Digidexo.com

juicing dyrt

Hvordan gjør jeg kosthold med juice?

Hvordan gjør jeg kosthold med juice?


Fasting er en gammel stil med slanking som har blitt gjenoppfunnet. I det siste, faster besto av bare vann, buljong eller klar te. I dag har faste blitt en sunn måte å rense kroppen for giftstoffer, og å miste vekt er en ekstra fordel. Gjennomsnittlig vekttap rapportert av noen fasters er en eller to pounds per dag. Det anbefales å drikke åtte glass vann i tillegg til de fem på seks glass juice daglig for å holde kroppen godt hydrert. Kjendiser har også oppdaget fordelene med juice fasting å miste overflødig vekt etter en filmrolle.

Hvordan gjør jeg kosthold med juice?

Se legen din. Hvis du har noen helseproblemer som diabetes, høyt blodtrykk eller lavt blodsukker, bør du rådføre deg med legen din før du starter en juice raskt. Det anbefales for alle, uavhengig av helse, for å få hans legens tillatelse før du starter en diett eller treningsprogram. Juice fasting er tryggere enn vann fasting og regnes som trygt når utført under tilsyn av lege. Det er ingen absolutt frist for juice fasting, men ta kontakt med legen din om hva som er trygt for deg. Tre dager er anbefalt i utgangspunktet, med lengre perioder i henhold til helsepersonell autorisasjon.

Bli kvitt fristelser. Den vanskeligste delen om slanking er å ha fristende mat i huset. Legge all junk food og snacks i en boks og lagre bort i et skap der det ikke vil bli sett eller gi den bort til din lokale mat pantry. Uansett om du faster for et par dager eller en uke, cookies og andre sukkerholdige eller salt snacks kan raskt sabotere din vekt-tap innsats.

Kjøp en juicer eller blender. Juicers kan være ganske dyrt med de beste modellene koster $ 120 eller mer. Hvis budsjettet ikke tillater det, er det nest beste en blender. Frukt og grønnsaker må kuttes i biter og most. Sil gjennom en sil før du drikker. Oppbevare fersk juice i kjøleskapet, men konsumere det innen et par timer for å beholde vitaminer og næringsstoffer.

Kjøp fersk, økologiske råvarer fra din lokale bondens marked eller supermarked. Butikker som Sunflower Market, Whole Foods og Wild Oats bære økologisk frukt og grønnsaker, samt mange andre sunne matvarer.

drikke fem seks glass juice per dag. En porsjon er seks til åtte gram av juice. Spre det ut over dagen som seks måltider: frokost, midt på dagen snack, lunsj, ettermiddags snacks, middag og kveldsmat. Husk de åtte glass vann i tillegg til juice. Dette vil holde deg fra å bli for sulten, noe som kan friste deg til å jukse.

Få moderat trening. En daglig spasertur på 15 minutter er bra for hjertet, og vil ikke gjøre deg ør. Dette er ikke tiden for en anstrengende øvelse rutine, men vandre rundt på kjøpesenteret, i parken eller på matbutikken vil gjøre underverker for din hjerte-systemet og hjelp i vekttap også.

Hint

  • Juice faster avgifte systemet og hjelpe på fordøyelsen. En rask bør aldri brukes i lange perioder uten legens tillatelse.

Ulempene ved juicing

Ulempene ved juicing


Tilhengere av juicing hevder det har mange helsefordeler. De sier du absorbere næringsstoffer bedre fra juice enn fra hele frukter eller grønnsaker, og at juicing kan forhindre eller kurere noen sykdommer. Noen mennesker finner juicing hyggelig og velsmakende, men det har noen ulemper for noen mennesker.

Bekostning av Juicer

Kostnaden for juicers varierer avhengig av merke og modell du velger, men en gjennomgang av juicers på Consumer Search i August 2010 tyder på at mange juicers koste $ 200 til $ 300. Avhengig av størrelsen på lommeboka, kan dette bli dyrt for deg.

Rykende fersk Juice smaker best

Juice smaker best når ferske. Å gjøre opp en stor mugge juice på forhånd kan ikke fungere godt for deg, fordi jo lenger den sitter i kjøleskapet, jo mindre velsmakende blir det. Noen mennesker synes det er upraktisk å juice frukt og grønnsaker på en jevnlig basis, men på grunn av tiden det tar. Dessuten kan du finne det vanskelig å juice på jobb eller når ut og om for dagen.

Tid Involvert

Juicing tar mindre tid enn å tilberede et måltid, men det tar lengre tid å skrelle og kutte nok frukt og grønnsaker og forberede en frisk glass juice til frokost enn det tar å lage noe sånt som toast eller en skål med frokostblanding. Travle mennesker kan finne det vanskelig å arbeide juicing inn i timeplanen deres.

Mangel på Fiber

Mens frukt og grønnsaker har god fiber, separerer pressing saften fra fiberen slik at saften ender inneholdende lite eller ingen fiber. Fiber gir mange helsefordeler, inkludert å hjelpe i absorpsjon av næringsstoffer, øker kolon helse og redusere risikoen for tykktarmskreft, senke kolesterolet, og hindrer forstoppelse. Folk som juice i stedet for å spise hele frukter og grønnsaker kan ikke få nok fiber i kosten.

Høy glykemisk indeks

Mange frukter har en høy glykemisk indeks, noe som betyr at de inneholder mye sukker. Saften av alle frukter og grønnsaker inneholder mer sukker enn hele frukter eller grønnsaker, så selv om en grønnsak har en lav glykemisk indeks, kan dens juice inneholder mye sukker. Folk som trenger å begrense sitt sukkerinntak, for eksempel diabetikere, kunne finne juicing gir dem for mye sukker.

Bivirkninger av MonaVie Juice

Fordi MonaVie er ikke medisin, men en frukt juice, den har ingen bivirkninger i medisinsk forstand. I stedet dets bivirkninger er alle ernæringsmessig i naturen. Akkurat som epler ikke har bivirkninger, er Acai Berry, som er MonaVie primære ingrediensen, rett og slett en annen frukt, med sin egen ernæringsmessig profil. Imidlertid har markedsføringsplan for MonaVie støttet seg i stor grad på påstanden om medisinske fordeler, og insisterte på en etterforskning av de egenskapene med medisinske egenskaper og deres potensielle effekter.

Oppblåste krav

En av de mest farlige elementer av MonaVie som et produkt er dets posisjonering som en potent kur-tatt. Strukturert som en multi-lagdelt markedsføring mulighet med over en million selgere, er MonaVie så uregulert i salget sitt at dets selgere vil gjøre et stort utvalg av krav til produktene som ikke kan støttes av ernæringsmessig eller medisinsk faktum.

Antioksidanter

En av påstandene produsentene av MonaVie er at den inneholder et høyt nivå av kraftige antioksidanter som kan bidra til generelle helse, spesielt hjerte. Mens MonaVie gjør inneholde en god del antioksidanter, bær inni drikken faktisk inneholder mindre antioksidanter enn en rekke billigere, mindre eksotiske frukter. Epler, jordbær og blåbær alle inneholder høyere nivåer av antioksidanter i MonaVie enn acai berry.

Økonomi

Den høye kostnaden, når kombinert med den medisinske aura av MonaVie, kan produsere en negativ økonomisk bivirkning. MonaVie er svært dyrt og kan bli en ekstra økonomisk byrde for dem som melder seg som selgere, plassere en salgs minimum på dem hver måned. I forhold til de ernæringsmessige kvaliteter av MonaVie, er det mer økonomisk effektiv for å kjøpe frukt. Men folk kan tro de oppblåste krav, slik at det virker medisinsk utrygt å slutte å kjøpe dyre drikke, selv til det punktet av økonomisk motgang.

Alternativ Behandling

Korrespondent med oppblåste påstander er faren for ikke søker riktig behandling for medisinske sykdommer som MonaVie selgerne har hevdet kan behandles med saften. Det er således en psykologisk bivirkning å MonaVie bruk. Dette kommer ut klarest i påstander om at MonaVie kan brukes til å behandle kreft, influensa og selv autisme.

Andre ingredienser

I tillegg til acai berry blanding, MonaVie omfatter en rekke andre kosttilskudd, inkludert resveratrol, fettsyrer og glukosamin. Mens ingen av disse ingredienser har negative bivirkninger, er det verdt å merke seg tilstedeværelse av god kolesterol. Mens omega-3 fettsyrer er viktige bidrag til et sunt kosthold, bør deres tilstedeværelse likevel bemerkes som ekstra kolesterol i kosten.

Hvordan introdusere MonaVie Juice

MonaVie juice er et kosttilskudd som har hjulpet folk med en myriade av helseproblemer, inkludert stive ledd, appetitt kontroll, søvnløshet og vekttap. Den "magiske ingrediensen" av MonaVie juice er acai berry og antall polyfenoler den inneholder, mer enn noen annen mat tilgjengelig for mennesker. Polyfenoler fungere som anti-oksidanter, som beskytter cellene mot frie radikaler. Den inneholder også mange vitaminer som det er en lapskaus av andre ferske juicer. Men disse fordelene kommer til en kostnad som MonaVie er dyrt, rundt $ 45 for 25 gram. Ved innføring drikke for første gang, nevner både dets attributter og negative aspekter.

Hvordan introdusere MonaVie Juice

opplyse deg om MonaVie. Besøk nettsteder som gjennomgå MonaVie objektivt og bli kjent med de positive og negative ting som folk har å si om MonaVie. Kontroller at du besøker nettsteder med brukeranmeldelser skrevet av virkelige forbrukere, ikke selgere som jobber for MonaVie.

Hell et glass MonaVie til noen som du ønsker å introdusere juice til. Fortell dem at det er en juice laget av 19 forskjellige frukter, inkludert den berømte acai berry, en kraftig antioksidant. Fortell dem at noen av de helsemessige fordelene rapportert fra å drikke juicen er: vekttap, nedsatt appetitt, økt energi, klarere hud og lindrer leddsmerter.

Kommunisere de negative aspekter om MonaVie. Forklar at det ikke selges i butikker og er priset expensively. Selskapet anbefaler at du drikker 2 gram to ganger om dagen og dermed en flaske bare varer du en uke.

Fakta om MonaVie Juice

Fakta om MonaVie Juice


MonaVie er navnet på en Utah-baserte drikke selskap dannet i januar 2005, og hvis viktigste produkt er ernæringsmessige juice. Som de fleste produsenter, hevder selskapet sine drikkevarer er bedre enn dem som av konkurrentene. Dette er et risikabelt trekk på alle produsentens rolle i hvilke saker av helse er bekymret. Det er én ting å kreve et produkt vil gjøre deg mer "vakker", fordi det er en subjektiv vurdering. Krav som et produkt vil forbedre din helse er langt mer lett å etterforske og å motbevise.

MonaVie Hovedingrediensen er Acai bær

MonaVie bruker både frysetørret acai bær samt deres juice. Selskapet søkte om patent på sin frysetørking metoden, men det hadde ikke blitt godkjent som i juli 2009 Andre ingredienser oppført på sine produkter er saft av epler, Aronia, bjørnebær, blåbær, blåbær, kirsebær, tyttebær, hyllebær, druer, ananas, granatepler, stikkende pærer, bringebær, jordbær og yumberries. Ikke alle produkter inneholder alle disse safter.

Ingrediens lister har også plantesteroler, omega-3, sitronsyre og konserveringsmidler. Resultatet er en samling av tykke, rikt fargede juice med en ikke-for-søt smak, som selges i vin-lignende flasker.

MonaVie Juice er mindre næringsrik enn Apple eller Grape Juice

En desember 2008 studie gjort av "menn Journal" hadde ChromaDex, et uavhengig laboratorium, teste flere typer juice for å se hva som var mest næringsrik, som levde opp til sitt produsentens påstander og som ikke gjorde det.

MonaVie juice ble funnet å ha svært lave nivåer av antocyaniner, som bidrar til å forhindre hukommelsestap. MonaVie har også mindre fenolene enn eplejuice, som har svært få. Fenolene bekjempe skadelige virus og bakterier og er nyttige i å bremse veksten av visse kreftformer. Vitamin C nivå i MonaVie er fem ganger lavere enn de av Welch drue juice.

MonaVie er dyrt

Den "menn Journal" artikkel også sammenlignet prisene på de forskjellige juice som ChromaDex analysert. MonaVie var ikke den dyreste på $ 1,20 per porsjon, men det var i den høye enden av priser, som varierte fra 75 cent til $ 1,88 per porsjon i 2008 som i september 2009 en flaske MonaVie koster ca $ 30.

MonaVie er ikke tilgjengelig i butikker

Tar en side fra Avon, Amway og Mary Kay, er MonaVie selges kun av representanter som oppfordres til å bygge "salgs trær» av kollegaer som hjelper dem selge juice drinker. Fra august 2008 innvielse avgift var $ 39, og minst én distribusjons team - Diane Nafziger og Sherry Whitaker - hadde bygget en salgs tre på 30.000 mennesker og gjorde $ 1.000.000 hver i årlige provisjoner.

Deres historie er ikke typisk. Ifølge en artikkel i en August 2008 utgaven av "Newsweek" sier at folk flest kjøper MonaVie er tilsynelatende drikker det selv. I 2007, ifølge økonomiske avsløringer, mindre enn 1 prosent av MonaVie "grossister" opptjente provisjoner, og bare 10 prosent av dem tjente mer enn $ 100 per uke. "Newsweek" rapporterte også at, ifølge en ikke navngitt "top rekrutterer," frafallet for MonaVie grossister er 70 prosent.

MonaVie blir saksøkt av Oprah og Dr. Oz

Ifølge en 20 august 2009, artikkel i "Chicago Sun-Times," Oprah Winfrey og Dr. Mehmet Oz saksøkt 40 selskaper, inkludert MonaVie, for feilaktig å hevde at de to kjendiser støtter sine produkter. Klagen sier at disse selskapene er "fabrikere sitater eller feilaktig påstås å snakke i Dr. Oz og / eller Ms Winfrey stemme om spesifikke merker og produkter som ingen av dem har sluttet seg til."

I tillegg er en uttalelse på Winfrey hjemmeside leser, blant annet: «Forbrukerne bør være klar over at verken Oprah Winfrey eller Dr. Oz er forbundet med heller ikke de støtter noen Acai Berry produkt, selskapet eller elektronisk anmodning av slike produkter, inkludert MonaVie juice produkter . "

Grunnlegger og administrerende direktør i MonaVie, Dallin Larsen, har oppfylt Food and Drug Administration advarsler om falske påstander, har innstiftet retningslinjer og prøvde å etterforske distributører som gjør falske påstander. Men Larsen har sagt at "det er nesten umulig;. Som å gjete katter"

MonaVie Støtter en brasiliansk Barnas Charity

MonaVie grunnla barne veldedighet kalt MER (MonaVie Operation Rescue), som er basert i South Jordan, Utah. Ifølge sin offisielle hjemmeside (www.themoreproject.org), er veldedighet som mål å "fokusere på å gi personer med ferdigheter, ressurser og støtte slik at de kan frigjøre seg selv og sine familier for alltid fra syklusen av fattigdom og starte et nytt liv fylt med håp , helse og verdighet. "

Acai kapsler Vs. Juice

Acai ekstrakt funnet i ulike juicer og kosttilskudd kommer fra et bær som vokser i Amazonas-regionen. Det har blitt svært populært som for sent på grunn av sin betydelige antioksidantegenskaper (antioksidanter bekjempe og ødelegge frie radikaler i kroppen). Acai bær ekstrakt er funnet i saft, saftkonsentrat og pilleform, fører til noen grad av forvirring med hensyn til hvilken form er den mest effektive. Sannheten er at ekstrakter er effektive i sine antioxidant fordeler; de faktorene som fører en forbruker å velge en form over den andre for antioxidant fordeler vil ha mer å gjøre med saker av kaloriinntaket og fiber.

Helsemessige fordeler av Acai

Som nevnt i oversikten, antioksidanter som finnes i acai bær --- flavonoider og anthocyaniner --- bekjempe frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er biprodukt giftstoffer som er forårsaket av miljøforurensning, dårlig kosthold og stress, og som akselerere prosessen med mobilnettet sammenbrudd (ellers kjent som aldringsprosessen). Frie radikaler ikke bare skade kroppen gjennom en akselerasjon av aldringsprosessen, men også bidra til hjertesykdom og kreft.

I tillegg er acai berry lastet med amino og essensielle fettsyrer. I forbindelse med antioksidanter, disse aminosyrer og fettsyrer også bidra til å forsinke aldringsprosessen og dens synlige, håndgripelige effekter.

Fordeler med Acai i kapselform

Den største fordelen til å ta en acai ekstrakt supplement pille i stedet for å drikke en acai juice produktet er at noen pille supplement vil ha en betydelig lavere kaloriinnhold. For de som er på en streng diett og telle hver kalori, er p-piller bedre valg. En pille supplement inneholder også en god del mindre sukker enn acai juice, en annen faktor for dem å overvåke deres vekt.

For tiden er det ingen avgjørende studier som avgjør hvor mange milligram per dag er effektive en trygt å innta, men de fleste acai supplement piller inneholder mellom 500 mg og 1000mg av acai ekstrakt.

Fordeler med Acai i juice form

En juice form acai er fordelaktig, sammenlignet med en pille supplement, ved at den inneholder fiber som har blitt fjernet fra ekstrakten for å foreta dehydrerte tabletter. Hvis vekten din og kaloriinntak er ikke en bekymring, vil du motta fordelene av naturlig forekommende fruktfibre --- fortsatt til stede i de fleste juice, til tross for tilberedning --- ikke å nevne det faktum at å drikke en acai juice er morsommere enn å ta en tablett.

Hvis du kjøper en acai juice, være sikker på at produktet er faktisk 100 prosent acai berry juice, som en rekke mindreverdige acai juice produkter har oversvømmet markedet. Disse mindre effektive acai juice er ofte fortynnet med mye vann og har blitt lastet med sukker og fargestoffer. Også huske på at selve 100-prosent acai berry juice, uten konserveringsmidler og fargestoffer, vil mest sannsynlig bli noe dyrt i forhold til andre typer juice.

Andre former for Acai: frysetørret bær

For de virkelig dedikerte helse-entusiast, kan fryse-tørket acai bær eller fruktkjøttet være kjøpt og levert hjem til deg. Kostnaden av frysetørkede acai bær kan være litt dyrere enn andre, mer lett tilgjengelige bær som blåbær eller bringebær, men å ha den faktiske bær på hånden for å gli inn i smoothies er en ekstremt sunn og deilig måte å innta dem. Fordi acai bær er høy i naturlig, sunt fett --- hvor som helst fra 30 til 50 prosent fett --- det ødelegger raskt etter høsting, og det er derfor selskaper som fryse-Tørk bær eller bær masse å gjøre det i løpet av timer plukke bær.

Selv om å få de faktiske acai bær er en enda bedre måte å få antioksidanter, er dette også den dyreste måten å få acai næringsstoffer.

Hva Acai kapsler og Acai Juice ikke vil gjøre

Mens antioksidanter som finnes i acai bær --- og alle andre bær --- bidra til å forsinke aldringsprosessen ved å drepe frie radikaler, er det ingen avgjørende bevis overhodet som de vil dra nytte huden når den brukes direkte. Mye som å drikke åtte 8-oz. glass vann om dagen holder huden hydrert og ungdommelig, kan acai antioksidanter bidra til å holde huden ung, men bare fra innsiden og ut etter inntak.

I tillegg, mens de spiser frukt og drikker 100 prosent naturlig fruktjuice er ekstremt sunt og nødvendig som en del av et balansert kosthold, de hevder at acai bær eller ekstrakter er magiske slankematen er helt støttes av noen troverdig bevis. Enhver acai juice eller kapsel som gjør et krav for å redusere rynker eller få deg til å miste vekt er mest sannsynlig en dyr spøk unngås.

Cranberry Juice for urinveisinfeksjoner

Cranberry Juice for urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner er vanlige betennelser i urinveiene, som inkluderer nyrene, blæren og urinrøret. Det er mange merker av antibiotika for å kurere urinveisinfeksjoner, men det er også mange hjem rettsmidler. En av de mest populære hjem rettsmidler innebærer tranebærjuice.

Antibiotika

Det er bare to måter å kurere en urinveisinfeksjon. Den første er gjennom din egen kroppens immunsystem. Den andre er gjennom antibiotika. Likevel, mens antibiotika kan kurere din infeksjon, bør du tenke to ganger før du går til dem først. Avhengig av din helsevesenet plan, kan antibiotika være dyrt. Du må også se helsepersonell for å få en resept. Også, når vi overforbruk antibiotika vi fremme veksten av bakterier som er resistente mot antibiotika, noe som gjør dem vanskeligere å kurere når vi faktisk trenger dem til. Derfor, for ukompliserte urinveisinfeksjoner, kan det være lurt å prøve tranebærjuice terapi.

Epicatechin

Tranebærjuice har mange fordeler som egner seg til å hjelpe med urinveisinfeksjoner. De inneholder en antioksidant kalt epicatechin. Epicatechin hindrer bakterier som forårsaker urinveisinfeksjoner fra feste slimhinnen i urinrøret og blæren. Når bakteriene ikke kan feste til urin fôr, kan den skylles fra systemet lettere. Dette gjør også tranebærjuice godt egnet til å fremme urin helse og forebygge infeksjoner fra tilbakevendende.

Vitamin C

Tranebærjuice er også en god kilde til vitamin C. Faktisk, på grunn av nyansene i vår fordøyelsesprosessen, kan tranebærjuice ofte være en bedre kilde til vitamin C enn appelsiner eller appelsinjuice. Vitamin C er nyttig for behandling av urinveisinfeksjoner, fordi det er surt og øker surhetsgraden i kroppen din. Bakterier må kjempe for å leve i sure miljøer, så hvis du kan øke surheten i urinveiene, er du mindre sannsynlig å ha en infeksjon.

Drikking Cranberry Juice

For å bruke tranebærjuice å behandle urinveisinfeksjon, bør du drikke 3-5 glass om dagen usøtet tranebærjuice. Tranebær cocktails inneholder ofte mye sukker og andre tilsetningsstoffer. Overflødig sukker kan forverre nyrene, øker risikoen for å utvikle en urinveisinfeksjon. Pure tranebærjuice er veien å gå. Men hvis ren tranebærjuice er for bitter for deg, kan du spe den ut med vann. Bare øke glassene du drikker for å gjøre opp for fortynning.

Advarsel

Det bør bemerkes igjen at infeksjoner kan bare bli kurert av immunsystemet eller reseptbelagte antibiotika. Tranebærjuice ikke kurere infeksjonen. Det fremmer bare bra urin helse og bidrar som immunforsvaret dreper bakterier i urinveiene. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter noen dager, se helsepersonell. Du kan ikke ha en urinveisinfeksjon i det hele tatt, eller infeksjon kan være mer alvorlig enn du opprinnelig trodde.

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn


Aloe vera har vært brukt lokalt i tusenvis av år for kutt, brannsår og andre hudsykdommer, men aloe har også blitt brukt som et avføringsmiddel for like lenge. The Mayo Clinic rapporterer at det er bevis som støtter den "avføringsmiddel egenskaper av aloe latex (finnes i bladet)."

Effekter

Aloe vera renser tarmslimhinnen, fremme avføring og gjenopprette sunne bakterier til tarmen.

Skjemaer

Aloe vera er tilgjengelig i juice, gel og kapsler.

Dosering

Den anbefalte dosering for barn i alderen 1 til 5 år gamle er 1 til 3 ts. daglig, men barn med mer alvorlige tilstander kan trenge opp til 1 eller 2 ss. daglig. Behandlingen kan fortsettes så lenge som nødvendig.

Hvor du kan kjøpe

Aloe vera juice er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk eller fra online vitamin forhandlere som Vitacost.com og VitaminShoppe.com.

Advarsler

Alltid følge den anbefalte doseringen trykket på utsiden av flasken. Og ta kontakt med helsepersonell før du starter noen behandling.

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?


Tahitian noni juice har vært spioneringen som et mirakel elixir som kan kurere en rekke sykdommer, inkludert lupus. Dessverre, ikke sannheten ikke lever opp til hypen.

Noni Claims

NoniMania.com melder at Noni juice distributører var å gjøre påstander om at produktet var en kur-all for en rekke sykdommer, inkludert lupus.

Mediadekning

Når fanget i en brodd av CBS News gjør disse påstandene, kan distributørene ikke gi noen vitenskapelig bevis for sine påstander, men ville ikke innrømme at de var falske.

Expert Insight

Dr. Jeffery Galpin, en immunolog som anmeldt studier om noni juice, konkluderte med at deres krav ikke kunne sikkerhetskopieres og var åpenlyst falsk. I beste fall hjelper Tahitian noni juice støtte immunforsvaret ved å gi antioksidanter.

Søksmål

Californias statsadvokat utstedt en midlertidig forføyning mot selskapet i 1998, og tvinger Noni å slutte å gjøre påstander om at det kunne kurere lupus og andre sykdommer.

TNI Kommentarer

Noni International tjenestemenn sier disse distributørene var å bryte selskapets regler. De forbyr distributører fra å lage terapeutiske eller medisinske påstander. Tahitian Noni International gir ingen krav på deres offisielle hjemmeside, TNI.com at noni juice botemidler lupus.

Juice Vs. Sportsdrikker for barn

Juice Vs.  Sportsdrikker for barn


Med tilstrømningen av drikkevarer på markedet, noen som tout tilsynelatende mirakuløse påstander, kan det være overveldende for helsebevisste foreldre å bestemme hvilke drinker er best for sine barn. Du kan bare nix dem alle og velge den sunneste drikke, som er vann, men mange kresen barn trenger noe å søtt å behage sin palett.

Sportsdrikke: Pros

Hvis du har en aktiv barn som er en dedikert idrettsutøver, som serverer ham sportsdrikke under trening eller spill kan være fordelaktig. Disse drikker inneholder karbohydrater (sukker), som gir en sårt tiltrengt utbrudd av energi i en tid når kroppen trenger det mest. I tillegg, sportsdrikker inneholder elektrolytter som natrium og kalium, som raskt rehydrere kroppen, holde musklene smøres.

Sportsdrikk: Cons

Sport drikker er ikke gunstig for stillesittende barn eller tilfeldige utøvere. De samme sukker som gir en rask serie av energi til utøvere under forestillinger vil bare bli lagret i kroppen til senere bli til fett. Uten et umiddelbart behov for en energi og re-hydra quick-fix, sportsdrikke ikke lenger tjener sin hensikt og faktisk slå til noe negativt.

Juice: Pros

Juice er et populært valg for de fleste barn, men du må være oppmerksom på etikettene når du velger hvilke fruktjuicer å gi dine barn. Velg kun dem som er merket 100 prosent juice. Disse kommer uten tilsetningsstoffer som frukt-flavored saft eller juice cocktails inneholder, og barnet vil få mer vitaminer og næringsstoffer fra 100 prosent fruktjuice også.

Juice: Cons

Selv 100 prosent juice kan bli en ernæringsmessig skade for barnet ditt hvis han overindulges. Juice inneholder fortsatt kalorier, noe som kan føre til fedme hvis for mye blir konsumert. Følg disse retningslinjene gitt av American Academy of Pediatrics å sikre at du ikke gir barnet ditt for mye juice: 0-6 måneder: ingen juice med mindre det er for å avlaste forstoppelse; 6-12 måneder: 4 gram daglig; 1-6 år: 6 gram daglig; 7 år og oppover: 12 gram daglig.

Har goji juice Hjelp med fruktbarhet hos kvinner?

Et bær som vokser i Himalaya i Kina, goji bær, og dens resulterende juice, bidrar til å forbedre fruktbarheten hos både menn og kvinner, om enn noe indirekte i noen tilfeller. Disse dager, mange faktorer - Miljø, autoimmune problemer, kromosomavvik, og en rekke av kjemiske faktorer - kan redusere fruktbarheten. Talsmenn peker på studier som viser goji juice reserver disse negative faktorene og gjør kvinner mer fruktbare.

Å hjelpe kvinner med å hjelpe menn

I en rundkjøring måte, er det blitt funnet at goji juice kan hjelpe kvinner med deres fruktbarhet ved å hjelpe menn. En studie oppført på nettstedet goji.co.za (Wang Y et al gjort i 2002) fant at juice har antioksidantegenskaper som forbedrer sperm teller for menn. Som et resultat av mennenes koner så forbedringer i sine fruktbarhetsrater.

Flere faktorer til Aid Fertility

Nettstedet gojijuices.net lister opp en mengde studier som peker til fordelene av goji juice. En spesielt, funnet på det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health nettsted (ncbi.nlm.nih.gov) viste at goji juice bidratt til å redusere tretthet i testpersoner. Selv om ikke en direkte link til å forbedre fruktbarheten, det er godt kjent at trøtthet øker infertilitet hos kvinner. Ikke bare er kroppen mindre i stand til å bli gravid, men blir utslitt og trøtt reduserer en kvinnes ønske og evne til samleie.

En annen av studiene på dette området (gjort ved Institutt for Patofysiologi i Beijing Medical University) pekte opp den positive virkningen av goji på høyt blodtrykk. Dette er enda en skade for kvinners fruktbarhet. Hvis en kvinne lider av høyt blodtrykk under svangerskapet, kan det føre til svangerskapsforgiftning og høyt blodtrykk, som begge kan føre til for tidlig fødsel og høyere spedbarnsdødelighet. Så, hvis du er gravid og blodtrykket begynner å gå opp, sjekk med din fødselslege om bruk av goji som et middel for å redusere den.

Et annet aspekt av goji juice som hjelper med fruktbarhet er dens anti-aging egenskaper. I en studie gjort i 2008 av Raymond Chang og Kwok-Fai fant at goji har et bredt spekter av positive virkninger på menneskekroppen. Ved å gjenopprette den generelle helsen til kvinner, deres fruktbarhet forbedrer også, og hvor lenge de forblir fruktbare (menopause er forsinket) er økt. Også forbedringer i immunsystemet er enda en positivt element i prosessen med å hjelpe kvinner med deres fruktbarhet.

Hvordan Mix Infant korn med juice

Hvordan Mix Infant korn med juice


Før fylte seks måneder, alle babyer trenger for næringsstoffer er morsmelk eller morsmelkerstatning. Et spedbarn sin første fast føde er vanligvis en enkelt korn ris eller havre frokostblanding blandet med morsmelk, morsmelkerstatning eller vann i en super fin grøt så det er lett for barnet å svelge og fordøye. Noen ganger kan imidlertid innføre faste stoffer føre til forstoppelse, siden babyens fordøyelseskanalen er brukt til en væske-bare diett. Ifølge familie utdanning, kan 100 prosent fruktjuice blandes med frokostblandinger for spedbarn 4 til 6 måneder gamle. Dette kan bidra til å lette barnets forstoppelse.

Hvordan Mix Infant korn med juice

•  Mål opp en porsjon spedbarn frokostblanding i en liten bolle. Babyer som er bare begynnelsen tørrstoff vil trolig bare spise et par spiseskjeer med frokostblanding.

Legg ved spiseskjeer sviske, eple eller pære juice til frokostblanding er av en vassen konsistens. Rør frokostblanding også. Juice er bedre lagt ved romtemperatur eller litt varmere.

3-feed kornblanding til babyen med en myk spiss babyen skje.

Hint

  • Juice er ikke nødvendig i en barnets kosthold, og er ikke så næringsrik som bruker formel eller morsmelk å blande med frokostblanding. Det vil bidra til å lette forstoppelse og legge til variasjon i smakene. Bruk 100 prosent juice uten tilsatt sukker for å forhindre potensiell tidlig tannråte.
  • Ikke bruk upasteurisert juice, kan de inneholde bakterier som e-coli.
  • Bruk alltid en bolle og skje til å mate kornblanding til babyer. Ved hjelp av en flaske å mate kornblanding til en baby kan være en kvelningsfare og kan føre til overspising og ubehag.

Hvordan å miste vekt med juicing

Hvordan å miste vekt med juicing


Den nye trenden kjent som "juicing" har sine røtter i grunnleggende ernæringsmessige faktum. Den grunnleggende ideen er at frukt og grønnsaker har de vitaminene og elementer vi trenger for å holde seg frisk. Så det gjør mye fornuftig å erstatte pizza, pommes frites og kylling salat smørbrød med juice kombinasjoner, enten du prøver å miste pounds eller bare føler seg bedre. Antioksidanter i massevis av juice kombinasjoner er et løft for kroppens immunsystem og generell helse. Her er noen måter å forfølge juicing etter beste evne.

Hvordan å miste vekt med juicing

Finn juice kombinasjoner du liker. Ikke gjør deg selv lider mens downing tunge vegetabilske kombinasjoner. Gradvis utforske hvilke frukt og grønnsaker er bedre egnet til din gane. Prøv gulrot, appelsin og banan sammen. Tomato kan gå med de fleste andre grønnsaker som spinat og grønnkål. Blåbær og granateple juice kan kombineres med omtrent noen annen frukt eller grønnsak juice og smaker godt.

Sett høy-kalori frukt med grønnsaksjuice. Forskjellen kan være stort (se under kaloriverdien av en gulrot, sammenlignet med en banan). Grønnsaker kan legge bulk til din juice uten å legge en båtlast med kalorier.

Få organiske juice ved å bruke økologiske produkter for å unngå sprøytemidler og andre kjemikalier i din juice. Du ønsker å holde massen og næringsstoffer i og overflødig voks eller belegg av frukt ut for et sunnere resultat.

Bruk krydder for å stimulere stoffskiftet. Ting som cayenne pepper, allehånde eller kardemomme kan virke malplassert i starten, men noen av disse ingrediensene kan faktisk gi stoffskiftet et løft. Vurderer sliping dem inn i din juice til du erverve ny smak.

Utnytte fett brennere og skjoldbrusk hjelpere. Andre ingredienser kan bidra til vekttap ved å levere enzymer, spesifikke metabolske elementer eller bare en god dose fiber. Gjør opp din oppskrift med disse elementene i tankene.

Hint

  • Alltid konsultere ernæringsfysiologer og leger. Selv om juicing er stor for mange, kan det ikke være riktig skritt for deg. Helsetjenester eksperter kan vanligvis peke deg i riktig retning når det gjelder kosthold og ernæring.

Hvordan få Acai Berry Juice Fordeler

Hvordan få Acai Berry Juice Fordeler


De mange acai berry juice fordeler er anbefalt for slankere, idrettsutøvere, og alle som ønsker å nyte bedre helse. Mørk blå i fargen som sine blåbær fettere, acai berry er omtrent på størrelse og form på druer. En av de viktigste acai berry juice fordelene er at acai er svært høy i antioksidanter og dermed kan ha kreft-bekjempelse egenskaper. Mens vekttap er spioneringen av mange supplement selskaper, acai berry juice fordeler i forhold miste vekt er fortsatt i debatten.

Hvordan få Acai Berry Juice Fordeler

Juice friske bær å få maksimal acai berry juice fordeler. Acai palmer vokser i Sentral-og Sør-Amerika, med store palmelunder produserer mange tonn med acai bær hvert år. Hvis du ikke bor i dette området, kjøpe friske acai bær er mer utfordrende.

Drikk fersk eller flaske acai berry juice daglig for å motta løpende ytelser og potensielt miste vekt. Hvis du erstatter daglig brus drikking med acai berry juice og vann, vil du sannsynligvis gå ned i vekt og bli sunnere.

Ta acai berry kapsler eller bland acai berry pulver kosttilskudd inn dine vibrering eller juice om morgenen. Pulver og pilleformer acai gjøre gode substitutter når du ikke kan få tak i juice av fersk bær eller flaske acai berry juice.

Spis et sunt kosthold basert på hele matvarer og naturlige ingredienser for å realisere acai berry juice fordeler. I forbindelse med et sunt kosthold, vil acai bær hjelpe deg å realisere en sunn vekt og muligens unngå kreft.

Hint

  • Ren acai berry juice har flest fordeler. Unngå utvannet drinker eller de med tilsatt søtstoffer.

Hvordan å miste vekt med Juice Diet

Hvordan å miste vekt med Juice Diet


Saften diett har hjulpet mange mennesker kaste pounds etter ferien, og det er en fin måte å møte dine vekt mål og holde seg til nyttårsforsetter. Her er trinnene du kan ta for å gå ned i vekt på juice diett.

Hvordan å miste vekt med Juice Diet

•  Invester i en god juicer. Hvis du lage din egen juice hjemme framfor å kjøpe i flasker fra butikken, vil du samme pengene og kutte ned på sukker og konserveringsmidler.

Kontroller juice blander bruker frukt som appelsiner, grapefrukt, jordbær, fersken, plommer og saftige bær. Du kan også bruke tomater og agurker. Fortynne juicen med vann med en tredjedel og tilsett sitronsaft eller lime juice for å bidra til å bevare dine blander i kjøleskapet. Ikke legg søtningsmiddel til juice.

Begynn dagen med en næringsrik frokost som kan inneholde egg, hele hvete toast, fullkorn frokostblanding, fettfattig melk, og selvfølgelig, juice. Det er viktig at du spiser frokost hver dag i juice diett.

Til lunsj og middag, spise omtrent halvparten eller en tredjedel av hva du normalt ville spise, og erstatte resten med juice. Hvis du blir sulten mellom måltidene, spis grønnsaker.

Hold regelmessig mosjon tidsplan når du er på diett for å hjelpe møte dine vekttap mål.

Hva er XanGo Juice?

Hva er XanGo Juice?


XanGo er navnet på et selskap som gjør juice fra mangostanfrukten. Navnet XanGo er fra kombinasjonen av mangostan og xantoner. Mangostanfrukten inneholder flere helsemessige fordeler og har en behagelig smak. Mange andre produkter er laget av mangostan, herunder kosttilskudd og skjønnhetsprodukter.

Mangostan Frukt

Mangostan er dyrket på eviggrønne trær i Sørøst-Asia. Den har en søt-syrlig smak og er delikat. Frøene dø innen en uke for å bli plukket. Mangostan har et mykt hvitt senter som ligner på deler av en appelsin.

Xantoner

Xantoner er aktive forbindelser som finnes i mangostan frukt. De har antioksidantegenskaper og gi helsemessige fordeler. De gunstige effektene kommer fra flavonoid forbindelser innen frukt.

Helse Fordeler

XanGo juice er vanlig å hjelpe til med vekttap. Det er også kjent å opprettholde helse og intestinal støtte immunsystemet. Mangostan frukten kan nøytralisere frie radikaler og bidra til å støtte felles funksjon. Denne "super frukt" kan også fremme et sunt luftveiene.

Selskapet XanGo

XanGo Selskapet ble grunnlagt av Joe Morton. Han bodde i Asia, hvor han først smakt mangostan. Morton forsket på frukt og dens helsemessige fordeler. Han startet selskapet og jobbet med forskere for å skape XanGo-formel. Siden da, også begynte selskapet å produsere hudpleieprodukter, kosttilskudd og måltidspakker.

Ulemper

I 2008 ble det rapportert at en pasient hadde blitt diagnostisert med alvorlig acidose, en mulig bivirkning fra den daglige bruken av mangostan juice (se lenke i Resources). Nettstedet for XanGo har lite informasjon om eventuelle vekttap fordeler fra drikker juice, muligens fordi juice har et høyt kalori teller.

Hvordan bygge opp immunforsvaret med naturlig juice

Immunsystemet bidrar til vern av forkjølelse, bakterielle infeksjoner og andre sykdommer. Dessverre, noen ganger inntrengerne er for sterk, og du ender opp med å bli syk. Det er visse vitaminer og mineraler som sink og vitamin C finnes i mange frukter som naturlig øke immunsystem. De fleste frukter inneholder små mengder sink, men kiwi og bjørnebær er den beste kilden. De er også høy i vitamin C, noe som gjør en blanding av kiwi og bjørnebær juice en deilig måte å holde immunsystemet sterkt. Forbruker disse fruktene på regelmessig basis kan redusere risikoen for å bli syk.

Hvordan bygge opp immunforsvaret med naturlig juice

Mål bjørnebær i målebegeret.

Skyll bjørnebær og kiwi under kranen.

Skjær kiwi i to med kniven.

Dig skjeen inn i kiwi og spore den langs den ytre kant, slik at så mye av den grønne innsiden forblir i skjeen.

Plasser inne i blender og kast kiwi huden.

Gjenta trinn 4 og 5 for de resterende kiwi halvdeler.

Hell bjørnebær i blenderen og blend på laveste innstilling til blandingen ser glatt ut.

8. Hell saften fra blender i glasset og nyte.

Hint

  • Pass på å velge kiwi som er moden. Ellers kan de smaker bittert. Kan du fortelle hvor moden de er ved å klemme dem. De bør være myk, men ikke bløt. Trinnene ovenfor vil gjøre en tykk juice. Hvis du foretrekker det å være glattere, tilsett så mye vann som ønsket før blanding. Du kan også legge til honning for å gjøre juicen søtere.

Kan aloe vera juice Hjelp Vekttap?

Aloe Vera juice har blitt annonsert som et middel eller hjelpemiddel for mange problemer, blant annet overvekt, men har bare blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for ett formål, som er avføringsmiddel bruk.

Hva er egentlig Aloe Vera juice?

Aloe Vera juice er en gul væske ekstrahert fra tubuli nær huden av planteblader. Det er beskrevet å ha en bitter kvalitet.
Det er forskjellig fra gelen inne i bladene som tradisjonelt brukes for å hjelpe til helbredelse overflate sår.
Saften blir solgt i to former, som en væske og i en pulverform. Den pulverform dannes ved tørking av væsken og er brun i farge på grunn av lufteksponering.

Vekttap Bruk

Mange produserer og tilhengere av juice tyder på at det har flere egenskaper, noe som gjør den egnet som et vekttap hjelpemiddel.
Blant de foreslåtte fordelene er at det hjelpemidler i fordøyelsen, er en detox agent, akselererer stoffskiftet og fungerer som et kolon rengjøringsmiddel.
Ifølge kilder oppfordre til bruk av aloe vera juice, inneholder det en type protein som kroppen har til å øve mye energi å bryte ned, derfor påskynde metabolismen. De videre at aminosyrene metionin, serin, treonin og molybden i juice handle for å avgifte kroppen av visse metaller og ytterligere hjelp i påskynde metabolismen.

Som et avføringsmiddel

FDA har godkjent aloe vera juice som en ingrediens for avføringsmidler, og det faktum at det har vist seg som en potent avføringsmiddel kan være grunnen til at det kan hjelpe til med vekttap.
Ved harde avføringsmidler tas de kan tvinge fordøyd maten ut av kolon før mye av energien, eller kalorier, fra mat er blitt absorbert av kroppen. Resultatet er at du faktisk absorbere mindre av det du forbruker.

Farene ved å bruke avføringsmidler for vekttap

Den stadige bruk av et avføringsmiddel for vekttap er ikke bare farlig, det er klassifisert som en spiseforstyrrelse.
Avføringsmidler er ment å lette forstoppelse, og bruke dem når du ikke er forstoppet anses narkotikamisbruk.
Misbruker avføringsmidler kommer med en lang liste over bivirkninger inkludert sterke magekramper og smerter, kvalme og oppkast, kronisk diaré, oppblåsthet, gass, og elektrolyttforstyrrelser. Elektrolyttforstyrrelser er potensielt den mest alvorlige av disse bivirkningene, og kan føre til hjerte komplikasjoner.

Andre bivirkninger av Aloe Vera Juice

Sikkerheten ved bruk av aloe vera juice er fortsatt ukjent, og flere alvorlige bivirkninger er dokumentert. Disse bivirkningene er kvalme, eksem, urin misfarging, leverdysfunksjon, og allergiske reaksjoner.
Det foreslås at de med allergiske reaksjoner på hvitløk eller løk kan også ha allergiske reaksjoner på aloe vera juice.
Noen få tilfeller av død ble også rapportert; imidlertid disse dødsfall forekommet hos kreftpasienter som ble gitt intravenøst ​​saften.
Aloe vera juice kan også være giftig for barn.

Naturlig Juice Diet

En naturlig diett full av juice har mange fordelaktige egenskaper for en persons helse. Ikke bare er det sunt på grunn av de mange vitaminer og mineraler som kommer fra friske frukter og grønnsaker; du kan også gå ned i vekt når du følger en juice diett. Denne dietten har også fordelen av å være helt naturlig - ingen konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer for å bekymre seg for.

Hva er en Juice Diet?

Mange bruker en juice diett som et middel for å raskt og gå ned i vekt. En juice diett består av en diett hovedsakelig av juice og vann, med noen dietter legge i ett til to små måltider om dagen. Mange arrangører av juice dietten inkluderer også naturlig kosttilskudd for å hjelpe i kosten. En juice kosthold er lett å følge, og rå saft er svært høy i vitaminer, mineraler og alkaliske elementer.

Mengden av juice du drikker vil avhenge av dine individuelle behov. Jo mer du drikker, jo høyere intensitet av rensing forekomme. Deretter kan mer vekt tapt. De fleste dietter anbefaler å drikke en blanding av fersk juice i to til tre måltider om dagen.

Hvilke typer frukt og grønnsaker kan brukes?

Den største fordelen med den naturlige frukt diett er at det er mange grønnsaker og frukt som kan brukes for variasjon. Det er alltid noe for enhver smak knopp. Sure frukter som sitroner, appelsiner, ananas og jordbær er et godt valg å starte dietten med. Søt frukt er også tilgjengelig, for eksempel druer, svisker, kirsebær og aprikoser. I utgangspunktet kan alle frukt som nytes brukes i dietten.

Det samme gjelder for grønnsaker - tomater, agurk, salat, selleri og spinat kan alle bli behandlet for å gjøre en juice diett drink. I tillegg kan fruktjuicer bidra til å eliminere giftstoffer i kroppen i den mildeste mulig måte.

Fordelene ved en Juice Diet

De som velger å følge en naturlig juice kosthold vil finne at deres kropp går gjennom mange metabolske forandringer. En juice diett har en avgiftende effekt i tykktarmen, lunger og nyrer. Giftstoffer som har blitt bygget opp på grunn av usunn levende og spising er alle skylles vekk mens du følger en juice diett. En juice kosthold kan også føre til en følelse av velvære og lykke for mange mennesker.

Juice dietter er ganske enkel å følge, og generelt bare trenger noen få elementer til å komme i gang. En god blender og juicer er avgjørende for å skape de beste juice drinker, samt en overflod av frisk frukt og grønnsaker.

Juice Cleansing Diet

Juice renser har mange navn. Enten det er juice fester, juice faster eller mester renser - disse er alle navn på en streng flytende diett. I hvert tilfelle, drikker du bare væske fra frisk frukt og grønnsaker. Renser kan vare så lenge som en dag eller strekke seg så lenge som 6 måneder. Fordelene med juicing når det gjøres riktig kan være mange, men kostholdet kan også være farlig hvis henrettet dårlig.

Hvordan Juice Cleanse

Ideelt sett bør juice faster bli gjennomført i helgen; du kan fokusere helt og holdent på rens uten avbrudd fra arbeidet. Gå innkjøp av mat og velge et bredt utvalg av frukt og grønnsaker for juicing. Whole Foods vil tillate noen mengde av frukt og grønnsaker for å bli Juiced for en symbolsk sum hvis du ikke har en juicer. Hvis greener er Juiced, prøve å konsumere dem innen en dag - ellers oksiderer juicen. Oksidert grønn juice smaker ikke så godt, og næringsstoffer går tapt også.

Fordeler med Juicing

Juice renser avgifte system for urenheter. Toksiner kan bygge i systemet hvis du har dårlig fordøyelse eller hvis en person blir utsatt for skadelige kjemikalier i lange perioder (som luftforurensning). Noen går på juice faster rent å gå ned i vekt. Overskridelse av 1300 kalorier om dagen på bare frukt juice er vanskelig på grunn av høy vannstand og fiberinnhold. En annen fordel er en forbedret fordøyelsessystemet. Frukt er høy i fiber, noe som bidrar til å rense fordøyelseskanalen. Hvis dietten omfatter Juiced grønnsaker, kan dietten også være høy i mineraler som jern, kalsium, og selv protein. Cherie Calbom, forfatter av "The Juice Lady guide til juicing for helse" forklarer at juicing kan fremme energinivå og generell vitalitet og at visse juice faster kan hjelpe vanlige plager fra gjær infeksjoner til en vanlig forkjølelse. Kroppen forblir også hydrert på en juice rens, som støtter celle gjenfødelse, holder huden klar, og viktigst, bidrar til å eliminere avfall fra kroppen. Hydrering er en av de største rensing aspekter av en juice raskt.

Fordeler med Fasting

Fasting eller alvorlig kalori begrensning antas å være åndelig gunstig. Forfatter Stephen Blauer forklarer i "The Juicing Book" at fasting fremmer positive psykiske effekter. Hvis juicing er kombinert med faste gjennom lav-kaloriforbruk, kan faste føre til en "høy". Mental klarhet forsterkes med en følelse av våkenhet og eufori. Angivelig, fastet historiske skikkelser som Jesus og Ghandi begge å oppnå åndelig klarhet.

Vanligste fallgruvene

Mange går inn i juice renser med urealistiske forventninger: mens vekttap er garantert hvis du spiser bare frukt juice, er ikke bærekraftig dietten. Legemet må motta vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Hvis bare én type juice er konsumert i en lengre periode, vil legemet være utsultet av andre næringsstoffer. Således, mens ananas og appelsinjuice kan være å foretrekke i smak til væske kale, raskt bør ikke være mer enn noen få dager på grunn av mineraltapet. Hvis en juice raskt vil bli gjennomført i mer enn noen få dager, som omfatter et bredt utvalg av matvarer for pressing er avgjørende. En annen fallgruve er å gå tilbake til dårlige matvaner når dietten avsluttes. Dietten må brukes som et spring å bedre matvaner når rens er over.

Advarsel

Irritabilitet er en vanlig bivirkning fra en juice rens. Som kroppen detoxifies og mat cravings intensivere, kan humørsvingninger oppstå. Alvorlige bivirkninger er forklart i en Vanderbilt University Health artikkelen. Hvis kroppen er i sult-modus fra en langvarig rask, går kroppen til å ta protein butikker fra organer som nyre og lever. Artikkelen utdyper å fastslå at mange ernæringseksperter tror fasting er overflødig når kroppen naturlig faster mens kroppen sover. Selv om man fortsatt forbruker kalorier på en juice raskt, kan kroppen gå inn i sult-modus hvis ikke nok kalorier forbrukes daglig. Som sådan, er de som er nye til faste anbefales ikke å gjøre det lenger enn noen få dager. Faster kan gjennomføres for lenger med nok kunnskap og erfaring.