Digidexo.com

Hvordan organiserer jeg Pasient Transport til og fra en CT Scan?

Hvordan organiserer jeg Pasient Transport til og fra en CT Scan?


Selskapene som transporterer pasienter til helsetjenester behandlingstilbud er en viktig støtte element av landets enorme medisinske industrien. Bruk av bakke og luft transport selskaper utgjør en daglig praksis satt på plass av leverandører og medisinske fasiliteter på landsbasis. Evnen til disse organisasjonene til å effektivt levere pasienter til nonemergency medisinske avtaler er fortsatt en rolig, men vesentlig viktig tjeneste som er svært avhengig av tilslutning til retningslinjene planlegging, evaluering av pasient sikkerhetsmessige hensyn og gjennomføre rettidig levering

Bruksanvisning

•  Kontroller den planlagte avtalen tid og dato. Spill den fysiske adressen til behandlingsanlegget for rute-kartleggingsformål. Kontakt behandler å verifisere avtalen i forkant av den planlagte datoen. Noen medisinske transportselskaper kreve kunder å ringe dager i forkant av avtaledatoen.

Samle alle støttende dokumentasjon knyttet til avtalen. Finn konsulterer, kopier av medisinske journaler, røntgenrapporter og tidligere CT-skanning for gjennomgang av behandler under den planlagte pasient besøk. Beskytt dokumenter med all-weather bærer enheter.

Ta kontakt med leverandøren for å bekrefte at alle medisinske poster er tilgjengelig på anlegget hvis dette ikke er første besøk i anlegget av pasienten.

Bestem modusen for transport som er nødvendig. Hvis pasienten er i et avsidesliggende sted, kan behovet for lufttransport evne oppstår. I tillegg bør du vurdere behovet for rullestolbrukere og andre spesielle hensyn som kreves for pasientbehandlingen. Denne informasjonen vil være avgjørende når du tar kontakt med en medisinsk transporter.

Kontakt lokale veteraner bedrifter eller Veterans Administration medisinsk anlegget hvis pasienten er en veteran av de væpnede styrkene. VA hospital gir ofte gratis transport til og fra anlegg for veteran-spesifikke medisinske avtaler. Spørre om transporttjenester som tilbys av statlige medisinske byråer som Institutt for helse og omsorgsminister. Disse organisasjonene gir ofte dekket transport for sanksjonerte medisinsk avtaler.

Kontakt lokal privat flyplasstransport leverandører og medisinske hjelpeorganisasjoner for ekstra transportressurser.

Gjør en avtale for pick-up og tilbake flere dager før pasientens planlagt avtale dato. Informere transportør av avtale sted, dato, klokkeslett og eventuelle spesielle hensyn som trengs for pasienttransport. Leverandøren kan også kreve faktureringsinformasjon for betaling over telefon. Noter datoen avtale på et tilgjengelig sted. Angi påminnelser via e-post eller elektronisk enhet for å få hjelp i å holde den planlagte avtalen.

betale for timen, hvis det er nødvendig. En privat leverandør kan trenge informasjon for å planlegge formål kredittkort. Få en kvittering for journalføring og refusjonsformål.