til å redusere smerte.

Resultater

Folk som bruker detox fots patcher rapporterer at deres føtter føler seg bedre i morgen, og at de har mer energi utover dagen. Noen mennesker opplever at de sover bedre når de slites fots patcher.

Ingredienser

Alle fot detox patcher inneholde et mineral kalt Turmalin og andre vitaminer og urter på limsiden som trekker ut giftstoffer over natten. Ingrediensene angivelig hjelpe blodet sirkulere og myker opp huden mens detoxing kroppen din.

Side Effects

Foot detox patcher har ennå å gi noen dokumenterte negative bivirkninger, men FDA har ikke godkjent dem for medisinsk bruk. Noe uenighet har utviklet seg over hvorvidt bare svette, snarere enn giftstoffer, som endrer fargen på patcher.

Hvordan gifte Med et fotbad

Hvordan gifte Med et fotbad


Detox fotbad har blitt brukt i Asia i tusenvis av år som en måte å redusere giftstoffer som hoper seg opp i kroppen din. Alt fra mat du spiser til luften du puster kan la giftstoffer i kroppen din. Utvise disse giftstoffene kan hjelpe kroppen din fungerer bedre og gi deg bedre helse. Fotbad er spesielt nyttig for avgiftende, fordi føttene har over 4000 porene. Tar et fotbad er også en fin måte å slappe av verkende føtter.

Bruksanvisning

•  Hell varmt vann i et lite fotbad eller en plastboks stor nok til å holde føttene komfortabelt. Teste vannet ved å senke albuen i vannet. Hvis det er for varmt å ta på, tilsett litt kaldt vann, inntil albuen kan stå å bli nedsenket i vann.

Legg en kopp Epsom salter for hver 60 kg. kroppsvekt. Dette er grunnlaget for hver detox fotbad.

Legg to ss. av ingefær eller to uåpnede teposer i badekaret, hvis du føler deg sliten. Både ingefær og te har foryngende egenskaper. Bruk to ss. sennep pulver og Cayenne pulver for å øke kroppens kjernetemperatur og bli kvitt forkjølelse og frysninger. Dette vil føre til at du svetter mer og utvise mer giftstoffer.

Legg ett femtinitti ss. av essensielle oljer for å fukte tørr hud på føttene. To til tre kopper av eple cider eddik i din fotbad vil også redusere kroppens surhet. Å kvitte seg med bakterier på føttene, legge en ts honning, vaniljeekstrakt og søt mandelolje. Ifølge American Cancer Society, kan du negere effekten av stråling ved å legge til to kopper natron til fotbad.

Rør alle ingrediensene du har valgt i din fotbad. La føttene suge i vann blandingen i 30 minutter.

Skrubb føttene med en loofah eller fot børste for å bli kvitt noen døde huden. Tørk føttene ved hjelp av et mykt håndkle og legge foten fuktighetskrem med en gang, slik at den kan suge inn dine åpnet porene.

Tips og advarsler

  • Ta en detox fotbad daglig hvis du føler deg trett, verkende eller syk. Hvis du ikke har noen av disse symptomene, ta en detox fotbad en gang i måneden for å opprettholde din helse.
  • Ikke ta en fot detox bad hvis du har høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, frostskader eller er gravid.

Foot Spa Avgiftning

Foot spa avgiftning har blitt en populær behandling på spa, men kan bli dyrt hvis det gjøres på en jevnlig basis. Kjøp din egen fot spa kan du detox kroppen din i sofaen hjemme, når som helst. Mens shopping for din egen detox fot spa, er det viktig å finne et kvalitetsprodukt til en rimelig pris, i motsetning til å finne det billigste alternativet.

Hva er Foot Spa Avgiftning?

Giftstoffer akkumuleres i kroppen på grunn av en dårlig diett av bearbeidet eller raffinert mat, forurensning og stress. Detox tillater kroppen å frigjøre giftstoffer som forårsaker en mangel på energi, dårlig sirkulasjon, leddsmerter og spenning, søvnmangel og skader på immunsystemet.

Ved hjelp av foten spa avgiftning, er urenheter trekkes ut av porene i føttene. Ved hjelp av en fot spa er mer effektiv enn andre former for kropps detox, på grunn av den høyere beløp av svettekjertler som ligger på føttene.

Detoxing foten spas innlemme ion avgifter for å tiltrekke seg negative eller positive ladningene fra kroppen, bidrar til å frigjøre dem fra blodet. Når giftstoffer blir frigitt, enkeltpersoner opplever mer energi, et løft til deres immunsystem og sunnere hud.

Frekvens av Foot Avgiftning

Ved å ha en fot avgiftning spa i hjemmet, er du i stand til å frigjøre giftstoffer fra kroppen oftere og økonomisk. Du bør gjøre en fot detox annenhver dag i 14 økter, og deretter avstå fra detoxing for en uke. For de over 50 år gammel, er det foreslått bruk en detox hver tredje dag for 14 spa økter, og en to-ukers pause mellom avgiftende.

Etter Foot Avgiftning

Etter at du har fullført en økt med detoxing, drikke rikelig med vann for å skylle ut eventuelle gjenværende giftstoffer fra kroppen. Det er også foreslått at du tar en daglig vitamin og mineraltilskudd for å holde verdifulle mineraler i kroppen, siden noen kan frigjøres med giftstoffer under foten spa avrusning. Naturlige mineraler feste til toksiner eller skadelige metaller i kroppen, slik avgift kan redusere mengden i kroppen.

For å holde kroppen balansert og sunt etter en fot spa detox, avstå fra å røyke, drikke alkohol og spise mat med høyt sukker og salt, og får daglig mosjon. Innlemme frukt og grønnsaker i kosten for å få viktige vitaminer, mineraler og fiber.

Rensing dietter

Rensing dietter


Rensing - eller avgiftning - dietter har en ærverdig historie som et verktøy for å opprettholde generelle fysiske velvære. Springen og Kuchment, forfatterne av artikkelen "Religiøse Opprinnelsen til Detox Diet," sitere Saint Augustine (354CE til 430CE) som sier: "faste renser sjelen [og] hever sinn." I vår stadig mer gift tung verden, har behovet for rensing dietter aldri vært større. Per april 2011, kan du velge mellom lever renser, fett flush planer, hud flush og rå mat dietter.

Prinsipper for Rensing

Mye som vår rengjøring frisker ditt hjem, rensing dietter rense kroppen for kosttilskudd og miljøgifter og forurensing. Kjemikalier med potensielt skadelige effekter finnes i mange av de stoffene vi bruker, svelges eller som vi er eksponert i vårt daglige liv. Noen eksempler er plantevernmidler, insektmidler, kunstige tilsetningsstoffer i mat, alkohol, koffein, karbonmonoksid, svært bearbeidet mat og raffinert sukker. Giftige kjemikalier lagres ofte i kroppen fett, hud og hår, samt vår fordøyelses, lymfatisk og gastrointestinale systemer. Oppbyggingen av disse giftstoffene kan resultere i slike helseproblemer som kroniske sykdommer, kvalme, tretthet og migrene.

Liver Cleanse Diet

Kanskje en av de mest populære rensing dietter er leveren rens, en måte å spise som kan bidra til å forbedre appetitten, hjelp i vekttap, redusere food cravings og styrke immunforsvaret. Avgjørende elementer av en lever rens er inntaket av antioksidanter og visse krydder. Anti-oksidanter, forbindelser som bekjemper frie radikaler - ustabile molekyler som kroppen produserer som svar på miljøgifter - finnes i bær, granatepler, plommer, pekannøtter, valnøtter, hasselnøtter, peanøtter, rødkål, paprika, artisjokker, grønne blader og rødbeter. Den krydder ingefær, kanel og muskat er anbefalt å hjelpe flush miljøgifter fra leveren.

Raw Food Rensing

En rå, plantebasert diett består av ubehandlet mat ikke oppvarmet over 46 grader Celsius (115 grader Fahrenheit). Tilhengere av denne dietten mener at mat tilberedt ved høyere temperaturer mister sin næringsverdi og kan skade kroppen. Typiske rå matvarer inneholder spiret korn og belgfrukter, frukt, grønnsaker, frø og nøtter. Dette fungerer som detox diett, en effektiv vekttap metode og oppfordrer sunne matvaner. Rå mat er også assosiert med økt energinivå, bedre fordøyelse, forbedring av allergi, redusert kolesterolnivå og en reduksjon i candida. Som med andre rensing dietter, er det viktig å konsumere økologiske produkter når det er mulig og spise et bredt utvalg av plantebaserte matvarer.

The Fat Flush Diet

I likhet med den rå matvarer diett, er fettet i flukt diett nyttig for generell avgiftning og vekttap. Ifølge "The Fat Flush Plan" forfatter Ann Louise gittleman, tre sekvensielle kosttilskudd faser bidra til å "øke stoffskiftet, redusere væskeansamlinger, og fremme fett tap." I den første fasen av to-ukers diett, er kalorier sterkt begrenset og visse matvarer er av menyen. Disse inkluderer de vanlige mistenkte - fett, sukker og alkohol - samt matvarer som korn og stivelsesholdige grønnsaker. Etter denne fasen, kaloriinntak øker på samme tid et treningsprogram innføres.

Når rensing dietter er ikke for deg

Med rensing dietter, ikke en størrelse passer ikke alle. Disse diettene er ikke anbefalt hvis du er diabetiker, har en hjertesykdom, en spiseforstyrrelse, er gravid eller ammer. Små barn, tenåringer, eldre og de med nedsatt immunforsvar bør heller ikke forfølge rensing dietter. De underliggende prinsippene for rensing og detox, men er aktuelt for folk flest: spise mer sunn, plantebaserte matvarer som frukt, grønnsaker, nøtter og korn og redusere forbruket av raffinert, bearbeidet, mettet fett-Laden og kunstig farget og flavored matvarer.