Digidexo.com

Dental veneers FAQ

Dental skallfasetter er en kategori av kosmetisk tannbehandling for de som søker en vakkert formet hvitt smil. Dental skallfasetter er skreddersydde skall av tann-lignende materiale laget av porselen eller harpiks kompositt. Skallfasetter er bundet til forsiden av tannen for å forbedre utseende, for eksempel bedre misfargede tenner, ujevn justering eller avstand og chips eller sprekker. Ved avgjørelsen av om dental veneers er riktig for deg, det er mange spørsmål du bør vurdere på forhånd.

Hva er Dental veneers brukes til?

Dental skallfasetter brukes til å dekke opp en ufullkommen dental utseende, så de som søker en perfekt, skinnende hvitt smil kan ha nytte. Skallfasetter ofte brukes til å korrigere misfargede tenner, som kan oppstå fra rotfyllinger prosedyrer, mat og drikke flekker, overdreven fluor eller tilstedeværelse av store harpiks fyllinger. Skallfasetter også brukes til å dekke tennene slitt ned fra tann sliping, sprukket eller ødelagte tenner, unaligned, ujevne eller uregelmessig formede tenner, og for å lukke gapene mellom tennene.

Hvor mye vet Veneers Cost?

Prisene varierer fra hver tannlegepraksis, alt fra $ 500 til $ 1300 per tann. Dental forsikring vanligvis ikke dekker dental veneers, så kostnadene bør diskuteres opp foran med tannlegen din.

Bør jeg få Porselen Veneers eller Composite Resin veneers?

Dental skallfasetter er laget av porselen eller kompositt harpiks. Fordelen med porselen veneers er at de motstår flekker bedre enn kompositt harpiks skallfasetter og bedre etterligne de reflekterende egenskapene til naturlige tenner. Men porselen skallfasetter har en større risiko for sprekkdannelse enn kompositt harpiks, som er et hardere materiale. Kompositt harpiks veneers krever mindre barbering av tannoverflaten før emisjonen, imidlertid, og det er også et bedre alternativ for de med følsomme tenner.

Hvor lenge Dental Veneers Siste?

Dental veneers vare mellom fem og 10 år, etter som de trenger for å bli erstattet.

Slik Care for Dental finer

Dental veneers bør tas vare på som om de er dine naturlige tenner. Således fortsetter å børste to ganger om dagen, og tanntråd som vanlig. Selv porselen veneers motstå flekker, kan tannlegen din anbefaler forsiktighet på beis-forårsaker matvarer og drikker som rødvin, kaffe og te.

Hva er prosedyren for å få Dental finer?

Før prosedyren starter, vil tannlegen din avgjøre om lokalbedøvelse er nødvendig. Prosedyren begynner da med tannlegen barbert bort 1/2 mm av tannemaljen, som er omtrent ekvivalent med tykkelsen av finer som vil bli plassert på tennenes overflate. Deretter gis det inntrykk tatt av tannen din og blir sendt til tanntekniske laboratorium som gjør finér. Dette kan ta ca 1 til 2 uker.

Til slutt blir den tann finer permanent bundet til tannen ved hjelp av sement. Sementen skygge bestemmer fargen på finéren. Når finéren er bundet på overflaten, blir tannen renset, polert og etset for å gjøre for en sterkere bindeflate. En spesiell lysstråle blir deretter pusset på tann finer for å aktivere herdingen av kjemikalier i sementen. Til slutt, er overflødig sement fjernet og en vurdering av din bite er tatt for å fastslå eventuelle nødvendige finer justeringer.