Digidexo.com

Er det bedre å bruke Cornstarch eller Rice å tykne Infant Formula?

Maismel som fortykningsmiddel

En studie utført på Hippocration Hospital viser at ved bruk av maisstivelse for å tykne morsmelkerstatning kan redusere det antall ganger et spedbarn kaster opp. Ifølge sammendrag av forskning papir, hyppigheten av regurgitasjon redusert betydelig i spedbarn matet formel fortykket med maisstivelse.

Rice Cereal som fortykningsmiddel

Mais allergi tilfeller er på vei oppover, ifølge allergicchild.com. Hvis din familie har en historie med mais allergi, eller barnet ditt har blitt diagnostisert med en korn allergi, kan ris korn brukes som en formel fortykningsmiddel. Studier viser også at ris korn er effektive i å redusere hyppigheten av oppgulp. Imidlertid kan ris korn tette flasken brystvorten, og forstyrrer forsiktig balanse mellom proteiner, fett og karbohydrater i morsmelkerstatning.

Bottom Line

Diskutere muligheten for mais allergi hos spedbarn med barnelege. Hvis barnet ditt har ingen slike allergier, er maismel en utmerket fortykningsmiddel. Hvis barnet ditt gjør vise mais allergi, tykkere formel med ris korn. Du må kanskje bruke brystvortene med en større åpning, men barnets mais allergi vil ikke bli berørt.