Digidexo.com

behandling av blodpropp i lysken

Symptomer på en blodpropp i lysken

En blodpropp kan være en svært alvorlig tilstand, spesielt hvis en blodpropp løsner eller reiser gjennom en blodåre eller arterien til lungene, hjernen eller hjertet. Blodpropp kan danne alt fra klynger av blodceller som pinne og klumper seg sammen, og er oftest funnet i nedre ekstremiteter, lysken og halsen. Lære å gjenkjenne symptomer på en blodpropp i lysken kan hjelpe enkeltpersoner søke øyeblikkelig behandling og hindre komplikasjoner. Blodpropp er mest vanlig hos eldre individer, og de som nylig har gjennomgått kirurgi.

Hevelse

Blodpropp ofte føre til hevelse i ekstremiteten nærmest blodpropp plassering. I tilfelle av en blodpropp i lysken, og enkelte vil kanskje merke hevelse i låret eller leggen. I mange tilfeller kan dette svelling ikke være svært merkbar, tatt i betraktning plasseringen av koagel, men for andre svellingen kan være ekstreme som avbrudd av blodstrømmen gjennom den ytterste ende er kompromittert, som fører til en akkumulering av fluider som kalles ødem.

Rødlig hud

Et område på rødlig hud kan bli lagt merke til i lysken, forårsaket av perfusjon av blodet som kan samle seg i nærliggende vev som blodpropp forstyrrer normal blodstrøm samt vekst og utvikling av cellestrukturer i og rundt lysken.

Smerte

Mange mennesker som lider av en blodpropp i lysken kan føle ømhet i lokalisert område, eller i andre deler av beinet. Blåmerker er vanligvis ikke synlig. Sårhet kan være mild eller moderat, som et resultat av lett trykk på innsiden av låret området eller andre deler av benet hvor huden er mer følsomme og følsom for trykk. Mange mennesker opplever smerter i leggen og foten av det berørte beinet.

Warmth

Den ansamling av blod i en hvilken som helst enkelt område kan føre til omgivende vev kan vokse varm. Noen ganger, hevelse er også til stede. Personer med lysken blodpropp kan ofte føle et isolert varmt sted et sted på benet.

Andre symptomer

Andre symptomer på blodpropp i lysken kan omfatte (hvis blodpropp eller et stykke av blodpropp har brukket av) en følelse av svimmelhet og angst. Smerte kan være mer merkbar eller forsvinne helt som blodpropp reiser gjennom vene eller arterie. Dyp venetrombose er den mest erfarne type blodpropp blant dem som sitter eller står i lange perioder av gangen, med nummenhet eller prikking ofte følt i benet eller begge ben.

Legemidler til behandling av blodpropp

Det finnes flere legemidler som brukes til å forebygge og bryte opp blodpropp. Medikamenter kan bli anvendt alene eller i kombinasjon. Tre typer blodfortynnende behandle propper. Antikoagulantia, trombolytika, og antiplatelets blir ofte brukt midler.

Betydning

Blodpropp føre til tusenvis av slag, hjerteinfarkt og lunge emboluses (blodpropp i lungene) hvert år. Nasjonale hjerte Lung and Blood Institute (NHLBI) anslår at det finnes 100 000 nye tilfeller av lunge emboluses hvert år. Av disse er om lag 30 prosent dø.

Antiplatelets

Antiplatelets arbeid ved å hindre dannelse av blodpropper og hindre blodplater fra klumpe sammen. Aspirin, en av de eldste legemidler som brukes i dag, er et primtall tidlig behandling for hjerteinfarkt symptomer.

Dr. Samuel Z. Goldhaber uttalte i en studie publisert i det medisinske tidsskriftet Circulation at tygge en 325 mg aspirin ved utbruddet av hjerteinfarkt symptomer øker overlevelse med 20 prosent. En lav dose aspirin på 81 mg er ofte anbefalt som et forebyggende hos pasienter med høy risiko.

Selv om det er flere antiplatelets på markedet, Plavix og Pletal er blant de mest brukte reseptbelagte legemidler. Brukes sammen med aspirin, reduserer de risikoen for død ytterligere.

Antikoagulantia

Antikoagulantia redusere blodets evne til å levre seg, noe som bidrar til å hindre vekst av blodpropp. Heparin, har en IV medisinering vært lenge brukt til å forhindre blodpropp. Heparin benyttes i sykehus og er nært titreres basert på laboratoriearbeid som måler levringstiden. De fleste sykehus heparin protokoller kaller for TOS-nivåer for å bli trukket hver sjette time fra pasienter på heparin. En skala detaljer hvor mye dosen bør justeres for å nå målområdet.

Lavmolekylært heparin er et alternativ til heparin drypp. Basert på vekt, blir den injisert i magen med en svært liten nål. Lovenox er en vanlig brukt LMWH, og pasienter kan bli sendt hjem på en diett av selv-injeksjoner.

Trombolytika

Ganske ny på scenen, trombolytika er blodpropp busters gitt for å bryte opp eksisterende blodpropper. Timing er veldig viktig. De kan gis ikke mer enn fire timer etter at symptomene på et hjerneslag eller hjerteinfarkt vises. Rask transport til legevakten hvor behandling kan begynne er det viktigste. Disse blodpropp busters kan ikke fortelle en god blodpropp som har forseglet over en svak hjerne arterie fra en dårlig proppen som forårsaket et hjerteinfarkt. Streptokinase og vevsplasminogenaktivator (tPA) er i denne kategori.

Risiko og fordeler

Alle medisinske behandlinger bære risiko i tillegg og fordeler. Behandling med disse medikamentene kan forårsake lett blåmerker eller overdreven blødning. Disse stoffene bør kun brukes under nøye oppsyn av legen din. Vær sikker på at du kjenner noen bivirkninger som kan oppleves, og varsle helsepersonell omgående av eventuelle problemer.

Hva er symptomene på blodpropp i kneet?

Frie blodstrøm er kritisk for å opprettholde riktig funksjon i kroppen. Enhver blokkering av vener eller arterier vil føre til en sikkerhetskopi som kan medføre ikke bare den blokkerte området, men hele lungesystemet. Lemmer kan hovne opp, organer kan fungere ukorrekt og celler og vev som trenger oksygen og næringsstoffer som blodstrømmen gir vil begynne å sammenbrudd. Koagulasjon er viktig for å kontrollere blodstrømmen, som i tilfellet av et åpent sår, men en blodpropp kan reise til lungene eller hjertet, og bli livstruende.

Generelle Årsaker

Dannelsen av en blodpropp (trombose) kan være forårsaket av fedme, lammelser, større kirurgiske inngrep eller store skader, immobilitet, åreknuter, hjertesykdom og kreft. Kvinner som bruker p-piller kan være i faresonen for å utvikle en mer alvorlig dyp venetrombose (DVT), og det har blitt rapportert at østrogenbehandling kan øke risikoen for å utvikle blodpropp, selv om avgjørende medisinske funn er fortsatt under etterforskning.

Årsaker for blodpropp på kneet

Ifølge National Library of Medicine kan danne en blodpropp i kneet område for en rekke årsaker. Alder kan være en faktor, og sjansen for å utvikle en blodpropp kan øke todelt i hvert tiår for personer over en alder av 40. Andre årsaker til blodpropp på kneet inkluderer: langvarig sengeleie eller lange perioder med sittende og liggende ned, lammelser beinet noen større operasjon under narkose (spesielt involverer hofter eller ben), og traumer til kneet området fra et slag eller fall.

Symptomer

Det er en vanskelighet i å diagnostisere små blodpropper, spesielt under kneet. Mesteparten vil gå ubemerket fordi de ikke forårsaker noen åpenbar hevelse eller smerte. Det er ikke før en DVT oppstår over kneet at symptomene vil dukke opp, og da blir det avgjørende å starte behandling for blodpropp. De mest vanlige tegn på en DVT er en merkbar hevelse i beinet, varme eller en rødhet i området rundt kneet (leggen eller låret området), og leg smerte som synes å forverres når du står eller går.

Diagnostisering

En lege kan utføre en rekke tester hvis det er mistanke om en DVT i kneet området. Disse testene inkluderer: D-dimer test (en blodprøve for å fastslå sannsynligheten for en DVT i blodet), ultralyd, å ta av blodprøver for å teste for genetiske eller biokjemiske tendenser for å utvikle en blodpropp, eller en venogram , som regnes for å være den beste måten å bekrefte en DVT. Denne testen krever et fargestoff injeksjon i blodstrømmen, og det kan være noen komplikasjoner som ubehag og en økt mulighet for koagulering.

Behandling

Ifølge The Society of Vascular Surgery antikoagulanter, slik som heparin eller lavmolekylært heparin (LMWH), kan injiseres for å hjelpe blodpropper fra bearbeiding og warfarin vil da bli tatt oralt for en periode på mellom tre til 12 måneder, avhengig pasientens reaksjoner på behandlingen. En injeksjon av en trombolyse kan være nødvendig for å oppløse koagulere. Kirurgi kan være nødvendig dersom disse andre metoder ikke fungerer, inkludert implantere en vena cava filter i magen området for å hindre blodpropp fra å nå lungene.

Om Blodpropper

Selv om de anses å være en naturlig del av healing, kan blodpropper være ekstremt farlig. En blodpropp kan føre til hjerneslag, hjerteinfarkt, lungeemboli, invalidiserende skader i beina og i noen tilfeller død. Det er mulig for blodpropp å reise gjennom sirkulasjonssystemet etter å ha brutt løs. Hvis dette skjer, kan de forårsake en blokkering, som begrenser flyten av blod til vitale organer.

Betydning

Koagulering, eller den naturlige tendens av blodet til å klumpe seg, er det som danner blodpropper. De klumper består av fibrin-strengene og blodceller. Etter skade, klumper tjene som en måte for å stoppe blodstrømmen, og de spiller en viktig rolle i sårheling. Et eksempel på hvordan dette fungerer er tydelig når en person kutter seg selv. Når kuttet skjer, strømmer blod fra det skadede kar for en liten stund før initieringen av koagulasjonsprosessen, som starter nesten umiddelbart.

Funksjon

En blodpropp former når blodplater samle for å danne en "plugg" på stedet av kutt eller annen skade. I sin tur, er en rekke kjemikalier som fremmer og forbedrer clotting frigjøres fra blodplater. Når nok blodplater har samlet seg for å danne pluggen, og det er sikkert, er en sterkere blodpropp dannes når en fibrin "mesh" former på skadestedet. På vevet i og rundt skade hører, dette fibrin, sammen med blodplater, vil holde seg på plass. Når skaden er leget, vil andre kjemikalier oppløse blodpropp.

Betraktninger

Blodpropp er normalt ikke farlig. Men hvis de bryter løs og reise gjennom sirkulasjonssystemet, kan de bli veldig farlig og kanskje til og med dødelig, hvis de føre til blokkering. Når dette skjer, er pasienter foreskrevet medisiner som kalles antikoagulantia eller blodplater. Disse medikamentene bidra til å tynne blodet, derfor bidrar til å bryte opp blodpropper.
Hvis medisinen ikke virker i behandling av blodpropp, til kirurgi fjerne dem er noen ganger nødvendig.

Misforståelse

Det er ingen grense for hvor blodpropper kan dannes. Det er mulig for dem å dannes i en hvilken som helst arterie eller vene i kroppen. Dette inkluderer venene i bena og arteriene som hjelper får blod til hjertet. Dette er spesielt farlig fordi døden kan komme raskt hvis en blodpropp er funnet i carotis eller koronararteriene. Hvis blodstrømningen er begrenset til enten hjerte eller hjernen, er det oftest et fatalt tilfelle. I tillegg kan en gradvis oppbygging av plakk i en arterie også danne en blodpropp.

Forebygging / løsning

Blodpropp er en alvorlig, skremmende tilstand. Det finnes måter å hindre dannelse av blodpropp, skjønt. De fleste leger vil fortelle deg at regelmessig trening er den mest vanlige måten å hindre blodpropp fra forming. Ved å trene, du er fremme god blodsirkulasjon, derfor, blodet har ikke en sjanse til å koagulere og danne blodpropp. Medisinering er også en god form for behandling. Som nevnt, kan anti-blodplater eller antikoagulantia være foreskrevet for å tynne blodet og bidra til å fremme bedre sirkulasjon. Hvis du mistenker at du kan ha en blodpropp, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan behandle trombose

Hvordan behandle trombose


Trombose er en tilstand som involverer en blodpropp eller trombe i en vene eller arterie. En vanlig form for trombose er dyp venetrombose, DVT eller, noe som er en blodpropp i en vene dypt inne i benet. Årsaker til trombose inkluderer treg eller svak blodstrøm, utilbørlig press eller skade på en blodåre, tendensen for en persons blodpropp raskt eller en betennelse i en vene indre fôr. Selv om noen tilfeller av blodpropp kan være moderat, kan denne tilstanden være livstruende hvis det skjer i en dyp vene, og vil kreve umiddelbar oppmerksomhet og behandling.

Bruksanvisning

Treat Trombose

•  Få tak i og ha et par graderte kompresjonsstrømper. Disse vil hjelpe med hevelse.

Når du sitter eller ligger, heve det berørte området når det er mulig. Dette vil kutte ned på blodtilførselen til beinet og redusere presset på venen.

Be om en resept på antikoagulerende medisiner for å kutte ned på blodpropp.

Lær om trombolyse for å se om det er nødvendig. Dette innebærer medisiner levert intravenøst ​​for å løse opp blodpropper.

Tenk en prosedyre som innebærer å sette inn en liten vakuum-lignende enhet for å fjerne en blodpropp som har blitt myknet med antikoagulerende medisiner.

Spis et sunt og balansert kosthold. Det er velkjent at overskytende vekt er assosiert med blodpropper.

begrense alkoholforbruket. Den maksimale mengden av alkohol per dag er ikke mer enn to glass.

Tips og advarsler

 • Selv om øvelsen ikke kan minimere propper som allerede har dannet, kan det være en god forebygging mot fremtidige propper.
 • Bli utdannet på de ulike behandlinger for trombose. Den vaskulær sykdom Foundation er en grundig kilde for informasjon behandling (se Ressurser nedenfor).
 • Antikoagulantia hindre blodpropp fra forming, samt behandle eksisterende blodpropp. De klumper ende opp med å bli oppløst i kroppen.
 • Risikofaktorer for trombose inkluderer alder (å være over 40), å være i en senere trimester av svangerskapet, røyking, engasjerende i liten eller ingen fysisk aktivitet, en historie med hjertesvikt, alvorlig fedme, åreknuter, østrogenbehandling og kronisk respirasjonssvikt.
 • En persons omstendigheter kan gjøre henne mer utsatt for trombose, slik som kreft medisiner som er ledende til blodpropp eller langvarig sengeleie.
 • Når klumper er fjernet eller sugd ut, kan stenting eller angioplastikk være nødvendig for å holde åren åpen. Dette er mest vanlig for vener i bekken-området.
 • Trombose krever kontinuerlig overvåking, da det kan ha flere reoccurrences. Riktig diagnose er viktig for å behandle denne tilstand på riktig måte.

Heparin Pasientinformasjon

Heparin Pasientinformasjon


Heparin er et stoff som brukes til behandling av blodpropp i lungene eller ben, og for å forhindre blodpropper etter kirurgi, ved innsamling av blodprøver, under dialyse, eller når en person er sengeliggende for en lang tidsperiode. Det en antikoagulant, et blod tynnere, som fungerer ved å skape en substans (anti-protein clotting) som forekommer naturlig i kroppen, slik at den frie flyt av blod.

Levering

Heparin blir administrert ved injeksjon eller pille. En helsepersonell vil gi injeksjon subkutant, som betyr at det injiseres rett under huden i stedet for i en muskel. Plasseringen av injeksjonen bør endres hver gang det er gitt for å unngå irritasjon. En person kan være å ta den i en pille form, slik som warfarin. Følg nøye legens instruksjoner om denne medisinen.

Side Effects

Mild irritasjon, smerte eller varme på injeksjonsstedet er vanlig, men å endre plasseringen hver gang skal avhjelpe dette problemet. Du bør informere legen din umiddelbart hvis du opplever smerte, hevelse, blålig skjær hud, mildt krible i beina, langvarig blødning fra et kutt eller fra tannkjøttet, langvarig eller tung menstruasjonen, neseblod, blåmerker, svart avføring, mørk urin, uvanlig svimmelhet eller alvorlig hodepine.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger kan forekomme, inkludert plutselig hodepine, smerte eller hevelse på den ene eller begge ben, feber, frysninger, rennende nese, utslett, elveblest, plutselig svakhet eller nummenhet (særlig på den ene siden av kroppen), uvanlige blåmerker eller blødning, blod i urin eller avføring, kvalme, oppkast som er blodig eller ligner kaffegrut, brystsmerter, overdreven svette, tap av balanse, besvimelse, forvirring eller talende vansker, synsproblemer eller problemer med å puste. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du slutte å ta heparin og kontakte legen din.

Legemiddelinteraksjoner

Det kan være interaksjoner når du tar heparin med noen andre medisiner. Informer legen din dersom du bruker en annen blodet tynnere, Persantine, nikotin (pastiller, tyggegummi eller plaster), antihistaminer (Benadryl eller Dimetapp), ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner (acetylsalisylsyre eller ibuprofen), hydroxychloroquine (Plaquenil eller Quineprox), demeclocycline (Declomycin), minocycline (Minocin, Solodyn) eller andre tetracyklin narkotika.

Andre betingelser

Hvis du har visse andre forhold, bør du informere legen din før du tar heparin. Disse forholdene omfatter ukontrollert høyt blodtrykk, leversykdom, nyresykdom, hjerteproblemer, en tarmlidelse, en blødningsforstyrrelse (for eksempel hemofili), nylig kirurgi, lavt antall blodplater, antitrombin III mangel eller hvis du har en menstruasjon.

Advarsler

Ikke ta heparin hvis du er allergisk mot det, eller hvis du er allergisk mot storfekjøtt eller svinekjøtt produkter. Informer tannlegen din at du tar heparin før å ha noen tannarbeid. Hvis du er over 60 år, kan du ha en høyere risiko for blødning problemer mens du tar heparin, spesielt hvis du er en kvinne. Langvarig bruk av heparin kan føre til osteoporose. Hvis du opplever tegn på en allergisk reaksjon, som kløe eller hevelse i ansiktet, hals eller tunge, pusteproblemer, kraftig svimmelhet eller utslett, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Den helbredende egenskaper av Ginger

Ingefær er et krydder som har vært brukt og handles av mennesker over hele verden i århundrer. Det har også blitt brukt i tradisjonell medisinsk praksis i ulike land, inkludert Kina, India og Midt-Østen, for å støtte, forebygge og behandle sykdom, og er nå blitt mer kjent i den vestlige verden for sine kraftige helbredende egenskaper.

Historie

Ingefær har vært brukt i matvarer og legemidler i Kina og India siden det fjerde århundre f.Kr. eller tidligere. Det ble handlet mye gjennom Midt-Østen og Europa. Den spanske brakt ingefær med dem på sine reiser til den nye verden. Ingefær har blitt kalt "universal medisin" i ayurvedisk medisin - den tradisjonelle medisinske systemet i India - fordi det gavner alle tre kroppstyper, eller "dosha." I kinesisk medisin er, ingefær fortsatt brukes i dag til å behandle magesmerter, kvalme og diaré.

Fordeler

Ingefær er trolig mest kjent for sine gunstige virkninger på bevegelse og morgenkvalme, kvalme, oppkast og diaré. Det fungerer å redusere mage og tarm spasmer, mens på samme tid støtte fordøyelsen. Ingefær er også en kraftig antioksidant, så vel som en anti-inflammatorisk. Det reduserer leddsmerter og hevelse assosiert med leddgikt, letter migrene og hindrer magesår formasjon. Ingefær reduserer kolesterolnivået ved å hindre kolesterol absorpsjon fra kosten og øker sin eliminasjon fra kroppen. Det reduserer blodplateaggregasjonen (blodpropp) og støtter kardiovaskulær helse.

Potensial

De aktive forbindelser i ingefær har også vært vist i dyre og prøverørs studier for å forebygge og kan hjelpe behandle ulike former for kreft. En gruppe forskere i Sør-Korea har funnet ut at Gingerol kan hindre spredning av brystkreft celler. Forskere i Taiwan og USA har funnet ut at shogaol - annet stoff som finnes i ingefær - og Gingerol kan forhindre kolon og eggstokkreft cellevekst. (Se ressursene nedenfor.)

Forebygging / løsning

For reisesyke eller andre årsaker til kvalme eller oppkast, drikke et glass naturlig ingefær øl eller ingefærøl. Sørg for at drikken ikke har for mye sukker og faktisk inneholder ingefær i stedet for bare ingefær smak. Du kan også drikke en kopp ingefær-te eller ta en ingefær supplement. Ingefær kosttilskudd kan brukes daglig for å støtte generelle helse eller for anti-inflammatorisk fordeler. Se etter et supplement som inneholder 20 prosent av Gingerol. Ta mellom 100 til 200 mg daglig.

Betraktninger

Ingefær er, for de fleste, et veldig trygt krydder og urtemedisin. I ekstremt høye doser - over 6 gram daglig - det kan føre til kvalme hos noen mennesker eller halsbrann dersom det tas på tom mage i store mengder. På grunn av ingefær anti-clotting effekt på blodplater, kan det forstyrre medisiner som aspirin eller warfarin. Snakk med legen din før du tar en ingefær supplement hvis du tar noen reseptbelagte medisiner for å behandle en blodpropp lidelse. Slutt å ta ingefær kosttilskudd to uker før alle kirurgiske prosedyren.

Hva er behandlingen for plakk i blodårene?

Plakk i arteriene er ansvarlig for tilstanden kalles aterosklerose. Over tid kan aterosklerose betydelig begrense blodstrøm og skape forhold som fører til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Plakk kan forekomme i alle arterie, men felles problemområder omfatter hjertet, hjernen, lunger, nyrer, armer og ben. Behandlinger for plakk i arteriene inkluderer livsstilsendringer, medisiner og kirurgi.

Livsstil Modifikasjon

Behandling gjennom livsstil endringen er en typisk første alternativet for aterosklerose. Hensiktsmessige tiltak i dette området kan bremse eller stanse utviklingen av sykdommen. Med legen din godkjenning, begynner et program med regelmessig mosjon. I tillegg til å forbedre blodsirkulasjonen og la musklene dine til å bruke eksisterende oksygen mer effektivt, kan trening fremme den naturlige veksten av nye blodkar for å omgå noen områder av overdreven plakk. Prøv å utøve de fleste dagene i uken for en total periode på 30 minutter til en time hver dag. Hvis det er nødvendig, bryte den totale treningstiden i mindre segmenter. Hvis dine dager er opptatt, kan du prøve å få tid i ved å ta turer ved lunsjtid eller bruke trappene i stedet for heis. Du kan også prøve å trene mens du gjør normalt inaktive ting som arbeider ved skrivebordet eller ser på TV.

Hvis du røyker, sluttet. Gjør hva du kan for å opprettholde en sunn kroppsvekt, herunder å bytte til et kosthold basert på hele korn, frukt og grønnsaker. Reduser inntaket av fettrik mat, kolesterol og natrium. Les mat etiketter for å utdanne deg selv om virkningen av kostholdet ditt. Utarbeide alternativer til usunn mat som tilfredsstiller minst noen av din faste mat cravings. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog for å lage en gjennomførbar sunn spising plan. I tillegg bør du ta en stress management klassen til å redusere effektene av stress på din helse.

Medisinering

Hvis aterosklerose krever medisinsk behandling, er det mange alternativer tilgjengelige. Høye nivåer av "dårlig" kolesterol, som er skylden for oppbygging av arterie plakk, kan senkes av en rekke medisiner, og nivåer av "gode" HDL-kolesterol kan heves. Potensielle valg for legen din for å foreskrive inkluderer fibrat stoffer som gemfibrozil (Lopid) og statin narkotika som rosuvastatin (Crestor) og atorvastatin (Lipitor). Hvis blodpropp er en bekymring, kan legen forskrive en blod tynnere som warfarin (Coumadin). Blodtrykk bekymringer kan løses ved bruk av kalsiumkanalblokkere, ACE-enzym (ACE) hemmere eller betablokkere. Blodplate klumper i trange arterier kan løses ved medisiner som aspirin, som reduserer denne tendensen. Legen kan også foreskrive ekstra medisiner for å behandle andre forhold knyttet til aterosklerose. Vær oppmerksom på at aterosklerose medisiner vanligvis bære betydelig risiko for bivirkninger. Sørg for at du grundig diskutere alle foreskrevet behandling med legen din.

Kirurgi

Hvis aterosklerose krever kirurgisk lettelse, kan legen anbefale en av flere prosedyrer. Bypass kirurgi er brukt for å skape nye passasjer for arteriell blod. Angioplastikk bruker en innsatt ballongen for å komprimere plakk mot dine blodårene. Endarterectomy innebærer kirurgisk fjerning plakk fra blodårene. Trombolytisk behandling unblocks blodpropp gjennom direkte injeksjon av medikamenter i en berørt arterie. Konsultere legen din for en fullstendig forklaring av disse prosedyrene.

Neuro Intervensjons Radiologist Fakta

Neuro Intervensjons Radiologist Fakta


Neurointerventional radiologer er bord-sertifisert leger som bruker minimalt invasive teknologier for å behandle blodkar forhold knyttet til hjernen, ryggmargen, hode og nakke. De utfører også inngrep på bein og ledd i ryggraden.

Kvalifikasjoner

Neurointerventional radiologer er sertifisert i diagnostisk radiologi. Etter å ha sonet sin bosted og passerer deres tilstand styrets eksamen, får de to til tre år med spesialisert opplæring i prosedyrer som tillater dem å se og arbeide innenfor blodkarene i hjernen og ryggraden.

Job Description

Arbeide tett med andre leger som nevrologer, nevrokirurger og stråling onkologer, neurointerventional radiologer bruke mikrokatetere, ballonger og stenter å diagnostisere og behandle aneurismer, blodpropp, hjerneslag, blodårer misdannelser og svulster. De utfører også kyphoplasty og vertebroplastikk, prosedyrer som injiserer en sement-lignende stoff inn i ryggraden til å stabilisere frakturer og redusere smerte.

Lønn

Jobber postet av RadWorking.com i 2010 tyder på at intervensjons radiolog lønn kan variere fra $ 250.000 til mer enn $ 600 000 årlig. Posisjoner i privat praksis kan tilby partnerskap som vanligvis betaler mer enn vitenskapelige stillinger i undervisning fasiliteter. Ifølge Radiologi dag er etterspørsel og konkurranse om neurointerventional radiologer ekstremt høy.

Hva er farene ved Balloon utvidelse av en arterie?

Hva er farene ved Balloon utvidelse av en arterie?


Angioplasti er dilatasjon av en arterie med en ballong. Kontrast fargestoffer er først injisert slik at kirurgen kan lede et kateter gjennom blodårene. Ballong dilatasjon brukes ofte med stent, for posisjonering av netting bidra til å holde en arterie åpen. Angioplastikk er bare et midlertidig tiltak, og ikke en kur for blokkerte arterier. Med hver gjentatte ballong dilatasjon, risikoen øke.

Allergiske Reaksjoner

Du kan oppleve en allergisk reaksjon når du har en ballong utvidelse av en arterie. Du kan være allergisk mot kontrastvæske, stent materiale (hvis du & rsquo; re ha en stent satt inn) eller legemidler som brukes for anestesi eller de for å hindre blodpropper. Nettstedet ressurs & ldquo; RadiologyInfo.org, & rdquo; utviklet av American College of Radiology og Radiologi Society of North America, forklarer at kontrasten materialet som brukes for å hjelpe kirurgen identifisere blokkering og veilede kateteret gjennom fartøy kan forårsake nyreproblemer. Det kan redusere nyrefunksjonen eller forårsake nyresvikt. Dr. Damien Mosquera, på nettsiden & ldquo; Vascular.co.nz, & rdquo; sier at allergiske reaksjoner på dette fargestoffet er uvanlig og oftest forekommer hos personer med allerede ødelagte nyrer. Andre allergiske reaksjoner på fargestoff omfatter astma, hjerte slo endringer, lavt blodtrykk, utslett og oppkast.

Blødninger og Blodpropper

Harvard University & rsquo; s Dr. Larry Weinrauch forklarer at blødning eller blodpropp kan oppstå på det punktet av innsetting for kateteret, innenfor en stent, eller i blodårene. Du & rsquo; ll gis blodfortynnende for å redusere risikoen for blodpropp, fordi de kan føre til hjerteinfarkt og slag. Dr. Mosquera sier at en falsk aneurisme kan utvikle seg på innstikkstedet i arterien. Denne pulserende klump er et koagel med blod på innsiden som utvikler etter at kateteret er fjernet og blodet pulser gjennom det lille hullet igjen av kateteret. Det er lett behandles med blodpropp midler som blokkerer hullet.

Skade på blodkar

& Ldquo; RadiologyInfo.org & rdquo; forklarer at kateteret kan blåmerke eller punktere blodkar det reiser gjennom. Dr. Mosquera sier at dette gjelder spesielt når en arterie er dårlig syk. Kateteret kan også stripe foring av blodkar.

Infeksjon og rekreasjon

Enhver prosedyre som punkterer huden bærer med seg risiko for infeksjon, forklarer & ldquo; RadiologyInfo.org, & rdquo; men denne risikoen er lavere med ballong dilatasjon enn det er med bypass kirurgi. Ikke bare er kostnadene ved angioplasti mye mindre enn kirurgi, er det bare nødvendig lokal anestesi. Ingen store innsnitt er gjort og du & rsquo; re i stand til å gjenoppta normale aktiviteter kort tid etter ballongen utvidelse.

Ikke en Cure

Dr. Weinrauch og «RadiologyInfo.org" reke at ballongen utvidelse av en arterie er ikke en kur. Kosthold og mosjon, stressmestring og medisiner er alle behandlinger for blokkerte arterier som kan ha langsiktige fordeler. Restenose refererer til gjentatt blokkering av den samme arterie og angioplasti kan gjentas. Angioplastikk bare hjelper omtrent halvparten av pasienter med nedsatt vaskulær hypertensjon på grunn av aterosklerose, sier "RadiologyInfo.org." Balloon utvidelse av arteriene involvert i perifer arteriell sykdom (PAD) er ikke like vellykket når mange blodkar blir smalere eller når svært små fartøy er involvert. Det er fortsatt uklart hvor gunstig angioplastikk i arteria carotis er.

En fersk studie ved Cleveland Clinic har funnet ut at når det kommer til høyrisikopasienter, de med mange blokkerte fartøy og tilhørende diabetes, høyt blodtrykk eller hjertesvikt, er bypass kirurgi mye mer gunstig enn angioplastikk. Høyrisikopasienter var dobbelt så stor sjanse for å dø etter ballong dilatasjon eller stenting som de som hadde bypass kirurgi.

Coumiden bivirkninger

Coumiden eller Coumadin er en reseptbelagte medisiner som brukes til behandling av blodpropp. Til tross for dets effektivitet, Coumadin utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Den vanligste bivirkningen av Coumadin er plutselige, potensielt dødelig blødning eller blødning. En blødning fra Coumadin har potensial til å påvirke ethvert organ eller vev i kroppen din.

Vanlige symptomer

Vanlige symptomer på en intern blødning er hodepine, brystsmerter, prikking i ekstremiteter, lammelse av en eller flere lemmer, ledd eller muskelsmerter, svimmelhet, kortpustethet, pustevansker eller svelge, hevelse eller svakhet.

Legemiddelinteraksjoner

En rekke legemidler øker risikoen for å utvikle en blødning fra Coumadin, inkludert smertestillende, antibiotika, antiepileptika, antidepressiva, malaria medisiner, diabetes medisiner, soppmidler, vaksiner, enkelte vitaminer og medisinske steroider.

Risiko

Coumadin utgjør en sjelden risiko for nekrose, eller død, av huden din, noe som resulterer i en smertefull Shedding av huden din. Nedsatt leverfunksjon og angina er flere komplikasjoner forbundet med Coumadin.

Betraktninger

På grunn av risikoen for blødninger, legen din kan ikke foreskrive Coumadin for behandlingen din hvis du har en historie med blodceller mangler, kreft, hjertesvikt, kronisk diaré, leversykdom, hepatitt A, B eller C, gulsott, hypertyreose, blir undervektig eller en vitamin K-mangel.

Bivirkninger av Wafarin

Warfarin er et antikoagulerende medisiner foreskrevet for å forebygge og behandle skadelige blodpropper. Leger foreskrive warfarin til personer med uregelmessig hjerterytme og de som har hatt et hjerte ventil erstatning eller nylig hjerteinfarkt. Utallige bivirkninger er mulig.

Gastrointestinale bivirkninger

Mange mennesker opplever gastrointestinale bivirkninger når du begynner warfarinbehandling. Disse inkluderer magesmerter eller kramper, oppblåsthet, diaré, gass, kvalme og oppkast.

Andre bivirkninger

Ekstra noe vanlige bivirkninger omfatter endringer i smak, svimmelhet, tretthet, håravfall, en vedvarende kald følelse og svakhet.

Økt Bleeding

Siden warfarin forhindrer blodpropp, kan det føre til økt blødning. Dette kan føre til uvanlige blåmerker, neseblod, blødende tannkjøtt, langvarig blødning fra skader og tunge menstrual blødning.

Indre blødninger

Mer alvorlig kan warfarin bruk føre til indre blødninger eller blødning. Tegn er svimmelhet, hodepine, svakhet, blod i urinen, svart tjæreaktig avføring, hevelse og hoste eller oppkast av blod.

Vevsskade

Sjelden, innledende behandling med warfarin fører løsner solide biter av kolesterol fra blodåreveggene. Dette kan blokkere blodtilførselen til en kroppsdel, noe som resulterer i alvorlig vevsskade eller gangren.

Bivirkninger av Heparin

Heparin er en antikoagulant, eller blod tynnere, som arbeider for å hindre dannelse av blodpropp hos brukere. Medisinen brukes i behandling av blodpropp i arterier, vener og lungene. Som med en hvilken som helst annen type blod tynning medisiner, er det en rekke av sideeffekter som er forbundet med bruk av stoffet.

Vanlige bivirkninger

Det er visse vanlige bivirkninger som er rapportert etter bruk av Heparin. Noen av disse bivirkningene er mild smerte, rødhet, hudforandringer, mild kløe i føttene og blå-farget hud. Selv om disse er ansett som de mest vanlige bivirkningene av medisinen, de påvirker bare et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre har enkelte brukere også rapportert noen alvorlige bivirkninger som følge av bruk av denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er plutselig svakhet eller nummenhet i den ene siden av kroppen, plutselig hodepine, problemer med syn, problemer med tale og balanse, smerte eller hevelse i bena, problemer med å puste, feber, frysninger, rennende øyne og hodepine. Disse bivirkningene anses svært sjelden og bare påvirke et lite antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Ikke bruk denne medisinen hvis du er allergisk mot heparin, eller hvis du har en alvorlig mangel på blodplater i blodet som fører til ukontrollert blødning. Hvis du har noen av følgende forhold, kan det hende du må justere doseringskrav eller består særskilt prøve før du bruker medisiner: infeksjon i slimhinnen i hjertet, høyt blodtrykk, en blødning eller blodpropp lidelse, en mage eller tarm lidelse , leversykdom eller hvis du har menstruasjonssyklusen.

Usage

Heparin gis som en injeksjon i huden din gjennom en tynn nål inn i en av dine vener. Injeksjonen er alltid gjort av helsepersonell og bør aldri gjøres hjemme eller på din egen. Pass på å bare bruke hver pinne en gang, og for å avhende brukte sprøyter i en hygienisk og trygg måte. I løpet av behandlingen, må du bli gitt konstant blodprøver for å sikre stoffet fungerer som den skal.

Advarsel

Hvis du opplever noen av bivirkningene nevnt i denne artikkelen, bør du kontakte lege umiddelbart.

Hvis du savner en dose av medisinen du kontakte legen din for å få instruksjoner om hvordan å fortsette behandlingen.

Oppsøke lege umiddelbart hvis du tror du har overdose på Heparin.

Hva er meningen med Anticoagulant?

Antikoagulant, også kjent som blodfortynnende, kan være en naturlig eller et syntetisk stoff som undertrykker, forsinkelser eller hindre blodpropp (masser av blodceller) fra forming i blodet ditt. Noen av de naturlige kildene til antikoagulantia inkluderer ingefær og hvitløk, som naturligvis øke kroppens blod antikoagulasjon mekanisme. Antikoagulantia hensikt å forebygge helseplager, men for mye inntak av antikoagulerende-rik mat kan også føre til unormal blodpropp. Dermed er det best å konsultere legen din før du tar medisiner og kosttilskudd som påvirker den antikoagulerende nivåer i kroppen din.

Definisjon

Antikoagulant, ifølge American Heart Association, "er et stoff som bidrar til å hindre blodpropp (koagulering) av blod." Blodpropp dannes i områder av skader; Men, kan blodpropper dannes inne i kroppen din forårsake ødeleggende effekter på kroppens organer.

Heparin og warfarin er de to standard antikoagulanter som benyttes i den medisinske industrien. Antikoagulanter er foreskrevet til pasienter med hjerte-, lunge- eller blodårene.

Klassifikasjoner

Antikoagulantia faller inn i tre grupper eller klassifikasjoner: hemmere av syntesen av koagulasjonsfaktorer (warfarin), hemmere av trombin (heparin og lepirudin) og platehemmende legemidler (acetylsalisylsyre, tiklopidin, klopidogrel, tirofiban og eptifibatid).

Hemmere av syntesen av koagulasjonsfaktorer er antikoagulanter som hindrer produksjonen av visse koagulasjonsfaktorer i leveren. Inhibitorer av trombin er stoffer som forstyrrer blodpropp ved å blokkere aktiviteten til trombin. Platehemmende medisiner samhandle med blodplater, en type blodceller for utviklings klumper, for å blokkere blodplater fra å samle inn skadelige propper.

Naturlige kilder

Naturlige kilder til antikoagulantia, ifølge Cyndi Spencer RN, av Faktor Fem Leiden Support Organization, inkludere "ingefær, løk, hvitløk, Ginkgo Biloba, ginseng og lilla druer." Av alle disse naturlige kilder, er den lilla drue den mest potente --- sterkeste blodtynningseffekt.

Medisinsk bruk

Antikoagulant brukes for behandling av blodpropp og embolus. Trombe er en blodpropp som dannes i hjertet og blodårene, og blir værende der. På den annen side er embolus en blodpropp som reiser og hytter i blodkar --- blokkering av normal blodsirkulasjon pathway. Emboli (flertall for embolus) er potensielt mer farlig, men er mindre vanlig enn blodpropp.

Videre er antikoagulanter mye brukt som reseptbelagte legemidler for koronarsykdom, visse typer hjerteinfarkt, atrieflimmer (rask, uregelmessig hjerterytme), hjerteklaffsykdom - dysfunksjon av ett eller flere av hjertets fire ventiler, kardiomyopati (hjertemuskelen sykdom - så vel som pasienter som har gjennomgått ballong angioplastikk.

Forholdsregler

Antikoagulantia kan reagere negativt med dusinvis av andre legemidler, inkludert over-the-counter medisiner som aspirin og paracetamol, og kan føre til ukontrollert blødning.

Også huske på at selv om antikoagulanter kan kontrollere mange forhold, har de ikke kurere dem. Ta antikoagulerende medisiner nøyaktig som anvist og holde alle planlagte oppfølgings avtaler med legen din.

Post Livmorhals laminectomy Problemer

Et innlegg cervical laminektomi, også kjent som posterior cervical laminektomi, er et kirurgisk inngrep som er utført for å lindre press på ryggraden forårsaket av spinal stenose, en tilstand forårsaket av bein spurs trykker mot ryggmargen. Ryggmargen og dens strukturer er svært følsom og delikat, så selv om postoperative problemer er relativt uvanlig, kan de oppstår og er ofte alvorlige når de gjør.

Komplikasjoner

Pasienter som gjennomgår et innlegg cervical laminektomi vil bli avlivet ved hjelp av generell anestesi. Det mest vanlige problemet er anestesi respiratoriske problemer, slik som respiratorisk nød. Andre innlegg livmorhals laminektomi komplikasjoner inkluderer blodpropp, infeksjoner og nerveskader.

Betydning

Alle operasjoner utgjør risiko. Men når operasjonen er utført nær ryggraden og ryggmargen, kan de potensielle komplikasjoner være svært alvorlig, melder University of Maryland Medical Center. Noen innlegg livmorhals laminektomi komplikasjoner, for eksempel blodpropp, kan også føre til døden.

Fakta

Ifølge University of Maryland, vil kun et lite antall pasienter oppleve anestesi problemer, men blodpropp etter et innlegg cervical laminektomi er ganske vanlig. Mindre enn 1 prosent av alle pasienter som har en post cervical laminektomi vil oppleve en infeksjon.

Time Frame

Tiden det tar deg å gjenopprette fra en post cervical laminektomi problem vil avhenge av hvilke komplikasjon du opplever og din generelle helse. Ifølge Orthopod Pasienter som opplever en blodpropp kan utvinning ganske raskt hvis blodpropp ikke har løsnet fra venen av benet og reiste til andre deler av kroppen. Pasienter som utvikler en hudinfeksjon ofte komme innen to uker; men hvis deres infeksjon går dypere, kan det ta flere måneder før de fullt igjen. I mange tilfeller av nerveskader, skader aldri helt helbreder.

Behandling

Ifølge Orthopod, en antibiotikakur ofte forbanne en infeksjon i huden. Men hvis infeksjonen er dyp, kan det spre seg til de dypere mykt vev og ben, som gjør den langt mer farlig og vanskelig å behandle. Blodpropp er behandlet med medisiner eller kirurgi. Nerveskader kan ikke kureres, men det kan behandles med smertestillende medikamenter. Kritiske komplikasjoner forårsaket av anestesi er løst gjennom gjenoppliving og elektrisk stimulere hjertet hvis det stopper juling. Reseptbelagte medisiner kan lindre langtidseffekter forårsaket av en anestesi komplikasjon.

Hvordan beregne en Heparin IV Valuta

Hvordan beregne en Heparin IV Valuta


Herapin er en del av en gruppe stoffer som kalles antikoagulantia som forhindrer blodpropp fra forming. Herapin er ofte brukt til å behandle eksisterende blodpropp, og er også vanligvis gitt under operasjonen for å hindre blodpropp fra forming. Medikamentet blir ofte administrert ved IV. Bestemme riktig IV dosering krever en rekke beregninger.

Bruksanvisning

•  Kontroller at legens ordre. Disse ordrene vil angi hvor Herapin legen ønsker pasienten å motta og over hva tidsrom.

Sjekk etiketten av IV bag for å finne ut hvor mange enheter av Herapin er i posen, og hvor mye væske er i boks. Hvis det er nødvendig, konvertere det volum av væske til milliliter (ml). For eksempel, dersom IV-pose inneholder 1-liter (L), og deretter omdanne dette volum til 1000 ml.

Del antall Herapin enheter i posen ved de ml av væsken i posen. Denne ligningen vil gi deg konsentrasjonen av Herapin per ml væske.

dele lengden av den tiden pasienten er ment for å motta IV ved konsentrasjonen av Herapin per ml (oppløsningen til det foregående ligning). Denne ligningen vil fortelle deg den riktige drypp sats for IV slik at pasienten får riktig dosering av Herapin innen rett tid.

Tips og advarsler

 • Doble alltid sjekke dine skritt før administrering av en dose. En kalkulator er nyttig for å unngå matematiske feil, spesielt i vanskelige flytende volum konverteringer.

Hvordan forebygge og behandle Blodpropper

Hvordan forebygge og behandle Blodpropper


Leger og publikum er raskt å nå den konklusjon at forebygging er en viktig del av enhver helsetjenester strategi. Blodpropp er en viktig årsak til hjerneslag og hjerteinfarkt i USA, men det finnes noen enkle forholdsregler som kan tas for å redusere risikoen for å utvikle blodpropp.

Bruksanvisning

Forebygge blodpropp

•  Finn ut om du har en familiehistorie med plebitis (blodpropper), hjerneslag, hjerteinfarkt, dyp venetrombose eller fedme som kan vise om du har en tilbøyelighet for å utvikle blodpropp på et tidspunkt i livet ditt.

Når du reiser, bruke løstsittende klær og sokker, slik at sirkulasjonen av blod til lavere extreme ikke forstyrres. Vurder å kjøpe og iført kompresjonsstrømper når du reiser eller når du må stå eller sitte i lange perioder av gangen.

Endre stilling ofte under en lang tur, og av og til stå eller gå opp og ned isle av fly, tog eller buss. Dette holder blodet sirkulerer fritt og reduserer oddsen for dine føtter eller ankler hevelse opp fra væskeretensjon.

Minimer saltinntaket, siden salt fører til væskeansamlinger i kroppen som kan føre til hevelse.

Prøv ikke å sitte eller stå i mer enn én time om gangen, men med noen jobber kan dette ikke være mulig.

Unn Blodpropper

Informer legen din hvis du begynner å oppleve hevelse i armer eller ben som ser ut til å ha noen årsak. Vær også oppmerksom dersom huden på leggene eller armene begynner å slå en rød og rødhet sprer seg over en kort periode. Hvis dine armer og ben blir smertefull, straks oppsøke lege.

Løft bunnen av sengen etter 4 til 6 inches å hjelpe sirkulasjon, ifølge Agency for Healthcare Research and Quality, en avdeling for helse og menneskelige ressurser.

Ta alle medisiner legen foreskriver i henhold til planlagt tid, noe som gjør at du ikke går glipp av en dose eller ta medisinen sent.

Hev bena eller armene seks inches over hjertet ditt så ofte som mulig. Hvis du har blitt beordret til sengs for blodpropp i bena, holde bena hevet hele tiden, bortsett fra når du spiser og se på dine toileting behov.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk puter under knærne.
 • Blodfortynnende brukes til å behandle blodpropp. Den vanligste bivirkningen er blødning.
 • Blodpropp kan reise til lungene og føre til dødsfall, som kan en blodpropp som reiser til hjertet eller hjernen.
 • Dyp venetrombose er en blodpropp som dannes dypt i venene i bena, armer, eller lysken og kan være spesielt vanskelig å finne og diagnose. Dette er grunnen til at det er svært viktig å varsle legen din hvis du har noen symptomer som kan indikere tilstedeværelse av en blodpropp.

Behandling for en blodpropp i beinet

En blodpropp i beinet er vitenskapelig kalt dyp venetrombose (DVT). DVT oppstår når blodpropper i en av de store venene i leggen, lårene eller bekkenet. En blodpropp blokkerer blodsirkulasjonen om kroppen. Denne blokkeringen forårsaker smerte, swellin, og varmen i det bevirkes benet eller under det området av blodklumpen. Heldigvis finnes det fremgangsmåter for behandling.

DVT

DVT er en meget alvorlig forstyrrelse av det vaskulære system. Blokkeringen kan føre til betennelse i venen og området rundt er kjent som tromboflebitt. En av de viktigste risikofaktorene for DVT oppstår når blodproppen løsner fra venen og stuene i lungene. Når dette skjer, er det som kalles en lungeemboli. Lungeemboli kan føre til pustevansker og mulig død. Når DVT blir oppdaget, er behandling nødvendig.

Behandling Alternativer

Det første alternativet for behandling av en blodpropp i beinet er bruk av antikoagulerende medisiner som Coumadin og Heparin. Disse legemidlene brukes som blodfortynnende for å hindre blodet fra å bygge opp i blodårene. Disse stoffene bidra til å hindre blodpropp fra å reise til lungene. Disse medikamentene er kun tilgjengelig gjennom en lege. Selv om disse medikamentene ikke bryte opp blodpropp, de hindrer risikoen for blodpropp fra å bryte av og reise til lungene.

Trombolytika

Trombolytika er en spesiell gruppe legemidler som gis gjennom en IV; disse medisinene bryte opp blodpropp eller blodpropp i beinet. Disse legemidlene brukes svært sjelden, bare i livstruende situasjoner. Som en bivirkning, kan trombolytika forårsake indre blødninger; derfor det brukes i Dire omstendigheter.

Kirurgisk behandling

Noen mennesker er ikke i stand til å ta blodfortynnende og spesielt ikke trombolytika. Under disse omstendigheter er en kirurgisk alternativ vurderes. Det kirurgiske alternativet innebærer å sette inn en spesiell filter i vena cava, som stor vene som bærer de-oksygenrikt blod til hjertet. Filteret blokkerer en ødelagt blodpropp fra å komme inn i lungene. Filteret er plassert i arterien via bruk av et angioplastisk, som er en spesiell kirurgisk instrument som styres av en lege for å navigere gjennom legemet uten omfattende skjæring eller vev avbrudd. Dette er en effektiv løsning; imidlertid medisiner er den første metode for behandling.

Konsultere legen din

Behandling er en svært personlig avgjørelse. En pasient skal føle seg komfortable med linjen av handlingen som brukes til å behandle blodpropp eller mulige blodpropp i beinet. Vær proaktiv. Gå over enhver form for behandling med legen din for å bestemme det beste alternativet for deg. DVT er en treatable tilstand som ikke trenger å slå inn i en livstruende lidelse.

Hvordan behandle en kløe i lysken

Kløe i lysken kan ha en rekke årsaker, blant annet en soppinfeksjon (skrittsopp), utslett, visse seksuelt overført sykdom eller bruke irriterende stoffer i lysken. Du kan gjøre flere ting for å lindre lyske kløe som inkluderer medisiner og egenomsorg tiltak.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om medisiner for å lindre lysken kløe. Hvis du har skrittsopp, aktuell og / eller muntlig sopp medisiner kan drepe soppen og lindre symptomer. Hvis du har herpes, kjønnsvorter eller noen form for utslett, kan legen din foreslå passende medisiner for å behandle disse fakkel-ups. Ta alle medisiner som anvist, og ikke stoppe eller endre dine behandlinger uten å snakke med legen din.

Bruk løstsittende, bomull undertøy og klær som gjør at huden din å puste. Unngå stramme bukser, strømpebukse og andre restriktive klær. Holde området tørt og kjølig vil lindre kløe.

Tørk av grundig etter bading eller dusjing.

Unngå å bruke produkter til personlig pleie som feminine deodoranter i lysken; de inneholder kjemikalier som kan irritere huden og forverre kløe.

Bruk is eller kalde omslag til lysken. Sval vil lette betennelser og kløe.

Prøv naturlige aktuelle behandlinger vist seg å lindre kløe; disse inkluderer trollhassel, calendula, chickweed, kamille, sarsparilla og marshmallow. Sjekk med legen din først, og slutte hvis du merker at symptomene forverres eller du ser noen tegn til irritasjon.

Hvordan å behandle symptomer på blodpropp NaturligvisHvis du opplever symptomer på blodpropp, er det viktig å få behandling med en gang. Den medisinske termen for blodpropp er dyp venetrombose (DVT). Blodpropp oppstår når blodplater i blodet holde sammen og danne en masse. De kan danne i venene i bena, lyske og armer. Symptomer på blodpropp omfatter rødhet i huden, sårhet, smerte eller hevelse i beinet eller armen, og et varmt sted på bena. Hvis venstre ubehandlet, kan blodpropper føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Det er noen ting du kan gjøre for å beskytte deg mot denne tilstanden.

Bruksanvisning

•  Få medisinsk hjelp umiddelbart ved første tegn på DVT. Behandlingen bør starte under tilsyn av en lege. Sykehusinnleggelse eller medisiner kan være nødvendig for å hindre ytterligere helseproblemer. Når tilstanden er stabilisert, kan du begynne å bruke naturlige metoder for å utfylle den medisinske behandlingen. Diskuter dette med legen din.

Hev bena med jevne mellomrom. De bør være ca 6 inches over ditt hjerte. Når du ligger nede, bruke telefonen bøker for å heve foten av sengen. Dette vil bidra til å holde blodet flyter og forebygge blodpropp.

Flytt bena rundt ofte. Hvis du har til å sitte i en lang periode, endre posisjoner regelmessig. Ikke kryss bena. Prøv å unngå å stå eller sitte i mer enn én time rett.

Bruk klær som passer løst på kroppen din. Dette inkluderer sokker, undertøy og strømper. Ikke ha stramme klær, for eksempel belter, rundt midjen din. Iført løstsittende klær vil tillate blodet til å flyte fritt.

Forhindre ytterligere blodpropp ved å ta hvitløk kosttilskudd. Denne urten kan fungere godt som en DVT behandling fordi den har naturlige kjemikalier som holder blodplater som danner klumper. Snakk med legen din før du bruker hvitløk fordi det kan samhandle med visse medisiner.

Spis fisk som inneholder omega-3 fettsyrer. Disse essensielle fettsyrer også bidra til å stoppe blodplater klumper og gjør propper. Konsultere legen din for råd om hva doseringen er best for deg. De fleste tar 3000 til 5000 milligram hver dag.

Hint

 • Drikker et glass tomatjuice om dagen kan redusere risikoen for blodpropp.
 • Pinokinase, kan et derivat av soya og furu også fungere som en naturlig DVT behandling.
 • Gulrøtter og andre grønnsaker som inneholder betakaroten kan bidra til å forhindre hjerneslag symptomer, blodpropp og hjertesykdommer.