Digidexo.com

Hva er årsakene til Bilateral Wrist Pain?

Hva er årsakene til Bilateral Wrist Pain?


Bilateral håndleddet smerte er preget av ubehag i begge håndledd. Smerten er generelt resultatet av en underliggende årsak klassifisert som inflammasjon, skade eller infeksjon. Behandling for bilateral håndleddet smerte kan omfatte medisiner, splinter og korrigerende kirurgi.

Årsaker og symptomer

Bilateral håndleddet smerte vanligvis resultater fra enten overdrive eller skade. Enkeltpersoner kan oppleve stivhet og hevelse i håndleddene, vanskeligheter med å bevege håndleddene, og svakhet og nummenhet i hender.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom (CTS) er den vanligste årsaken til håndleddet ubehag som følge av overforbruk. Personer med denne tilstanden opplever vedvarende håndleddet smerte og nummenhet i hendene.

Betennelse

Forhold, blant annet senebetennelse, leddgikt, urinsyregikt og lupus, kan forårsake en betennelse i ledd og bindevev i håndledd og hender, noe som resulterer i vedvarende smerte.

Infeksjon

Bakteriell infeksjon som oppleves i ledd og bein kan manifestere seg i betennelser, forårsaker ubehag i håndleddene. Bakterielle og staph infeksjoner er oftest assosiert med ledd og bein.

Injury

Skader som forstuinger og brudd kan føre til håndleddet smerte som forverres med bevegelse. I slike tilfeller blir den enkeltes utvalg av bevegelse i håndleddene smertelig begrenset.

Behandling

Behandling for bilateral håndleddet smerte er avhengig av det bekreftet diagnose på en underliggende årsak. Ofte, kan behandling inkluderer anti-inflammatorisk og antibiotika medisiner, kalde kompresser og splinter. I alvorlige tilfeller kan korrigerende kirurgi utføres.