Digidexo.com

Øvelser for å styrke bryst muskler

Brystene består av kjertler materialet omgitt av fettvev og dekket av hud. De er festet til brystmuskulaturen ved leddbånd. Selv om de støttes av brystmusklene, er det ingen muskelvevet i brystene i det hele tatt, så ingen mengde eller type trening vil styrke brystene. Imidlertid er en rekke gode øvelser for å styrke og tone brystmuskulaturen som støtter og løfter brystene, noe som gir dem en mer velskapt utseende.

Forberedelse

Snakk med legen din før du begynner på et treningsprogram for å sikre at du er frisk nok til å delta i spesifikke øvelser. Dette er spesielt viktig hvis du lider av noen hjerte eller lunge tilstand. Ta hensyn til kroppen din. Hvis du ikke har trent på lenge, ta det rolig og sakte jobbe opp til mer intense treningsøkter. Husk, smerte er ikke en normal del av en øvelse rutine. Hvis du opplever smerte mens du trener, stopp hva du gjør.

Warm Up

Aldri begynne et treningsprogram med kalde muskler. Tar fem til 10 minutter er nødvendig for å varme opp ikke bare bidrar til å hindre skader som trakk muskler, det tjener også til å forberede ditt hjerte og muskler for en økning i aktivitet. Start med å få kroppen aktiv. Gå eller jogge på plass. Bruke store, kontrollerte bevegelser for å få blodet flyter gjennom overkroppen og brystmusklene som sirkle armene. Begynne å strekke når musklene er smidig. Aldri prøve å strekke når musklene er kalde. Dette kan føre til muskel tårer eller trekker. Bruk statiske strekninger. Spre armene ut bredt til sidene, deretter strekke bakover så langt du kan uten ubehag. Hold den i 10 til 30 sekunder. Slapp av, og gjenta flere ganger. Ikke strekk for lenge før du starter ditt treningsprogram eller musklene vil kjøle ned.

Trening

Start med enkle vegg presser. Denne øvelsen krever ikke spesielt utstyr. Stå med føttene spredt komfortabelt hip-bredde hverandre, vendt mot veggen og ca 18 inches fra veggen. Plasser hendene skulder bredde hverandre mot veggen i skulderhøyde. Lean inn i veggen, hold mens du teller til tre, og skyv tilbake til utgangsstilling. Gjenta 10 ganger.
Neste trekk videre til gulv trykk-ups. Senke deg ned på gulvet på hender og knær. Hold knærne sammen og plasserer hendene litt mer enn skulderbredde fra hverandre og litt fremover på dine skuldre. Stram magemusklene. Senk kroppen din til du er noen få inches fra gulvet, og trykk deretter tilbake til din opprinnelige posisjon, holde albuene litt bøyd. Gjenta 10 ganger.
Endelig flytte til øvelser med vekter. Start med en 3-kilos vekt i hver hånd. Ligg flatt på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Strekk armene ut vinkelrett på kroppen din. Løft armene sammen inntil de møtes over brystet deretter sakte senke armene til sin opprinnelige posisjon. Gjenta 10 ganger.

Kjøle ned

Akkurat som varmer opp forbereder kroppen din for mosjon og bidrar til å forebygge skader, nedkjøling forbereder kroppen din til å gjenoppta sin normale aktivitet og det kan også bidra til å forhindre skader. Bruke noen minutter gange eller jogging og gradvis redusere tempo. Avslutt ved å strekke musklene igjen.