Digidexo.com

holde livmor oppe med bånd

Hvordan å holde en noen med Alzheimers Fra Wandering

Hvordan å holde en noen med Alzheimers Fra Wandering


Ifølge det amerikanske National Institute on Aging, inntil 4,5 millioner amerikanere lider av Alzheimers sykdom. For en rekke grunner, slik som rastløshet, frykt eller støyende omgivelser, vil tre av fire mennesker som lider av Alzheimers sykdom vandre på noen punkt. De kan ende opp tapt og alene med mulige skader og utsatt for miljøet. Her er hvordan du kan beskytte en kjær som har Alzheimers sykdom.

Bruksanvisning

Stopp Wandering

•  Spør om din kjære en trenger å bruke toalettet, eller er sulten eller tørst. Alzheimer-pasienter ofte vandrer på leting etter toalettet eller drikke vann, men i sin tilstand av forvirring de ikke husker hvor du skal gå.

Legg ved bevegelse og mosjon i din kjære daglige aktiviteter. Alzheimer-pasienter kan vandre når de føler seg rastløs. Ved å hjelpe din kjære opphold aktiv, ved å ta turer eller gjør noe lys hagearbeid kanskje, er han eller hun mer sannsynlig å sove bedre og føle seg mindre rastløs.

Gi din kjære en jobb å gjøre. Hvis en Alzheimers pasient har noe å gjøre som er kjent for hva de gjorde i sine yngre liv, kan de føle seg mindre forvirret og derfor være mindre tilbøyelig til å vandre. Sørg for at disse er trygge arbeidsplasser, for eksempel folding klesvask eller dra ugress.

Lås foran og bak døren. Du bør også sette låser på vinduer, skyvedører i glass, og garasjeporten, hvis appllicable. Vurdere å plassere en ny lås høyt oppe eller lavt på døren også.

Snakk med din kjære. La dem vite at de er på rett sted, og de er trygge og ønsket. Prøv å holde dem tilbaketrukket fra overflødig støy eller spenning. Føler roligere og mer beroliget vil bidra til å holde din kjære fra vandrende.

Tips og advarsler

 • Spør naboer til å holde et øye med din kjære, og gi dem flere telefonnumre å ringe bør de få øye på ham vandrende.

Hvordan holde myggen unna med hjem rettsmidler

Det er enkelt å holde myggen unna med hjem rettsmidler. Du trenger ikke å spray deg fra topp til tå med giftige insektmidler for å unngå å bli bitt når du er utenfor. Mygg er svært følsomme for visse dufter, og hvis du vet akkurat hva dufter å bruke, vil de holde seg langt borte fra deg. Det er en god idé å holde myggen unna med hjem rettsmidler, som de bærer sykdommer som West Nile virus og malaria at babyer og eldre kan være spesielt utsatt for å anskaffe.

Bruksanvisning

Plant ringblomster, kattemynte og rosmarin i hagen din og rundt huset ditt. Disse plantene alle avgir lukt som er ubehagelig for mygg, og vil holde dem unna.

Pin flere tøymykner tørketrommel ark til klærne dine når du er utenfor. Arkene har en frastøtende effekt på mygg.

Spritz selv med sitron eucalyptus olje. Du kan få dette fra en helsekostbutikk. Sett fem dråper av oljen i en kopp vann, og deretter sette blandingen i en plast spray flaske og gi deg selv to eller tre gode spray før du går utenfor. Duften av oljen vil holde myggen unna.

Burn citronella lys rundt huset ditt når du er ute om natten. Mygg hater citronella. Pass på at du oppretter en ring av tente citronella lys rundt hvor det er du planlegger å være når du er utenfor.

Fjern eventuelle kilder til stillestående stående vann fra rundt hjemmet. Mygg elsker stående vann og bruke det som en yngleplass. Selv en liten planter pott som har stått utenfor og fylt opp med regnvann er en potensiell yngleplass for mygg, så bli kvitt det.

Sett opp myggnetting rundt der du planlegger å være utenfor. Du kan få myggnetting fra de fleste idretter og camping forsyne butikkene. Nettingen har tusenvis av små hull i det som er stor nok for deg å se ut av, men for liten for myggen å fly gjennom. Denne nettingen er mye brukt i Afrika i områder som er utsatt for malaria.

Tips og advarsler

 • Hvis du tilfeldigvis å bli bitt av en mygg, kan du behandle bitt med hjem rettsmidler, også. Et effektivt rettsmiddel er å spraye litt hårspray over bittet. Dette vil stoppe kløe.

Hvordan holde Nyrer sunt med diabetes

Når nyrene dine er friske, kan de utføre tre funksjoner. De kvitte kroppen for avfall som du ikke trenger, filtrere væske og rense blodet. Hvis du har ukontrollert diabetes, eller høyt blodsukker sammen med høyt blodtrykk, kan nyrene bli skadet. Nyreskader trenger ikke å skje når du har diabetes. Det finnes måter å holde nyrene friske.

Hvordan holde Nyrer sunt med diabetes

Hvordan holde Nyrer sunt med diabetes

Mål for vanlige tall. Du har sikkert hørt dette fra legen din, men det er sant, og ekstremt viktig. Å holde nyrene friske du ønsker å opprettholde normalt blodsukker og blodtrykk nivåer. For eksempel, når du våkner opp om morgenen eller før måltider, vil du at blodsukkernivået til å være mellom 70-130 mg / dL. Når du begynner å spise måltidene, bør blodsukkernivået være under 180 mg / dL. Hvis du og din diabetes spesialist har bestemt på forskjellige måltall, deretter følger foreskrevet mål. Også, sørg for at teste regelmessig blodsukkeret med blodsukkermåler.

Blodtrykk som er for høy kan også skade friske nyrer. Så sørg for å holde blodtrykket under 130/80. Ikke glem å holde kolesterolet under kontroll, også.

•  Få testet. Dessverre, kan nyreskader oppstå lenge før du merker at noe er galt. Så, for å holde nyrene friske sørg for at legen sjekker urin og blod for nyresykdom. Med en microalbumin test, vil legen teste for små mengder protein. En blodprøve vil teste for kreatinin og måle nyrefunksjonen. Hvis du har type 2 diabetes, bør du testes minst en gang i året. Men hvis du har type 1 så du bør testes hvert år begynner fem år etter at du ble diagnostisert. Hvis legen finner nyreskader, du, må kanskje ta angiotensin converting enzyme (ACE) hemmer eller angiotensin reseptorblokker (ARB) for å bremse nyreskader ned.

Gjør endringer i livsstil. Hold kolesterolnivået ved optimale området. Spis et sunt kosthold, kutte ned på salt og fet mat. Bli fysisk aktive, hvis du allerede ikke er. Sjekk med legen din om hvilke øvelser du bør gjøre.

Ta medisiner som anvist. Kontroller at du tar all diabetes medisiner, som insulin, som foreskrevet, og ikke gå glipp av en dose. Det kan føre til en topp eller langvarig høyt blodsukker. Også, bare ta smertestillende tabletter som paracetamol og til. Daglig bruk av medisiner kan skade nyrene dine. Så hvis du må ta paracetamol eller smertestillende for å håndtere kroniske smerter, som leddgikt, ta kontakt med legen din for å finne en måte å kontrollere din smerte uten å plassere nyrene i fare for skade, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse (NDIC).

Hvordan å holde motet oppe når livet Synes Miserable

Hvordan å holde motet oppe når livet Synes Miserable


Når uforutsette tilbakeslag kommer i tre eksemplarer, kan du finne deg selv lurer på hvordan du vil samle styrke til å tåle den neste utfordringen kastet din vei. Enten dine kamper skyldes økonomi, et vanskelig forhold, eller en katastrofe utenfor din kontroll, kan du føle deg som synker ned i fortvilelse. Men du kan ta tiltak for å forbedre din utholdenhet og ditt syn når livet virker elendig. Streber etter å holde motet oppe, selv når tidene blir tøffe.

Bruksanvisning

•  Vær takknemlig for de eiendeler og relasjoner som du har. Hvis du har fått strømregning betalt, en anstendig boareal, eller fine utseende klær, setter pris på det! Også ta deg tid til å anerkjenne og feire de viktige menneskene i livet ditt, for eksempel en ektefelle, barn, venn eller lærer. Disse menneskene er en velsignelse!

Sett dine problemer i perspektiv ved å vurdere hvordan ting kan bli verre. Låne en støttende øret til en venn. De vil ha nytte av din oppmerksomhet, og lytte til andres hardt flaks historien vil gi deg et nytt perspektiv på din egen situasjon. Eller lese om den siste katastrofen i verden nyheter. Virkelig, ting kunne vært mye verre.

Få frisk luft og mosjon for å føle seg bedre både fysisk og mentalt. Fysisk aktivitet sender gunstige hormoner som beveger seg gjennom systemet, mens inaktivitet kan spiral humøret nedoverbakke. Selv om du ikke spiller en sport, kan du danse eller strekke, kaste en frisbee, sykle, eller gå en tur eller fottur. Får utendørs inn i den naturlige verden vil forbedre trivsel.

Spis godt ved å velge næringsrik, naturlig mat og unngå mat som inneholder mye fett, unødvendige kjemikalier eller tomme kalorier. Husk at enkel og sunn er best.

Fokus på en interessant hobby. Bli kreativ vil hjelpe deg å diversifisere dine følelser så problemene utenfor din kontroll ikke føler så overveldende. Motstå trangen til å synke passivt foran TV-en når du føler deg blå. I stedet bruker muligheten til å skape, bygge eller fikse noe.

Spill musikk. En kraftig sang kan snakke til deg på en måte som vil ta deg utover dine bekymringer. Lytte til musikk kan fungere som terapi, så fylle ditt hus eller bil med rytme og melodi. Enda bedre, spille et instrument. Spille, synge eller lytte til musikk vil sette tankene dine på en lykkeligere nivå og hjelpe deg å komme gjennom tøffe tider.

møte fremtiden med optimisme. Ingenting varer evig; ikke engang bryet. Når livet smeller du med en tøff situasjon, du må noen ganger bare være elendig ... for en stund. Tenk tårene du kan gråte som en erfaring som vil gjøre deg til en sterkere person. Hold på håp om at ting vil bli bedre. Før du vet ordet av det, vil din optimisme ring sant og lykkelige tider kommer tilbake.

Hvordan å holde en jobb med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en nevrologisk lidelse som forstyrrer en persons evne til å fokusere eller opprettholde oppmerksomhet i lange perioder. Voksne med ADHD er lett distrahert og har vanskeligheter igjen på oppgaven, spesielt hvis oppgaven er repeterende eller unstimulating. På arbeidsplassen noen med ADHD kan oppleve problemer med å følge gjennom med oppgaver, viser en mangel på oppmerksomhet på detaljer og ikke klarer å legge merke til nonverbal ledetråder som forårsaker vanskeligheter med mellommenneskelige relasjoner. Beholde en jobb krever å håndtere symptomer på ADHD som forstyrrer arbeidsmiljøet.

Bruksanvisning

Sett arbeid som en prioritet. Hvis du har ADHD, kan du finne det vanskelig å sette prioriteringer og kan bli fristet til å ringe inn syk når det oppstår situasjoner som du føler krever din oppmerksomhet. Selvsagt vil det være ganger når du kan ha til å avblåse arbeidet for dagen, men de bør være få og langt mellom. Ta en beslutning som arbeidet kommer første og andre ønsker kommer andre.

Planlegg tiden din med omhu. Beregne ekstra tid om morgenen både for å bli klar for arbeid og pendle til jobb. Dette kompenserer for din naturlige tendens til å bli avsporet og mister oversikten over tid. Stille klokker foran et par minutter er også en effektiv teknikk for mange mennesker. Å få til arbeid på gang hver dag er viktig å beholde en jobb.

Bryt arbeidsoppgaver i mindre segmenter. Dette hjelper deg å fokusere på den spesifikke oppgaven uten å bli overveldet av hele prosjektet. Hold en notisblokk med de oppgavene som skal utføres skissert på puten og sjekke hver enkelt av som du fullfører den. En hvit bord nær arbeidsområdet fungerer godt, også.

Kjøp en organisator og bruke den til å holde oversikt over alle arbeidsrelaterte oppgaver. Inkluder forfallsdatoer for prosjekter, møtetider og notater fra møter. Bruk klistrelapper som påminnelser om viktige oppgaver, møter eller jobb relatert informasjon.

Oppsøke en kollega som du liker og stoler for å gi tilbakemelding på regelmessig basis hvis du har problemer med mellommenneskelige relasjoner. Dette er spesielt nyttig for sosiale interaksjoner som du kanskje ikke klar over subtile sosiale signaler og kan utilsiktet fornærme andre. En betrodd medarbeider kan hjelpe deg å forstå reaksjonene til de rundt deg.

Utvikle en behandlingsplan for din ADHD. Følg råd fra legen din og gjør en forpliktelse til å følge planen. Dette kan innebære medisinering, rådgivning eller terapi for å lære deg måter å takle symptomene på ADHD. Kontrollere symptomer på ADHD forbedrer arbeidsprestasjoner.

Hvordan å vokse opp med en paranoid schizofren

Hvordan å vokse opp med en paranoid schizofren


Å vokse opp i en husholdning der et annet familiemedlem har en psykisk lidelse kan være vanskelig avhengig av den aktuelle lidelsen og dens alvorlighetsgrad. Paranoid schizofreni kan være en særlig utfordring fordi symptomene kan omfatte hørselshallusinasjoner, sinne, vold og til og med suicidale tendenser. Disse kan være skremmende for et barn eller tenåring vokser opp rundt den skadde, spesielt hvis han ikke er i samsvar med hans behandling. Du kan ikke eliminere utfordringene ved å vokse opp med en paranoid schizofren, men du kan minimere dem.

Bruksanvisning

Minn deg selv at problemene er ikke din feil. Når du vokser opp med en paranoid schizofren i husholdningen, er det naturlig å lure på om du gjør noe for å gjøre vondt verre. Barn er utsatt for å ta på seg ansvaret. Sannheten er, du ikke er på feil og du ikke forverre situasjonen. Paranoid schizofreni er en sykdom, som diabetes eller kreft, og du har ingen kontroll over det.

Lær alt du kan om paranoid schizofreni. Når du vet om denne lidelsen, vil du være i stand til å gjenkjenne symptomer og effekter, og vet hvorfor den berørte person opptrer på bestemte måter. Når du er ung, kan det være vanskelig å fullt ut forstå paranoid schizofreni, men din forståelse vil vokse over tid.

Snakk med troverdige voksne om situasjonen. Disse kan inkludere umiddelbare og andre medlemmer av familien, fagfolk på skolen, og mental helse rådgivere. Ifølge Mayo Clinic, kan en paranoid schizofren vise tegn til sinne eller komme inn verbale konfrontasjoner uten en logisk grunn. Dette kan være frustrerende, og med skremmende, så det hjelper å snakke med noen som forstår.

Bli med i en støttegruppe for barn eller tenåringer som har psykisk syke familiemedlemmer. Du kan være redd for å snakke med dine venner eller dine kolleger på skolen om å ha en paranoid schizofren i din husholdning. Hvis de ikke er i en lignende situasjon, kan de ikke fullt ut forstår. Hvis du blir med en gruppe bestående av jevnaldrende i en lignende situasjon, kan du snakke mer fritt og få råd fra andre som vet hva du går igjennom.

Vet hvordan de skal håndtere potensielt farlige situasjoner. Selv om de fleste paranoide schizofrene ikke utgjør en fare for seg selv og andre, er det en mulighet for at de kunne bli voldelig eller suicidal. Dette gjelder spesielt for en lidende person som slutter å ta henne medisiner. Vet hvem du skal ringe hvis du noen gang følt at du er i fare eller at din familie medlem kan skade seg selv. Normalt din beste løpet av handlingen er å få til et trygt sted og ringe 911.

Tips og advarsler

 • Du kan føle skam å ha et familiemedlem med paranoid schizofreni og føle seg fristet til å skjule det faktum. Hvis du holder følelsene dine inne, vil du skade deg selv i det lange løp. Det er ingen skam i å ha en psykisk syk familiemedlem. Velg riktige folk med hvem du skal snakke og lufte dine følelser åpenlyst til dem.

Hjelp til å våkne opp med Red Tørre øyne

Å våkne opp med røde, tørre øyne kan være en kronisk problem for mange enkeltpersoner. Ifølge Department of Ophthalmology and Visual Sciences ved University of Illinois, over 10 millioner mennesker som bor i USA er berørt med denne typen øye problem. En rekke faktorer bidrar til tørr-øye-syndrom. Ved å identifisere eventuelle miljøfaktorer og riktig øye omsorg, kan du hjelpe behandle de røde, tørre øyne.

Miljømessige årsaker til Red, tørre øyne

Pinpoint Hvis miljøet er årsaken til din tørre øyne syndrom. "Røyking og eksponering for vind elementer som bruker air condition er vanlige årsaker og kan bidra til røde tørre øyne", ifølge University of Maryland Medical Center. Unngå sigaretter og steder der du vil bli utsatt for passiv røyking. Snakk med legen din om forskrivning medisiner for å hjelpe deg rask røyking. Slå klimaanlegget til en lavere innstilling. Bruk en luftfukter i vintermånedene når luftfuktigheten er lav til sooth tørre øyne syndrom og sette fuktighet i hjemmet ditt luft.

Eye Care

Kjøp over-the-counter øye dråper fra ditt lokale apotek. Eye dråper er kunstige tårer å smøre og behandle røde, tørre øyne. Påfør dråpene i henhold til instruksjonene på emballasjen.

Bruke is til å behandle din tørre øyne syndrom. Red, kan tørre øyne ofte blir hovne og ømme. Fyll et par sandwich poser med is. Pakk hver pose med en myk vaskeklut. Påfør dekket isen poser til begge øynene i opptil 10 minutter daglig. Bruke is til å lindre smerter og symptomer så ofte som nødvendig.

Få en daglig god natts søvn for å hjelpe rød tørre øyne. Øynene kan bli rød og tørr fra ikke motta minst 6 til 8 timers hvile daglig. Slutte å drikke noen stimulerende type drikke fire timer før sengetid, for eksempel kaffe eller andre drikker med høyt koffein.

Medisiner

Ta en over-the-counter anti-inflammatorisk og smertestillende som inneholder ibuprofen. Følg instruksjonene på pakken for riktig dosering. Kontakt legen din hvis din tørre øyne syndrom blir et kronisk problem. Trenger Legen kan utføre en undersøkelse for å sikre at øynene dine er å produsere tilstrekkelige tårer på egen hånd eller om du har en underliggende helsetilstand forårsaker øye problem. Han kan foreskrive reseptbelagte medisiner.

Hva er det som vekker deg opp med en følelse av at du ikke får puste?

Hva er det som vekker deg opp med en følelse av at du ikke får puste?


Det er mange faktorer som kan påvirke pust og skape kortpustethet. Stress og angst kan være ansvarlig for grunne pust; hjerte-og karsykdommer, luftveis hindringer og lungesykdom er også noen vanlige årsaker. Å våkne opp med kortpustethet eller ikke være i stand til å ta en full ånde er verdt å betale oppmerksomhet til. Et besøk til legen og noen få enkle, vil medisinske tester bidra til å identifisere eventuelle problemer og finne riktig behandling.

Snakk med legen din

Skriv ned nøyaktig hva som skjer neste gang du våkner opp med kortpustethet eller hvis du bare ikke kan puste. Legg merke til den gang det skjedde og symptomene og eventuelle andre følelsene du hadde for eksempel smerter overalt i kroppen, spesielt i brystet, eller noen merkelige opplevelser. Det er lett å glemme detaljer som dette senere på dagen, med mindre du skrive dem ned. Gjør et poeng av å nevne om vilkåret har blitt verre over tid, eller om det har blitt bedre.

Gjør en avtale for å se din lege. Det er viktig å ta notater sammen med deg slik at du kan gi legen en nøyaktig oversikt over de symptomene du har vært inne med pusteproblemer. Dette vil hjelpe ham til å diagnostisere årsaken og avgjøre om en behandling mye raskere. Hvis du har spørsmål ikke vær redd for å spørre, selv om du tror de kan være dumt.

Hva er årsaken til problemet

Forvent å bli gitt noen tester for å finne årsaken til problemet. Disse prosedyrene kan teste lungene dine for å kontrollere at du ikke har lungesykdom, nese, munn eller svelg hindringer, angstlidelse, eller allergi mot støv, mugg, dander eller pollen. Legen din kan også teste ditt hjerte til å sørge for at du ikke har hjertesykdom eller lidelser.

Paroksysmal nattlig dyspné er en sykdom i lungene eller hjertet som kan forårsake våkne opp kortpustet eller midlertidig ute av stand til å puste. Nesetetthet kan gjøre det vanskelig å puste, for eksempel når du har en kald eller influensa.

Hjelpe deg selv

Fedme er også en stor bidragsyter til pusteproblemer. Hvis du er overvektig vurdere å gå på et vekttap program. Det er viktig å få tid til å slappe av i et rolig sted på en daglig basis. Stress er en viktig kilde til mange helseproblemer. Det er verdt å vurdere et godt treningsprogram og få frisk luft på en jevnlig basis, hvis mulig, for optimal helse.

Diagnose og Behandling

Det er noen mulige årsaker til å våkne opp med ikke å kunne puste. Tilstanden kan være mild eller alvorlig. I alle fall er det sannsynligvis noe relatert til lungene, hjertet eller luftveiene som skaper problemet. Det eneste du egentlig kan gjøre er å prøve å slappe av og vente på en diagnose. Det finnes medisiner og prosedyrer som er i stand til å behandle respiratoriske problemer svært effektivt og ofte permanent.

Hvordan Hold deg frisk med kjøkken apparatet juicers

Leger anbefaler minst fem porsjoner frukt og grønnsaker per dag. Hvordan gjør vi det i denne raske passert livet vi lever i dag? Jeg skal fortelle deg - drikke dem som ferskpresset juice, og nå er du egentlig snakker heathly og deilig. Dette kan gjøres ved enkle kjøkkenapparater som juicers, miksere og blender.

Hvordan Hold deg frisk med kjøkken apparatet juicers

•  Hvordan velge en juicer? Det finnes mange typer juicer på markedet i dag, fra det enkle sitronpresse til state-of-the-art saftpresser. Så hvilken bør du velge, vil du vurdere budsjettet, størrelsen på familien din, eller hvis du er vegetarianer. Etter min mening bør du få den beste og sterkeste at du har råd til slik at du ikke blir fristet til å sette det bort i skapet og glemme det. Du ønsker å holde denne kjøkken enheten på disken der du ser det. Blandere og blandemaskiner kan også anvendes.

Hvor lenge kan du holde juice for? Hvis du klemmer fersk appelsinjuice du ønsker å drikke den med en gang. Grunnen til dette er fordi det vil begynne å skille i løpet av noen øyeblikk. Oksidering begynner å skje i løpet av minutter, avhengig av hva slags juice. En annen måte å se på det - tenk på et eple og hvor raskt det blir brun. Eplet er fortsatt spiselig, men det er bedre for deg, og ikke minst mer smakfull hvis du juice det og drikke det med en gang. Antioksidanter i juicen vil absorbere eventuelle overflødige frie radikaler i kroppen din for å hindre celleskader av disse frie radikaler.

Hvor mange ingredienser trenger jeg? Jo færre jo bedre. Hvis du begynner å legge for mange smaker, vil drikken smaker veldig fruktig og være veldig tykk som en milkshake. Noen juice, som rødbeter og spinat er bra for deg i små mengder, men ikke så bra for deg i store mengder. Rødbeter er kjent som en blod tonic og er fulle av vitaminer - A, B-gruppen, C, kalium, kalsium og jern. De er bra for blodtrykket, beskytte mot anemi, og fremme generell god helse. Spinat inneholder oksalsyre som stopper andre vitaminer brukes av kroppen. Du ønsker å blande liten mengde av dine favoritt juice som epler og appelsiner som både inneholder vitamin C.

Sweet and Salt? Frukt i dag ofte ikke får en sjanse til å modnes på treet, slik at de er sure i smak. Du kan legge sukker eller honning (som er sukker) til søtningsmiddel opp din drink eller du kan bruke en av naturens naturlig søtningsmiddel - eplejuice. Noen grønnsaksjuice kan bruke en klype salt for å krydre opp sin smak. Men hvis du ikke godkjenner salt som meg, prøv å klemme litt sitronsaft.

tonics fra urter og krydder: Urter og krydder er eldgamle måter å smaken mat og innflytelse på kropp og sinn. Rosemary te vil vekke deg opp og lavendel te vil hjelpe deg å sove. Ordinære te vil perk deg opp. Kardemomme og ingefær vil roe en urolig mage. Stjerneanis og sitron er bare rett og slett trøstende.

Hint

 • Takket være billig juicers, blandemaskiner og miksere kan vi alle gjøre våre egne drinker fra frisk frukt og grønnsaker i løpet av kort tid. Det er en enkel måte til god helse.

Hvordan holde seg frisk med Apple Cider Eddik

Hvordan holde seg frisk med Apple Cider Eddik


Du kan forbedre din fysiske helse og utseende med hjelp av eple cider eddik. Denne variasjonen av eddik kommer med et bredt utvalg av lite kjente helsemessige fordeler. Det kan overraske deg å vite at eple cider eddik har nøkkelen til sunnere hår, hud og ernæring. Så, hvis du ønsker å føle seg frisk og se din beste, hodet til nærmeste kjøpmann å plukke opp en flaske med eple cider eddik på den doble.

Hvordan holde seg frisk med Apple Cider Eddik

drikke eple cider eddik for å rydde opp forstoppelse. Hvis du har hatt problemer med å gjøre din bedrift, rør 1 ss. av eple cider eddik i et glass vann. Konsumere denne blandingen tre ganger daglig farvel til forstoppelse.

drikke eple cider eddik for å hindre halsbrann. Etter hvert måltid, kombinere 1 ss. av eple cider eddik med 4 oz. med vann, deretter drikke blandingen for å stoppe halsbrann i sitt spor.

Senk blodtrykket med eple cider eddik. For å bidra til å bringe ned høyt blodtrykk, drikk et glass vann kombinert med 1 ss. av eple cider eddik hver dag.

Vask håret med eple cider eddik. Hvis du er lei av å misbruke håret med kjemiske-Laden over-the-counter shampoos, tilsett 1 ss. av eple cider eddik til en kopp vann, og sjampo med blandingen. Håret ditt vil stå rene og næret.

rydde opp plantar vorter med eple cider eddik. Hvis du har noen stygge plantar vorter som du ikke kan vente med å bli kvitt, suge vorten i eple cider eddik i 20 minutter. Etterpå bruker en pimpstein å nøye fjerne død hud. Spre vaselin rundt området, og deretter bruke en bandasje for å sikre et eple cider eddik-gjennomvåt bomullsdott over vorten du ønsker å fjerne. Gjenta denne prosessen daglig til du er fri for plantar warts.

Hint

 • Utvise forsiktighet når sjamponering med eple cider eddik. Apple cider eddik kan svi hvis det blir inn i øynene.
 • Hvis du bruker eple cider eddik for å senke blodtrykket, holde oversikt over fremgangen din med en på-hjem blodtrykk maskin.

Hvordan holde katter unna med hjem rettsmidler

For alle som hager eller mater fugler i sin bakgård for en hobby, kan tilstedeværelsen av nabolaget katter katastrofe. Katter elsker å komme inn i hager og spise de herlige planter som vokser der. De elsker også å spise fugler. Plus, kan avfallet de etterlater være farlig for helsen din hvis du tilfeldigvis gå i dem på bakken. Det er bedre å holde katter unna hagen din helt, og det er noen effektiv hjem rettsmidler du kan bruke til å gjøre dette.

Bruksanvisning

•  Gni vaselin over polene på fuglebrett. Dette vil holde polene fin og glatt og hindre katter i å klatre opp dem.

Spray fuglebrett med sitrus olje. Du kan gjøre dette ved å plassere 10 dråper av en sitrus-duftende olje i 2 kopper vann, og deretter helle det hele tatt i en sprayflaske. Katter hater duft av sitrus og har en tendens til å holde seg borte fra alt med det duft.

Kjør en tynn ståltråd eller hyssing langs toppen av din hage gjerde, slik at det undervises som en stram line. Det må festes slik at den sitter ca 6 inches over toppen av gjerdet. Katter vil prøve å balansere på toppen av gjerdet og kan bruke som utkikkspunkt for å slippe ned i hagen nedenfor. Imidlertid vil wire eller streng hindre dem fra å gjøre dette, og dermed holde hagen din trygg.

Kjør en haug med brukte CD-er langs en ​​tykk stykke hyssing og henge den ved inngangen til hagen din, eller i hvilket som helst sted at katter liker å bruke for å komme inn i hagen. De glitrende refleksjoner av lys på de CDene vil desorientere kattene og holde dem unna.

Plant rue i hagen din. Rue er fargerike og ser ganske i nesten hver hage og vokser godt med andre planter. Men katter hater lukten og vil holde seg borte fra den.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid milde hjem rettsmidler for å holde katter unna. Ved hjelp av feller eller skyte på dem (selv med pellet våpen) kan være ulovlig i ditt område og kan få deg arrestert for grusomhet mot dyr, spesielt hvis katten du målrette er noens kjæledyr. Bruker hjemme rettsmidler for å holde kattene i sjakk og holde på den gode siden av loven.

Hvordan holde beina varme Med dårlig sirkulasjon

Hvordan holde beina varme Med dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon kan være forårsaket av en rekke sykdomsfaktorer. Ifølge vaskulær sykdom Foundation, den vanligste årsaken til dårlig sirkulasjon i bena er perifer vaskulær sykdom sekundært til diabetes. Redusert sirkulasjon bremser blodstrømmen gjennom kroppen. Nedgangen i varmet blodet hindrer kroppen fra å bo varm. Det er mange metoder som kan brukes til å varme enn de andre bunting opp under en million tepper ben.

Bruksanvisning

Oppvarming Pad

•  Sett en varmepute til en strømkilde. Slå den på til en komfortabel setting.

La varmeputen for å nå innstilt temperatur før bruk. De fleste varmeputer tar ca 10 minutter å nå innstilt temperatur. Den dramatiske økningen i varmen vil ha en større samlet effekt på temperaturen.

Plasser varmeputen bak knærne eller mellom lårene. Blodkar er nærmest huden her og dette vil tillate dem å maksimere kontakt med varmeputen.

Øke sirkulasjonen

Sett på et par av kompresjonsstrømper. Sokkene ligger tett rundt bena, noe som vil litt presse de underliggende vaskulære strukturer og øke blodsirkulasjonen.

Bruk flere lag med klær. Flere lag med klær vil fange varmen som stråler ut fra huden. Bevaring av denne varmen og holde den tett inntil kroppen din vil bidra til å holde deg varm.

Utfør en aktivitet som øker hjertefrekvensen. Selv om du ikke er i stand til å utføre anstrengende kardiovaskulær trening, enkle oppgaver som å feie gulvet, matlaging eller daglige ærender kan øke hjertefrekvensen. Du kan også øke hjertefrekvensen ved å gjøre leg heiser mens du sitter i en stol. En økt hjertefrekvens vil varme bena ved å øke blodgjennomstrømningen systemisk.

Hvordan holde hodet opp når alt synes Mistet

Hvordan holde hodet opp når alt synes Mistet


I dagens verden, har så mange drastiske ting skjedde med så mange nivåer av mennesker, kan det føles lett å gå seg vill i sorg og håpløshet. Dette er noen nøkkel, påvist tips for å hjelpe deg å arbeide gjennom noen tøffe tider du står overfor, og minne deg selv på at selv om gode tider passere, så gjøre dårlige tider. Du har kanskje hørt alle disse tipsene enten separat eller sammen, men når du går gjennom en trist periode, noen ganger er det godt å ha en påminnelse.

Bruksanvisning

•  Går gjennom en drastisk endring eller traumatisk, uventet hendelse kan forårsake noen til å søke dekning og isolasjon. Mens det er greit å gjøre dette nå og da, husker isolasjon skal kun vare en kort periode. Uavhengig av ting som forårsaker din nåværende nød, må du tvinge deg selv til å forbli sosiale, enten det er med venner og / eller familie. Bor alene bare forbindelser problemet og fører til dypere sorger. Når du er ute med andre, skjønner du at du er ikke alene selv om alles situasjon er unik, og du trenger denne type støtte gjennom tøffe tider.

Prøv å skrive ut dine tanker og løpet av handlingen i en journal. Det hjelper å la ut dine følelser, selv om det er bare for deg selv. Du kan reflektere over prosessen som du går gjennom den. Alltid huske på at det er en hel verden der ute som venter på å bli oppdaget. Som du har hørt før, og dette er helt sant, minn deg selv at når en dør lukkes, åpnes en annen.

Aldri undersestimate stress relief kjæledyr gir, det er bevist. La kjæledyret elsker deg i denne tiden og elsker det tilbake. Dette kan bare hjelpe.

Få en daglig mosjon, og det er enda bedre hvis du kan få det utendørs. Trening har så mange fordeler, blant annet gjør at du føler deg bedre både mentalt og fysisk.

Motivere deg selv til å gå utenfor boksen og lære nye ting som interesserer deg, og du ikke få tid til i din fortid. Din nåværende verden kan virke tapt, men som du lærer nye ting du åpne nye verdener til deg selv at du kan ha ikke kjent eksisterte. Du kan også bygge din tillit tilbake opp å vite at du kan gjøre andre ting.

Hvis du har midler og tiden prøve å se en profesjonell terapeut som har spesialisert seg på de tingene du går gjennom. Noen ganger er det ganske nyttig å ha en profesjonell å snakke med, som vil holde samtaler strengt konfidensiell. De kan også hjelpe deg å komme tilbake på banen unna din nåværende nød med konkrete tiltak og veiledning.

Hint

 • Husk at alle går gjennom dårlige tider og de alltid passere
 • Tro på deg selv og bekrefter at hverdagen
 • Ikke la livet slå deg ned
 • Sjekk ut mine andre artikler i henhold til ressursene nedenfor

Hvordan å våkne opp med Energy in the Morning

Hvordan å våkne opp med Energy in the Morning


Selv om du fikk en tilstrekkelig mengde søvn natten før, er det altfor vanlig å våkne opp følelsen groggy, døsig og enkelt sagt, ekstremt utmattet. Noen morgener, det eneste på jorden som virker fristende kommer rett tilbake til sengs og curling opp under de varme og myke deksler. Hvis du er lei av å starte hver morgen med null energi, så ta affære og gjøre noen viktige endringer i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Mosjon, spesielt i aerobic naturen, kan være svært effektivt for Fornyelse din generelle velvære og spesielt lungene og hjertet. Bortsett fra disse fordelene, kan trening også øke din dagtid naturlig adrenalin, noe som kan fjerne dine tanker og heve energinivået når du våkner opp om morgenen. Trene for mellom en halv time til en time om dagen om fem dager i uken.

Unngå å drikke alkohol sent på kvelden. Alkohol kan være gunstig for å hjelpe deg å raskt sovne, men fungerer også som et sentralstimulerende som kroppen forsøker å eliminere den. Dette kan føre til urolig søvn og våkne opp neste morgen med absolutt null energi. Hold deg unna alkohol i de to timene eller så før sengetid.

Sjekk din diett. Ditt kosthold kan også påvirke hvor mye energi du har i morgen. Både sukker og koffein kan føre til at du føler deg utmattet i morgen. Begge disse tingene utløse glukose nivå endringer og også påvirke produksjonen av hormoner i kroppen. Hormonproduksjon er knyttet tett til lyd sove om natten. Begrense inntak av koffein og drikke det bare i morgentimene.

Slå av lysene på. Når du våkner opp i totalt mørke, kan det gjøre at du føler deg blottet for energi. Umiddelbart etter å ha våknet opp, enten slå av lysene i rommet ditt på eller åpne vinduet. Sterkt lys kan raskt hjelpe deg til å føle seg våken og på vakt.

Relax. Følelsesmessig stress kan være veldig slitsomt og ha en alvorlig effekt på din sovende tidsplan, og dermed redusere din energi om morgenen. Delta i angst-beroligende aktiviteter, blant annet meditasjon, yoga og pusteøvelser. Det kan også være nyttig å gjøre disse aktivitetene rett før du sovner om natten for å sikre at du våkner opp og føler seg frisk og energisk.

6. Gå på toalettet før du sovner om kvelden. Hvis du finner deg selv å våkne opp flere ganger gjennom hele natten for å gå på do, kan det sove avbrudd føre til tretthet og redusert energinivå neste morgen.

Tips og advarsler

 • Hvis mulig, prøv å gradvis "lette" deg ut av sengen om morgenen. Stedet for å få umiddelbart ut av sengen din, prøv å slappe av i 15 til 20 minutter, enten ved å samle dine tanker eller lytte til rolig og fredelig musikk.

Hva holder energien oppe?

Hva holder energien oppe?


I en perfekt verden, ville alle bundet opp av sengen helt uthvilt. De ville gjøre sin frokost uten å tenke på en kopp kaffe, utfører sitt arbeid med kraft og bare føler tilbøyelig til å sove lenge etter at sola hadde satt. Men hvis dette ikke beskrive dagen din, er du i godt selskap. Siden verden er ikke ideell, har alle på et eller annet tidspunkt opplevd tretthet. Imidlertid er noen tretthet unngått, hvis du tar de riktige skritt for å øke energinivået utover dagen.

Tilstrekkelig søvn

Å få tilstrekkelig søvn er en av de viktigste energiforsterkere, men også en av de mest neglisjert. Ifølge Mayo Clinic, barn trenger mellom 10 til 11 timers søvn hver natt, mens voksne trenger 7 til 9. Søvnmangel kan ikke bare tappe din energi og redusere konsentrasjon, kan det også forkorte levetiden. Hvis du ikke klarer å få en tilstrekkelig mengde søvn om natten, prøv å ta en "power nap" i løpet av dagen. Det er best å gjøre dette rundt midafternoon, når de fleste mennesker opplever en naturlig nedgang i energi. Sove lenger enn 30 minutter for å unngå å bli groggy i stedet for forynget.

Sunne matvaner

Mat er kroppens drivstoff. Som en bil som er lav på gass, kan kroppen din ikke kjøre på ubestemt tid på en uriktig eller inkonsekvent kilde energi. Spise tre mellomstore måltider og to eller tre sunne snacks om dagen kan hjelpe deg å unngå den energien nedgangen som følger med en nedgang i blodsukkeret. For en langvarig boost, unngå bearbeidet sukker, som bare vil gi deg en kort energi pigg, og spise mat som er høy i protein og komplekse karbohydrater. Også drikke tilstrekkelige mengder vann og unngå overdreven alkohol og koffein forbruk, noe som kan gjøre deg dehydrert. De fleste leger anbefaler at voksne drikker minst åtte 8-unse. glass vann daglig for å erstatte væske de naturlig miste hele dagen.

Positive følelser

Angst, depresjon og sinne sap kroppen av sin energi, mens det genererer glede. Fokuser på de positive aspektene av dagen i stedet for det negative. Telle dine velsignelser, tilgi din neste og nekter å bekymre seg for ting du ikke har kontroll over. Prøv å unngå folk som vanligvis klager om andre mennesker eller omstendigheter, og pass på at du ikke er en av dem selv. Å gjøre noe godt for noen andre kan også øke ditt humør og øke energinivået.

Trening

Selv om trening kan være det siste du tenker på når du er trøtt, kan daglig mosjon øke årvåkenhet. Ifølge Science Daily, oppdaget en studie ved University of Georgia at lav intensitet aerobic trening kan øke energinivået og redusere tretthet på en enda høyere rente enn moderat intensitet trening. Hvis du har en stillesittende jobb, periodevis stå opp og gå rundt kan også øke din årvåkenhet i løpet av dagen.

Vitaminer

Kroppen din bruker vitaminer for hundrevis av vitale prosesser, inkludert de som omdanner glukose til energi. Som en motor uten olje, en kropp som er vitamin mangel vil snart komme sliping stoppet opp. Ta en daglig vitamintilskudd, spesielt en som inneholder magnesium, som er en av de mineraler som er involvert i konvertering av sukker til energi. Også legge vitamin-rik mat til kosthold, inkludert fersk frukt og grønnsaker, nøtter, hele korn og fisk.

Sollys

Stepping utendørs i 20 eller 30 minutter med frisk luft og sollys kan bidra til å forynge din kropp og ditt sinn. Dette skjer delvis fordi sollys påvirker det samme området av hjernen som kontrollerer årvåkenhet. Sollys kan også forbedre følelser, spesielt hos personer med sesong affektive lidelser, som i sin tur kan øke din energi.

Hvordan holde fra å falle med Hsp

Hvordan holde fra å falle med Hsp


Arvelig spastisk paraplegi (HSP) er en samlebetegnelse for ulike grupper av genetiske lidelser som har de samme primære egenskaper for stivhet (spastisitet) og svakhet i underekstremitetene. Denne sykdommen er klassifisert i to typer; den mer vanlige typen som kalles den ukomplisert spastisk paraplegi og den sjeldne typen som kalles den kompliserte spastisk paraplegi. Utbruddet av begge typer HSP er gradvis og forekommer i alle aldre fra barndom til sen voksenalder. Symptomer på ukomplisert arvelig spastisk paraplegi inkluderer begrenset til progressive svekkelse av nedre ekstremiteter, akkompagnert med blæredysfunksjon, og nedgang følelse i områder av føttene. Komplisert eller kompleks type HSP viser alle symptomer på ukomplisert type; men med ekstra komplikasjoner slik som epilepsi, ataksi og perifer eller optisk nevropati. Manifestasjoner av disse symptomene varierer i hver enkelt, selv for pasienter som tilhører i samme familie. Siden skade av denne sykdommen er sentrert på nedre ekstremiteter, er ganglag affectations regnet som hovedproblemet. Unormale måter å gange og balanse vanskeligheter føre til hyppige fall av pasienter. Men det finnes måter å redusere fallende tendenser av personer som lider av arvelig spastisk paraplegi (HSP), og de blir presentert som følger.

Hvordan holde fra å falle med Hsp

Måter på hvordan du skal hindre hyppige fall med HSP

•  Ta noen behandling medisiner som Baclofen og Dantrolene for spastiske muskler. Disse medikamentene kan enten tas oralt eller kan bli administrert direkte til ryggraden. Muskelavslappende eller krampeløsende legemidler (Baclofen og dantrolen) bidra til å redusere muskelkramper eller stivhet - noe som gjør det lettere å oppnå bevegelser under terapitimer.

Schedule for en fysioterapi behandling; selv jevnlige økter med en fysioterapeut ikke kan stoppe ryggmargen degenerasjon, kan det være til stor hjelp for svekket og spastiske beinmuskulaturen. Det vil bedre muskelstyrke og bevegelsesutslag, bidrar til å redusere stivhet på grunn av konstant mobilitet, øker utholdenhet av muskler mot tretthet, og det vil redusere risikoen for atrofi (reduksjon i størrelse på grunn av immobilitet) av beinmuskulaturen. For de med barndommen, vil tidlig fysioterapi styring føre til en mer forbedret gangart, og en funksjonell måte å leve senere i livet.

Utfør noen styrke øvelse for nedre ekstremiteter. Dette er en god måte å øke kraften i beinmuskulaturen spesielt de som ennå ikke er svekket av sykdommen. Styrket muskler vil da støtte muskler som allerede er svak, forbedre pasientens mobilitet under ambulation. Det er mindre faller på grunn av bedre muskelstyrke.

Utfør styrke øvelser for musklene i ryggen. Øke styrken i ryggmuskler vil hjelpe med å opprettholde riktig holdning under ambulation, og dermed redusere hyppige fall på grunn av en ubalansert holdning.

Gjør noen strekkøvelser for nedre ekstremiteter. Vedvarende strekninger forlenger musklene i bena, noe som vil føre til reduksjon i spastisitet eller stivhet. Og da leggmusklene er fri for spastisitet, vil det forbedre pasientenes funksjonelle mobilitet. Bevegelser vil bli mer kontrollert under gang som reduserer fallende tendenser og ubalanser. Bortsett fra å øke fleksibiliteten i beinmuskulaturen, denne øvelsen også øker og opprettholder utvalg av bevegelse, og reduserer risikoen for muskelkramper og betennelse i muskler sener.

Walking i parallelle barer, riding en stasjonær sykkel, og vann terapi er gode aerobe øvelser for nedre ekstremiteter og hele kroppen. Det øker muskel utholdenhet, reduserer risikoen for tretthet og bedrer hjerte og generelle egnethet.

Få opplæring i riktig bruk av hjelpemidler som for eksempel underarm krykker, stokker, turgåere, og rullestoler. Alle disse støttende walking hjelpemidler vil bidra til å øke stabiliteten i pasientenes holdning og ambulation, redusere risikoen for fallulykker.

8. Bruk den type fottøy med en polstret støtdempende innleggssåler og de ​​med sklisikre såler for å unngå hyppige fall. Bruker riktig type sko vil bidra til en mer funksjonell og effektiv måte å gå på.

Hint

 • Alle forekomster av fossen - dårlige eller ikke - skal alltid rapporteres til legen for en umiddelbar sjekk opp.

Hvordan behandle Livmor Fibroids med naturmedisin

Hvordan behandle Livmor Fibroids med naturmedisin


Livmor fibroids er harde vekster som oppstår i muskelvevet i livmoren, spesielt hos kvinner i alderen 35 og 45. Ofte fibroids forårsaker lite eller ingen symptomer; men som de vokser de kan forårsake overflødig blødning, kramper og smerter i omkringliggende organer. Tradisjonell medisin behandler ofte fibroids med hysterektomi; men du kan krympe og med eliminere fibroids med milde naturlige medisiner.

Bruksanvisning

•  Lag en helbredende naturmedisin te å hjelpe krympe livmor fibroids. Kombiner 1 ts. burdock rot, 1 ts. krampe bark, 1 ts. Motherwort blader, 1 ts. wild yam rhizome, 1/2 ts. stikkende ask bark, 1/2 ts. kløyve- blader, 1/2 ts. mullein blader, 1/2 ts. ingefær rhizome og 1 liter vann. Ta med urter og vann til å koke, dekke og fjern fra varmen la blandingen bratt i minst 20 minutter. Drikk minst 2 kopper av denne teen daglig.

Ta Vitex (chasteberry) tinktur daglig, en felles naturlig legemiddel som brukes i behandling av livmor fibroids og andre forhold av de kvinnelige kjønnsorganer. Vitex kan krympe små muskelknuter i så lite som to måneder; Men beste resultatene sett over lang tids bruk. Ta 25 dråper Vitex tinktur tre ganger om dagen.

Fukt en ren vaskeklut i varmt lakserolje og bruke det på magen din minst tre ganger i uken. Castor olje komprimerer bør brukes i 30 til 60 minutter om gangen, så nytt varm olje på kluten hvert 10. minutt eller så. Varmen fra komprimere vil bidra til å lindre smertefulle symptomer, mens lakserolje er tenkt å bidra til å krympe fibroids.

Nyt en varm sitz bad så ofte som mulig for å bidra til å eliminere hevelse og smertefulle symptomer på livmor fibroids. Du kan legge essensielle oljer eller sjøsalter til sitz bad for en økt helbredelse og avslappende effekt. Nyttige oljer kan inkludere lavendel, kamille og rosmarin.

Tips og advarsler

 • Regelmessig mosjon, et sunt kosthold, akupunktur og massasje er alle andre metoder som kan bidra til å avlaste smertefulle symptomer og selv krympe livmor fibroids.
 • Livmor fibroids er ikke-kreft, og mens smertefullt, ikke vil føre til at du noen alvorlig skade. Naturlig medisin er en effektiv måte å krympe fibroids og håndtere smerte; men du bør innse at disse behandlingene er langsiktige behandlinger og vil kreve tålmodighet og utholdenhet. Til slutt, kan disse naturlige medisiner hjelpe deg å forebygge hysterektomi, en av de mest vanlige tradisjonelle behandlinger av livmor fibroids.

Hvor lenge kan du holde en gryte med kokt kylling i kjøle?

Kokt kylling Varer opptil fire dager

USDA Food Safety og Inspection Service gir spesifikke retningslinjer for lagring av kokt kylling; det anbefaler ikke mer enn tre til fire dager for de fleste kokt kylling retter, inkludert gryteretter. Kjøling betyr lagring ved en jevn temperatur på 40 ° C eller lavere.

Saus-baserte retter Ikke vare så lenge

Noen kylling retter har kortere holdbarhet, selv i kjøleskapet. The USDA anbefaler at kokt kylling stykker som er "dekket med kjøttkraft eller saus" lagres for bare én eller to dager. Kylling buljong og vanlig kylling saus har samme begrensning.

Bottom Line

De fleste slike retter skal være trygt for opp til fire dager med riktig temperatur. Men hvis din gryte er bedre beskrevet som kyllingfiletene i saus - som noen one-pot måltider - spise den i kortere anbefalt tidsramme for å sikre sin sikkerhet.

Hvordan å komme opp med en Nursing Diagnosis

Hvordan å komme opp med en Nursing Diagnosis


I dagens praktisering av medisin, sykepleiere er selvstendige utøvere som er ansvarlig for sine pasienters pleiebehov. Selv om medisinske diagnoser er reservert for leger --- og i noen tilfeller, lege assistenter og sykepleier utøvere --- sykepleiere diagnostisere pasientenes behov for observasjoner, omsorgsinstitusjon intervensjoner. For å gjøre dette, sykepleiere har to primære ressurser: 1) det nordamerikanske Nursing Diagnosis Association (NANDA) standardisert liste over pleie diagnoser; og 2) bruk av sykepleie behandlingslinjer. Sykepleiere er avhengige av sine kritisk tenkning ferdigheter og diagnostisk opplæring som de gjelder disse ressursene.

Bruksanvisning

Gå gjennom pasientens journal og medisinske diagnoser eller pålegg igjen av en lege. Se gjennom notatene igjen av andre klinikere, samt laboratorie eller diagnostisk testresultater. Vær spesielt oppmerksom på blodverdier, elektrokardiografiske målinger og tilgjengelige medisinske historie.

Begynn evaluering ved å følge ABCs of sykepleie --- Airway, pust og sirkulasjon. Se etter eventuelle medisinske tilstander eller problemer som kan forstyrre din pasientens luftveier. Finn tilsvarende Nanda diagnoser som beskriver luftveisproblemer, forholdsregler eller tiltak du har tenkt å ta og observasjoner du og andre sykepleiere trenger å gjøre. Deretter gjøre det samme for pust og sirkulasjon. Et eksempel diagnose kan være "Airway klaring, ineffektiv" eller "Gassutveksling, svekket."

Følg behandlingslinjer for å undersøke andre logiske problemer. For eksempel, hvis en pasient er hemorrhaging fra ører, øyne eller hvor som helst på hodet, må du undersøke mulige nevrologiske problemer og formulere diagnoser, for eksempel, "Forvirring, akutt" eller "tankeprosess, endret."

Vurdere pasientens psykososiale tilstand. Selv om en pasient kommer med en grei fysisk problem som en brukket arm, sykepleiere trenger å evaluere og planlegge hans / hennes omsorg for å løse pasientens følelser og kognitive evner. I tillegg kan gode pleie diagnostikk avdekke flere saker. For eksempel, hvis pasienten er et barn med blåmerker og en brukket arm og du observere enten uvanlig Dramatiserende eller trukket tilbake atferd, dette bør flagge du følge kliniske diagnostiske trasé for barnemishandling. Gjøre oppmerksom på psykososiale atferd, ved hjelp Nanda etiketter som du går videre.

Følg hver diagnose med "at risk" diagnoser, når dette er hensiktsmessig. En pasient har nettopp født etter stressende forhold eller med en historie med urin eller gynekologiske problemer kan trenge NANDA sykepleiediagnose "i fare for prolapsed livmor."

Bruk sykepleie diagnoser å drive din plan for omsorg for pasienten. "I faresonen" diagnoser skal hjelpe deg med å identifisere hensiktsmessige tiltak og observasjoner for å forebygge potensielle problemer og komplikasjoner. Tilsvarende primære diagnoser informere hvilke umiddelbare tiltak for å ta som kan inkludere varsling en lege for et sterkt behov eller revidert medisinsk diagnose. Som en sykepleier, er din jobb å beskytte og talsmann for pasienten.

Tips og advarsler

 • Nanda diagnoser sikre standardisering og felles forståelse av viktige kliniske termer. Dette gjør at klinikere å bedre kommunisere og samarbeide om sine pasienters totale omsorg.

Hvorfor folk våkne opp med poser under deres øyne?

Hvorfor folk våkne opp med poser under deres øyne?


Poser under øynene er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Det er flere vanlige årsaker til den stygge hevelse å skje, sammen med flere måter å behandle dem til å lindre hevelser.

Definisjon

Poser under øynene skyldes hevelse i den delikate og tynne vevet rett under øyet. Selv om de kanskje ser veldig fin, de er vanligvis ikke alvorlig. Fluid akkumuleres, gir inntrykk av en svellede område som også kan virke mørk.

Reason

Det er flere årsaker til dette svellende å oppstå. Som menneskekroppen aldre, huden blir saggy, slik at fettet som er normalfordelt rundt øyet å migrere frem og under. Fluid kan også samle seg i dette området, spesielt på grunn av mangel på søvn, allergier, hudsykdommer, væskeansamling på grunn av været forandrer seg og hormonnivåer og arvelighet. Sleeping flatt på ryggen kan bidra til poser under øynene, ettersom det tvinger væsken til basseng i visse områder.

Behandling

De fleste tilfeller av under øynene poser trenger ikke alvorlig medisinsk behandling. Å få nok søvn, redusere saltinntaket, ta allergi medisiner og sove på siden eller med hodet hevet, kan alle bidra til å redusere hevelse. Medisinsk behandling for alvorlige tilfeller inkluderer laserbehandlinger, kjemisk peeling og øyelokk kirurgi for å fjerne overflødig fett og hud.